Θεσσαλονικείς άντε...

Εγω λεω να του πεις ετσι θα ερθει και ο βασιλης και ο Γιωργος φιλος μου τρελαμμενος με τις γατες που θελει πολύ να σας γνωρισει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ρε παιδιά,ας έρθει και κανένα αγόρι,να ακούσουμε και καμιά αντρική άποψη για τις γατουλίνες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις τώρα είδα τις απαντήσεις σας...
.......... Anima, επαναλαμβάνω, δεν έχω τίποτα μαζί σας!
:rolleyes:

Όχι καλή μου, ποιος είπε ότι έχεις? Όλα καλά και μην κακοκαρδίζεσαι!
----------------------------------------

Ναι ρε παιδιά,ας έρθει και κανένα αγόρι,να ακούσουμε και καμιά αντρική άποψη για τις γατουλίνες

Καλά μου άρεσε πολυ η ίστορία σου με την κυρία που μου έμοιαζε (αν και πίστευα ότι ήμουν μοναδική any way) και γέλασα πολύ!!!!

Και βέβαια να έρθουν και αγόρια στην παρέα δηλ γιατί να έιμαστε ρατσιστές!!! όλοι οι καλοι χωράνε.....

Λοιπόν γύρω στις 5 την Κυριακή στο NYNA TAC στην πλατεία Ευόσμου είναι έντάξει για όλες σας πείτε μου!!!!

Καλά μου άρεσε πολυ η ίστορία σου με την κυρία που μου έμοιαζε (αν και πίστευα ότι ήμουν μοναδική any way) και γέλασα πολύ!!!!

Και βέβαια να έρθουν και αγόρια στην παρέα δηλ γιατί να έιμαστε ρατσιστές!!! όλοι οι καλοι χωράνε.....

Λοιπόν γύρω στις 5 την Κυριακή στο NYNA TAC στην πλατεία Ευόσμου είναι έντάξει για όλες σας πείτε μου!!!!

Μα εννοείται ότι είσαι μοναδική!!!
Η πλατεία ξέρω που είναι, το NYNA TAC όμως τι είναι? Μαγαζί?

Μα εννοείται ότι είσαι μοναδική!!!
Η πλατεία ξέρω που είναι, το NYNA TAC όμως τι είναι? Μαγαζί?

Είναι μία καφετέρια απέναντι από το Δημαρχειο περιπου στο kaka απέναντι αν το ξέρεις αυτό;

Αχα, το ξέρω το kaka, θα μου πεις και ποιος δεν το ξέρει!!!:D

Ακριβώς και το θέμα είναι ότι στο kaka δεν είναι έυκολο να χωρέσουμε όλες μαζί ενώ στο nunatac έχει ένα χώρο με ένα τζάκι που έχει ένα καναπέ σε σχήμα Π και μπορούμε να κάτσουμε χωρίς να είμαστε μακρυά η μία από την άλλη και έχει και πολύ καλό εξαερισμό!!!!!:up::up::up::up::up::up:το κοίταξα!!!!!

Ωραίο μου ακούγεται!!! Τέλεια!!!

Εχθές βγήκα με την κόρη μου στην πλατεία και έκανα αναγνωριστική βόλτα για να βρώ το κατάληλο μαγαζί και αυτό μου άρεσε πιο πολύ από όλα!!!! είναι πολύ ωραίο:up::up::up::up::up::up:

Μόνο μη μας πάρουν το Π τραπέζι!!!:D

Μόνο μη μας πάρουν το Π τραπέζι!!!:D

λές να πάω και να το κάνω κράτηση;:lol::lol::lol::up::up:

λές να πάω και να το κάνω κράτηση;:lol::lol::lol::up::up:

:lol::lol::lol: Ρεζερβέ κι έτσι! Και να σε ρωτήσει αυτός που κάνει τις κρατήσεις το όνομα θα πεις mycat :lol::lol::lol:

Όχι μπαίνω μέσα και ρωτάω συνεστιάσεις για σωματεία αναλαμβάνεται; Θα μου πει πιθανόν ναι !!!! Θα του πω και γω τότε ωραία κράτα το Π στο mycat και η τρελή η γάτα μου!!!!! Θα μου πεί γιατί τρελή; Θα του πω γιατί μόλις μας δεις μαζί θα καταλάβεις!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι μπαίνω μέσα και ρωτάω συνεστιάσεις για σωματεία αναλαμβάνεται; Θα μου πει πιθανόν ναι !!!! Θα του πω και γω τότε ωραία κράτα το Π στο mycat και η τρελή η γάτα μου!!!!! Θα μου πεί γιατί τρελή; Θα του πω γιατί μόλις μας δεις μαζί θα καταλάβεις!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τρελογατογονείς

Ακριβώς και το θέμα ειναι πως με ξέρουνε στον Εύοσμο και τώρα θα με δούνε και αλλιώς!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μέχρι τώρα μία σοβάρή επιχηρηματίας και τώρα τρελή γατομαμά με τρέλα γάτα και κορδέλα!!!!:up::up::up:

Ακριβώς και το θέμα ειναι πως με ξέρουνε στον Εύοσμο και τώρα θα με δούνε και αλλιώς!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μέχρι τώρα μία σοβάρή επιχηρηματίας και τώρα τρελή γατομαμά με τρέλα γάτα και κορδέλα!!!!:up::up::up:

Πλέον και μπαλαρίνα, αυτό που το πας?:D:D

Πλέον και μπαλαρίνα, αυτό που το πας?:D:D

Αυτό είναι το κορυφαίο εχθές πάντως πήγα και ζήτησα να μας κρατήσουν το τραπέζι και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα!!!!!

Οπότε κορίτσια την Κυριακή το απογευμα στις 5 η ώρα!!!!

Οκ κορίτσια;

στο nunatak στην πλατεία Ευόσμου.....

Οk κορίτσια!!!
Δεν πειράζει μάγισσα, όλοι μας έχουμε τις δύο μας πλευρές!
Θα τα πούμε εκεί λοιπόν... Πείτε και τα άλλα αγόρια να έρθουν αν είναι, γιατί ο φίλος μου θα με συνοδεύσει. :)

:lol::lol::lol::lol::lol: Είσαι παλαβή :lol::lol::lol: Έχουμε το Π τραπέζι λοιπόν!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back