Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #461 28-01-08 23:16 Και την MyCat εξάρτηση;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η μαγισσα έγραψε: #462 28-01-08 23:20 Αυτές οι δύο εξαρτήσεις μόνο καλό κάνουν στην υγεία και στην ψυχική (οι γάτες) και με την mycat εξάρτηση που κάνει καλό στην επικοινωνία(βλέπε παρέα και καφεδίκια)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 15:27 Η Julian έγραψε: #463 30-01-08 15:27 Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Anima έγραψε: #464 30-01-08 16:11 Για να πω την αλήθεια και γω, αν και "αρχαία" θεσσαλονικιά δε γνωρίζω καθόλου τον Εύοσμο, θα δω στο χάρτη να δω που πέφτει .Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να πέρασα κάποια φορά μη συνειδητοποιόντας ότι αυτό είναι. Έχω 1-2 γνωστούς στα δυτικά αλλά πάντα πάω με ταξί για να μη χαθώ κι έτσι δεν καταλαβαίνω τίποτε. Τώρα και πάλι, αν το συμφωνήσετε, πάλι ταξί θα έπαιρνα για να μη χαθώ και ταλαιπωρηθώ άδικα με τη στάθμευση. Από την άλλη και στο κέντρο έχει κανα-δύο μέρη που είναι συμπαθητικά. Ίσως εκείνο το κτήριο στην Βενιζέλου και Ερμού γωνία με τον τρούλο ?! Ίσως το roof garden του Ηλέκτρα Παλλάς που έχει ωραία θέα? Θάναι βέβαια ίσως λίγο πιο ακριβά, ε; .... Πάλι, όπως θέλετε, όπου μου πείτε θα πάρω ταξί και θάρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:18 Η Marmanga έγραψε: #465 30-01-08 16:18 Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η μαγισσα έγραψε: #466 30-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Click για ανάπτυξη... Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 55 Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:42 Η Anima έγραψε: #467 30-01-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και την MyCat εξάρτηση;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η μαγισσα έγραψε: #462 28-01-08 23:20 Αυτές οι δύο εξαρτήσεις μόνο καλό κάνουν στην υγεία και στην ψυχική (οι γάτες) και με την mycat εξάρτηση που κάνει καλό στην επικοινωνία(βλέπε παρέα και καφεδίκια)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 15:27 Η Julian έγραψε: #463 30-01-08 15:27 Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Anima έγραψε: #464 30-01-08 16:11 Για να πω την αλήθεια και γω, αν και "αρχαία" θεσσαλονικιά δε γνωρίζω καθόλου τον Εύοσμο, θα δω στο χάρτη να δω που πέφτει .Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να πέρασα κάποια φορά μη συνειδητοποιόντας ότι αυτό είναι. Έχω 1-2 γνωστούς στα δυτικά αλλά πάντα πάω με ταξί για να μη χαθώ κι έτσι δεν καταλαβαίνω τίποτε. Τώρα και πάλι, αν το συμφωνήσετε, πάλι ταξί θα έπαιρνα για να μη χαθώ και ταλαιπωρηθώ άδικα με τη στάθμευση. Από την άλλη και στο κέντρο έχει κανα-δύο μέρη που είναι συμπαθητικά. Ίσως εκείνο το κτήριο στην Βενιζέλου και Ερμού γωνία με τον τρούλο ?! Ίσως το roof garden του Ηλέκτρα Παλλάς που έχει ωραία θέα? Θάναι βέβαια ίσως λίγο πιο ακριβά, ε; .... Πάλι, όπως θέλετε, όπου μου πείτε θα πάρω ταξί και θάρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:18 Η Marmanga έγραψε: #465 30-01-08 16:18 Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η μαγισσα έγραψε: #466 30-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Click για ανάπτυξη... Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 55 Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:42 Η Anima έγραψε: #467 30-01-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτές οι δύο εξαρτήσεις μόνο καλό κάνουν στην υγεία και στην ψυχική (οι γάτες) και με την mycat εξάρτηση που κάνει καλό στην επικοινωνία(βλέπε παρέα και καφεδίκια)!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 15:27 Η Julian έγραψε: #463 30-01-08 15:27 Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Anima έγραψε: #464 30-01-08 16:11 Για να πω την αλήθεια και γω, αν και "αρχαία" θεσσαλονικιά δε γνωρίζω καθόλου τον Εύοσμο, θα δω στο χάρτη να δω που πέφτει .Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να πέρασα κάποια φορά μη συνειδητοποιόντας ότι αυτό είναι. Έχω 1-2 γνωστούς στα δυτικά αλλά πάντα πάω με ταξί για να μη χαθώ κι έτσι δεν καταλαβαίνω τίποτε. Τώρα και πάλι, αν το συμφωνήσετε, πάλι ταξί θα έπαιρνα για να μη χαθώ και ταλαιπωρηθώ άδικα με τη στάθμευση. Από την άλλη και στο κέντρο έχει κανα-δύο μέρη που είναι συμπαθητικά. Ίσως εκείνο το κτήριο στην Βενιζέλου και Ερμού γωνία με τον τρούλο ?! Ίσως το roof garden του Ηλέκτρα Παλλάς που έχει ωραία θέα? Θάναι βέβαια ίσως λίγο πιο ακριβά, ε; .... Πάλι, όπως θέλετε, όπου μου πείτε θα πάρω ταξί και θάρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:18 Η Marmanga έγραψε: #465 30-01-08 16:18 Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η μαγισσα έγραψε: #466 30-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Click για ανάπτυξη... Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 55 Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:42 Η Anima έγραψε: #467 30-01-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:11 Η Anima έγραψε: #464 30-01-08 16:11 Για να πω την αλήθεια και γω, αν και "αρχαία" θεσσαλονικιά δε γνωρίζω καθόλου τον Εύοσμο, θα δω στο χάρτη να δω που πέφτει .Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να πέρασα κάποια φορά μη συνειδητοποιόντας ότι αυτό είναι. Έχω 1-2 γνωστούς στα δυτικά αλλά πάντα πάω με ταξί για να μη χαθώ κι έτσι δεν καταλαβαίνω τίποτε. Τώρα και πάλι, αν το συμφωνήσετε, πάλι ταξί θα έπαιρνα για να μη χαθώ και ταλαιπωρηθώ άδικα με τη στάθμευση. Από την άλλη και στο κέντρο έχει κανα-δύο μέρη που είναι συμπαθητικά. Ίσως εκείνο το κτήριο στην Βενιζέλου και Ερμού γωνία με τον τρούλο ?! Ίσως το roof garden του Ηλέκτρα Παλλάς που έχει ωραία θέα? Θάναι βέβαια ίσως λίγο πιο ακριβά, ε; .... Πάλι, όπως θέλετε, όπου μου πείτε θα πάρω ταξί και θάρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:18 Η Marmanga έγραψε: #465 30-01-08 16:18 Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η μαγισσα έγραψε: #466 30-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Click για ανάπτυξη... Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 55 Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:42 Η Anima έγραψε: #467 30-01-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να πω την αλήθεια και γω, αν και "αρχαία" θεσσαλονικιά δε γνωρίζω καθόλου τον Εύοσμο, θα δω στο χάρτη να δω που πέφτει .Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να πέρασα κάποια φορά μη συνειδητοποιόντας ότι αυτό είναι. Έχω 1-2 γνωστούς στα δυτικά αλλά πάντα πάω με ταξί για να μη χαθώ κι έτσι δεν καταλαβαίνω τίποτε. Τώρα και πάλι, αν το συμφωνήσετε, πάλι ταξί θα έπαιρνα για να μη χαθώ και ταλαιπωρηθώ άδικα με τη στάθμευση. Από την άλλη και στο κέντρο έχει κανα-δύο μέρη που είναι συμπαθητικά. Ίσως εκείνο το κτήριο στην Βενιζέλου και Ερμού γωνία με τον τρούλο ?! Ίσως το roof garden του Ηλέκτρα Παλλάς που έχει ωραία θέα? Θάναι βέβαια ίσως λίγο πιο ακριβά, ε; .... Πάλι, όπως θέλετε, όπου μου πείτε θα πάρω ταξί και θάρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:18 Η Marmanga έγραψε: #465 30-01-08 16:18 Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η μαγισσα έγραψε: #466 30-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Click για ανάπτυξη... Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 55 Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:42 Η Anima έγραψε: #467 30-01-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η μαγισσα έγραψε: #466 30-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Click για ανάπτυξη... Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 55 Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:42 Η Anima έγραψε: #467 30-01-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Julian: Αυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα. Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο. Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο Click για ανάπτυξη... Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέα gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 21:42 Η Anima έγραψε: #467 30-01-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα! Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν. Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι. Click για ανάπτυξη... Kαλά πια! Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας. Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #468 31-01-08 12:01 Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν μόλις τακτοποιήσουμε την ημερομήνία και το που εγώ επιμένω Εύοσμο γιατί είναι πιο έκολο να βρούμε χώρο για μας!!!! Σας ανακοινώνω ότι....... έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:46 Η Γιάννα1 έγραψε: #469 31-01-08 13:46 Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:09 Η yasmin1gr: #470 31-01-08 14:09 Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εάν θέλετε μπορείτε να ρθείτε σε μένα εχω και γατάκια εχω και καλυψουλα εχω και μπαλκόνι για καπνιστές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:11 Η μαγισσα έγραψε: #471 31-01-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο? Click για ανάπτυξη... Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;; δεν έχω πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η Raisa έγραψε: #472 31-01-08 14:49 Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:03 Η Marmanga έγραψε: #473 31-01-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους! Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή! Αχ, τι καλά!!! (Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:35 Η μαγισσα έγραψε: #474 31-01-08 15:35 Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπως και να έχει ας αποφασίσετε και όπου θέλετε αλλα κέντρο είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει τόσα άτομα την άλλη φορά στο αστείο που μαζευτήκαμε είμασταν 12 άτομα για καφετέρια δεν λέει και όσο για το σπίτι της raisa δεν έχω κανένα πρόβλημα και ναι Μαρίνα μου μπορείς όποτε θέλεις να έρθεις να ζουλίξεις την Κλειώ και θα μπορώ να σε προσέχω με τι θα φύγεις φεύγοντας (γιατί είσαι και ύποπτη κλοπής της γκρίζας γάτας) Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η LIFE έγραψε: #475 31-01-08 15:47 Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η μαγισσα έγραψε: #476 31-01-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου... Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2 Click για ανάπτυξη... το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε..... το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #477 31-01-08 15:59 Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λες ε?? Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα... Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου.. Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο... Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:48 Η Γιάννα1 έγραψε: #478 31-01-08 16:48 Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα πρότεινα να έρθετε σε μένα αλλά μένω κέντρο... κι ούτε λόγως για παρκάρισμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:11 Η μελινάκι έγραψε: #479 31-01-08 18:11 ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 18:17 Η μαγισσα έγραψε: #480 31-01-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που; Click για ανάπτυξη... Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.