drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
και όποτε την έχω δει σε ένα σημείο.. Θα την ξανακοιτάξω πάντως και αύριο..
Ευχαριστώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
πιστεύω ότι η μαμά σου δεν θα αργήσει να 'πέσει'. Οι γάτες είναι μεγάλες πλανεύτρες είναι δύσκολο να τους αντισταθεί κάποιος. Είναι θέμα χρόνου να μπει η μικρή στο σπίτι. Ο πατέρας μου έτσι ήταν με την Μίτσυ δεν την ήθελε με τίποτα μέσα αλλά δεν άντεξε πολύ, σήμερα 17 χρόνια μετά αν δεν είναι η γάτα στα πόδια του δεν κοιμάται 
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

εσύ φρόντισε μόνο να είναι ασφαλής γιατί μικρά όταν είναι δεν έχουν και μεγάλη αίσθηση του χώρου, εδώ στο ίσιωμα και σκουντουφλάνε

ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να πάτε μαζί με την μητέρα σου στον κτηνίατρο για να της εξηγήσει πως δεν υπάρχει ποιο καθαρό πλάσμα από την γάτα και πως αν εμβολιαστεί κιόλας θα μπορείτε να την έχετε μέσα στο σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα
χριστινα
Διάσημο μέλος

Εδω ανησυχουμε εμεις που εχουμε γατακια χρονια. Εγω τουλαχιστον υστερικη ειμαι

Παντως το οτι η μαμα σου του μιλαει ειναι καλο σημαδι. Μην επιλεξεις την ευθεια κοντρα σε τυχον αντιρρηση. Η αναβολη για το μελλον και ο χρονος που περναει ειναι υπερ σου. Ετσι νομιζω εστω. Εγω αυτο εφαρμοζα με γονεις και συζυγο και τελικα υπεκυπταν και οι ιδιοι στα ναζακια τους και δεν μπορουσαν να τα φανταστουν στο δρομο μετα απο ενα σημειο....
Επισης αν δεχτει η μητερα σου να μεινει το γατακι, εστω και στο δωματιο, ειναι μια χαρα. Οσο για το χωμα, εσυ θα δεις μπαλκονι η δωματιο. Εγω το εχω στο δωματιο μην εχοντας αλλο χωρο, με τρια γατακια.....
Να πανε ολα καλα ευχομαι

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωστόσο η μικρή έχει οργιάσει! Τέτοια ενέργεια! Όλο κάτι περίεργα κάνει σαν να παίζει αστυνόμους και κλέφτες..! Αυτό που με προβληματίζει είναι που την τρώει το αυτάκι της.. Την κοίταξα και δεν έχει τπτ, ροζ ροζ είναι. Δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να είναι όμως!
drusilia
Διάσημο μέλος
Ξύνεται πολύ επίμονα και συνέχεια; Αν οχι μπορει να είναι μια απλή φαγουρίτσα, μην ανησυχείς.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξύνεται συνέχεια αλλά συχνά και μόνο εκεί. Φαίνεται ότι κάτι την ενοχλεί. Τι μπορεί να είναι? Μπορεί να έχει μπει τπτ στο αυτάκι της?

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Πάρ'τον ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις.Η αποπαρασίτωση πρέπει να γίνεται σε τακτικά διαστήματα για να αντιμετωπίζονται και να προλαμβάνονται τα παράσιτα, εξωτερικά (πχ ψύλλοι) και εσωτερικά (σκουληκάκια) που έχουν τα γατιά.
Για τα εξωτερικά παράσιτα πάρε ένα σπρέι Frontline (το βρίσκεις στα πετ σοπ) και ψέκασε όλο το κορμάκι της. Μετά, φορώντας ένα γάντι, ψέκασε δυό-τρεις φορές στο χέρι σου και χάιδεψέ της το κεφαλάκι, το πρόσωπο και το λαιμό της.
Για τα εξωτερικά, πάρε μια αλοιφή Banminth (επίσης από πετ σοπ), την οποία πρέπει να της τη δώσεις να τη φάει (έχει ωραία γεύση και τα περισσότερα γατάκια την τρώνε χωρίς πρόβλημα). Για τη δοσολογία (πάει ανάλογα με το βάρος) ρώτησε τον κτηνίατρο. Αν δεν κάνω λάθος, είναι μια γραμμούλα (από τις διαβαθμίσεις που έχει πάνω η συσκευασία) ανά κιλό βάρους.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αυτο ειναι για τα σκουληκάκια που μπορεί να έχει στο στομάχι και καλο ειναι να καταπολεμηθούν γιατι της καθυστερούν την ανάπτυξη.
Αλλά αν είχε ψύλλους δεν θα τους έβλεπες;
Φαίνεται το αυτάκι της να έχει κάτι σαν βρωμίτσα μέσα;
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά σκέφτομαι, ότι αν χρειαζόταν να κάνω κάτι δεν θα μου το είχε επι ο γιατρός?
drusilia
Διάσημο μέλος
Και ψύλλους αν είχε θα τους έβλεπες φαντάζομαι και θα ξυνόταν και γενικότερα. Απλά παρακολούθησέ τη και αν επιμείνει το πράγμα πάρε το γιατρό ένα τηλ.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ίσως όχι, αν δεν είναι πολλοί...Αλλά αν είχε ψύλλους δεν θα τους έβλεπες;

Θέλει ξανά όμως, νομίζω στα μικρά γατάκια χρειάζεται επανάληψη μετά από 20-30 μέρες, δεν είναι έτσι; Για πείτε, οι πιο έμπειρες!Αυτό που λέτε, την αλοιφή, της την έδωσε ο γιατρός το θυμάμαι.
Λογικά ναι, αλλά άνθρωποι είναι κι αυτοί (άσε που, δυστυχώς, δεν είναι όλοι τόσο επαγγελματίες όσο θα έπρεπε)Απλά σκέφτομαι, ότι αν χρειαζόταν να κάνω κάτι δεν θα μου το είχε επι ο γιατρός?
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε!!!
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
)Οι ψύλλοι υπάρχει περίπτωση, αν έχει, να περάσουν και σε μας??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool