Κάτι έχει το γατάκι μου

θα πάω προλυπτικά σε κάποιον καλό γιατρό αλλά πιστεύω πως δεν έχει κάτι.μόλις της έβαλα φαγητό κ όπως είδα έχει κ σε αυτό πολύ όρεξη.δεν νομίζω πως έχει κάτι διότι θα είχε κ συμπτώματα κακής διάθεσης. ο ίκτερος κ η ουρολοίμωξη είναι παρόμοια με των ανθρώπων.ξέρω όλα τα συμπτώματα κ στους δύο αφού είμαι κ νοσηλεύτρια κ δεν τα έχει.:hmm:θα την πείραξαν τα ηρεμιστικά κ η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος.όσο για τον λόγο που νιαουρίζει οταν θέλει να κάνει την ανάγκη της....σκάβει συνέχεια κ μέχρι να βολευτεί νιαουρίζει.μόλις βρει θέση σταματάει.αν έχω άδικο πείτε το μου να ξέρω:confused:.ευχαριστώ πάντως όλουσ σας που θελήσατε να με βοηθήσετε:).είστε πολύ καλοί κ η σελίδα άπεχτη:up:!

Σωστή είσαι!:)

Και μακάρι να είναι αυτά που λές.... Απλά στα μικρά γατάκια η επιδείνωση είναι απότομη και συνήθως.. μοιραία.
Επειδή όμως ενδέχεται να είναι και κάτι άλλο....:(

Εγώ θα την πήγαινα το συντομότερο σε έναν κτηνίατρο και ας μην είναι ο ΤΟΠ.... έστω για να ηρεμήσω....;););) μέχρι να την πάω στον καλό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την πήγα και μου είπε πως δεν έχει τπτ αλλά δεν την πρόσεξε κ πολύ.ότι του έλεγα έλεγε ναί.θα την πάω κάπου αλλού με την πρώτη ευκαιρία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν Καλός όρισες:)
Το ταξίδι συνήθως τις κάνει και κοκκινίζουν απο την ζέστη στο αμάξι και την ανησυχεία... ασε που κραταει για λίγο.
Αν είναι το χρώμα της ακόμα ίδιο (κίτρινο)τότε δεν είναι απο το ταξίδι!
κοίτα μήπως το χώμα είναι πολύ λερωμένο, μπορεί γι' αυτό να νιαουρίζει...
Αν δεν είναι αυτό τότε πρέπει να την πάς στο γιατρό και να κάνεις εξετάσεις αίματος και ότι μας είπες εμάς να τα πείς και στον γιατρό.
Οτι και να έχει πρέπει να το ψάξεις καλά και σε δεύτερο γιατρό.
Αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις μέσα στο My cat έχει λίστα με γιατρούς, επειδή δεν ξέρω που ακριβώς είναι στείλε προσωπικό μύνημα στην aretha (μέλος my cat) και θα σου πεί εκείνη...

Αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις μέσα στο My cat έχει λίστα με γιατρούς, επειδή δεν ξέρω που ακριβώς είναι στείλε προσωπικό μύνημα στην aretha (μέλος my cat) και θα σου πεί εκείνη...
Η λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους βρίσκεται πάνω-πάνω στην κατηγορία "Προβλήματα υγείας", εδώ δηλαδή. ;)

Η λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους βρίσκεται πάνω-πάνω στην κατηγορία "Προβλήματα υγείας", εδώ δηλαδή. ;)
aretha έχεις μύτη γατούλας:lol:
όποιος σε χρειάζετε σε έχει, αρκεί να γράψει τό όνομα σου:)
Σε ευχαριστούμε:inlove:

aretha έχεις μύτη γατούλας:lol:
όποιος σε χρειάζετε σε έχει, αρκεί να γράψει τό όνομα σου:)
Σε ευχαριστούμε:inlove:
:P :P :P :P

Καλώς ήρθες κοντοχωριανό gabbylaki. Οι περσικές γατούλες είναι πολύ ευαίσθητες με τα νεφρά τους οπότε θέλουν αρκετή προσοχή με την διατροφή και επίσης κ με το νερό –εννοώ να έχουν συνέχεια νερό- άρα θα πρέπει να προσέχεις όταν δίνεις ηρεμίστηκα ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο γιατί όλα αυτά περνάνε από τα νεφρά. Καλό θα ήταν λοιπόν πριν δώσεις κάποιο χάπι ή φάρμακο να έχεις την έγκριση του γιατρού ο οποίος θα ζυγίσει πρώτα την γατούλα κ μετά θα δώσει την κατάλληλη δοσολογία. Όπως σου είπαν κ πιο πάνω καλό θα ήταν να πήγαινες τη γατούλα σου για εξετάσεις αίματος για να δεις από τι προήρθε αυτή η κατάσταση. Που βρίσκεσαι τώρα; Μακριά από Θεσσαλία; Μήπως μπορώ να σε βοήθησω;

εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο διδυμότοιχο.που μπορώ να βρώ έναν καλό κτηνίατρο?αυτός που είναι εδώ δεν μου φάνηκε πολύ σόης

Βρήκα αυτά...δεν ξέρω αν είναι διδυμότειχο...Κτηνίατροι: Απόστολος Ναζίρης Β.Κων/νου 129 25520 27846
Δημήτριος Νικολαϊδης Κων/πόλεως 190 25520 29142

Επίσης
ΔΕΛΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ. ΕΡΜΟΥ 12
68400
ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ
Τηλ. :2554023316
Φαξ. :2554022273

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 270
68200
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΒΡΟΥ
Τηλ. :2552029142

Όπως διάβασα υπάρχει και Κτηνιατρικό Κέντρο στο Διδύμότειχο. βρήκα αυτές τις πληροφορίες δεν ξέρω αν αφορούν το κέντρο πάρε όμως τηλέφωνο γιατί σίγουρα θα ξέρουν να σε εξυπηρετήσουν
Κ.Γ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε
ΔιεύθυνσηΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 23, 69300
ΣΑΠΕΣΤηλέφωνο 25320 22242
Φαξ 25320 22242
Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Περιμένουμε καλά νέα;)

μόλις πάω θα σας ενημερώσω....ελπίζω τουλάχιστον εκεί να έχω καλά νέα.το λέω γιατί δεν μου φένεται ο καιρός των καλών νέων αλλά των άσχημων...ευχαριστώ κ πάλι

Περιμένουμε νέα απο το μικρό!!!:)

μόλις πάω θα σας ενημερώσω....ελπίζω τουλάχιστον εκεί να έχω καλά νέα.το λέω γιατί δεν μου φένεται ο καιρός των καλών νέων αλλά των άσχημων...ευχαριστώ κ πάλι
Όχι αρνητική ενέργεια!!! Όλα θα πάνε καλά:up: περιμένουμε τις εξελίξεις

συγνώμη Sli8erin τώρα το είδα.δεν είμαι καρδίτσα διδυμότοιχο είμαι.γι' αυτό δυσκολεύομαι να βρώ γιατρό.τα ηρεμιστικά η γιατρός της μου τα έδωσε

Τι έγινε,ούτε σήμερα βρήκες γιατρό;Κανένας από όσους σε παρέπεμψαν παραπάνω;

Το διαβασα ότι είσαι Διδυμότειχο σου ποστάραμε κ κάποιες διευθύνσεις γιατρών για τη συγκεκριμένη πόλη. Πως είναι το γατουλίνι καλύτερα; Βρήκες άκρη με τους γιατρούς εκεί;

Καλημέρα, πήγες σε κάποιο γιατρό;:)

καλημέρα.αυτήν καλά είναι.εμένα ζαλίζει η Νιόβη μου.δεν κάθεται καθόλου.τρ'εχει σαν τρελή.κάπου χώθηκε πιο πριν κ τώρα απο άσπρη είναι μαύρη.επειγώντος πλήσιμο.το κτηνιατρικό κέντρο δεν είναι στο διδιμότειχο αλλα ροδόπη.τώρα απλά ψάχνω εύκολο τρόπο να πάω την μικρή στην ορεστιάδα

καλημέρα.αυτήν καλά είναι.εμένα ζαλίζει η Νιόβη μου.δεν κάθεται καθόλου.τρ'εχει σαν τρελή.κάπου χώθηκε πιο πριν κ τώρα απο άσπρη είναι μαύρη.επειγώντος πλήσιμο.το κτηνιατρικό κέντρο δεν είναι στο διδιμότειχο αλλα ροδόπη.τώρα απλά ψάχνω εύκολο τρόπο να πάω την μικρή στην ορεστιάδα
Μήπως όμως δεν πρέπει να την κάνεις μπάνιο γιατί έχει το πρόβλημα τώρα:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back