Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως μην εκπλαγεις αν την θες στο κρεβάτι το χειμώνα ειδικά να ζημώνει και να γουργουρίζει... Και να βρεχει έξω... Τι ρομαντικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα να δεις εκεί που δεν το περίμενα καθόλου, που απέκτησα μια τέτοια αγάπη!!!! Ακόμη βέβαια δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να θέλει να ανεβαίνει στο κρεβάτι. Τώρα θέλει να ανεβαίνει μόνο όταν εγώ είμαι ξαπλωμένη... Σκέφτομαι ότι θα της φτιάξω ένα τόσο χουχουλιάρικο καλάθι με μαξιλάρια που θα θέλει μόνο εκεί να κάθεται!! Ελπίζω δηλαδή.....
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι άλλοι γιατροί αναρωτιέμαι παίρνουν επίσκεψη? Γιατί αυτός μου χρέωσε μ΄νο τα φάρμακα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και μένα τερατάκι είναι και δεν έχει αφήσει κάλτσα για κάλτσα!!!
Απο την μέρα που την πήραμε ΔΕΝ έχω τολμίσει να ξαναφορέσω καλσόν!!!
Και εμείς με ανοιχτή τουαλέτα ξεκινήσαμε και μετά πήρα κλειστή..(Σώθήκαμε!!!) Αφτό το σκούπισμα κάθε φορά... έλεος!!!
Τώρα σε λίγο θα βάλουμε και το πορτάκι, για να μάθει να το σπρώχνει μόνος του...
Τα νυχάκια μπορείς άφοβα να της τα κόψεις τα μπροστινά... και εμείς τα κοψαμε γιατί χέρια -πόδια μας τα είχε κάνει Ριγέ!!!
Τώρα του ξαναμεγάλωσαν και όταν θα πάμε για την Β΄δόση του εμβολίου θα του τα ξανακόψω, γιατί τα έχουμε δει ΌΛΑ!!!!

Αν θές τί σημαίνει διαβολάκι δες το άλμπουμ μας...( στην υπογραφή...)

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχει πρόβλημα με το εμβόλιο μπορεί να το κάνει σχετικά νωρίς...
Δεν βλέπω την ώρα να ηρεμήσει.... δεν μπορώ να περπατήσω , πηδάει συνέχεια και πιάνετε απο τα πόδια μου και ανεβαίνει.....
Εάν παω κουζίνα, εκεί είναι που τρελλένεται!!!! Για να μαγειρέψω πρέπει να τον κλείσω στο μπάνιο!!!! Εκεί συνεχίζει την καταστροφή του χαρτιού υγείας, κατεβάζει τα απορρυπαντικά..... Όταν τον βγάζω μετά απο κανα λεπτό... συνεχίζει με τις σακούλες, και τρυπώνει στα ντουλάπια!!! Έτσι προσπαθώ να μαγειρέυω όταν είναι και ο Βαγγέλης σπίτι, για να τον απασχολεί.....
Όταν ήρθα την Κυριακή σπίτι μετά απο απουσίας 1 εβδομάδας.. (γιατί έλειπα Ιταλία)... δεν με άφηνε να κουνήσω ρούπι!!.. Μέχρι και στο μπάνιο μαζί μου ερχόταν και με κοίταγε...( τί να πώ..) Ήθελε να μπεί μέσα στην μπανιέρα!!!... για λιγο βέβαια, μολις καταλαβενε το νερό... άλλαζε γνώμη.
Εχτές είχα απλώσει ρούχα στην απλώστρα μέσα στο σπίτι και το πρωί τα βρήκα όλα κάτω!!!...
Πάρτυ έκανε!!!

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

!!!!ε κι εμένα είναι ζωηρή αλλά όχι κι έτσι!!! Την έχω πιο πειθαρχημένη!!! χιχι
Πάντως ο γιατρος μου είπε είναι νωρίς οπότε θα πάω σε δύο εβδομάδες περίπου...
Εμένα της αρέσει πιο πολύ να χώνεται!! Σε συρτάρια σε ντουλάπες σε ότι βρει!! Καλά που της έχω βάλει κουδουνακι!!!!!!!!!!!!
cosette
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Γενικα μη σε ταραζει η ζωηραδα της, ειναι λογικη σε αυτη την ηλικια και θελει λιγη υπομονη. Δεν θα ειναι παντα σαν να εχει αλκαλικες μπαταριες, θα δεις. Θα ηρεησει μεγαλωνοντας.
Χαιρομαι που πανε ολα καλα!!!

Αντε και σιγα σιγα θα την καταφερετε την μαμα!!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α δεν την αφήνω και να κοιμηθεί μέσα στην ντουλάπα!! Την βγάζω αμέσως έξω!! Ευτυχώς άμα είναι να κοιμηθεί κοιμάται κάπου κοντά μου αλλιώς στις φωλιές της!!

Να ρωτήσω κάτι για τους ψύλλους? Χθες ο γιατρός της έβαλε την αμπούλα.. Πως θα καταλάβω ότι πέθαναν? Πότε θα πεθάνουν? Και πως θα φύγουν μετά από πάνω της? Γιατί δεν βλέπω τίποτα στο σωματάκι της...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον άλλο μήνα πάλι η αμπουλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool