Και το όνομα αυτής...Μόϊρα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μοουκα με το καλο τη δεχτεις τη νεα σου γελαστριτσα!!!
θελουμε να σε γνωρισουμε οπωσδηποτε
κανονησου για καφεδετο!!!!!!:up:
Αβανάκι τι είναι το καφεδέτο;Θα πονέσει;:P:lol:
Να δούμε τι ώρα θα μπορεί και η iro να βρεθούμε,και θα σε ενημερώσω όσο πιο σύντομα μπορώ.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αβανάκι τι είναι το καφεδέτο;Θα πονέσει;:P:lol:
Να δούμε τι ώρα θα μπορεί και η iro να βρεθούμε,και θα σε ενημερώσω όσο πιο σύντομα μπορώ.:up:

Δεν το πηρες ακομα το μωρο????Εισαι σε κατασταση αναμονης ή σε κατασταση εκτακτου αναγκης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ είμαι σε κατάσταση αναμονής...Σαν τους φαντάρους τις μετράω τις μερες...εφτά και σήμερα...:lol:

Αχ είμαι σε κατάσταση αναμονής...Σαν τους φαντάρους τις μετράω τις μερες...εφτά και σήμερα...:lol:

Ωχ ειναι λιγο δυσκολη η αναμονη.Περιμενετε να παει καποιων συγκεκριμενων εβδομαδων για να φυγει απο τη μανουλα της???

Περιμένουμε να φτάσει η Κυριακή να πάμε να την παραλάβουμε,επειδή η iro που τη φιλοξενεί εκτός του ότι έχει αλλεργία και πήγε και νοσοκομείο(μεγάλη η χάρη σου Μόιρα),μας είπε ότι έχουν αρχίσει οι μαμάδες και τα κάνουν βόλτες,οπότε πρέπει να τα πάρουμε σπίτι...:/:

Σήμερα γίναμε ενός μήνα!:up:
Που σημαίνει ότι είμαστε γατουλάκια με το όλα μας,χοροπηδάμε,κάνουμε και παιχνιδάκια,περπατάμε καλά πλέον,κι όχι λες και έχουμε πιει δέκα τσίπουρα,και νιαουρίζουμε φωναχτά!:D

Αντε αντε μεγαλωσατε , οποτε καιρος να πατε στις μανες σας!!!!!!

Κορίτσια έχω πρόβλημα...Πήρα στον ΟΣΕ και ρωτησα αν γινεται να ταξιδεψω με το τραινο και τη Μόιρα στο ειδικό κλουβάκι(στην ετικετα του γράφει ότι κάνει μέχρι και για αεροπλάνο),και μου ειπαν οτι δε γινεται με τιποτα.Ρωτησα αν γινεται να πληρωσω και δευτερο εισητηριο,αν γινεται να την παραδωσω στις αποσκευες...τιποτα.Με τα ΚΤΕΛ μου ειπαν οτι θα πρεπει να ταξιδεψει κατω με τις αποσκευες και δε θελω,ειναι πολυ μικρουλα...Τι να κάνω;;;:(

Κορίτσια έχω πρόβλημα...Πήρα στον ΟΣΕ και ρωτησα αν γινεται να ταξιδεψω με το τραινο και τη Μόιρα στο ειδικό κλουβάκι(στην ετικετα του γράφει ότι κάνει μέχρι και για αεροπλάνο),και μου ειπαν οτι δε γινεται με τιποτα.Ρωτησα αν γινεται να πληρωσω και δευτερο εισητηριο,αν γινεται να την παραδωσω στις αποσκευες...τιποτα.Με τα ΚΤΕΛ μου ειπαν οτι θα πρεπει να ταξιδεψει κατω με τις αποσκευες και δε θελω,ειναι πολυ μικρουλα...Τι να κάνω;;;:(
Δεν κατάλαβα... Δεν σε αφήνουν να την έχεις στο κλουβάκι και να ταξειδέψεις με τον ΟΣΕ????

Όχι,δεν επιτρέπεται λέει,μόνο με το απλό τραίνο των 12 το βράδυ...θα φτάνει 6 το πρωί στη Λάρισα και μετά δεν έχει για Βόλο...:(

Καλά, είναι πολύ γελοίοι!!!:mad: Δε φτάνει που τους πληρώνεις χρυσάφι, δε δέχονται και ζώα! Τι θα κάνεις τελικά;:/:

Παιδιά δεν ξέρω καθόλου,και το εισητήριο δεν είναι και φτηνό,36 ευρώ!Απορώ δλδ...ΜΑ τους είπα ότι έχω ξαναταξιδέψει και με απλό και με IC,χωρίς πρόβλημα,και μου έβαλαν και τις φωνές...:(Έχω απελπιστεί...

Χα!Τελικά το μωρό μου θα μου έρθει το Σάββατο,ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό φωτογραφιών!:up:

Χα!Τελικά το μωρό μου θα μου έρθει το Σάββατο,ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό φωτογραφιών!:up:
Δηαδή θα σου το στείλουν; Δεν θα πας τελικά εσύ να το πάρεις;

Δε γίνεται να ταξιδέψω τελικά...Αλλά "έκατσε" και μια υιοθεσία έκπληξη πάλι Βόλο,και θα μας έρθουν μαζί!:up:

Δε γίνεται να ταξιδέψω τελικά...Αλλά "έκατσε" και μια υιοθεσία έκπληξη πάλι Βόλο,και θα μας έρθουν μαζί!:up:
Υιοθεσία για κάποιο από τα μικρούλια της Αμελη;

Μπραβο!!Κυριακη???:up:

Όχι,δεν είναι Αμελίνι,είναι πολύ μικρά ακόμη εξάλλου για να φύγουν,είναι ακόμα καλύτερη υιοθεσία!Θα δείτε,είναι έκπληξη!
Σάββατο πρωί θα μου έρθει...ίσως και Παρασκευή...θα δείξει!:up:

Όχι,δεν είναι Αμελίνι,είναι πολύ μικρά ακόμη εξάλλου για να φύγουν,είναι ακόμα καλύτερη υιοθεσία!Θα δείτε,είναι έκπληξη!
Σάββατο πρωί θα μου έρθει...ίσως και Παρασκευή...θα δείξει!:up:
Οπότε θα περιμένουμε με αγωνία το "Πασχαλινό σου δώρο"

Νέα:Η Μόιρα είναι...Μόιρος!:confused:
Ένας γαλανομάτης κούκλος,θα σας βάλουμε και φωτογραφίες!Χαλάλι του,πάντα αγοράκια είχα και δε γινόταν αυτό να είναι κορίτσι!Αλλαγή ονόματος πάραυτα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back