Melini
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν κάπου τεκμηριωμένες πληροφορίες για το θέμα;
Επίσης, βρήκα και άλλες τροφές που δεν πρέπει να τρώνε οι γάτες... μπορώ να τις καταχωρήσω κάπου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ σπάνια της δίνω ένα μικρό κομματάκι και το καταβροχθίζει στην κυριολέξια.

Γαλάτεια εγώ έχω ένα αντίστοιχο πρόβλημα με τον Αρη.Λόγω δίαιτας που κάνω(ακόμη
) πίνω σχεδόν κάθε πρωί ένα ποτήρι γάλα αγελαδινό 1,5% λιπαρά.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κάνει ο Αρης γιά το γάλα.Επιστρατεύω όλη μου την φαντασία για να τον απασχολώ να ξεχνιέαι!
Αν και κάποιες φορές ενδίδω στα επίμονα παρακάλια του και του δίνω ένα κουταλάκι γάλα.

Και για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα, πού και πού ενά κουταλάκι χυμό δεν πιστεύω οτι πειράζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως φανεί λίγο παράξενη...
Κάνει να δώσω στη γατούλα μου σαλάμι??? 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν θέλεις να της δώσει ένα μεζεδάκι από όλα αυτά τα αλλαντικά το καλύτερο το μπέικον κ όχι μόνο για τα γατάκια αλλά κ για σέναΓεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως φανεί λίγο παράξενη...Κάνει να δώσω στη γατούλα μου σαλάμι???
![]()
Ρωταω αν απλα ειναι κακο για την υγεια της ή δεν της κανει καλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε ναι καλό είναι να τα αποφεύγεις όλα αυτά γιατί κ πολύ αλμυρά είναι κ έχουν κ πάρα πολλά συντηρητικά, από αυτά που είπες όμως σαν μεζεδάκι μπορείς να της δώσεις γαλοπούλαΧμμ... Οι γονεις μου αγοραζουν παντα σαλαμι και γαλοπουλα.. Δε νομιζω ν' αρχισουμε να αγοραζουμε και μπεικον!Ρωταω αν απλα ειναι κακο για την υγεια της ή δεν της κανει καλο
Ευχαριστω για την συμβουλη!!Ε ναι καλό είναι να τα αποφεύγεις όλα αυτά γιατί κ πολύ αλμυρά είναι κ έχουν κ πάρα πολλά συντηρητικά, από αυτά που είπες όμως σαν μεζεδάκι μπορείς να της δώσεις γαλοπούλα

Καλο απογευμα φιλαρακι!

elvenstar
Επιφανές μέλος

Καλό απόγευμα
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες τι λεει και για το σαλαμι
https://www.mypetz.gr/threads/Τι-να-μην-αφήσετε-ποτέ-τη-γάτα-σας-να-φάει.219378/ να και το λινκ.
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=131
Για τα αυγα εδω:
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=103
Γιατην πατατα εδω:
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=100
Και για τι κρεμυδι και το σκορδο εδω:
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=95

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ο Ραμσης μπορει να τρωει ελιες μεχρι να σταματησω να του δινω,ειναι καλο γι'αυτον;Υπαρχει καποιο οριο στο ποσες κανει να φανε;

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
)!Προφανώς το λάδι είναι που τους αρέσει.

Εγώ δίνω στην Μυρτούλα σπάνια μισή ελίτσα αλλά πέρνω από τις γλυκές(Βόλου ή Χαλκιδικής) γιατί αυτές αρέσουν και σε μένα!

julia
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Έλλη μου πάθαινε παράκρουση με τις ελιές!
Εγώ πάλι νομίζω πως αυτό που τους αρέσει είναι το ξύδι που βάζουν για συντήρηση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool