ΙΚΕΑ

Υπάρχουν κι άλλοι μανιακοι του ΙΚΕΑ;Εγω λατρευω σουηδικα κεφτεδακια,ξερω απ'εξω σχεδον ολο τον καταλογο,και οποτε παμε κανω λες και ειμαι σε λουνα παρκ.
Τι εχετε παρει απο το ΙΚΕΑ;Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας;Εχετε καποια αγαπημενα κομματια;
Απ εξω;;; Αλήθεια τι έχει στην σελίδα 10;:bleh:
Ναι έχω ένα αγαπημένο κομμάτι την πολυθρονιτσαααααα!!!!
Ποτε θα με πας να την πάρω;:lol:
Πάω να δω κ το γατόδεντρο γιατί μου ανοίξατε την όρεξη με όλα αυτά;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εχει παρει κανεις;Μου αρεσε πολυ σαν σχεδιο.

το εχει και η Ευτυχια!!!απ'οτι θυμαμαι δεν ειναι και για Νορβηγακια...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη, ένα πράγμα θα σου πω. Με το "ροζ κουφετί" τη σκότωσες :lol:
το καταλαβα εκ των υστερων:lol:

το εχει και η Ευτυχια!!!απ'οτι θυμαμαι δεν ειναι και για Νορβηγακια...:lol::lol::lol:
να το παρει για τη Μοιρα...αυτο της ειπα κι εγω:lol:

Όποτε πάω ΙΚΕΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω με άδεια χέρια.
Κατ'αρχάς παίρνω 4-5 σακουλάκια με θεσπέσια κεφτεδάκια. Μιαμ-μιάμ!
Οι fleece κουβερτούλες είναι όνειρο! Απαλές και μικρές, ότι πρέπει για cocooning στον καναπέ με μιά κούπα ζεστό καφέ.
Είναι ωραία τα κατσαρολικά & τα πιατικά του. Έχω πάρει θήκες για CD + DVD από χαρτόνι (αυτές με τις μεταλλικές άκρες), τις οποίες έχω βολευτεί απίστευτα.
Σε μιά φίλη μου πήρα τη γατο-σκηνή. Το ίδιο απόγευμα μου'στειλε φωτογραφίες με το γατί της να λυώνει μέσα!
Στη δίχρονη ανηψιά μου που δεν αφήνει καρφί στον τοίχο, πήρα εκείνη την εκπληκτική σειρά των χρωματιστών παιδικών επίπλων, την ΜΑΜΜUT, με τα χοντρά ποδάρια.
Τι άλλο?:hmm: Α! ναι... Παπλωματοθήκη, ριχτάρι, ένα χειροποίητο μάλλινο χαλάκι, γλαστρικά, κεριά, χριστουγεννιάτικα, διάφορα κουζινικά (σπάτουλες, χτυπητήρι, ψαλίδια, φόρμες για κεϊκ κλπ), πετσέτες, μαξιλάρια για τη βεράντα κι έναν νιπτήρα.:confused:
Μέχρι μπαταρίες και λάμπες οικονομίας!
Γενικά, τώρα που το σκέφτομαι, το έχω τσακίσει το ΙΚΕΑ. Και είναι must μία επίσκεψη στο εστιατόριο!

Αυτό που έχω να πω, είναι οτι τα έπιπλά του βελτιώθηκαν απίστευτα σε σχέση με τα πρώτα χρόνια και ποιοτικά και σχεδιαστικά. Έχουν πλέον έπιπλα με σκούρο ξύλο και σχέδια μοντέρνα και κλασικά, σιδερένια κρεβάτια, τραπέζια/καρέκλες κουζίνας για όλα τα γούστα και καλόγουστα έπιπλα γραφείου. Οι τιμές του παραμένουν λογικές κι ας είναι 10% ακριβότερες απ'οτι στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Ίσως γι'αυτό γίνεται ο πανικός μόλις βγούν τα αποτελέσματα των πανελληνίων!:P

καλε ο Νιρβανα θα γινει τεραστιος...που να χωρεσει το αγορι μου:redface::P:lol::lol::lol:

Γενικά, τώρα που το σκέφτομαι, το έχω τσακίσει το ΙΚΕΑ.
Και γενικά τώρα που βλέπω κ εγώ τι αγόρασες από εκεί νομίζω πως ΕΙΣΑΙ το ΙΚΕΑ:lol:

Και γενικά τώρα που βλέπω κ εγώ τι αγόρασες από εκεί νομίζω πως ΕΙΣΑΙ το ΙΚΕΑ:lol:
παραρτημα Χαλανδριου:lol:

παραρτημα Χαλανδριου:lol:

Είστε αχτύπητο δίδυμο!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ασχετο! Νίκη ωραία υπογραφή:up::up::up::up:

Καλέ μια χαρά ειναι τα έπιπλα του ΙΚΕΑ.
Οταν ακούω τις ψωνάρες να λένε για την κακή "ποιότητα" φρικάρω εντελώς. Εχεις παιδι κυρία μου;;;; Εχεις γατί, σκυλί ;;;; Τι να τον κάνεις το Βαράγκη καλή μου;; Που εγώ έτσι κι αλλιώς κάθε τόσο βαριέμαι τα έπιπλα και θέλω να τα αλλάζω...αλλά με κάτι απο τα ανωτέρω ενας λόγος παραπάνω...Εγω θέλω να σοριάζομαι στον καναπέ μου χωρις να σκέφτομαι οτι "φθειρω" τα μαξιλάρια του. Ωχουυυυυυυυυυ

Υ.Γ: Η πιο χρυσή συμβουλή που ακουσα ήταν προς νιόπαντρη φιλενάδα απο άλλη παντρεμένη επι πολλά χρόνια.
Μην πάρεις τωρα τα καλύτερά σου έπιπλα. (Μιλάμε η νιόπαντρη έδωσε τότε 2.500 εκατομυριακια για τραπεζαρία μονο!) Κάνε παιδι, άστο να πάει 12-13...και τότε πάρε οτι γουστάρεις αλλά οχι πριν! Ε μααααα.....

[quote=ΓΙΟΥΛΗ;417084]εγω μπορω να εχω το σπιτι στο Παρισι κι ας εχει μονο εξοπλισμο Ελληνικου ΙΚΕΑ?:lol:

για τη Μοιρα μονο...η για να στεκονται καθιστα στο ποπο τους μεσα τα Νορβηγακια:lol:[/quote]

Εγώ μπορώ να φύγω για το Παρίσι και να μη γυρίσω ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελενα οποτε θες σε παω!Κανονισε και πες μου!
3lbereth με τρομαζεις παιδι μου!Εισαι χειροτερη κι απο αυτον τον τυπακο στο fight club!:|:lol:

IKEA= Σολωμός με βραστά λαχανικά, σουφλέ σοκολάτας, διάφορες κουρελούδες, ποτ πουρί διαφόρων χρωμάτων, κορνίζες, καθρέφτες και διάφορα κουτιά που τα χρώματά τους ποικίλουν. Όταν πηγαίνω και πηγαίνω συχνά, βγαίνω πτώμα μετά από ώρες, λές και έχω δουλέψει πολλές υπερωρίες:lol::lol:

Αυτο ισχυει για ολους,εμενα πονανε ακομα και τα κοκκαλα μου μερικες φορες.:lol:

Αυτο ισχυει για ολους,εμενα πονανε ακομα και τα κοκκαλα μου μερικες φορες.:lol:
Βέβαια καταλαβαίνω. Είναι οι επιπτώσεις μετά από τα καπιταλιστικά όργια.........;)

IKEA= Σολωμός με βραστά λαχανικά, σουφλέ σοκολάτας, διάφορες κουρελούδες, ποτ πουρί διαφόρων χρωμάτων, κορνίζες, καθρέφτες και διάφορα κουτιά που τα χρώματά τους ποικίλουν. Όταν πηγαίνω και πηγαίνω συχνά, βγαίνω πτώμα μετά από ώρες, λές και έχω δουλέψει πολλές υπερωρίες:lol::lol:

Και σ' αυτό συμφωνούμε συμπεθέρα, κρίμα που δεν μένουμε κοντά θα δίναμε ραντεβού στο ΙΚΕΑ ...για φαγητό!;):D:D

Βέβαια καταλαβαίνω. Είναι οι επιπτώσεις μετά από τα καπιταλιστικά όργια.........;)

:lol::lol::lol::lol:
Ασε ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά μια χαρά έχω εξελιχθεί σε καταναλωτικό όν.:redface:

Σε μας ανοιγει σ'ενα μηνα κι εχω ενθουσιαστει απο τωρα!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back