Καιρός: Να βρέξει ή να μη βρέξει;

Καιρός ! : Να Βρέξει Ή Να Μην Βρέξει?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Να Βρέξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να Σταματήσει ΤΩΡΑ!

• ΔΞ/ΔΑ ( " Ότι βρέξει ας κατεβάσει .. " )

• Total voters
    0
καλα εδω οχι μας εβρεξε μας βουλιαξε !Παει και το καινουργιο κομματι της Εγνατιας το πηρε το ποταμι το πηρε ο ποταμος. Χαμος! Ας ελπισουμε οτι δεν θα συνεχιση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καρεκλοπόδαρα και στη Θεσσαλία! Αλλά μου αρέσει ...Ας σταματήσει όμως - κρίμα είναι ο κοσμάκης που πλυμμήρισε...
:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε εμάς μια βρέχει μια σταματάει.:confused:

κι εδω ενω ειχε ηλιο το πρωι τωρα το γυρισε σε βροχη....και ξεκιναω και σημερα τ'απογευμα και ισπανικα,να δω πως θα παω χωρις να γινω παπι....η Τσικι εχει αραξει πισω απο το τζαμι και χαζευει τη βροχη,καθεται ετσι και την παιρνει εκει ο υπνος,και παω εγω μετα και την ανεβαζω στο κρεβατι για να μην ξεπαγιασει....:lol:

**η Τσικι εχει αραξει πισω απο το τζαμι και χαζευει τη βροχη,καθεται ετσι και την παιρνει εκει ο υπνος,και παω εγω μετα και την ανεβαζω στο κρεβατι για να μην ξεπαγιασει....:lol:

Είναι νωρίς ακόμα για να ξεπαγιάσει... Η Νιάρα δεν το κουνάει από το μπαλκόνι τη μέρα, μόνο το βράδυ την κλείνουμε αποκλειστικά μέσα!

Εδώ στο Χαλάνδρι δε βρέχει ακόμα!

Άγιοι Ανάργυροι εδώ! Προς το παρόν βροχή δεν έχουμε δει. Κατά διαστήματα ρίχνει κάτι ψιχάλες αλλά σταματά. Κάτι μου λέει όμως ότι η μπόρα δεν θα αργήσει να έρθει :hmm:

Για Βίκυ

Βίκυ είσαι εντάξει; Άκουσα ότι βρέχει του σκοτωμού και σε εσάς.:blink:

σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ---

Νερίνα, η Μαγνησία έχει κυρηχθεί σε κατάσταση συναγερμού. Πριν απο΄λίγο γύρισα στο σπίτι - ήμουν στην κολλητή μου που πλυμμήρισε το υπόγειό της και μαζεύαμε νερά. Δεν μπορω να περιγράψω τι γίνεται έξω. Έχουν σπάσει τα αναχώματα ενός απο τους χειμάρρους και πλημμύρισε μία ολόκληρη περιοχή (στην άλλη πλευρά της πόλης).

Κόσμος είναι πάνω στις ταράτσες και τους απεγκλωβίζουν με βάρκες!!! Δεν το πιστεύω ότι ζω τέτοιες σκηνές. Ανησυχώ και για τον πατέρα μου - έχει φύγει από νωρίς το μεσημέρι (δουλεύει στη ΔΕΗ) και δεν μπορούμε καν να τον βρούμε στο τηλέφωνο. Η κατάσταση είναι τραγική - και η βροχή δυνάμωσε πάλι. Εϊπαν ότι τις επόμενες ώρες θα γίνει ακόμη χειρότερη η καταιγίδα.
:/:
Μάλλον θα τα πούμε αύριο - είναι επικίνδυνο να έχω τον υπολογιστή ανοιχτό με τους κεραυνους.

Έχουν πνιγεί πολλά ζώα ~ και γίνεται πανικός. Φοβάμαι μην έχουμε θύματα απόψε...
:(

:) Για Βίκυ. Όλα θα πανε καλά, να προσέχεις. Είπαν ότι θα απομακρυνθεί απο εσάς προς τα κάτω. Θα τα πούμε το πρωί. Ήσυχο όσο γίνεται να 'ναι το βράδυ σου!

Eύχομαι Bικάκι μου να είναι καλά ο μπαμπάς σου. H σκέψη μου, μαζί σου.
Tι κρίμα για ολα τα ζωάκια που πνίγικαν και τόσα άλλα που θα έχουν αρρωστήσει :( :( :(
Πάντα όταν βρέχει έχω διφορούμενα συναισθήματα. Aν είσαι μέσα καλά, απολαμβάνεις τη βροχή προστατευμένος. Tώρα αν βρέξει κάηκα γιατί είμαι με τη μηχανή και πως γυρνάνε; Oμως αυτό που πάντα με στενοχωρεί είναι η ιδέα (μπορεί να είναι περισσότερο ιδέα) οτι τα ζωάκια βρέχονται. Eιχα δει μούσκεμα ένα απο τα μικρά του κήπου να τρέχει πανικόβλητο στη βροχή, πριν κάποιες βδομάδες. Eυτυχώς που δεν έκανε κρύο γιατί δεν νομίζω να την έβγαζε καθαρή.
Eγώ ψηφίζω να βρέχει με μέτρο, το απαραίτητο δηλαδή :/:

ειναι χαλια εξω τωρα μπηκα στο σπιτι παιδια εγινα παπι ερχετε στην αθηνα πειραια μεγαλη κακοκαιρια που θα κτυπισει απο δυο μεριες απο οτι φδιαβασα μαζεψα μεσα κ την πιτσιλο κ τον κουτσαβλο τα λυπηθηκα τα ερημα μεσα στην βροχη ειναι στην εισοδο του σπιτιου μακαρι να μην γινουν αλλα τετοια αλλα τινα πω η φυση μας εκδικητε

μακαρι ολα να πανε καλα Βικυ....οταν βρεχει τοσο πολυ δεν μπορω να μη σκεφτομαι τους αστεγους και τους ανθρωπους που ζουν σε υπογειο....δραμα...

Τρίτη 10/10 Βροχές τοπικά ισχυρές στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Βοριάδες στα δυτικά και τα βόρεια, ισχυροί έως πολύ ισχυροί και μέτριοι νοτιάδες στις υπόλοιπες περιοχές.
Τετάρτη 11/10 Βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγη συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα. Μέτριοι νοτιάδες στα νοτιοανατολικά (4-5 Μποφόρ), βοριάδες στην υπόλοιπη χώρα, πολύ ισχυροί στο βόρειο ΑΙγαίο (7Μποφόρ).
Πέμπτη 12/10 Παρόμοιες καιρικές συνθήκες με της Τετάρτης. Θερμοκρασία αμετάβλητη

Συνημμένα

• forecast-2.jpg
    forecast-2.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 5
Όλη νύχτα δεν σταμάτησε να βρέχει στον Πειραιά.Αλίμονο στις ψυχούλες που είναι έξω...:(

Τι χάλια ήταν αυτά που μας έδειχναν με τις πλημμύρες, κυρίως από Β.Ελλάδα... Όχι ότι εδώ είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα, απλώς είχαμε σαφώς λιγότερη νεροποντή! Στο Βόλο έδιεξαν και ψάρι που βρέθηκε μέσα στην πόλη!
Vicky, ηρέμησαν λιγάκι τα πράγματα; Μ'εσάς όλα καλά;
Εδώ στο Χαλάνδρι δεν έβρεξε πολύ. Είχαμε βέβαια τις συνηθισμένες πλημμύρες σε υπόγεια στο Πάτημα Χαλανδρίου και στα Βριλήσσια. Σιγά μη γίνουν ποτέ έργα, αυτά θέλουν (φανερά) κονδύλια και σωστή εκτέλεση και οι όποιοι "αρμόδιοι" προτιμάνε εύκολα "έργα" μίζας.
Υπόγειο στο σπίτι μου δεν πρόκειται να κάνω! Προσπαθήσαμε και βγάλαμε στο σχέδιο ισόγειο γκαράζ και αποθήκες, πάντα σύμφωνα με τους νόμιμους συντελεστές (γιατί αν ήταν για παρανομία, θα λαδώναμε και θα είχε τακτοποιηθεί πιο "εύκολα").

Το Νιαράκι μου κοιμήθηκε σαν αγγελούδι όλη νύχτα στο κρεβάτι (δε μας ενόχλησε καθόλου, και μόνο στις 7:45 όταν ανασηκώθηκα και την κοίταξα κουνήθηκε και ήρθε πάνω μας γουργουρίζοντας, έμαθε πια), αλλά τώρα που της άνοιξα δε φεύγει απ'το μπαλκόνι κι ας είναι βργεμένο! Κι έχει λίγο κρύο... Τη βάζω πάνω στην πολυθρόνα, ξαναπηδάει και πάει στα νερά! Ανάποδο γατί!

Βρε Αθανασια χθες το βραδυ εριξε πολυ νερο. Και κατι βροντες....
Και εγω εβαλα μεσα την γατα με τα χιλια ζορια(σιγα μην αποχωριστει το χαρτινο κουτι απο μια τηλεοραση που κοιμαται συνεχεια), πηγε στην αρχη σ ενα πουφ στο δωματιο μου, αλλα μετα ηρθε στο κρεββατι μου, και ακουμπισε την μουριτσα της στο μαξιλαρι μου. Μολις ανοιξα την πορτα ετρεξε στη βεραντα(η οποια ειναι πολυ καλα οχυρωμενη για να μην μπαινει το νερο), μεσα στο κουτι της φυσικα.

Βρε Αθανασια χθες το βραδυ εριξε πολυ νερο. Και κατι βροντες....
**

Βροντές πολλές, αλλά η βροχή δεν ήταν τόσο δυνατή! Άλλες φορές πλημμυρίζει αμέσως και ο δρόμος μας, ενώ τώρα έμεινε σε αξιοπρεπή επίπεδα! Σάββατο βράδυ είχε ρίξει πολύ δυνατότερη μπόρα...

Δεν ημουν χαλανδρι το σαββατο. Εκει που ημουν, στο μαρκοπουλο εριξε παρα παρα πολυ νερο...

Bίκυ μου ολα καλά;
Eγώ φρικάρισα σήμερα το πρωί που απο τις σκουλικαντερες των 30 πόντων που είδα και εχω δει 15 μέχρι τώρα :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Eιναι η φοβία μου!!!! Δεν αντέχω άλλη βροχή, σε κανα μήνα πάλι. Sorry αν σας αηδίασα αλλά δεν μπόρεσα να κρατήσω κρυφό το βάσανό μου.
Kαι τους ανθρώπους λυπάμαι που λασποπισίνες τα υπόγειά τους :(

Όλγα καλύτερα σήμερα γιατί σταμάτησε να βρέχει...αλλά οι καταστροφές είναι πολύ μεγάλες. Όχι για την οικογένειά μου αλλά για άλλους Βολιώτες. (Εμείς είχαμε πάρει τα μέτρα μας γιατί την έχουμε πατήσει στο παρελθόν και ευτυχώς η περιοχή είναι κατηφορική και το νερό δεν λιμνάζει). Μέχρι τα ξημερώματα παλεύανε οι άνθρωποι με τα νερά και να ακούς το δήμαρχο να λέει ότι υπήρχαν μόνο 8 εγκλωβισμένοι ενώ η Πυροσβεστική απεγκλώβισε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα 40 ανθρώπους!!!
:mad:
Ελπίζω να πέσει πολύ μαύρισμα στις εκλογές.
Οι ευθύνοντες ανεύθυνοι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back