Ινοσάρκωμα

Απάντηση: Όγκος στη ράχη, τι μπορεί να είναι;

Δηλαδη δεν παιθαινει απο αυτο ??? Γινεται ενας ογκος που μεγαλωνει ....ποσος γινεται Αφου ειναι καρκινος τον εχω σιχαθει τον καρκινο και ημαμα μου και ο μπαμπας απο καρκινο παιθαναν....να παρει ....δεν του εκανα αυτα τα εμβολια που λεγαμε πριν....Ποσο ζουν με αυτο ?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαρακι τωρα διαβασα τα νεα σου,οποτε θες παρε με τηλεφωνο,ακου τις συμβουλες της τονιας ξερει καλλυτερα,κανεις το καλλυτερο που μπορεις,πρεπει να ηρεμησεις,και ν απολαυσεις καθε στιγμη,μπορει να εχει και πολυ χρονο ακομα μπροστα του,κι εφοσον δεν ποναει,αστο κι αν ξαναβγει βλεπεις τι θα κανεις.περιμενω τηλεφωνο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ούτε εγώ είχα κάνει τα συγκεκριμένα εμβόλια στην Ήρα μου. ο όγκος εαν δεν τον βγάλεις μεγαλώνει και έχει την τάση να πάει προς τα μέσα και μπορεί να προσβάλει και άλλους ιστούς, αλλά αφού το βγάζεις είναι οκ. δεν θα το πιστέψεις αλλά το ινοσάρκωμα είναι αισθητικά όμορφο, είναι άσπρο και συμπαγές σαν νεφρό, είχα δει τους όγκους και τις 2 φορές που τους αφαιρέσαμε, τόσο περίεργο για μια ασθένεια όπως ο καρκίνος. πραγματικά μην ανησυχείς, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί ξανά, κάτι έρευνες- στο εξωτερικό- που διάβασα λέγανε οτι τα χρόνια ζωής ποικίλουν απο 1 χρόνο εως 3 χρόνια, η χημειοθεραπεία δεν έχει αποτελέσματα αλλά και πάλι σου λέω οτι δεν πονάει και αυτό έχει σημασία. προσοχή εαν εμφανίσει βήχα ...όχι συχνό αλλά δυστυχώς στην ζουζουνάκα μου συνέβει να κάνει μετάσταση στους πνεύμονες.

Καλησπερα. Αν κανει μετασταση εχει ασχημο τελος.Μου μιλησε οτι αυτο μεγαλωνει μεγαλωνει και καποια στιγμη ανοιγει και αιμοραγει...τωρα τι λεμε....το θεμα ειναι οτι εκατσε στο ζωακι μου αυτο.Ευχομαι να του προσφερω τα καλυτερα.Αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω ας μου γραψετε.Δυστυχως αγαπαω ακομα και τα προληματα του.Ειναι καλος γαταρος ο ΝΙΝΟ μου.
Αν μπορειτε δωστε μου πληροφοριες απο εμπειριες σας.
Σας ευχαριστω γαι τη βοηθεια.Τονια εμαθα απο τη Ρενα οτι αναγκαστηκες να κοιμησεις το ζωακι σου οταν εφτασε στο απροχωρητο.Μακαρι να εχω γιατρο κοντα μου.

τι κάνει ο ΝΙΝΟ μας; επανήλθε πλήρως απο την εγχείρηση και άρχισε να μεγαλώνει και το τρίχωμά μας;

ημουν στο σπιτι της μαρως,καλα φαινεται ο νινο,εκτος του οτι εχει βραχνιασει λιγο,η μαρω κανει οτι μπορει,τα ραμματα σχεδον εφυγαν και το τριχωμα μεγαλωσε,η βραχναδα με τρομαζει λιγο,αλλα ο γατος δειχνει μια χαρα κατα τ αλλα,αυτο το διαστημα εχουμε φρηκαρει με τη μαρω και οι δυο μας,δεν περασαμε και λιγα!πλεον η μαρω εχει στο σπιτι της 5 γατες κι εγω το ιδιο συν μια λευκη περσικη που βρηκα υιοθεσια και ξεκιναμε διαδικασια!αν ολα πανε καλα,γενικως και στο νινο,και στην περσικη και στ αλλα που εχει η μαρω και στα 4 τα δικα μου που θα της αφησω τα χριστουγεννα,θ ανοιξω σαμπανια το ενοω!

!αν ολα πανε καλα,γενικως και στο νινο,και στην περσικη και στ αλλα που εχει η μαρω και στα 4 τα δικα μου που θα της αφησω τα χριστουγεννα,θ ανοιξω σαμπανια το ενοω!

μακάρι να πάνε όλα καλά!!! ανυπομονούμε να ανοίξεις σαμπάνια!

Τί γίνεται βρε κορίτσια με το Νίνο?
Πως πάει?

Καλησπερα.Ειμαι αρκετα κουρασμενη με πολλα και διαφορα.Ο Νιναρας μου φαινεται καλα!!! Ειναι βραχνος αλλα μηπως οταν μεγαλωνουν αλλαζει η φωνη τους ???Νομιζω εχει αλλαξει και στον Μπιανκο.Τωρα τι να πω συνεχεια τις τουαλετες τους καθαριζω.Λιγο τα αγορια μου εχουν φρικαρει με την οικογενεια .Φανταζομαι οτι στρεσαρωνται τα αγορια .Δεν θελω να σκεφτομαι τις αρνητικες πιθανοτητες.Θελω να πιστευω οτι τελειωσε και οτι θα γερασει και θα φυγει!!!!Ειναι τωρα 13 ετων .Η Μαγια μια γατουλα που ειχαμε πεθανε στα 18 της σε βαθια γεραματα.Τα αλλα πεθαιναν απο χερι ανθρωπου....Ας το βοηθησει ο Πλαστης μας να μη ξαναβγει.Εσεις μου γραψατε οτι αργα ή γρηγορα βγαινει ......το αποθω...

Χαίρομαι που είσαι θετική. Αυτή τη θετικότητα σίγουρα την μεταδίδεις και στο γατάκι σου και με αυτό τον τρόπο τον κάνεις πιο δυνατό. :) Σας εύχομαι όλα να πάνε καλά!

διαβασα ολα τα μηνυματα , δεν ξερω πολλα για αυτο που επαθε ο γατουλις σου , ωστοσο θυμαμαι και ενα αλλο θεμα , που ειχε γραψει ενα μελος.. ευχομαι να πανε ολα καλα στο τελος , να μην ξανα εμφανιστει ποτε ξανα και ο νινο να φτασει τα 20 :) κρατα μας ενημερους !

δεν έχω λόγια.... ο Δίας απο τότε που αρρώστησε η Ήρα μένει με την αδερφή μου Πάτρα. τον είχε ψιλαφίσει πριν απο καιρό και είχε πιάσει 1 πολύ μικρό όγκο στην κοιλίτσα του, με βελόνα που εξετάσε ο γιατρός το δείγμα δεν φάνηκε κάτι κακό, μετά απο 1 μήνα μεγάλωσε λίγο και πρίν απο 1 1/2 εβδομάδα το αφαίρεσαν για να δούνε τι είναι. την δευτέρα κόψανε τα ράμματα και σήμερα με πήρε η αδερφή μουγιατί βγήκε η διάγνωση. αδιαφοροποίητο σάρκωμα. πολύ επιθετικό (είπε ο γιατρός).... τρέμω, δεν έχω λόγια....δεν μπορώ να το καταλάβω, να το πιστέψω.... ο γιατρός είπε οτι είναι πολύ συχνό απλά οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν, τι πιθανότητες υπάρχουν .... εχω κάνει κάτι λάθος; τα εμβόλια για λίσσα και λευχαιμία δεν τα έκαναν ποτέ........τι πιθανότητες υπάρχουν........
Υ.Γ. εννοείται οτι ο Δίας μοιάζει υγιέστατος σαν την Ήρα.......

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν το πιστευω ουτε εγω..:eek:
Τονια..εχεις ρωτησει το γιατρο,τι ειναι αυτο που προκαλει το ινοσαρκωμα;Οκ...εκτος απο την κλασικη απαντηση..κληρονομικοτητα κλπ.;;

τι ειναι αυτο που προκαλει το ινοσαρκωμα;Οκ...εκτος απο την κλασικη απαντηση..κληρονομικοτητα κλπ.;;
ο δικό μου κτηνίατρος είχε πει τυχαίο, άγνωστοι οι λόγοι....
ο γιατρός που πήγε η αδερφή μου τον Δία, όταν ήταν άρρωστη η Ήρα της είχε πεί... τυχαίο...., τώρα για τον Δία δεν τον ρώτησε. τα αποτελέσματα της τα είπε τηλεφωνικά καθώς η βιοψία έγινε στο πανεπιστήμιο θεσσαλονικής απο λέκτορα ( μου την έστειλε σε mail). πραγματικά η αδερφή μου είχε άσχημο προαίσθημα απο την αρχή, καθώς ήξερε πως είναι οι όγκοι απο την Ήρα αλλά δεν το πιστεύαμε ( γιαυτό και δεν έγραψα για το θέμα νωρίτερα γιατί πίστευα οτι είμαι υπερβολική.....αφου οι πιθανότητες....... έπρεπε να είναι πολύ λίγες...... απορώ με την ίδια και με μένα.... τόση ψυχραιμία..... ξέρουμε τι θα ακολουθήσει και οτι ..... θα πρέπει να γίνει ... όπως και στην Ήρα, χωρίς πόνο .... πραγματικά είμαι σοκαρισμένη.....σκέφτηκα μήπως φταίμε εμείς..... δεν ξέρω.... τι τα ταϊζουμε τόσα χρόνια;;; τόσα συντηρητικά.... σκέφτομαι αυτά που έλεγε ceres victoria...... ή μήπως είναι η ¨φυσική¨ φθορά των χρόνων; με τρελαίνει που δεν υπάρχει απάντηση.....

Ρε γμτ..ειναι πραγματικα απιθανη συμπτωση αυτη.Να σε ρωτησω κατι αλλο.Εκτος απο τα εμβολια της λυσσας και λευχαιμιας που λες οτι ΔΕΝ τους τα εκανες,τα αλλα εμβολια καθε ποτε τα εκανες;Και ποσο χρονων ειναι ο Διας;

ο Δίας είναι 11 χρονών, όσο και η Ήρα, πρώτα πήραμε την Ήρα και μετά απο κάποιες μέρες τον Δία για να έχουν παρέα το ένα το άλλο.... έχω το βιβλιάριο της Ήρας, έκανε 1 φορά τον χρόνο εμβόλιο εως το 2004 και μετά το 2007-09 επίσης 1 εμβόλιο ( δεν έβγαιναν απο το σπίτι ποτέ, μόνο στη βεράντα)
δεν μπορώ να βρώ απάντηση, δεν γίεται να είναι τυχαίο....... δεν γίνεται..... αν έχω φταίξει σε κάτι....
σε καμία απο τις 2 περιπτώσεις η μικροβιολογική εξέταση, είτε αίματος, είτε δείγμα σε μικροσκόπιο δεν έδειξε καρκίνο.

Αδελφια ηταν;;Ή ασχετα μεταξυ τους Τονια μου;

την Ήρα την είχα πάρει απο τα τρίκαλα, καλοκαίρι ήταν, αύγουστος και τον Δία τον πήρε η αδερφή μου λίγες μέρες μετά απο petshop στην αθηνάς... δεν είχαν συγγένεια ... όπως ήρθαν στην ζωή μας έτσι έφυγε η Ήρα πρώτα και μετά ο Δίας, αλλά τυχαίο..... πιθανότητες.....

την Ήρα την είχα πάρει απο τα τρίκαλα, καλοκαίρι ήταν, αύγουστος και τον Δία τον πήρε η αδερφή μου λίγες μέρες μετά απο petshop στην αθηνάς... δεν είχαν συγγένεια ... όπως ήρθαν στην ζωή μας έτσι έφυγε η Ήρα πρώτα και μετά ο Δίας, αλλά τυχαίο..... πιθανότητες.....

Τόνια μου τι να πω? Δεν έχω λόγια πραγματικά...
Το σάρκωμα πραγματικά θερίζει..Και η γατούλα της ξαδέρφης μου από αυτό πέθανε πριν 2 μήνες, 13 χρονών..
Δεν ξέρω γιατί..Εμβόλια δεν έκανε από 5χρονών και μετά:/:
Όπως λες και εσύ..Η διατροφή τελικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο..Όπως ακριβώς και στους ανθρώπους..

Δε θα κάνετε εγχείρηση? Δεν έχει πιθανότητες?:( Τι είπαν οι γιατροί?

Όπως λες και εσύ..Η διατροφή τελικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο..Όπως ακριβώς και στους ανθρώπους..

Δε θα κάνετε εγχείρηση? Δεν έχει πιθανότητες?:( Τι είπαν οι γιατροί?

τα 5 πρώτα χρόνια της ζωής τους τρώγανε φρισκις( όταν είμασταν φοιτήτριες) μετά ρόιαλ κάνιν ξηρά τροφή και κονδέρβες γκουρμέ (κυρίως ο Δίας)..... τί να πώ.....
έκανε εγχείρηση πρίν απο 15 μέρες περίπου και το αφαιρέσανε... σήμερα βγήκε η βιοψία. ο γιατρός είπε οτι είναι πολύ επιθετικό και θα εξελιχθεί γρήγορα (μάλλον το κατάλαβε απο τα αποτελέσματα της βιοψίας, τα οποία είναι σχεδόν ίδια με της Ήρας) ... μετά την εμπειρία μου και με την Ήρα δεν θα του ξαναέκανα εγχείρηση (όπως αποφάσισε και η αδερφή μου).... είναι άδικος κόπος....το χειρότερο είναι οτι δεν σου δίνουν ελπίδα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back