ΙΚΕΑ

τελεια τα δωρακια τους τελεια !!!!! :up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα το πρωί πήγα ΙΚΕΑ.:)Αν και καθημερινή είχε πολύ κόσμο και στο εστιατόρειο μετά βίας βρήκαμε ελεύθερο τραπεζάκι.:hmm:
Μεταξύ άλλων πήρα για τα γατομωράκια μου επιτέλους το λαχανογαλάζιο κρεβατάκι σε σχήμα κορώνας και δύο παιχνιδάκια-μαριονέτες(τάρανδο και κροκόδειλο).Προς το παρόν τα κοιτούν απορημένα ...σαν να βλέπουν εξωγήινο!
Η τελευταία φωτό είναι λίγο υποβλητική και ατμοσφαιρική...γιατί ο Αρης κρύφτηκε στην χάρτινη σακούλα του ΙΚΕΑ.:blink:

Και εγώ σκέφτομαι να τους πάρω το λαχανογαλάζιο κρεβατάκι γιατί μου αρέσει πολύ!!!!:P:P:P Και δείχνει ακόμα πιο ωραίο με την Μυρτούλα μέσα!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από natalouko;444747 Και εγώ σκέφτομαι να τους πάρω το λαχανογαλάζιο κρεβατάκι γιατί μου αρέσει πολύ!!!!:P:P:P [U:
Και δείχνει ακόμα πιο ωραίο με την Μυρτούλα μέσα[/U]!!!:):):)

Παρε και μια Μυρτουλα τοτε!:lol:

Οχι! Είναι μοναδικό κομμάτι!:P:P:P

Το φαντάστηκα αλλά είπα να προσπαθήσω....:P:P:P

Αυτο το φιδι προσπαθει και επιθυμει διακαως να φαει τη Μυρτω και τον Αρη!:lol:
Μπηκαν στα υποψιν οι προτασεις σου για το Σαββατο που θα παμε κι εμεις Νικακι.

Πηγαμε το Σαββατο απλα να χαζεψουμε και πηραμε καμια 100 ευρω πραγματα...το ΙΚΕΑ και τα βιβλιοπωλεια ειναι δυο μερη οπου αφηνω ελευθερη την ανεξελεγκτη καταναλωτικη μου μανια.:PΠηραμε μερικα φλις κουβερτακια για τα γατονια,λαμπακια με πετονια,κουπ πατ ταρανδους για μπισκοτα με νοημα:P,ενα μπωλ για το Σειριο με μια κορωνα στον πατο (ειχε και ασορτι ανακλιντρο αλλα ειπαμε να μην του το παρουμε και ψωνιστει πολυ:lol:),δυο σπιτακια gingerbread,κατι σετακια για το μπανιο,ενα κάρο κορνιζες,ταψακια για μάφινς,ενα ταρανδακι...ενα σωρό βλακειούλες δηλαδη.Ειχε φερει και χριστουγεννιατικα στολιδια,καποια πολυ καλαισθητα,οπως και πολλα λουτρινα που εδιναν ενα ευρω στη UNICEF αν τα αγοραζες.

Τι ωραία ψώνια, με γειά σας :)
Ζηλεύω, θέλω κι εγώ ΙΚΕΑ αλλά φοβάμαι να πάω μες στα Χριστούγεννα, είμαι σίγουρη ότι θα γίνεται της μουρλής από κόσμο...

Τα δικα σας ειναι μικρα και θα ειναι πηχτρα,στης Λαρισας ειναι πολυ αραιος ο κοσμος γιατι ειναι πολυ μεγαλο (ειχαν τοσο καμπο,τι να τον εκαναν:lol:)

και εμενα μου αρεσει το παρα πολυ το ικεα!

αλλαδ εν παω συχνα γιατι υπαροχουν μερικα προβληματακια

1 δεν εχω αμαξι

2 δεν εχω χρημα(και εκει φευγει παιδια...πολυ ευκολα φευγει)

3 και να ειχα χρημα δεν εχω σπιτι:blink:...οποτε που να τα βαλω?:|

αλλα εχει πολυ ωραια πραγματα...γουστοζικα!

Πηγαμε το Σαββατο απλα να χαζεψουμε και πηραμε καμια 100 ευρω πραγματα...το ΙΚΕΑ και τα βιβλιοπωλεια ειναι δυο μερη οπου αφηνω ελευθερη την ανεξελεγκτη καταναλωτικη μου μανια.:P

Εγώ που μένω 2 τετράγωνα μακριά, τι να πω? Τις τελευταίες 20 μέρες έχω πάει τουλάχιστον 3 φορές :redface::redface::redface::redface:
Για μια ωρίτσα πεταχτήκαμε σήμερα και έφυγε ενα 70άρι (τα ψώνια στο κατάστημα τροφίμων και τα εξτρά χοτ ντογκ, παγωτά κτλ δεν περιλαμβάνονται):lol::lol::lol::lol:

το σπιτι μας ειναι κατα 80% απο πραγματα ικεα, μια μερα θα βγαλω φωτος να σας τα δειξω:P

Τι ωραία ψώνια, με γειά σας :)
Ζηλεύω, θέλω κι εγώ ΙΚΕΑ αλλά φοβάμαι να πάω μες στα Χριστούγεννα, είμαι σίγουρη ότι θα γίνεται της μουρλής από κόσμο...
Μπα δεν θα το έλεγα.:hmm: Γιατί αυτές τις ημέρες ο κόσμος τρεχει σε Jumbo και στην αθήνα για ρούχα και δώρα. Εγώ πήγα την προηγούμενη Πεμπτη και ο κόσμος δεν θα έλεγα ότι ήταν πολύς.

αν και καθυστερημενα δηλωνω κ εγω φαν!:up::up::up: εχει απιστευτα πραγματα και καθε φορα που παω θολωνει το ματι μου!:blink::blink::blink: τα θελω ολα ολα ολα!!!:blink::redface::redface: τωρα που θα μεινω μονη μου θα κανω επιδρομη!:P:lol::lol:

εχω παρα πολυ καιρο να παω..για πειτε τιποτα που να εχει για τα γατουνια μας..

εγω πηγα σημερα ικεα, αλλα τα περισσοτερα για τα κατοικιδια ηταν σε ελλειψη:(..το μονο που πηρα ηταν σακουλες απορριματων για την παραγωγη της bailey:lol::lol:

πωπω πρεπει να καταξοδευτηκες ε?:lol::lol:τι ειχε για κατοικιδια?

πωπω πρεπει να καταξοδευτηκες ε?:lol::lol:τι ειχε για κατοικιδια?
ναι καλε, 0.95 ξερεις τι ειναι να δινεις?:lol::lol::lol: ειχε κρεβατακια και μπολακια, ολα τ αλλα ελλειψη..
εφαγα και μελιτζανες με φετα, αρκετα ωραια, κεφτεδακια και γλυκο με αμυγδαλο!γιαμιιιιιι!!!
α! πηρα και ενα φωτιστικο, και πηγα μετα να παρω λαμπες και τις εριξα ολες κατω, και οι μισες σπασανε:redface: ο φιλος μου που με εβλεπε απο μακρια ειχε λιωσει στο γελιο, ειχε γυρισει πανω μου απο τον θορυφο που πεφταν κατω και δεν μπορουσε να αναπνευσει απο το γελιο, μου ειπε οτι ειχα το υφος γατιου που εκανε ζημια και κοιτουσα ολο απορια τι εγινε:lol::lol::lol:

Καλημερα και απο μενα!!Που χαθηκε απο το θεμα η κακιστη εκτροφεας????γιατι ενα πουλακι μου ειπε οτι προχθες παλι ΙΚΕΑ ηταν.....:down::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back