julia
Διακεκριμένο μέλος
θα πάω προλυπτικά σε κάποιον καλό γιατρό αλλά πιστεύω πως δεν έχει κάτι.μόλις της έβαλα φαγητό κ όπως είδα έχει κ σε αυτό πολύ όρεξη.δεν νομίζω πως έχει κάτι διότι θα είχε κ συμπτώματα κακής διάθεσης. ο ίκτερος κ η ουρολοίμωξη είναι παρόμοια με των ανθρώπων.ξέρω όλα τα συμπτώματα κ στους δύο αφού είμαι κ νοσηλεύτρια κ δεν τα έχει.θα την πείραξαν τα ηρεμιστικά κ η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος.όσο για τον λόγο που νιαουρίζει οταν θέλει να κάνει την ανάγκη της....σκάβει συνέχεια κ μέχρι να βολευτεί νιαουρίζει.μόλις βρει θέση σταματάει.αν έχω άδικο πείτε το μου να ξέρω
.ευχαριστώ πάντως όλουσ σας που θελήσατε να με βοηθήσετε
.είστε πολύ καλοί κ η σελίδα άπεχτη
!
Σωστή είσαι!

Και μακάρι να είναι αυτά που λές.... Απλά στα μικρά γατάκια η επιδείνωση είναι απότομη και συνήθως.. μοιραία.
Επειδή όμως ενδέχεται να είναι και κάτι άλλο....

Εγώ θα την πήγαινα το συντομότερο σε έναν κτηνίατρο και ας μην είναι ο ΤΟΠ.... έστω για να ηρεμήσω....

μέχρι να την πάω στον καλό!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Το ταξίδι συνήθως τις κάνει και κοκκινίζουν απο την ζέστη στο αμάξι και την ανησυχεία... ασε που κραταει για λίγο.
Αν είναι το χρώμα της ακόμα ίδιο (κίτρινο)τότε δεν είναι απο το ταξίδι!
κοίτα μήπως το χώμα είναι πολύ λερωμένο, μπορεί γι' αυτό να νιαουρίζει...
Αν δεν είναι αυτό τότε πρέπει να την πάς στο γιατρό και να κάνεις εξετάσεις αίματος και ότι μας είπες εμάς να τα πείς και στον γιατρό.
Οτι και να έχει πρέπει να το ψάξεις καλά και σε δεύτερο γιατρό.
Αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις μέσα στο My cat έχει λίστα με γιατρούς, επειδή δεν ξέρω που ακριβώς είναι στείλε προσωπικό μύνημα στην aretha (μέλος my cat) και θα σου πεί εκείνη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους βρίσκεται πάνω-πάνω στην κατηγορία "Προβλήματα υγείας", εδώ δηλαδή.Αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις μέσα στο My cat έχει λίστα με γιατρούς, επειδή δεν ξέρω που ακριβώς είναι στείλε προσωπικό μύνημα στην aretha (μέλος my cat) και θα σου πεί εκείνη...

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
aretha έχεις μύτη γατούλαςΗ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους βρίσκεται πάνω-πάνω στην κατηγορία "Προβλήματα υγείας", εδώ δηλαδή.![]()

όποιος σε χρειάζετε σε έχει, αρκεί να γράψει τό όνομα σου

Σε ευχαριστούμε

aretha
Περιβόητο μέλος
aretha έχεις μύτη γατούλας
όποιος σε χρειάζετε σε έχει, αρκεί να γράψει τό όνομα σου
Σε ευχαριστούμε![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δημήτριος Νικολαϊδης Κων/πόλεως 190 25520 29142
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΔΕΛΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ. ΕΡΜΟΥ 12
68400
ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ
Τηλ. :2554023316
Φαξ. :2554022273
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 270
68200
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΒΡΟΥ
Τηλ. :2552029142
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κ.Γ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε
ΔιεύθυνσηΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 23, 69300
ΣΑΠΕΣΤηλέφωνο 25320 22242
Φαξ 25320 22242
Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Περιμένουμε καλά νέα

gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι αρνητική ενέργεια!!! Όλα θα πάνε καλάμόλις πάω θα σας ενημερώσω....ελπίζω τουλάχιστον εκεί να έχω καλά νέα.το λέω γιατί δεν μου φένεται ο καιρός των καλών νέων αλλά των άσχημων...ευχαριστώ κ πάλι
περιμένουμε τις εξελίξειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Μήπως όμως δεν πρέπει να την κάνεις μπάνιο γιατί έχει το πρόβλημα τώρακαλημέρα.αυτήν καλά είναι.εμένα ζαλίζει η Νιόβη μου.δεν κάθεται καθόλου.τρ'εχει σαν τρελή.κάπου χώθηκε πιο πριν κ τώρα απο άσπρη είναι μαύρη.επειγώντος πλήσιμο.το κτηνιατρικό κέντρο δεν είναι στο διδιμότειχο αλλα ροδόπη.τώρα απλά ψάχνω εύκολο τρόπο να πάω την μικρή στην ορεστιάδα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.ευχαριστώ πάντως όλουσ σας που θελήσατε να με βοηθήσετε