Κάτι περίεργο...

απο την 4η εως την 16η εβδομαδα γινεται καθε δευτερη εβδομαδα και μετα καθε 2-3 μηνες για ολη της τη ζωη :)

Όπως τα λέει ο ντόκτορ είναι!Έτσι είπε κ ο δικός μας ντόκτορ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως, και η Ρενάτα παίρνει ένα χαπάκι Milbemax κάθε τρίμηνο. Είναι για τα παράσιτα που, τυχόν, μπορεί να "πιάσει"...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι αποπαρασιτωση ειχαμε κανει τοτε εμεις σε ενεσημη μορφη?Τοτε ηταν δευτερευων αυτο το θεμα και δεν ειχα δωσει βαση...:hmm::hmm::hmm:

Όντως, και η Ρενάτα παίρνει ένα χαπάκι Milbemax κάθε τρίμηνο. Είναι για τα παράσιτα που, τυχόν, μπορεί να "πιάσει"...
Ωραια γατουλα εχεις,Σιαμ ειναι?:up::up::up:

Μου φαίνεται από τη φότο ότι η γατούλα είναι Βιρμανίας...;)
Εσωτερική αποπαρασίτωση επιβάλλεται!!!Εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που με έβαλε να κάνω ο γιατρός πριν τα εμβόλια και τώρα ξεκίνησα και εξωτερική αποπαρασίτωση.
Πάντως απ'ότι έχω ακούσει αποπαρασίτωση εσωτερική γίνεται είτε με πάστα είτε με χαπάκι.Χωρίς να είμαι και ειδική!:P
Ζorica πολύ ωραίο το γατάκι σου!

Droncit σε ενεσιμη μορφη της εκανε ειναι για τις ταινιες (εχινοκοκος) κατα κυριο λογω, εσωτερικη αποπαρασιτωση γινεται και με αμπουλες :) ειτε advocate ειτε profender ειτε stronghold:up:

και μένα ο γιατρός μέχρι τώρα μου έδινε vermox και της έβαζε και αμπούλα και μου ειπε ότι αργότερα θα της κάνει και την εσωτερική αποπαρασιτωση θα την κάνουμε με ένεση συν την αμπούλα που θα την βάζει!!!! και μου είπε πως αυτό θα γίνετε κάθε 3 μήνες περίπου!!!!

Μου φαίνεται από τη φότο ότι η γατούλα είναι Βιρμανίας...;)
Εσωτερική αποπαρασίτωση επιβάλλεται!!!Εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που με έβαλε να κάνω ο γιατρός πριν τα εμβόλια και τώρα ξεκίνησα και εξωτερική αποπαρασίτωση.
Πάντως απ'ότι έχω ακούσει αποπαρασίτωση εσωτερική γίνεται είτε με πάστα είτε με χαπάκι.Χωρίς να είμαι και ειδική!:P
Ζorica πολύ ωραίο το γατάκι σου!
thank you Ελλη
Το δικο σου ειναι σαν ψευτικη κουκλιτσα.
Τοτε αυτη ηταν παλι εσωτερικη αποπαρασιτωση οπως και πριν ενα μηνα με παστα.Αρα τωρα πρεπει να κανουμε και την εξωτερικη?
Πως γινεται αυτη?

Με αμπούλα στο σβέρκο!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back