Και ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο...

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
σήμερα μου ήρθε αυτό.
Οποιος θελει ας το προωθήσει...
"Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!

Σας καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό, στο δημόσιο τομέα,
συνταξιούχους και όλους τους πολίτες της Ελλάδας από όλη τη
χώρα το Σάββατο στις 29 Μαϊου 2010 και ώρα 12:00 στην πλατεία Συντάγματος
να υψώσουμε την φωνή και τα πανό μας ενάντια στην ατιμωρησία των πολιτικών
και των διαπλεκομένων που οδήγησαν την
Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σήμερα μου ήρθε αυτό.
Οποιος θελει ας το προωθήσει...
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!

Εμένα με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη!!!
Μακάρι να έμενα Αθήνα να 'ρχόμουνα και εγώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!

Μακάρι να μαζευτούμε αρκετοί...

Μακάρι να μαζευτούμε αρκετοί...

Ποιός μας καλεί; Τίνος πρωτοβουλία είναι αυτό το κάλεσμα;

Αν έχω καταλάβει καλά από το "μεμονωμένος πολίτης", δεν υπάρχει καμία οργανωμένη ομάδα (κομματική, συνδικαλιστική ή ό,τι άλλο) από πίσω. Κάπως έτσι, από στόμα σε στόμα, είχαν οργανωθεί και τα συλαλλητήρια διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές του '07.

Προσπαθώ να καταλάβω τι εξυπηρετούν μέτρα όπως η απελευθέρωση των απολύσεων, ο περιορισμός της αποζημίωσης στους απολυμένους, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η περικοπή του βασικού μισθού στο μισό. Εκείνο που καταλαβαίνω, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη είναι ότι σκοπεύουν να κάνουν τη χώρα μας αγορά εργασίας ασιατικών μέτρων και σταθμών.
Η Ευρωπα"ική Ελλάδα από εδώ και στο εξής θα στηριχθεί σε επιχειρήσεις εντατικής εργασίας.
Σκοπεύουν οι ελληνικές επιχειρήσεις να χτυπήσουν με φτηνά μεροκάματα τα οποία θα προσφέρουν οι απελπισμένοι και υπόδουλοι Έλληνες, την Κίνα, την Ινδία, την Ταϊβάν. Με αυτό τον τρόπο θα ανταγωνιστεί η Ελλάδα τις ευρωπαϊκές οικονομίες και με αυτά τα μέτρα πιστεύει η κυβέρνηση ότι θα ανακάμψει.
Ο υπουργός Οικονομικών, παρουσιάζοντας τα μέτρα, παραδέχτηκε ότι στα τρία χρόνια που ορίζονται από το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης, διότι μετά πρέπει να κάνουν και εκλογές, το δημόσιο χρέος θα αυξηθεί και θα ξεπεράσει το 140% του ΑΕΠ.
Τα τρία χρόνια είναι η πρώτη δόση. Αν στο μεταξύ δεν έχουμε βάλει λουκέτο. Και η οικονομική χρεοκοπία είναι το λιγότερο. Πιάνεις πάτο και ξεκινάς ως χώρα από την αρχή. Η χρεοκοπία ομως είναι και εθνική, και παραγωγική, αλλά και επιστημονική, κοινωνική, ηθική και πολιτισμική.
Το τραγικό μιας κυβέρνησης χωρίς ηθικούς και πολιτικούς φραγμούς είναι πως τα μέτρα που ανακοίνωσε θα μας οδηγήσουν στη χρεωκοπία. Και θα συμβεί αυτό, διότι ο ιδιωτικός τομέας αδυνατεί να σηκώσει το βάρος που του αναλογεί για να βοηθήσει τον δημόσιο ο οποίος καταρρέει. Άλλωστε, ο ιδιωτικός τομέας σε μεγάλο βαθμό είναι κρατικοδίαιτος, ή ζει αποκλειστικά από την εσωτερική αγορά, η οποία με τα μέτρα αυτά, θα καταρρεύσει.
Τελικά κάπως έτσι δεν χάθηκαν και οι δεινόσαυροι, επειδή δεν εύρισκαν τροφή; Και να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε ένα από τους αρχαιότερους πολιτισμούς της χώρας. Είναι άδικο.

Τρεις νεκροί στην σταδίου

Μόλις το έμαθα από το έκτακτο δελτίο.Αναμεταδίδουν εικόνες από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.
Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση με βόμβες μολότωφ στο κτήριο της Marfin.
Τρείς άνθρωποι ,μεταξύ των οποίων και μια έγκυος γυναίκα έχασαν την ζωή τους.
Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας δεν θα πάθει τίποτα, άσε που είναι ασφαλισμένα όλα σίγουρα, οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους ήταν εργαζόμενοι που δεν έφταιγαν σε τίποτα!:mad:

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat

εχω συγκλονιστει με τον θανατο των τριων εργαζομενων της μαρφιν..η μια γυναικα ηταν εγκυος..δεν εχω λογια να περιγραψω πως νιωθω..η κατασταση εχει ξεφυγει για τα καλα..

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat

Ειναι τραγικο...:(:( 3 ανθρωποι χασαν τις ζωες του αδικα..τοσο αδικα...:(:(
Ανθρωποι που πηγαν σημερα στις δουλειες τους..γιατι ηταν ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους να δουλεψουν!! Και ερχεται το καθε κατακαθι της κοινωνιας και τους σκοτωνει!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ???:mad::mad: Να σκοτωνετε αθωους αθρωπους??? Και τι καταλαβανε απο ολα αυτο??:mad: Οικογενεις σημερα θα θρηνισουν τους ανθρωπους τους..του ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που πηγαν στις δουλειες τους!!
Και εν πασι περιτωση αν θελεις ρε ξεφτιλα να καψεις την τραπεζα να το κανεις αλλα ελενξε πρωτα αν υπαρχουν ανθρωποι στο κτηριο!!!:mad::mad:
Εχω σιχαθει τους παντες!! Τους παντες που νομιζουν οτι ειναι δικαιωμα τους να κανουν οτι τους γουσταρει!!:mad:
Κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι οτι η μονη λυση για να ηρεμισουν αυτοι οι ανθρωποι ειναι μια! Να κατεβει ο στρατος και να τους πατησει κατω σαν σκουλικια!! Γιατι μονο αυτη η ''Δημοκρατια'' αρμοζει σε κατι τετοιους!!:mad:

ας ελέγξουμε όμως πρώτα αν είναι προβοκάτσια ολα αυτά για να ανακοπουν οι πορείες κ το κύμα διαμαρτυρίας

εγω μια απορια εχω..οι τραπεζες στο κεντρο της αθηνας..τι δουλεια ειχαν να ειναι ανοικτες?????????????? σε ολη την ελλαδα ειναι κλειστες κ εκει τις αφησανε??? μηπως ολο αυτο ειναι σκοπιμο?? ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενη!!

ας ελέγξουμε όμως πρώτα αν είναι προβοκάτσια ολα αυτά για να ανακοπουν οι πορείες κ το κύμα διαμαρτυρίας

Προβοκατσια η οχι ενα το αποτελεσμα 3 νεκροι και δεκαδες τραυματιες!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

εγω μια απορια εχω..οι τραπεζες στο κεντρο της αθηνας..τι δουλεια ειχαν να ειναι ανοικτες?????????????? σε ολη την ελλαδα ειναι κλειστες κ εκει τις αφησανε??? μηπως ολο αυτο ειναι σκοπιμο?? ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενη!!

Απεργοσπαστες ηταν οι ανθρωποι Λουκο μου..:(:( Και ειχαν καθε δικαιωμα να μην θελουν να απεργισουν..:/::(

Απεργοσπαστες ηταν οι ανθρωποι Λουκο μου..:(:( Και ειχαν καθε δικαιωμα να μην θελουν να απεργισουν..:/::(
καταλαβα....παντως στην πατρα ηταν ολες οι τραπεζες κλειστες, κ ακομα τα ατμ ειχαν κατεβασει ρολα κ δεν καταφερα να τραβηξω λεφτα για να παρω την εγγυηση του σπιτιου που θα εκανα σημερα..επεσα κ μεσα στην πορεια, κ εφαγα κ δακρυγονα που εριξε η αστυνομια..:(:(:(

ο λακης ειμαι η λουκο ειναι η ναταλια:redface:

ο λακης ειμαι η λουκο ειναι η ναταλια:redface:

:eek::redface: Φαντασου ποσο εκνευρισμενη ειμαι που μπερδευτηκα ΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!:P:redface::redface:

το troktiko γραφει..

"Απο τις 12 παρακάλαγαν οι υπάλληλοι να φύγουν απο τη Marfin"

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ!

"Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να...

ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

αν ειναι ετσι τα πραγματα, μαλλον δεν ηταν δικη τους επιλογη να σπασουν την απεργια..

το troktiko γραφει..

"Απο τις 12 παρακάλαγαν οι υπάλληλοι να φύγουν απο τη Marfin"

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ!

"Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να...

ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

αν ειναι ετσι τα πραγματα, μαλλον δεν ηταν δικη τους επιλογη να σπασουν την απεργια..

:eek::eek::eek: Αλλου διαβασα οτ ηταν απεργοσπαστες!:/::/: ακομα χειροτερα δηλαδη!:(:(
Φαντασου τι σκουλικι ηταν και αυτος ο ''κυριος'' :mad::mad:!! Να παει αυτος λοιπον στις οικογενειες των ανθρωπων και να απολογηθει!!:mad::mad:

ρε παιδια...ελεος...ξερουμε πολυ καλα οτι οταν εισαι ιδιωτικος υπαλληλος..ειναι πολυ δυσκολο,εως αδυνατο να κανεις απεργια...τι λεμε τωρα...και εγω,δεν ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος(μην νομ ισετε δηλαδη οτι το λεω για αυτο..)

ρε παιδια...ελεος...ξερουμε πολυ καλα οτι οταν εισαι ιδιωτικος υπαλληλος..ειναι πολυ δυσκολο,εως αδυνατο να κανεις απεργια...τι λεμε τωρα...και εγω,δεν ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος(μην νομ ισετε δηλαδη οτι το λεω για αυτο..)

Ετσι ακριβως ειναι!!! και αυτα τα αποβρασματα δεν σεβαστηκαν τιποτα!!:mad::mad:
Εχω εκνευριστει τοσο πολυ απο την ωρα που το εμαθα που απο μεσα μου τους εχω χαρακτιρισει ποικιλοτρόπος!!!:mad::mad::redface:

Ετσι ακριβως ειναι!!! και αυτα τα αποβρασματα δεν σεβαστηκαν τιποτα!!:mad::mad:
Εχω εκνευριστει τοσο πολυ απο την ωρα που το εμαθα που απο μεσα μου τους εχω χαρακτιρισει ποικιλοτρόπος!!!:mad::mad::redface:
μην σκοτωνεσαι...ενας ειναι ο χαρακτηρισμος...ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back