Και το όνομα αυτής...Μόϊρα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωχ δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι,βασίζομαι στην ευγενική του καταγωγή!:lol:
Α,και ξέχασα να πω,αν έχει και καμιά όμορφη σημασία όπως το Μόιρα που είχαμε διαλέξει,θα μας άρεσε πολύ.Έχουμε και ωραίο ασημί-μολυβί χρώμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ έχω αδυναμία στα αρχαιοελληνικά ονόματα.

Και γωωωωω:up::up::up:
Τα πρώτα μωρά της Ραίσας είχαν όλα αρχαία ονόματα
Είχαμε την Νεφέλη, τον Φοίβο, την Αταλάντη και την Κασσιόπη(μαμά της Ξένιας του Θεόφιλου;))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γωωωωω:up::up::up:
Τα πρώτα μωρά της Ραίσας είχαν όλα αρχαία ονόματα
Είχαμε την Νεφέλη, τον Φοίβο, την Αταλάντη και την Κασσιόπη(μαμά της Ξένιας του Θεόφιλου;))
:D:D:Dκαι εμείς σε γατιά και καναρίνια έχουμε:ηλέκτρα,πάρης,έκτορας,αχιλλέας!

Εμένα μου αρέσει το Σείριος...αλλα δε με τρελαίνει κιόλας...Ελάτε παιδιά,αυριο καταφτάνει,πως θα τον φωνάζουμε;Ψιτ πανέμορφε γατούλη;:lol:

Εμένα μου αρέσει το Σείριος...αλλα δε με τρελαίνει κιόλας...Ελάτε παιδιά,αυριο καταφτάνει,πως θα τον φωνάζουμε;Ψιτ πανέμορφε γατούλη;:lol:

ΑΥΡΙΟ???? Τελεια moukels.Kαλως να τον δεχτεις!!!

.Εγώ σκέφτηκα Azzuro,Belenus,Merlin,Tristan και Arwin,που σημαίνει μικρός πρίγκηπας.:inlove::inlove::inlove:

Το Merlin μου αρέσει πάρα πολύ :)

Ελάτε παιδιά,αυριο καταφτάνει,πως θα τον φωνάζουμε;Ψιτ πανέμορφε γατούλη;:lol:

Μμμμμ, ωραίο και το "ψιτ πανέμορφε γατούλι" αλλά είναι λίγο μεγάλο, ε;:lol::lol::lol:
Θέλεις αρχαία ή ότι να΄ναι;

Το Merlin μου αρέσει πάρα πολύ :)

Ναι, πολύ καλό το Μέρλιν ο μάγος.... αφού μας έχει μαγέψει όλους:up:

εμένα εκτός από τα αρχαιοελληνικά μου αρέσουν και άλλα που τα βγάζω από το μυαλό μου όταν βλέπω το γατί πρώτη φορά από κοντά.δηλ το κοιτάζω και εμπνέομαι:P επηρεαζόμενη και από τη συμεριφορά του.οπότε υπάρχει και αυτή η επιλογή moukelis..να περιμένεις να δεις το γατάκι και μετά να το ονοματίσεις.;)

Κι εμένα μου αρέσει το Μέρλιν...Ναι αυριο,περιμένουμε πως και πως να μάθουμε ώρα!
Raisa Οτι σου αρέσει γλυκιά μου,ρίχτε ιδέες,γιατι το "ψιτ πανέμορφε γατούλη" είναι όντως λίγο μεγάλο!:lol:

ΘΑ κοιτάξω τώρα,θα κάνω μια ενδελεχή έρευνα.Κρίμα και είχα συνηθισει το Μόιρα...Αλλά θα βρούμε ένα εξίσου ωραίο!
δεν υπαρχει αρσενικό όνομα για το Μόιρα;

Μπα,το κοιταξα αλλα τιποτα:hmm:
Μ' αρέσει κ το Σείριος αλλά κ το Σάλαζαρ όπως φαίνεται κ από το nick μου, επίσης και το Ρέιβεν, έτσι ήθελα να ονομάσω το γάτο μου αλλά είναι πολύ ξανθός:mad:

:lol:Κι εσείς του Χάρι Ποτερ ε;:lol:
Έχουμε ήδη στη γατοπαρέα έναν Σνέηπ και έναν Λούπιν,και είπαμε να μην προτιμήσουμε πάλι χαριποτερικό.;)Αλλά το Σείριος είναι ωραίο,και έχει και ρω.Και το Σέβερους καλό.

:lol:Κι εσείς του Χάρι Ποτερ ε;:lol:
Έχουμε ήδη στη γατοπαρέα έναν Σνέηπ και έναν Λούπιν,και είπαμε να μην προτιμήσουμε πάλι χαριποτερικό.;)Αλλά το Σείριος είναι ωραίο,και έχει και ρω.Και το Σέβερους καλό.
Ναι ναι! όχι Χαρι Λορντ Βολτεμορντ εγώ. Σείριους:up::up::up: και Avanda Catavra Mudblood:D

Ναι ναι! όχι Χαρι Λορντ Βολτεμορντ εγώ. Σείριους:up::up::up: και Avanda Catavra Mudblood:D
Α,είσαι με τους κακούς ε;Τς τς τς...
Εμένα που μου αρέσει αφόρητα πολύ ο Φάινς,και έπαθα έναν ηθικό διχασμό που έκανε τον Βόλντεμορτ;Είναι λογικό τώρα ας πούμε να βλέπω τον Άρχοντα και να λιώνω;;;;;;;;:lol::lol::lol:

Α,είσαι με τους κακούς ε;Τς τς τς...
Εμένα που μου αρέσει αφόρητα πολύ ο Φάινς,και έπαθα έναν ηθικό διχασμό που έκανε τον Βόλντεμορτ;Είναι λογικό τώρα ας πούμε να βλέπω τον Άρχοντα και να λιώνω;;;;;;;;:lol::lol::lol:
Ναι εγώ είμαι με τους κακούς.:PΦυσικά και είναι!!!!!! άλλωστε οι καλοί είναι όλοι καρτουνόφλωροι. Πάντως αυτός ο Φάινς όλο τέτοιους ρόλους παίζει το θυμάμαι κ στον κόκκονο δρακο. Λοιπόν ψηφίζω ή Σείριο :up:ή Μέρλιν:up:

Ναι εγώ είμαι με τους κακούς.:PΦυσικά και είναι!!!!!! άλλωστε οι καλοί είναι όλοι καρτουνόφλωροι. Πάντως αυτός ο Φάινς όλο τέτοιους ρόλους παίζει το θυμάμαι κ στον κόκκονο δρακο. Λοιπόν ψηφίζω ή Σείριο :up:ή Μέρλιν:up:
Α ναι,παίζει μέχρι και τον κακό στη "Λίστα του Σίντλερ".Σκεφτήκαμε και το Lucas,αλλά φοβόμαστε μην καταλήξει να τον φωνάζουν όλοι Λουκά...:/:

Α ναι,παίζει μέχρι και τον κακό στη "Λίστα του Σίντλερ".Σκεφτήκαμε και το Lucas,αλλά φοβόμαστε μην καταλήξει να τον φωνάζουν όλοι Λουκά...:/:
Ή να καταλήξει να κάνει τον πόλεμο των άστρων το έιπες Λούκας θυμήθηκα κ τον Χαν Σόλο ΤΟ μούτρο!!:up:

Ή μη καταλήξει να κάνει τον πόλεμο των άστρων το έιπες Λούκας θυμήθηκα κ τον Χαν Σόλο ΤΟ μούτρο!!:up:
Βρε λες;:hmm::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back