zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
και τώρα???????????? δεν θα συμπεθεριάσουμε??????????????????

ρε τι πάθαμε... και τον έιχα έτοιμο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφού λες ότι σε κυνηγάνε οι γάτοι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σ' αυτό το φόρουμ μπάινουν κορίτσια κ βγαίνουν αγόρια τι γίνεται;
zorica
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το ξέρω από την άλλη όμως καλύτερα τα αγοράκια γιατί είναι πιο ζουζουνιάρικα ενώ τα κοριτσάκια είναι πολύ σκύλεςOταν ειναι τοσο μικρα δυσκολα τα ξεχωριζει κανεις...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Τζούλια συγνώμη καλή μου,αλλά θα πρέπει να μοιραστούμε τη βασιλεία οι τσάροι!

julia
Διακεκριμένο μέλος
και να τα έχω δεί όλα!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τζούλια συγνώμη καλή μου,αλλά θα πρέπει να μοιραστούμε τη βασιλεία οι τσάροι!![]()
.... τουλάχιστον θα έχει διάδοχο!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά σκέφτηκα μια μΙΚΡΗ αλλαγή... Μαϊλο, ή Μαϊρο......

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νέα:Η Μόιρα είναι...Μόιρος!![]()

Εγώ το 1ο μου γατί το είχα βγάλει Μήτσο (αρσενικό μου είπαν...
).Ο γιατρός μας έπεισε με τα πολλά και με αποδείξεις
, πως ήταν θηλυκούλι.Ο Μήτσος μας προέκυψε Μήτσι τελικά (προ Λαζόπουλου εποχή

).Σκέψου κάτι προς Μάουρο κατεύθυνση, θα του πήγαινε

aretha
Περιβόητο μέλος

Εμένα μ' αρέσει και το Μάουρο, που ιταλίζει

moukelis
Επιφανές μέλος

Λοιπόν,επειδή η καημένη η Iro έχει καταμπερδευτεί,θέλω οι ειδήμονες των ονομάτων να μου βρουν αγορίστικα πριγκηπικά ονόματα αν τελικά είναι αγοράκι.Θέλουμε κάτι εύηχο και μεγαλοπρεπες.Εγώ σκέφτηκα Azzuro,Belenus,Merlin,Tristan και Arwin,που σημαίνει μικρός πρίγκηπας.

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ έχω αδυναμία στα αρχαιοελληνικά ονόματα.Α α αυριο!!!Έρχεται το μωρό μου!
Λοιπόν,επειδή η καημένη η Iro έχει καταμπερδευτεί,θέλω οι ειδήμονες των ονομάτων να μου βρουν αγορίστικα πριγκηπικά ονόματα αν τελικά είναι αγοράκι.Θέλουμε κάτι εύηχο και μεγαλοπρεπες.Εγώ σκέφτηκα Azzuro,Belenus,Merlin,Tristan και Arwin,που σημαίνει μικρός πρίγκηπας.![]()
και μιας και το γατί μέχρι να φτάσει σπίτι του έγινε λίγο πανζουρλισμός (ο οσε δεν παίρνει γατιά μήπως με λεωφορείο ή με αυτοκίνητο,ή με πλοίο ή με αεροπλάνο)λέω το όνομα : οδυσσέας..(που ήταν και βασιλιάς,αν όχι πρίγκηπας)
βέβαια βλέπω moukelis ότι προτιμάς ξένα ονόματα οπότε its up to you!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν έχω κόλλημα με τα ξένα,άμα είναι κανένα ομορφούλικο από ελληνικά το δεχόμαστε!
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέα είχαμε έναν αντιπαθέστατο συμμαθητή στη νήπια που με τάραζε στη σφαλιάρα,οπότε δεν το βλέπω...Δεν έχω κόλλημα με τα ξένα,άμα είναι κανένα ομορφούλικο από ελληνικά το δεχόμαστε!
![]()

σοβαρά??ε τότε αστο να πάει στα κομμάτια!φαντάζεσαι να του δώσεις τέτοιο όνομα και να αρχίζει και το γατί να σου ρίχνει ξανάστροφες??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool