Raisa
Περιβόητο μέλος
Δικιά μου είσ' εσύ, ε???!!!! Έπιτέλους
Κι αν η Ραϊσα είναι η γκρίζα του άβαταρ...η πρόταση παίρνει κι άλλους πόντους!

δικιά σου, δικιά σου. Και ναι, η Raisa είναι η γκρι ομορφιά στο avatar!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
το μονο που με ανησυχή είναι μήπως με τόσες προσφορές στα σπίτια στό τέλος μην γίνει τίποτε και μείνει ο καθένας στο δικό του!!! για φανταστήτε.....το λέμε το λέμε και τελικά να μην μπορεί καμία;;;
![]()
Και γω αυτό βλέπω να γίνεται, γι' αυτό ας ορίσουμε πού, γιατί το πότε μάλλον ισχύει για 23 ή 24/02.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν, εγώ τελικά θα μπορέσω για 23 ή 24 του μηνός, γιατί το τελευταίο μάθημα το δίνω 23 και το έμαθα χθες. Τώρα μένει να δούμε το μέρος......
θα μπορούσαμε πάντως να πάμε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, πχ στο Cosmos. Στο Ελλάς Μέλαθρον (δίπλα στην εκκλησία του cosmos) έχει μπόλικο χώρο (μπορούμε ίσως να κάνουμε και κράτηση) και είναι πολύ συμπαθητικό "καφενείο". Και έχει και πάρκινγκ. Νομίζω ότι είναι βολικό για όλους.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρκεί να μην εμφανιστούν 5-6 βασιλόπιτες, γιατί μετά τα Χριστούγεννα προσπαθώ να μπω σε δίαιτα!
Λοιπόν, εγώ τελικά θα μπορέσω για 23 ή 24 του μηνός, γιατί το τελευταίο μάθημα το δίνω 23 και το έμαθα χθες. Τώρα μένει να δούμε το μέρος......
θα μπορούσαμε πάντως να πάμε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, πχ στο Cosmos. Στο Ελλάς Μέλαθρον (δίπλα στην εκκλησία του cosmos) έχει μπόλικο χώρο (μπορούμε ίσως να κάνουμε και κράτηση) και είναι πολύ συμπαθητικό "καφενείο". Και έχει και πάρκινγκ. Νομίζω ότι είναι βολικό για όλους.
Εμένα πάντως με ψήνει η ιδέα για Ελλάς μέλαθρον,έχει ούζο και φαΐ, τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Ελπίζω μόνο εκείνη τη μέρα να μην παίζει Παοκ - ολυμπιακόςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Και αν κλείσουμε εγκαίρως, νομίζω πως δε θα είναι άσχημα, ακόμη και κόσμο
να έχει....... ας πούνε και οι υπόλοιπες - η πλειοψηφία θα βγάλει το αποτέλεσμα όπως και να'χει!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Χίλιες φορές στον Εύοσμο και αν θέλετε ταβερνάκι πάμε στο Νησάκι δίπλα στο Εxpress Service στο μεγάλο ανοικτό πάρκιγκ πιο κάτω από το Ποσειδώνιο, πάνω ακριβώς στο κύμα, θα σας μείνει αξέχαστο- όσους έχω πάει εκεί απ' όλο τον κόσμο έμειναν κατενθουσιασμένοι κι ακόμη το θυμούνται. Ταβερνάκι αυθεντικά παραδοσιακό, τίποτα το περίτεχνο, σ' ένα περιβάλλον 100% παλιά Θεσσαλονίκη, δίπλα σε βάρκες και πλοιάρια, με χώρο με ιδιωτικότητα, ζεστασιά κι αυθεντικότητα κι έναν ιδιοκτήτη που μας ξέρει χρόνια. Μπορώ να το κλείσω -όπως κάνω πάντα εξάλλου- και θάναι αχτύπητα!
Αν συμφωνείτε θα σας στείλω χάρτη είναι πανεύκολο!
Desdemona
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Φτου σου ,φτου σου ,φτου σου! Εγώ είμαι μέσα (μα τι βολικό κορίτσι, τι συγκατάβαση, τι ευγένεια...φτου μου!)![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα με Ευοσμο, αλωστε μενω πολυ κοντα.Αλλα και παλι οτι πει η πλειοψηφιαΜπορούμε να δούμε πόσοι θέλουμε Εύοσμο και μετά βλέπουμε πως θα γίνει....και εγώ για Ευοσμο λέω γιατί στο πολυ μακρυά θα έχω πρόβλημα... και όσο αν θέλουν φαγήτό αντί για καφέ και αυτό γίνεται δεν έχουμε πρόβλημα θα βρούμε την άκρη!!!!! ολα γίνονται....Πάντως μέχρι τώρα είμαστε 3 για Εύοσμο!!!! Εγώ εσύ και η NiaR....

Raisa
Περιβόητο μέλος
Πάντως μέχρι τώρα είμαστε 3 για Εύοσμο!!!! Εγώ εσύ και η NiaR....
και η Niki = 4
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Η φάση με ταβερνάκι κλπ είναι κάτι που το έκανα παλιότερα, και επειδή ο τωρινός μου σύντροφος δεν είναι τέτοιου στυλ, μου έχει λείψει πολύυυυ!!!!
Οπότε, μέσα είμαι, αν αποφασιστεί για Εύοσμο, οκ!
Αφού έχω αυτοκίνητο, ε θα ήμουν λίγο ιδιότροπη να φέρω αντιρρήσεις! Αρκεί να με καθοδηγεί κάποιος σχετικός μέσω κινητού μη βρεθώ σε κανέναν άλλον νομό!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool