ΙΚΕΑ

:lol::lol::lol:
Τρώω όμως λευκή σοκολάτα αλλά παχαίνει τρελά η άτιμη.
Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ πως οι άνθρωποι πίνουν καφέ-και ειδικά φραπέ- με τη θέλησή τους!Μήπως τους εκβιάζει κάποιος κρυφά??Δεν εξηγείται..Είναι αηδία:sick::sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο παλι δεν το καταλαβα ποτε!Να τρως μια σοκολατα που πικριζει:blink::blink::blink::blink:
Άσε που σύμφωνα με καινούριες μελέες με την μαύρη σοκολάτα δεν γλιτώνεις τίποτα γιατί ότι κερδίζεις από την ζάχαρη το παίρνεις από το βούτυρο μια κ οι σοκολάτες αυτές έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βούτυρο απ ότι οι γάλακτος:lol: (γελάω από κακία γιατί ποτέ δεν τις συμπάθησα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να και το λατρεμενο μου γραφειο απο το ΙΚΕΑ:
346214054_789ed94a16.jpg

Μιλαμε για ερωτα,το κουβαλησα τρεις οροφους (ειναι περιπου 30 κιλα) και το συναρμολογησα μονη μου,χωρις τρυπανι (οι βιδες βιδωνουν πανω στο ξυλο,το οποιο ειναι μασιφ και δεν εχει τρυπες).Την επομενη μερα βεβαια δε μπορουσα να κουνηθω.:lol:
ΑΑΑ! απο ότι βλέπω ασχολείσαι και εσύ :Dμε καθαρά "ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ" :blink:θέματα ΕΕ?!!
Βρε κορίτσια ένα παράξενο πράγμα . Εχω παρατηρήσει ότι εμείς οι γατομαμάδες όλη την ώρα κάνουμε αντρικές δουλειες. Εγώ το μόνο που μου έχει μείνει και δεν γνωρίζω είναι να φτιάχνω αμάξι όλα τα άλλα ότι μου πεις το έχω κάνει (ηλεκτρικά, βαψίματα, πλακάκια, στοκαρίσματα).
Μια φορά πάω για καφέ με την αδερφή μου και αντί να αρχίσουμε συζήτηση για παπούτσια,τσάντες , καλυντικα (σαν γυναίκες :happy: που είμαστε) της λέω:
-" Ντόρα μου προχτές που είχα πάει για ψώνια είδα που λές ένα καταπληκτικό Black & Decker άλλο πράγμα να σου λέω, θέλω να πάω να το πάρω οπωσδήποτε!!!!!"
:/:Αστετα!!! :down:μου φαίνεται έχω αρχίσει ήδη να αισθάνομαι:hmm: τα γένια να μου φυτρώνουν, θα είναι μάλλον απο τις πολλές θηλυκές εργασίες.
Μην κοροιδεύετε!!:mad::mad::P:P

Ναι ,μου αρεσουν πολυ οι κατασκευες και τα μαστορεματα.:D

Άσε που σύμφωνα με καινούριες μελέες με την μαύρη σοκολάτα δεν γλιτώνεις τίποτα γιατί ότι κερδίζεις από την ζάχαρη το παίρνεις από το βούτυρο μια κ οι σοκολάτες αυτές έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βούτυρο απ ότι οι γάλακτος:lol: (γελάω από κακία γιατί ποτέ δεν τις συμπάθησα)

:up::up::up::up::up:
Γεια σου βρε Έλενα!!!;):lol::lol::lol:
Επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν αυτές οι ατιπαθέστατες πικρές σοκολάτες υγείας! Αν είναι να φας σοκολάτα (θα πάρεις που θα πάρεις τις θερμίδες) να την απολαύσεις τουλάχιστον!;):lol::lol::lol::P
Γάλακτος(που λατρεύω από παιδί;)) σκέτη ή με τις διάφορες προσθήκες ή λευκή σοκολάτα!:up:

Υ.Γ Και για να μην είμαι ΟΦΦ θα πώ ότι το ΙΚΕΑ έχει πολύ ωραίες σοκολάτες γάλακτος και σοκολατάκια με γέμιση καραμέλα...ΟΝΕΙΡΟ!!!:D

Ναι ,μου αρεσουν πολυ οι κατασκευες και τα μαστορεματα.:D

Και μένα μ'αρέσουν οικατασκευές.:D
Τα πάζλ σου αρέσουν?:hmm:Κάποτε τρελενόμουνα έφτιαχνα και επίπεδα και 3D...αλλά τώρα με τα δυό ζιζάνια σπίτι ... εγκατέλειψα το σπορ.;)

Και μένα μ'αρέσουν οικατασκευές.:D
Τα πάζλ σου αρέσουν?:hmm:Κάποτε τρελενόμουνα έφτιαχνα και επίπεδα και 3D...αλλά τώρα με τα δυό ζιζάνια σπίτι ... εγκατέλειψα το σπορ.;)
Ω ναι...Εχω ψυχωση.Εχω κανει πινακες,τρισδιαστατα,αναγλυφα...Αλλα δεν εχουμε πια που να τα βαλουμε και δεν κανω.:(

Ω ναι...Εχω ψυχωση.Εχω κανει πινακες,τρισδιαστατα,αναγλυφα...Αλλα δεν εχουμε πια που να τα βαλουμε και δεν κανω.:(

Δεν μπορείς πόσα 3D είχα κάνει παλιά (προ Μυρτούλας) και τελικά στην μετακόμιση τα μοίρασα μόνο το Big Ben έχω κρατήσει.:(
Για τα επίπεδα ...δεν είχε μείνει άδειος τοίχος για να βάλω άλλα ,μόνο στα ταβάνια που δεν έβαλα!:blink::blink::lol:
Τώρα όμως φοβάμαι μήπως καταπιούν κανένα κομματάκι και δεν ξαναπήρα.:hmm:

Ε ναι θελει να ειναι σε δωματιο που δεν μπορουν να μπουν.Αλλιως παιζουν και με τα κομματια και τα χανουν.

Σχετικα και με το θεμα μας,εχει κορνιζες το ΙΚΕΑ πολυ βολικες για παζλ,εγω τα εκανα μονη μου κορνιζα.

Σχετικα και με το θεμα μας,εχει κορνιζες το ΙΚΕΑ πολυ βολικες για παζλ,εγω τα εκανα μονη μου κορνιζα.

Κάνεις μόνη σου κορνίζες? Πολύ ωραία.:up:Εγώ δεν έχω δοκιμάσει.:hmm:
Παλιά που έφτιαχνα τα επίπεδα , μετά τα κολούσα σε χαρτόνι και τα έδινα να μου τα κάνουν κορνίζα.:hmm:
Από τότε που άνοιξε το ΙΚΕΑ σε μας...δεν έκανα άλλο επίπεδο πάζλ.:hmm:
Μόνο έκανα δύο απ' αυτά τα σφαιρικά, αλλά αυτά είναι "μαιμού πάζλ":blink: γιατί τα κομμάτια είναι αριθμημένα!;):P:P

αχ κι εγω ψαχνω κορνιζα για το παζλ μου και δεν βρισκω που8ενα...ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ μεγαλο για ετοιμη κορνιζα....:(:( 3ερεις αν εχει στα ικεα για διαστασεις 98χ75???????:)

αχ κι εγω ψαχνω κορνιζα για το παζλ μου και δεν βρισκω που8ενα...ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ μεγαλο για ετοιμη κορνιζα....:(:( 3ερεις αν εχει στα ικεα για διαστασεις 98χ75???????:)

Εγώ τα δικά μου τα πάζλ τα έδινα κανονικά σε μαγαζί που κάνουν κορνίζες.:) Για διάσταση 98χ75 δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.:hmm:
Μια φορά αντιμετώπισα μόνο πρόβλημα με την μία διάσταση που ήταν 131cm και δεν είχαν τόσο μακρύ τρεχούμενο ξύλο.:hmm:Ηταν ένα εκατοστό πιό μικρό και λίγο το στρίμωξαν και τελικά δεν δείχνει τόσο ωραία. Κρίμα γιατί ήταν αγαπημένο μου, ένας παλιός χάρτης του 1650 περίπου.:(
Πάντος αν ξέρεις από κορνίζες μπορείς να βρείς μεγαλύτερη διάσταση και να βάλεις "πατούρα" γύρω-γύρω, εμένα μ'αρέσει το αποτέλεσμα, το τονίζει περισσότερο.:)

Οι κορνιζες του ΙΚΕΑ εχουν και πασπαρτου,οποτε θα βρεις μια που να πλησιαζει σε μεγεθος,θα το κολλησεις απο πισω,κι απλα θα το τιποθετησεις μεσα κι απο πανω το πασπαρτου.

κι εγω ρωτησα σε μαγαζι με κορνιζες αλλα μου ειπαν τσουχτερη τιμη...8α παω και στα ικεα την επομενη βδομαδα να κοιτα3ω και ας ελπισουμε οτι 8α τα καταφερω...
η πατουρα τι ειναι????
σας ευχαριστω και τις δυο παντως για την βοη8εια...:):)

κι εγω ρωτησα σε μαγαζι με κορνιζες αλλα μου ειπαν τσουχτερη τιμη...8α παω και στα ικεα την επομενη βδομαδα να κοιτα3ω και ας ελπισουμε οτι 8α τα καταφερω...
η πατουρα τι ειναι????
σας ευχαριστω και τις δυο παντως για την βοη8εια...:):)
Τώρα χαλάω το θέμα αλλά σε ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ γιατί δεν έχεις κοιτάξει?;) Δεν έχετε κάτω?
Το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εχει 600 διαφορετικά κάδρα.:up:

εχω κοιτα3ει σε πρακτικερ, carefour και alex pak αλλα μου ειχαν πει οτι δεν φερνουν στις διαστασεις που χρειαζομαι...:( σε ικεα δεν η3ερα οτι υπαρχουν καδρα και δεν ειχα παει... (βασικα νομιζα οτι υπαρχουν μονο καδρα για φωτογραφειες..) τωρα που 8α ανεβω α8ηνα 8α παω να ρι3ω μια ματια κι ας ελπισουμε....

εχω κοιτα3ει σε πρακτικερ, carefour και alex pak αλλα μου ειχαν πει οτι δεν φερνουν στις διαστασεις που χρειαζομαι...:( σε ικεα δεν η3ερα οτι υπαρχουν καδρα και δεν ειχα παει... (βασικα νομιζα οτι υπαρχουν μονο καδρα για φωτογραφειες..) τωρα που 8α ανεβω α8ηνα 8α παω να ρι3ω μια ματια κι ας ελπισουμε....
Ευχομαι καλή τύχη γιατί έτσι και δεν βρεις την έχεις βάψει:/:.
Τα κορίτσια έχουν δίκιο πράγματι άμα πάρεις απο καδράδικο είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!

το εχω παρει αποφαση πια.....το παζλ το εχω φτια3ει απο το πρωτο μου ετος...πριν τρια χρονια δηλαδη...απλα οπου ακουω κουβεντα σχετικα με καδρα για παζλ, ρωταω μηπως και στα8ω τυχερη!!!:) σας ευχαριστω παντως για την βοη8εια και την συμπαρασταση....και ελπιζω μεχρι να παρω πτυχειο να το χαρω λιγο στον τοιχο του σπιτιου μου!!!!!!:P

Σήμερα το πρωί πήγα ΙΚΕΑ.:)Αν και καθημερινή είχε πολύ κόσμο και στο εστιατόρειο μετά βίας βρήκαμε ελεύθερο τραπεζάκι.:hmm:
Μεταξύ άλλων πήρα για τα γατομωράκια μου επιτέλους το λαχανογαλάζιο κρεβατάκι σε σχήμα κορώνας και δύο παιχνιδάκια-μαριονέτες(τάρανδο και κροκόδειλο).Προς το παρόν τα κοιτούν απορημένα ...σαν να βλέπουν εξωγήινο!
Η τελευταία φωτό είναι λίγο υποβλητική και ατμοσφαιρική...γιατί ο Αρης κρύφτηκε στην χάρτινη σακούλα του ΙΚΕΑ.:blink:

Υ.Γ Δωρα δοκίμασα αυτήν την φορά το κοτόπυλο-εργκολάνο με λαχανικά και ψητές πατάτες και μου άρεσε.Το συνιστώ ανεπυφύλακτα!;) Και φυσικά το σουφλέ σοκολάτας που λατρεύω!:up:
Δοκιμάστε και τις ατομικές σαλάτες με ραντίτσιο, αισμπεργκ και γαλλική σαλάτα.:)

Συνημμένα

• φθινώπορο 2009 158 α.jpg
    φθινώπορο 2009 158 α.jpg
    200,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • φθινώπορο 2009 159 α.jpg
    φθινώπορο 2009 159 α.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • φθινώπορο 2009 160 α.jpg
    φθινώπορο 2009 160 α.jpg
    148,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: