Και ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο...

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κυκλοφορεί στο ίντερνετ. Ό,τι και να ψηφίσαμε, λέει, αυτοί εδώ βγήκανε!
psifodeltio.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι να το ζηλευεις;Το αυτοκινητο που εχει ο μπαμπας μου για τη δουλεια (φορτηγακι) καιει πετρελαιο και πληρωνει τα μαλλιοκεφαλα του για να το γεμισει καθε φορα.

Ο κόσμος πάντως έχει τρελαθεί με τις αυξήσεις στην βενζίνη γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που το αυτοκίνητο είναι εργαλείο δουλειάς αλλά και μεταφοράς. Στην "ευρωπαική" Θεσσαλονίκη για παράδειγμα δεν υπάρχει βιώσιμος τρόπος να πας στην βιομηχανική ζώνη εκτός απο το αυτοκίνητο.
Ο αδερφός μου περνάει εγκαταστάσεις υγραερίου σε αυτοκίνητα και η δουλειά του έχει ανέβει 400% το τελευταίο δίμηνο μόνο!!!

Εχθές σε μια παρέα πολύ δικών μου ανθρώπων ένα ζευγάρι ήθελε να πουλήσει το αυτοκίνητό του γιατι διανύουν τον πέμπτο μήνα απλήρωτοι και δεν μπορούν να ανταποκριθούν όχι στη βενζίνη αλλά και σε ασφάλειες και λοιπά έξοδα. Και δεν μιλάμε και για καμμιά λιμουζίνα. Νομίζω οτι η καθημερηνότητα μας πάντως θα αλλάξει πάρα πολύ σε βάθος χρόνου.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η καθημερινότητα θα αλλάξει αν δεχτούμε για μια ακόμα φορά αδιαμαρτύρητα να μας περάσουν από την μηχανή του πουρε άνθρωποι που ζουν σκανδαλωδώς πλούσια κ ζητάνε από εμάς να τους πληρώσουμε για να συνεχίσουν να ζουν έτσι. Από που να σε πληρώσω ρε κύριε από την ανεργία που μ έχεις ρίξει εδώ κ μήνες; Να μην πω τι θα πάρουν κ αυτοί από εδώ κ πέρα:mad::mad::mad:

https://www.gopetition.com/online/36021.html

Μου ήρθε αυτό το e-mail ,δεν κατάλαβα ποιος το στέλνει.:hmm: Σαν αποστολέα αναφέρει "κατάργηση βουλευτικής ασυλίας".
Ζητάει όμως το ονοματεπώνυμο και e-mail σου καθώς και ταχ.κώδικα.:hmm:

Το είδα κ εγώ στο φεις αλλά ζητάει πάρα πολλά στοιχεία ακόμα κ οδο που μένουμε κ γι αυτο κ δεν το υπέγραψα γιατί δεν νομίζω να χρειάζονται τέτοιου είδους στοιχεία για ένα ψηφισμα

Ο Στέλιος Κούλογλου έχει γυρίσει ένα πολύ ενδιαφέρον film noir.:hmm:
Άρχισε να προβάλετε πριν περίπου ένα μήνα...είναι " Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου".:hmm:
Αναφέρεται στον τρόπο που οργανώνεται η "οικονομική επίθεση" σε ασθενέστερα οικονομικά κράτη ,πως παγιδεύονται στο ΔΝΤ και πως αποβλέπουν αυτοί που σκηνοθετούν την επίθεση, στον φυσικό πλούτο της χώρας.:hmm::(

Δείτε ένα απόσπασμα
https://www.youtube.com/watch?v=vw1T2wFx6RE&NR=1

εχω διαβασει πριν κανα χρονο το βιβλιο του Περκινς....απιστευτο!

Ο Στέλιος Κούλογλου έχει γυρίσει ένα πολύ ενδιαφέρον film noir.:hmm:
Άρχισε να προβάλετε πριν περίπου ένα μήνα...είναι " Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου".:hmm:
Αναφέρεται στον τρόπο που οργανώνεται η "οικονομική επίθεση" σε ασθενέστερα οικονομικά κράτη ,πως παγιδεύονται στο ΔΝΤ και πως αποβλέπουν αυτοί που σκηνοθετούν την επίθεση, στον φυσικό πλούτο της χώρας.:hmm::(

Δείτε ένα απόσπασμα
https://www.youtube.com/watch?v=vw1T2wFx6RE&NR=1

ο κουλογλου..κανει φοβερες ερευνες..τον παραδεχομαι!!!!..ειναι σε κανενα καναλι τωρα;;;...

ο κουλογλου..κανει φοβερες ερευνες..τον παραδεχομαι!!!!..ειναι σε κανενα καναλι τωρα;;;...

Όχι. Ασχολείται μάλλον, μόνο με το tvxs.

οχι ρε παιδιά, είναι στον σκαι...

οχι ρε παιδιά, είναι στον σκαι...

Nαί; Δεν τον έχω δεί ποτέ:hmm:Βέβαια δεν βλέπω τηλεόραση συχνά.

Ο Κούλογλου γενικά ασχολείται σχεδόν μόνο με το tvxs. Το ξέρω γιατί ο φίλος μου δούλευε στο tvxs. Κάνει καλή δουλειά ο Κούλογλου, βγάζει πολλά πράγματα στην φόρα. Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω την κρατική προπαγάνδα στα Νεα και να ακούω τον Μ*******Α τον Πρετεντέρη, προτιμώ να διαβάζω το tvxs για να μαθαίνω τι παίζει σ'αυτήν την μισοκατεστραμμένη χώρα.
Αν δεν κατέβουν οι άνθρωποι στον δρόμο δεν θα γίνει τίποτα.

Ο Κούλογλου γενικά ασχολείται σχεδόν μόνο με το tvxs. Το ξέρω γιατί ο φίλος μου δούλευε στο tvxs. Κάνει καλή δουλειά ο Κούλογλου, βγάζει πολλά πράγματα στην φόρα. Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω την κρατική προπαγάνδα στα Νεα και να ακούω τον Μ*******Α τον Πρετεντέρη, προτιμώ να διαβάζω το tvxs για να μαθαίνω τι παίζει σ'αυτήν την μισοκατεστραμμένη χώρα.
Αν δεν κατέβουν οι άνθρωποι στον δρόμο δεν θα γίνει τίποτα.

H Kαισαριανή πάντα έτοιμη για αγώνες:clapup::clapup:
Συμφωνώ απόλυτα. Αν συνεχίσουμε να μένουμε στους καναπέδες και να διαβάζουμε για τους γιατρούς του Κολωνακίου, θα μας πουλήσουν σκλάβους στη Γερμανία :hmm:

Μπα... Η Καισαριανή από κόκκινη γειτονιά που ήταν κάποτε έχει πια από τα πιο υψηλά ποσοστά Χρυσής Αυγής... Το ότι άνθρωποι που τα σόγια τους ξεκληρίστηκαν στον εμφύλιο και την κατοχή ψηφίζουν ανθρώπους που το σήμα τους είναι μια 'αρχαιοελληνική' και καλά παραλλαγή της Σβάστικας κου παγώνει το αίμα. :(
Πάντως δυστυχώς με τους άτυχους νεκρούς που προέκυψαν ο κόσμος μούδιασε εντελώς, λες και όσοι αγωνίζονταν φταίνει γι αυτή την τραγωδία. Φταίνε μόνο τα δύο ηλίθια που ρίξαν τις μολότωφ, που αν τους πω αναρχικούς θα βρίζω τους αναρχικούς, και ο Βγενόπουλος που τους είχε το γουρούνι μέσα κλειδωμένους μέρα απεργίας, σε ακατάλληλο κτίριο χωρίς πυρασφάλια και έξοδο κινδύνου, ενώ ξέρει ότι τις τράπεζές του συνεχώς τις καίνε. Κι έτσι τώρα ενοχοποιήσαν όλη την πορεία και καταστείλαν τις αντιδράσεις του κόσμου.
Έστω χαίρομαι που οι πενθούσες οικογένειες κάναν μηνύσεις στα μίντια για τον τρόπο που χρησιμοποίησαν αυτήν την τργωδία προς όφελός τους.

Έστω χαίρομαι που οι πενθούσες οικογένειες κάναν μηνύσεις στα μίντια για τον τρόπο που χρησιμοποίησαν αυτήν την τργωδία προς όφελός τους.
Εμειναν κ κάποιοι σ αυτή τη χώρα που πιστεύουν ότι δεν είναι όλα θέαμα κ ριάλιτι για κανάλια Γ κατηγορίας κ αυτό είναι κάπως παρήγορο

Πάντως μετά απο αρκετό καιρό σε μια συζήτηση που βρέθηκα με σύστήσαν σε δυο έννοιες που πιστεύω πολύ λίγοι είχαν το χρόνο να επεξεργαστούν ζώντας όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

1.Όταν πιάσεις πάτο .....the only way is up.
2.Η αισιοδοξία του "ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος "(αν είναι σωστό έτσι γραμμένο).

Ακόμα τα σκέφτομαι προσωπικά αλλά μου αρεσε που υπάρχει κόσμος που ελπίζει οτι θα μπορέσει να διαχειριστεί την τύχη του μεσα στο χάος και δεν υποκύπτει χωρίς όρους στο είμαστε χαμένοι,θα πεθάνουμε, θα πεινάσουμε,δεν θα πάρουμε σύνταξη,θα τα χάσουμε όλα,θα αρρωστήσουμε,θα ζητιανεύουμε κτλ.....

Εγω γιατί πιστευω ότι παει κι άλλο κάτω; Μην βιαστειτε να με πειτε απαισιόδοξη, αλλα νομίζω ότι ακόμα δεν εχουμε δει όλο το εργο στην πλήρη του έκταση....

Ίσως να πάει κι άλλο κάτω, πολλά ίσως...
η μοιρολατρεία όμως πρέπει να μείνει εκτός.
Πήγα στην Βουδαπέστη που έζησε στο πετσί της το ΔΝΤ κλπ.
Η ζωή ειναι πιο φθηνή, μίλησα με κόσμο. Είναι αισιόδοξοι, περνάνε γενικά καλά, διασκεδάζουν.
Είδα όμως και άστεγους και ζητιάνους (και πού δεν έχει)...
έχουμε πολλά περισσότερα συν από αυτούς, θα το ξεπεράσουμε.

Πάντως μετά απο αρκετό καιρό σε μια συζήτηση που βρέθηκα με σύστήσαν σε δυο έννοιες που πιστεύω πολύ λίγοι είχαν το χρόνο να επεξεργαστούν ζώντας όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

1.Όταν πιάσεις πάτο .....the only way is up.
2.Η αισιοδοξία του "ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος "(αν είναι σωστό έτσι γραμμένο).

Ακόμα τα σκέφτομαι προσωπικά αλλά μου αρεσε που υπάρχει κόσμος που ελπίζει οτι θα μπορέσει να διαχειριστεί την τύχη του μεσα στο χάος και δεν υποκύπτει χωρίς όρους στο είμαστε χαμένοι,θα πεθάνουμε, θα πεινάσουμε,δεν θα πάρουμε σύνταξη,θα τα χάσουμε όλα,θα αρρωστήσουμε,θα ζητιανεύουμε κτλ.....
Είναι πολλές οι πληροφορίες που δέχεται καθημερινα ο Ελληνας και αδυνατεί να τις επεξεργαστεί ή να τις δεχτεί όλες.Είμαστε αντιμέτωποι με κάτι που ούτε σαν έννοια δεν γνωρίζουμε το μεγεθός του,πόσο μάλλον να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε.Ετσι δαιμονοποιούμε κ μηδενίζουμε την κατάσταση για να μπορέσει να το χωρέσει το μυαλό μας και όπως κάθε ζωντανός οργανισμός όταν βρεθεί σε νέες συνθήκες περιβάλλοντος μεταλάσεται για να επιβιώσει.Η ιστορία βέβαια έχει δείξει ότι οι ριζικές αλλαγές δε γίνονται γι'αυτούς που τις βιώνουν αλλά γι'αυτούς που θα έρθουν όπως π.χ. στον πόλεμο.Οπως λέει κ το θέμα ακόμη δεν έχουμε δει όλο το έργο άρα μπορούμε ακόμη να το στρέψουμε υπερ μας

Αύριο είμαστε όλοι και όλες απεργοί και διαδηλωτές. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στον κόσμο που τους παραδίδουμε για να ζήσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back