moukelis
Επιφανές μέλος
Βαλε αλλιως φωτο,πατα quick reply,επεξεργαστης κειμενου,διαχειριση συνημμενων αρχειων και διαλεξε τις εικονες που θες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μετα απο καμμια ωρα δυο θα βγαλεις τον καμελ και θα βαλεις τη μπουμπου μεσα. Ενω ειστε ολοι μαζι αυτα για να ελεγχεις τι κανουν και να τα μαλωνεις αμα παν να επιτεθουν.
Θα χρειαστει να εισαι λιγο "σκληρη" ( να μη λυγισεις και βγαλεις καποιο απο το κλουβι προωρα)με αυτη τη μεθοδο αλλα α το κανεις αρκετες μερες σταδιακα θα αρχισει αν ανεχεται το ενα το αλλο. Μπορει ποτε να μην αγαπηθουν αλλα θα ζουν ολα μαζι και... στα δυσκολα( ηλεκτρικη σκουπα κεραυνοι) μπορει και να τα πιασεις σε κοντινή αποσταση το ενα με το αλλο η στο ιδιο μέρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fate
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Fate
Νεοφερμένο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι πολυ αστειος

Γειά σας! Έχω δύο γάτους και μιά γατούλα, το τελευταίο διάστημα γίνεται ''πόλεμος'' ανάμεσα στα δύο αρσενικά και εγώ τρέχω συνέχεια στον κήπο (ζουνε στην αυλή) να τα χωρίσω. Ο ένας γάτος είναι 3 χρονών και είναι αυτός που επιτίθεται, ενώ ο άλλος είναι 1 χρόνου και πολύ φοβισμένος από τις επιθέσεις του μεγάλου, μάλιστα τελευταία με το παραμικρό θόρυβο που ακούει πετάγεται. Δύο φορές συνέλαβα τον μέγαλο γάτο να έχει βγάλει ολόκληρες τούφες απο τον μικρό και φοβάμαι μήπως τον τραυματίσει. Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να σας πω ότι είχα έναν ακόμα γάτο και τον έχασα (εξαφανίστηκε) πριν ένα χρόνο και φοβάμαι οτι τον κυνήγησε ο μεγάλος γάτος, γιατι την ίδια μέρα που εξαφανίστηκε είδα τούφες του στην αυλή και αίματα. Οπως καταλαβαίνεται τώρα φοβάμαι πολύ μην συμβεί κάτι ανάλογο και στον μικρό γάτο μου και τον χάσω και αυτόν, γιατί δεν μπορώ να είμαι όλη την ώρα εκεί να τα χωρίζω. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας, αν σας έχει τύχει κάτι ανάλογο και πως το αντιμετωπίσατε??? ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Degen
Νεοφερμένο μέλος
βρες εναν τροπο να χωρισεις τουσ χωρουσ τους και αφησε τα μαζι μονο οταν εισαι μπροστα.αμα κανουν κατι κακο χωρισατε και οταν καθονται ησυχα η συμφιλιωθουν δωστους μια ανταμοιβη π.χ χαδια,τις αγαπημενες τους κροκετες κτλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
καταρχην στειρωμενα ειναι? γιατι αν δεν ειναι ειναι αυτος ο λογος που τσακωνονται τα αρσενικα μεταξυ τους.
Οσο για να χωρίσω τον κήπο και να είναι χωριστά, είναι δύσκολο...η μονη ελπίδα είναι να στειρώσω τον μεγάλο, λέτε τελικά αυτό να λύσει το πρόβλημα??????
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
γιατι να ζευγαρωσει με την γατουλα? δεν βλεπεις ποσα αδεσποτα υπαρχουν?
αμα θες μικρα υιοθετησε καποιο!! και φυσικα θα ηρεμισουν ολα! εγω στην θεση σου θα στειρωνα και τα 3 !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Φυσικο ειναι να τσακωνονται,αφου στη φυση αναλογουν τουλαχιστον τρια θηλυκα και η αναλογη εδαφικη εκταση για καθε γατο,ενω στην αυλη χρειαζονται και να μοιραστουν το χωρο,και το θηλυκο!Επισης εκτος απο της τουφες που του εχει βγαλει,υπαρχει περιπτωση ο μεγαλος σου αρσενικος να εχει σοδομισει τον νεαροτερο,για να του επιβληθει,συμβαινει συχνα μεταξυ αστειρωτων αρσενικων.Κι εγω θα ελεγα να τα στειρωσεις και τα τρια,θα γλιτωσεις απο καυγαδες,και εκεινα θα γλιτωσουν απο το να παραβιαζεται η φυση τους και να κινδυνευουν το ενα απο το αλλο.
marw1981
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα. ειμαι νεο μελος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας. ασχολουμε απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου με γατες και ποτε δεν ειχα κατω απο 2 στο σπιτι. το προβλημα ειναι οτι τωρα εχω 3, 2 αρσενικους στειρωμενους περιπου 5-6 χρονων και οι 2 απολυτα ηρεμοι και αγαπησιαρηδες, και μια θηλυκια στειρωμενη και αυτη, περιπου 2 χρονων αρκετα πιο ζωηρη απο τους αρσενικους αλλα ποτε επιθετικη. το θεμα ειναι οτι και ο φιλος μου εχει και αυτος μια γατουλα στειρωμενη και αυτη (η οποια ειναι αδερφη της δικης μου θηλυκιας) η οποια εχει μαθει να ειναι μονη της στο σπιτι του χωρις αλλα ζωα και γενικα να ειναι βασιλισσα του σπιτιου! σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ζωηρη και νευρικη, κανει παντα αυτο που θελει και δεν θα ελεγες οτι την κουμανταρεις ευκολα. πολλες φορες γινεται επιθετικη (στα πλαισια του παιχνιδιου- δεν μας εχει κατακρεουργησει αλλα το προσπαθει συχνα) το θεμα μας ειναι οτι σκεφτομαστε να μεινουμε μαζι και αναρωτιεμαι πως θα συμβιβαστει η γατα του φιλου μου με 3 αλλες γατες χωρις να γινει σφαγη? εχω κακη πειρα απο γατες που τσακωνονται στο ιδιο σπιτι, καθως πριν χρονια ειχα 2 αρσενικους που αρπαζοντουσαν και δεν τους χωριζες με τιποτα και εφταναν σε σημειο να κοβουν κομματια ο ενας απο τον αλλο. για 2 χρονια ζουσα ανοικλεινοντας πορτες για να μην μπορουν να ερθουν σε επαφη μεταξυ τους γιατι με το που κοιταζοντουσαν γινοτανε η σφαγη του δραμαλη!! ειχα δοκιμασει τα παντα αλλα ποτε δεν μπορεσαν να μεινουν στον ιδιο χωρο χωρις να χυθει αιμα κυριολεκτικα!! η γατα του φιλου μου οταν χαζευει κατω απο το μπαλκονι και περασει καμια αδεσποτη γατα αμεσως κανει κχχχχχχ κι ας ειναι 10 μετρα μακρια η γατα που βλεπει. μια φορα που την ανεβασαμε στο σπιτι του απω πανω που εχει κι εκεινος γατα εγινε υπερβολικα επιθετικη και προλαβαμε στο τσακ. το ξερω οτι αυτο ειναι λογικο αφου στα καλα του καθουμενου βρεθηκε σε αλλο χωρο με εναν ξαφνικο αντιπαλλο μπροστα της.. οι δικες μου οι γατες ποτε δεν αρπαχτηκαν μεταξυ τους γιατι καθε καινουρια που ερχοτανε ητανε πολυ μωρο και οι προηγουμενη την δεχοτανε πολυ καλα. το μεγαλο ερωτημα ειναι πως θα βαλουμε ενηλικες γατες να δεχτουν μια καινουρια (και τσαμπουκαλου!) ενηλικη γατα να μεινουν στο ιδιο σπιτι οταν η αλλη απο 10 μετρα υψος βλεπει ξενη γατα και αρχιζει τα κχχχχχχχχχχ????? (το σπιτι που θα μεινουμε ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να υπαρχει χωρος χωρις να στριμωχνονται). χιλια συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο μηνυμα, προσπαθησα να δωσω οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορουσα για την κατασταση. ευχαριστω εκ των προτερων για της απαντησεις σας.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπορει και να μην υπαρχει προβλημα βρε παιδια.Οι δυο αρσενικοι που περιγραφεις ηταν στειρωμενοι;Αν οχι,για αυτο σκοτωνοντουσαν.Επισης το οτι αυτοι σκοτωνοντουσαν,δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κανει και η γατα του φιλου σου.Και ο δικος μου γατος για 5 χρονια ηταν ο απολυτος αρχοντας του σπιτιου,και μαλιστα αυτος ειναι και αγριος,αλλα την δεχτηκε την πουπυ.Με δυσκολια στην αρχη,αλλα την δεχτηκε.
Στην αρχη θα την εχεις σε αλλο δωματιο,και η επαφη τους θα γινεται σταδιακα.απο τις πορτες πρωτα θα μυριζονται,μετα ανοιγμα ελαχιστα της πορτας να εχουν οπτικη επαφη,και σιγα σιγα λιγη ωρα ολες μαζι,με δικια σου επιβλεψη παντα.Αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρη.
Αρχικα θα υπαρχει γκρινια,αλλα υπαρχσουν μεγαλες πιθανοτητες να τα συνηθισει τελικα.
Επισης πριν μετακομισετε,μπορεις να κανονισεις μια συναντησει με ολα τα γατουνια,για να δεις αντιδρασεις και να αρχισουν να συνηθιζουν την γατα.
Καλη επιτυχια.

ΡΟΗΡΟΗ
Νεοφερμένο μέλος
Μετακομίσαμε με τον γατούλη μου πριν πέντε μέρες στο σπίτι των δικών μου. Φάνηκε να προσαρμόζεται καλά και να μην έχει διαφορετική συμπεριφορά. Σήμερα, κι ενώ έχουν ξανασυναντηθεί χωρίς προβλήματα, ο γάτος του την έπεσε κανονικά. Σημειωτέον ο μικρός όταν τον βρήκα πριν 15 μέρες είχε κτυπημένο το πίσω δεξί του πόδι. Πήγαμε στον γιατρό (δεν ήταν κάταγμα) και τις τελευταίες μέρες το πατούσε πολύ καλά. Μετά την επίθεση έχει τρομάξει πάρα πολύ! Κουτσαίνει περισσότερο και δεν μ' αφήνει να τον πλησιάζω, ούτε να τον χαϊδέψω, ενώ γρυλίζει και κλαίει. Πριν μια ώρα μπήκε στην ντουλάπα και κοιμάται. Τι του συμβαίνει; Ανησυχώ πολύ!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Στα παρακάτω links ίσως βρεις κάποιες απαντήσεις.
Ο μεγάλος θέλει να πνίξει τον μικρό
Δύσκολα τα πράγματα με την πρώτη συνάντηση
Δεύτερη γάτα στο σπίτι
ΡΟΗΡΟΗ
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ!Ο Μαύρος ειναι καλύτερα σήμερα, αν και σοκαρισμένος ακόμα...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool