απο την 4η εως την 16η εβδομαδα γινεται καθε δευτερη εβδομαδα και μετα καθε 2-3 μηνες για ολη της τη ζωη![]()
Όπως τα λέει ο ντόκτορ είναι!Έτσι είπε κ ο δικός μας ντόκτορ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Ωραια γατουλα εχεις,Σιαμ ειναι?Όντως, και η Ρενάτα παίρνει ένα χαπάκι Milbemax κάθε τρίμηνο. Είναι για τα παράσιτα που, τυχόν, μπορεί να "πιάσει"...

Εσωτερική αποπαρασίτωση επιβάλλεται!!!Εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που με έβαλε να κάνω ο γιατρός πριν τα εμβόλια και τώρα ξεκίνησα και εξωτερική αποπαρασίτωση.
Πάντως απ'ότι έχω ακούσει αποπαρασίτωση εσωτερική γίνεται είτε με πάστα είτε με χαπάκι.Χωρίς να είμαι και ειδική!

Ζorica πολύ ωραίο το γατάκι σου!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
ειτε advocate ειτε profender ειτε stronghold
μαγισσα
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
thank you ΕλληΜου φαίνεται από τη φότο ότι η γατούλα είναι Βιρμανίας...
Εσωτερική αποπαρασίτωση επιβάλλεται!!!Εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που με έβαλε να κάνω ο γιατρός πριν τα εμβόλια και τώρα ξεκίνησα και εξωτερική αποπαρασίτωση.
Πάντως απ'ότι έχω ακούσει αποπαρασίτωση εσωτερική γίνεται είτε με πάστα είτε με χαπάκι.Χωρίς να είμαι και ειδική!
Ζorica πολύ ωραίο το γατάκι σου!
Το δικο σου ειναι σαν ψευτικη κουκλιτσα.
Τοτε αυτη ηταν παλι εσωτερικη αποπαρασιτωση οπως και πριν ενα μηνα με παστα.Αρα τωρα πρεπει να κανουμε και την εξωτερικη?
Πως γινεται αυτη?

zorica
Διάσημο μέλος
Axxxx...Με αμπούλα στο σβέρκο!![]()
αυτο ειναι ευκολο,οπως στα σκυλια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool