Ismini
Διάσημο μέλος
Εμένα μου είχε πει κάθε 15 μέρες μέχρι να γίνει 4 μηνών.Θέλει ξανά όμως, νομίζω στα μικρά γατάκια χρειάζεται επανάληψη μετά από 20-30 μέρες, δεν είναι έτσι; Για πείτε, οι πιο έμπειρες!
Οχι οι ψύλλοι των γάτων δεν πάνε στους ανθρώπους. Ωστόσο πάρε stronghold και βάλε της. Ειναι πολύ απλό. Θα βρεις σε pet shop και αν ρωτήσεις εκεί θα σου δείξουν πώς θα της το βάλεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεύτερον, έμαθα χθες ότι στο δπλανό οικόπεδο μία κυρία φυλάει στην αυλή της το αδερφάκι του και ότι η μαμά του λέει είχε κάνει τέσσερα και τα παράτησα αυτά τα δύο και πήρε μόνο τα δύο... Γιατί μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο?? Και επιπλέον πληροφορήθηκα ότι τα γατιά που το κοίταζαν από μακρυά πρέπει να ήταν η μαμά και ο μπαμπάς του. Μήπως τους το πήρα?? Εγώ το είχα βρει μόνο του να κλαίει για ώρες.. Και στην αρχή ήταν συνέχεια μέρα-νύχτα στον κήπο. Αν το ήθελαν, δεν μπορούσαν να το πάρουν.. Δεν ξέρω, νιώθω περίεργα.. Έχει κάποιος κάποια εξήγηση...:cry: ????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
μην στεναχωριέσαι..δεν τους το στέρησες. ο μπαμπας δεν ενδιαφέρεται έτσι και αλλιώς, η μαμα θα το έδιωχνε πάνω μόλις θα έκλεινε 3 μήνες το πολύ. Οπότε καλό έκανες μην προβληματίζεσαι...με την μαμα σου τι έγινε? όλα καλά? φιλιά σε σένα και στη Λουκία σου..
aretha
Περιβόητο μέλος

Για το φαγητό μην ανησυχείς, όσο είναι στην ανάπτυξη, άστη να τρώει όσο θέλει, χρειάζονται πολλές θερμίδες γιατί αναπτύσσονται ταχύτατα!
Πού την έχεις τώρα; Είναι στο μπαλκόνι ή μπαινοβγαίνει και στο δωμάτιό σου; Δείξε μας και καμιά φωτογραφία της κουκλίτσας σου να τη δούμε που μεγάλωσε!
Όπου να'ναι θέλει και τα πρώτα της εμβόλια, ε;

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αναρωτιόμουν πώς πήγαινες εσύ και η μικρή!Μην ανησυχεις, εκανες πολύ καλά που την μάζεψες. Και καμια φορά οι μπαμπάδες τα σκοτώνουν τα μικρά, οποτε δεν έγινες αιτία να χωριστεί γατοοικογένεια, μην στενοχωριέσαι!
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου ειπες μπαινοβγαίνει είναι η μαγική λέξη! Με την άδεια της μαμας ή κρυφά;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι το γατάκι στο avatar σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε λίγο τη βλέπω αγκαλιά και με τη μαμά. Μην νομίζεις κάπως έτσι εγιν ε και με τη δική μου
Πάνε χρονια βέβαια αλλά τις έχουν κατσικωθει στο κρεβάτι της 3 γάτες.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Πρέπει αν δαγκώνει δυνατά να της πιέζεις το κεφαλάκι κάτω μαλακά, όπωες κάνει η μαμά της και να της αποσπάς την προσοχή με άλλα παιχνίδια, οπως ποντικάκια, που να τα μπορεί να τα δαγκώνει οσο θέλει.
Σκεψου οτι η μικρή μεγαλώνοντας θα ειναι σαν παιδάκι. Θα θέλει να παίζει συνέχεια, θα κάνει ζημιές, θα χοροπηδάει παντού, θα σε ενοχλέι γενικότερα.
Και αν δεν περνάει το δικό της θα τσαντίζεται.Οπότε χειρίσου την σαν παιδάκι. Με ηρεμία, αλλά και αυστηρότητα οπου χρειάζεται. Απλά έχει υπόψη οτι αν κάναι κα΄τι κακο η τιμωρία έχει νόημα μονο αν γίνει άμεσα, αλλιώς δεν μπορεί να συνδέσει το λάθος της με την τιμωρία.
Υπομονή! Όταν πάει 5-6 μηνών θα ηρεμήσει σιγά σιγά.

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Βρε, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!!Τίποτα δεν την ευχαριστεί τόσο. όσο να δαγκώνει χέρια και πόδια..!

Μην ανησυχείς, όλα τα γατάκια έτσι είναι σ' αυτή την ηλικία, χρειάζεται υπομονή για λίγους μήνες και θα ηρεμήσει σίγουρα!
Αυτό είναι ένα θέμα με όλες τις γάτες... Η Αρήθα νομίζω ότι καταλάβαινε το φύσημα στο πρόσωπο (είναι κάτι αντίστοιχο με το χχχχχχ που τους κάνει η μαμά τους), αλλά στον μικρό μου δε βλέπω να πολυέχει αποτέλεσμα.Δεν ξέρω βέβαια αν το καταλαβαίνει ότι την μαλώνω.
Πρέπει να βρεις το κουμπί της... (αν και μάλλον θα βρει εκείνη το δικό σου)

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι λίγο ντίβα για τόσο μικρή γατούλα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool