Θεσσαλονικείς άντε...

:up::up::lol::lol::lol: Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους:D
Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους!

:lol::lol::lol: δικιά σου, δικιά σου. Και ναι, η Raisa είναι η γκρι ομορφιά στο avatar!!!:happy::happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε.....:up::up::up::up::up::up: το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;;:(:(:(

Και γω αυτό βλέπω να γίνεται, γι' αυτό ας ορίσουμε πού, γιατί το πότε μάλλον ισχύει για 23 ή 24/02.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε κορίτσια να μην το κάνουμε τώρα σε σπίτι! Εκτός κι αν είναι να μαζευόμαστε σε σπίτια να το κάνουμε εκ περιτροπής να μη μείνει καμία παραπονεμένη! Της Υasmin που το είπε πρώτη καλό ακούγεται αλλά έλεγα καλύτερα να είμαστε έξω και δεν αποκλείεται να φέρει κανείς βασιλόπιτα! Τόχω δει που το κάνουν.

Αρκεί να μην εμφανιστούν 5-6 βασιλόπιτες, γιατί μετά τα Χριστούγεννα προσπαθώ να μπω σε δίαιτα! :P:P:P
Λοιπόν, εγώ τελικά θα μπορέσω για 23 ή 24 του μηνός, γιατί το τελευταίο μάθημα το δίνω 23 και το έμαθα χθες. Τώρα μένει να δούμε το μέρος......
θα μπορούσαμε πάντως να πάμε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, πχ στο Cosmos. Στο Ελλάς Μέλαθρον (δίπλα στην εκκλησία του cosmos) έχει μπόλικο χώρο (μπορούμε ίσως να κάνουμε και κράτηση) και είναι πολύ συμπαθητικό "καφενείο". Και έχει και πάρκινγκ. Νομίζω ότι είναι βολικό για όλους.

Αρκεί να μην εμφανιστούν 5-6 βασιλόπιτες, γιατί μετά τα Χριστούγεννα προσπαθώ να μπω σε δίαιτα! :P:P:P
Λοιπόν, εγώ τελικά θα μπορέσω για 23 ή 24 του μηνός, γιατί το τελευταίο μάθημα το δίνω 23 και το έμαθα χθες. Τώρα μένει να δούμε το μέρος......
θα μπορούσαμε πάντως να πάμε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, πχ στο Cosmos. Στο Ελλάς Μέλαθρον (δίπλα στην εκκλησία του cosmos) έχει μπόλικο χώρο (μπορούμε ίσως να κάνουμε και κράτηση) και είναι πολύ συμπαθητικό "καφενείο". Και έχει και πάρκινγκ. Νομίζω ότι είναι βολικό για όλους.

Εμένα πάντως με ψήνει η ιδέα για Ελλάς μέλαθρον,έχει ούζο και φαΐ, τι άλλο να ζητήσει κανείς?:D Ελπίζω μόνο εκείνη τη μέρα να μην παίζει Παοκ - ολυμπιακός

To cosmos είναι καλή ιδέα;)

Κι εγώ έτσι νομίζω βρε κορίτσια!
Και αν κλείσουμε εγκαίρως, νομίζω πως δε θα είναι άσχημα, ακόμη και κόσμο
να έχει....... ας πούνε και οι υπόλοιπες - η πλειοψηφία θα βγάλει το αποτέλεσμα όπως και να'χει!

Παιδιά έλεος! όχι σε εμπορικό κέντρο! Έχω τεράστια ιδεολογική αντίθεση. Αυτά τα αμερικάνικα που κοροϊδεύαμε θα κάνουμε τώρα!
Χίλιες φορές στον Εύοσμο και αν θέλετε ταβερνάκι πάμε στο Νησάκι δίπλα στο Εxpress Service στο μεγάλο ανοικτό πάρκιγκ πιο κάτω από το Ποσειδώνιο, πάνω ακριβώς στο κύμα, θα σας μείνει αξέχαστο- όσους έχω πάει εκεί απ' όλο τον κόσμο έμειναν κατενθουσιασμένοι κι ακόμη το θυμούνται. Ταβερνάκι αυθεντικά παραδοσιακό, τίποτα το περίτεχνο, σ' ένα περιβάλλον 100% παλιά Θεσσαλονίκη, δίπλα σε βάρκες και πλοιάρια, με χώρο με ιδιωτικότητα, ζεστασιά κι αυθεντικότητα κι έναν ιδιοκτήτη που μας ξέρει χρόνια. Μπορώ να το κλείσω -όπως κάνω πάντα εξάλλου- και θάναι αχτύπητα!
Αν συμφωνείτε θα σας στείλω χάρτη είναι πανεύκολο!

Κι αυτή πολύ ωραία ιδέα Anima! Εγώ είμαι μέσα (μα τι βολικό κορίτσι, τι συγκατάβαση, τι ευγένεια...φτου μου!):lol:

Λοιπόν εγώ σας λέω να απόφασίσετε και να μου πείτε αν δεν μου τύχει τίποτε τότε θα έρθω γιατί όταν έχεις και οικογένεια τέτοιες απόστάσεις θα χρειάστώ περισσότερο χρόνο για να έρθω και να αποφασίσετε το πότε ακριβώς για 23 ή 24;;!!!! Πάντως σε εμπορικό κέντρο σε αυτήν στην σύνάντηση είμαι και έγώ κατά..... Τώρα για το που όπως είπαμε ας αποφασίσουν και οι άλλες δεν είμαι μόνο εγώ!!! Εγώ είπα για Ευοσμο γιατί στην προηγούμενη συνάντηση είχαν πει οι περισσότερες ότι τις βολεύει και το θέμα είναι να συμφωνήσουν οι περισσότερες!!!!!!

! Εγώ είμαι μέσα (μα τι βολικό κορίτσι, τι συγκατάβαση, τι ευγένεια...φτου μου!):lol:
Φτου σου ,φτου σου ,φτου σου

Και γω δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, απλώς με βολεύει καλύτερα στον Εύοσμο. Αν τώρα θέλετε ντε και καλά τόοοοοσο ανατολικά, ε, τι να κάνω θα συμορφωθώ με την άποψη της πλειοψηφίας και θα κάνω το ταξίδι!:):):)

Μπορούμε να δούμε πόσοι θέλουμε Εύοσμο και μετά βλέπουμε πως θα γίνει....και εγώ για Ευοσμο λέω γιατί στο πολυ μακρυά θα έχω πρόβλημα... και όσο αν θέλουν φαγήτό αντί για καφέ και αυτό γίνεται δεν έχουμε πρόβλημα θα βρούμε την άκρη!!!!! ολα γίνονται....Πάντως μέχρι τώρα είμαστε 3 για Εύοσμο!!!! Εγώ εσύ και η NiaR....

Μπορούμε να δούμε πόσοι θέλουμε Εύοσμο και μετά βλέπουμε πως θα γίνει....και εγώ για Ευοσμο λέω γιατί στο πολυ μακρυά θα έχω πρόβλημα... και όσο αν θέλουν φαγήτό αντί για καφέ και αυτό γίνεται δεν έχουμε πρόβλημα θα βρούμε την άκρη!!!!! ολα γίνονται....Πάντως μέχρι τώρα είμαστε 3 για Εύοσμο!!!! Εγώ εσύ και η NiaR....
Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα με Ευοσμο, αλωστε μενω πολυ κοντα.Αλλα και παλι οτι πει η πλειοψηφια:)

Εγώ παιδιά δεν έχω κανένα πρόβλημα, αφού έχει καλή παρέα ας είναι και σε παγκάκι!

Κι εγώ όπου αποφασιστεί θα έρθω, δεν έχω πρόβλημα.

Αντε απόφασίστε όμως ... σε λιγο θα βρεθουμε εκτος θεσσαλονικης ετσι που το πατε καλε.. μια ανατολικα μια δυτικα...:D

Κοίτα, Anima, έτσι όπως το θέτεις ιδεολογικά .... δεν μπορείς παρά να με βάλεις σε προβληματισμό!
Η φάση με ταβερνάκι κλπ είναι κάτι που το έκανα παλιότερα, και επειδή ο τωρινός μου σύντροφος δεν είναι τέτοιου στυλ, μου έχει λείψει πολύυυυ!!!!
Οπότε, μέσα είμαι, αν αποφασιστεί για Εύοσμο, οκ!
Αφού έχω αυτοκίνητο, ε θα ήμουν λίγο ιδιότροπη να φέρω αντιρρήσεις! Αρκεί να με καθοδηγεί κάποιος σχετικός μέσω κινητού μη βρεθώ σε κανέναν άλλον νομό! :P

Nαι, Julian, και γω δεν έχω εμπειρία από τα δυτικά, θα είναι και κάτι καινούριο. Έτσι ή ταξί ή αυτοκίνητο κάτι θα γίνει. Θα μπορούσαμε οι από ανατολικά να πάμε σ' ενα μέρος και να πάμε όλες μαζί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back