Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο.
Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
.Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να πέρασα κάποια φορά μη συνειδητοποιόντας ότι αυτό είναι. Έχω 1-2 γνωστούς στα δυτικά αλλά πάντα πάω με ταξί για να μη χαθώ κι έτσι δεν καταλαβαίνω τίποτε
. Τώρα και πάλι, αν το συμφωνήσετε, πάλι ταξί θα έπαιρνα για να μη χαθώ και ταλαιπωρηθώ άδικα με τη στάθμευση. Από την άλλη και στο κέντρο έχει κανα-δύο μέρη που είναι συμπαθητικά. Ίσως εκείνο το κτήριο στην Βενιζέλου και Ερμού γωνία με τον τρούλο ?! Ίσως το roof garden του Ηλέκτρα Παλλάς που έχει ωραία θέα? Θάναι βέβαια ίσως λίγο πιο ακριβά, ε; ....
Πάλι, όπως θέλετε, όπου μου πείτε θα πάρω ταξί και θάρθω.

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν.Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Επειδή την άλλη φορά το κάναμε κέντρο και οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα για να παρκάρουμε και πολλοί από εμας μας βολεύει προς τα εδώ και γιατί όντως η φασαρία που κάνουμε σαν παρέα πρέπει να βρεθεί χώρος να μας αντέξει και επείδή αυτές που θα πάρουν ταξί όπου και να πάνε δεν έχουν πρόβλημα είπαμε για Εύοσμο γιατί ακόμη και για σένα που μένεις Θέρμη πίστεψε με από τον περιφεριακό πιο έυκολά θα έρθεις και όσο για το ΄να χαθείς ή όχι θα έχεις τα τηλ αυτών που ξέρουν και θα σε πάρουμε!!! μην ανυσήχεις.... Και αλήθεια παιδιά κοιτάζω για χώρο που να μπορούμε να έιμαστε άνετα γιατί δεν έιμαστε και ήσυχη παρέαΑυτό το διάστημα λόγω εξεταστικής δεν πολυέμπαινα. Μόλις τώρα είδα το θέμα.
Είμαι μέσα κι εγώ, με μια μικρή επιφύλαξη λόγω μιας αλλαγής στην εξεταστική που θα την σταντάρω αύριο-μεθαύριο.
Παιδιά, μένω Θέρμη και από Εύοσμο δεν έχω Ι-Δ-Ε-Α!!! Είναι προτιμότερο να το κάνουμε κέντρο και πιστεύω πιο δίκαιο. Ακόμη και αυτές που έχουμε αυτοκίνητο το αφήνουμε κάπου πανεπιστήμια. Για Εύοσμο μου είναι αδύνατο

gia na mi lete oti egw tiranaw to kitty m.jpg
Συνημμένα
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη, Άνιμα... αλλά το Ηλεκτρα Παλλάς θα μας πέταγε έξω. Εξάλλου ποια θέα??? Εδώ εμείς θα 'μαστε το θέαμα!Και πολύ φοβάμαι και ..."ακρόαμα", διότι τέτοια μεγέθη παρέας, όσο να 'ναι μια φασαρία την κάνουν.
Από εμένα, όπου και να πείτε, εντάξει. Ένα ταξί δρόμος θα είναι.
Kαλά πια!
Δεν είπα ότι δεν είσαστε εντυπωσιακές (οπτικά και ακουστικά)! 

Εξάλλου νόμιζα ότι δεν θα πάρουμε και τις γάτες μαζί μας

.Και για μένα ένα ταξί δρόμος θα είναι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
έχω την σύνταγή της βασιλόπιτας της Aretha αν και τελικά μπορεί να την φτιάξω ως συνοδευτικό του καφέ έτσι όπως το πάμε...τσπ όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται κάτσε καλά συνταγή!!!!!!
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μήπως να μαζευτούμε σε κανα σπίτι ή ... σε κανα γήπεδο?![]()
Για γήπεδο κάνει κρύο αλλά εάν θέλετε μπορώ να πω στο σπίτι μου;;;;;

δεν έχω πρόβλημα

Raisa
Περιβόητο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω διαθέτω τον χώρο μου!!!!! Έχω τη Raisa, έχω ζεστούλα, θα φέρει η μάγισσα τη Βασιλόπιτα .... και έχω και μπαλκόνι με θέα για τους μη καπνιστές!!!!!!!![]()

Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους
Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους!
Ακούς, Μάγισσα; Θα έρθω να δω την Κλειώ μόνη μου για να έχω την αποκλειστικότητα και θα ζουπήξω και γκρίζα καλλονή!
Αχ, τι καλά!!!
(Πέρα από πλάκα: Παώ οπουδήποτε, το δικό μου δεν σας το προτείνω διότι έχει λίγο παίδεμα για να το βρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρκαρίσματος και οι ταξιτζήδες θα σας ρίξουν την κατάρα και το βρίσιμο της αρκούδας)
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Όμως πολύ αργείς το λες και δεν το κάνεις(ότι θα έρθεις)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μακαρι να ηξερα 100% οτι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινο το ΣΚ καιθα σας ελεγα να ερθετε στο δικο μου...
Και απο περιφερειακο ειναι διπλα και παρκαρισμα βρισκεις και πολυ μεγαλο ειναι και μας χωραει ανετα ολους...αλλα παιζει το ενδεχομενο εκεινο το ΣΚ να ειμαι Αθηνα...γιαυτο και δεν λεω τιποτα τοσες ημερες...κι αυτο θα το γνωριζω σιγουρα γυρω στις 10-15/2
το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε.....

το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;;

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως εγω μεχρι τελευταια στιγμη δεν παιρνω θεση για το που και το ποτε λογω του οτι δεν ξερω ποτε θα φυγω Αθηνα...
Για το προηγουμενο ΣΚ σιγουρα δεν θα φυγω γιατι στις 16 εχω γεννεθλια..οποτε θελω να κοψω τουρτα με τα παιδια μου..
Αρα το πιθανοτερο ειναι η στις 23 η το επομενο...
Οποτε εμενα μη με υπολογιζετε μεχρι τελους καλυτερα

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
κι ούτε λόγως για παρκάρισμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ποια ημερομηνια θα συναντηθουμε; και που;![]()
Λέμε για περίπου στις 23-24 και οσο για το που όπως είδες ακόμα προτάσεις πέφτουν!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool