Και το όνομα αυτής...Μόϊρα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νέα:Η Μόιρα είναι...Μόιρος!:confused:
Ένας γαλανομάτης κούκλος,θα σας βάλουμε και φωτογραφίες!Χαλάλι του,πάντα αγοράκια είχα και δε γινόταν αυτό να είναι κορίτσι!Αλλαγή ονόματος πάραυτα!!!
Αυτο κατι μου θυμιζει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????????????????????

και τώρα???????????? δεν θα συμπεθεριάσουμε?????????????????? :redface::blink::blink::blink::blink:
ρε τι πάθαμε... και τον έιχα έτοιμο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλήθεια??βρε τον μοϊρο!!από ότι φαίνεται ήταν της "μοίρας" σου να μην είναι "μοϊρα" αλλά μοϊρος!!!:Dαφού λες ότι σε κυνηγάνε οι γάτοι!

Τουλάχιστον θα γίνουν ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Αυτο κατι μου θυμιζει...
Σ' αυτό το φόρουμ μπάινουν κορίτσια κ βγαίνουν αγόρια τι γίνεται;

Oταν ειναι τοσο μικρα δυσκολα τα ξεχωριζει κανεις...:lol::lol::lol:

Oταν ειναι τοσο μικρα δυσκολα τα ξεχωριζει κανεις...:lol::lol::lol:
Το ξέρω από την άλλη όμως καλύτερα τα αγοράκια γιατί είναι πιο ζουζουνιάρικα ενώ τα κοριτσάκια είναι πολύ σκύλες:mad:

Παιδιά εμένα πάντα αγοράκια μου τύχαιναν,με εξαίρεση τη μικρή μας Αμελί.Θα παηγαίνουμε και ασορτί στα μάτια,μπορεί να με περνάνε και για κανονική μαμά του!:lol:
Τζούλια συγνώμη καλή μου,αλλά θα πρέπει να μοιραστούμε τη βασιλεία οι τσάροι!:up:

Να δω και το άλλο... να εγκυμωνεί ΑΡΣΕΝΙΚΟ γατι...

και να τα έχω δεί όλα!!! :lol::lol::lol:

Τζούλια συγνώμη καλή μου,αλλά θα πρέπει να μοιραστούμε τη βασιλεία οι τσάροι!:up:

.... τουλάχιστον θα έχει διάδοχο!!!!!!!!!!! :cool::cool::cool::cool:

Καλε ναι,εμείς για σας το κάναμε,για να εξασφαλιστεί η διαδοχή στο θρόνο!:lol:

Αντε πάλι για ψάξιμο ονόματος Moukelis! Σκέφτηκες τίποτα;

ΘΑ κοιτάξω τώρα,θα κάνω μια ενδελεχή έρευνα.Κρίμα και είχα συνηθισει το Μόιρα...Αλλά θα βρούμε ένα εξίσου ωραίο!:up:

Λένε ότι είναι γρουσουζιά να αλλάξεις το όνομα σε ένα γατί.... Τωρα δεν ξέρω αν πιάνετε αυτό στην δικιά σου περίπτωση...

Αλλά σκέφτηκα μια μΙΚΡΗ αλλαγή... Μαϊλο, ή Μαϊρο......;);)

Νέα:Η Μόιρα είναι...Μόιρος!:confused:

:lol::lol::lol::lol:

Εγώ το 1ο μου γατί το είχα βγάλει Μήτσο (αρσενικό μου είπαν...:redface:).
Ο γιατρός μας έπεισε με τα πολλά και με αποδείξεις :whistle: , πως ήταν θηλυκούλι.
Ο Μήτσος μας προέκυψε Μήτσι τελικά (προ Λαζόπουλου εποχή:lol::lol::lol:).

Σκέψου κάτι προς Μάουρο κατεύθυνση, θα του πήγαινε :hmm:

Βρε τη "Μόιρα"... Όλο εκπλήξεις και ανατροπές είναι! :D
Εμένα μ' αρέσει και το Μάουρο, που ιταλίζει :cool:

Α α αυριο!!!Έρχεται το μωρό μου!:up:
Λοιπόν,επειδή η καημένη η Iro έχει καταμπερδευτεί,θέλω οι ειδήμονες των ονομάτων να μου βρουν αγορίστικα πριγκηπικά ονόματα αν τελικά είναι αγοράκι.Θέλουμε κάτι εύηχο και μεγαλοπρεπες.Εγώ σκέφτηκα Azzuro,Belenus,Merlin,Tristan και Arwin,που σημαίνει μικρός πρίγκηπας.:inlove::inlove::inlove:

Α α αυριο!!!Έρχεται το μωρό μου!:up:
Λοιπόν,επειδή η καημένη η Iro έχει καταμπερδευτεί,θέλω οι ειδήμονες των ονομάτων να μου βρουν αγορίστικα πριγκηπικά ονόματα αν τελικά είναι αγοράκι.Θέλουμε κάτι εύηχο και μεγαλοπρεπες.Εγώ σκέφτηκα Azzuro,Belenus,Merlin,Tristan και Arwin,που σημαίνει μικρός πρίγκηπας.:inlove::inlove::inlove:
εγώ έχω αδυναμία στα αρχαιοελληνικά ονόματα.:) και μιας και το γατί μέχρι να φτάσει σπίτι του έγινε λίγο πανζουρλισμός (ο οσε δεν παίρνει γατιά μήπως με λεωφορείο ή με αυτοκίνητο,ή με πλοίο ή με αεροπλάνο)
λέω το όνομα : οδυσσέας..(που ήταν και βασιλιάς,αν όχι πρίγκηπας)
βέβαια βλέπω moukelis ότι προτιμάς ξένα ονόματα οπότε its up to you!!:)

Οδυσσέα είχαμε έναν αντιπαθέστατο συμμαθητή στη νήπια που με τάραζε στη σφαλιάρα,οπότε δεν το βλέπω...:lol:Δεν έχω κόλλημα με τα ξένα,άμα είναι κανένα ομορφούλικο από ελληνικά το δεχόμαστε!:)

Οδυσσέα είχαμε έναν αντιπαθέστατο συμμαθητή στη νήπια που με τάραζε στη σφαλιάρα,οπότε δεν το βλέπω...:lol:Δεν έχω κόλλημα με τα ξένα,άμα είναι κανένα ομορφούλικο από ελληνικά το δεχόμαστε!:)

:lol::lol::lol::lol:σοβαρά??ε τότε αστο να πάει στα κομμάτια!φαντάζεσαι να του δώσεις τέτοιο όνομα και να αρχίζει και το γατί να σου ρίχνει ξανάστροφες??

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back