rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τόνια μου σου στέλνω ένα χαμόγελο, μια θετική σκέψη.
εμεις εδώ είμαστε μαζί σου.....
σας ευχαριστώ πολύ όλους για την στήριξη... είναι πολύ σημαντικό για μένα για να μπορώ να στέκομαι δίπλα της χαρούμενη και ευτυχισμένη......
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
. Προσπάθησε να ξεχάσεις την κατάσταση της γατούλας σου και ζήσε το κάθε λεπτό μαζί της σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα κάνει και στην γατούλα καλό και σε εσένα. Είναι πολύ σημαντικό να μην αγχώνεις την γατούλα σε αυτή τη φάση για να παλέψει ο οργανισμός της με την ασθένεια. Ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε πως θα τα φέρει η ζωή. Μπορεί να μείνει κοντά σου πολύ περισσότερο από τις προβλέψεις του κτηνίατρου 
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν έχω τα μωρά μου άρρωστα αλλά τον πατέρα μου (καρκίνος στον πνεύμονα).
Ο πόνος είναι ο ίδιος όταν αρρωσταίνει κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος.
Κάνε κουράγιο, τίποτα άλλο.
Εύχομαι να μην πονάει και να μην έχει τα άσχημα συμπτώματα αυτών των ασθενειων.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχεις δίκιο... το προσπαθώ, απλά υπάρχουν στιγμές που λυγίζω...Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι την μετάσταση. Κάποια στιγμή θα χάσουμε τα γάτια μας, άλλοι νωρίτερα, άλλοι αργότερα, είναι αναπόφευκτο δυστυχώς. Προσπάθησε να ξεχάσεις την κατάσταση της γατούλας σου και ζήσε το κάθε λεπτό μαζί της σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα κάνει και στην γατούλα καλό και σε εσένα. Είναι πολύ σημαντικό να μην αγχώνεις την γατούλα σε αυτή τη φάση για να παλέψει ο οργανισμός της με την ασθένεια. Ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε πως θα τα φέρει η ζωή. Μπορεί να μείνει κοντά σου πολύ περισσότερο από τις προβλέψεις του κτηνίατρου
![]()
λυπάμαι πολύ για τον μπαμπά σου, ελπίζω το καλύτερο για όλους μας.Σε συμπονώ Τόνια μου.
Εγώ δεν έχω τα μωρά μου άρρωστα αλλά τον πατέρα μου (καρκίνος στον πνεύμονα).
Ο πόνος είναι ο ίδιος όταν αρρωσταίνει κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος.
Κάνε κουράγιο, τίποτα άλλο.
Εύχομαι να μην πονάει και να μην έχει τα άσχημα συμπτώματα αυτών των ασθενειων.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τα ζώα που ζουν κοντά μας έχουν την ικανότητα να διαισθάνονται πότε δεν είμαστε εμείς τόσο καλά, πότε νιώθουμε άσχημα, πότε έχουμε αγωνία κλπ.Προσπάθησε να ξεχάσεις την κατάσταση της γατούλας σου και ζήσε το κάθε λεπτό μαζί της σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα κάνει και στην γατούλα καλό και σε εσένα. Είναι πολύ σημαντικό να μην αγχώνεις την γατούλα σε αυτή τη φάση για να παλέψει ο οργανισμός της με την ασθένεια.
Προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο ήρεμη και ψύχραιμη μπορείς, κάνε τις πιο θετικές κι ευχάριστες σκέψεις που μπορείς ώστε να είναι κι εκείνη και να δώσει τη μάχη της...
Στο εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη...
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τόνια, θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό που λέει παραπάνω η Βικτώρια και ταυτίζομαι απόλυτα:
Τα ζώα που ζουν κοντά μας έχουν την ικανότητα να διαισθάνονται πότε δεν είμαστε εμείς τόσο καλά, πότε νιώθουμε άσχημα, πότε έχουμε αγωνία κλπ.
Προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο ήρεμη και ψύχραιμη μπορείς, κάνε τις πιο θετικές κι ευχάριστες σκέψεις που μπορείς ώστε να είναι κι εκείνη και να δώσει τη μάχη της...
Στο εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη...
έτσι είναι το ξέρω, άλλωστε έχουν περάσει τόσα χρόνια, το έχω καταλάβει... είμαι αποφασισμένη να περνάμε μόνο όμορφες στιγμές και νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη που είναι στη ζωή μου. να είμαι ηλικρινής έχω και την στήριξη του συντρόφου μου- εδώ και 6 χρόνια τη μεγαλώνουμε μαζί- που μου λέει να ζούμε το τώρα όλοι μαζί ευτυχισμένοι.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μου σπαραξε την καρδια η εικονα της βεραντας...
.Ηρεμισε η ψυχουλα μας...η ελπιδα μου ειναι ,μπας και φευγοντας και εμεις απο τουτο τον κοσμο..συναντηθουμε καποτε με τις αγαπημενες μας ψυχουλες..δεν ειμαι σιγουρη,απλα το ελπιζω..

Κουραγιο καρδουλα μου.Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο...εφοσον εγω κλαιω τωρα,καταλάβαινω τι νιωθεις εσυ..απλα,ειμαστε εδω..μαζι σου..
Tonys
Νεοφερμένο μέλος
ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις μια γατούλα που έζησε τόσα πολλά χρόνια μαζί σου.. να σκέφτεσαι ότι τουλάχιστον τώρα η γατούλα σου ηρέμησε και δεν πονάει πια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηρεμισε η ψυχουλα μας...
ηρέμησε και δεν πονάει πια!
μόνο αυτό με κρατάει... πέρασε μια όμορφη, ευτυχισμένη ζωή με πολύ-πολύ αγάπη...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρω ότι η απώλεια της σε πονάει και σε πληγώνει πάρα πολύ, προσπάθησε μόνο να έχεις κατά νου ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για τη μικρή οου κι ότι πλέον δεν θα ταλαιπωρείται...
marina289
Περιβόητο μέλος
Λυπάμαι πάρα πολύ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Καλό ταξίδι ζουζούνα...
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Κουραγιο Τονια μου...κουραγιο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool