yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις τώρα είδα τις απαντήσεις σας...
.......... Anima, επαναλαμβάνω, δεν έχω τίποτα μαζί σας!
![]()
Όχι καλή μου, ποιος είπε ότι έχεις? Όλα καλά και μην κακοκαρδίζεσαι!
----------------------------------------
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ναι ρε παιδιά,ας έρθει και κανένα αγόρι,να ακούσουμε και καμιά αντρική άποψη για τις γατουλίνες
Καλά μου άρεσε πολυ η ίστορία σου με την κυρία που μου έμοιαζε (αν και πίστευα ότι ήμουν μοναδική any way) και γέλασα πολύ!!!!
Και βέβαια να έρθουν και αγόρια στην παρέα δηλ γιατί να έιμαστε ρατσιστές!!! όλοι οι καλοι χωράνε.....
Λοιπόν γύρω στις 5 την Κυριακή στο NYNA TAC στην πλατεία Ευόσμου είναι έντάξει για όλες σας πείτε μου!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά μου άρεσε πολυ η ίστορία σου με την κυρία που μου έμοιαζε (αν και πίστευα ότι ήμουν μοναδική any way) και γέλασα πολύ!!!!
Και βέβαια να έρθουν και αγόρια στην παρέα δηλ γιατί να έιμαστε ρατσιστές!!! όλοι οι καλοι χωράνε.....
Λοιπόν γύρω στις 5 την Κυριακή στο NYNA TAC στην πλατεία Ευόσμου είναι έντάξει για όλες σας πείτε μου!!!!
Μα εννοείται ότι είσαι μοναδική!!!
Η πλατεία ξέρω που είναι, το NYNA TAC όμως τι είναι? Μαγαζί?
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μα εννοείται ότι είσαι μοναδική!!!
Η πλατεία ξέρω που είναι, το NYNA TAC όμως τι είναι? Μαγαζί?
Είναι μία καφετέρια απέναντι από το Δημαρχειο περιπου στο kaka απέναντι αν το ξέρεις αυτό;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

το κοίταξα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μόνο μη μας πάρουν το Π τραπέζι!!!![]()
λές να πάω και να το κάνω κράτηση;

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
λές να πάω και να το κάνω κράτηση;![]()

Ρεζερβέ κι έτσι! Και να σε ρωτήσει αυτός που κάνει τις κρατήσεις το όνομα θα πεις mycat 

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι μπαίνω μέσα και ρωτάω συνεστιάσεις για σωματεία αναλαμβάνεται; Θα μου πει πιθανόν ναι !!!! Θα του πω και γω τότε ωραία κράτα το Π στο mycat και η τρελή η γάτα μου!!!!! Θα μου πεί γιατί τρελή; Θα του πω γιατί μόλις μας δεις μαζί θα καταλάβεις!!!!!!!![]()

ΤρελογατογονείςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Μέχρι τώρα μία σοβάρή επιχηρηματίας και τώρα τρελή γατομαμά με τρέλα γάτα και κορδέλα!!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς και το θέμα ειναι πως με ξέρουνε στον Εύοσμο και τώρα θα με δούνε και αλλιώς!!!!
Μέχρι τώρα μία σοβάρή επιχηρηματίας και τώρα τρελή γατομαμά με τρέλα γάτα και κορδέλα!!!!![]()
Πλέον και μπαλαρίνα, αυτό που το πας?

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πλέον και μπαλαρίνα, αυτό που το πας?![]()
Αυτό είναι το κορυφαίο εχθές πάντως πήγα και ζήτησα να μας κρατήσουν το τραπέζι και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα!!!!!
Οπότε κορίτσια την Κυριακή το απογευμα στις 5 η ώρα!!!!
Οκ κορίτσια;
στο nunatak στην πλατεία Ευόσμου.....
Δεν πειράζει μάγισσα, όλοι μας έχουμε τις δύο μας πλευρές!
Θα τα πούμε εκεί λοιπόν... Πείτε και τα άλλα αγόρια να έρθουν αν είναι, γιατί ο φίλος μου θα με συνοδεύσει.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Είσαι παλαβή 

Έχουμε το Π τραπέζι λοιπόν!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool