moukelis
Επιφανές μέλος

Α,και ξέχασα να πω,αν έχει και καμιά όμορφη σημασία όπως το Μόιρα που είχαμε διαλέξει,θα μας άρεσε πολύ.Έχουμε και ωραίο ασημί-μολυβί χρώμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
εγώ έχω αδυναμία στα αρχαιοελληνικά ονόματα.
Και γωωωωω

Τα πρώτα μωρά της Ραίσας είχαν όλα αρχαία ονόματα
Είχαμε την Νεφέλη, τον Φοίβο, την Αταλάντη και την Κασσιόπη(μαμά της Ξένιας του Θεόφιλου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γωωωωω
Τα πρώτα μωρά της Ραίσας είχαν όλα αρχαία ονόματα
Είχαμε την Νεφέλη, τον Φοίβο, την Αταλάντη και την Κασσιόπη(μαμά της Ξένιας του Θεόφιλου)

και εμείς σε γατιά και καναρίνια έχουμε:ηλέκτρα,πάρης,έκτορας,αχιλλέας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εμένα μου αρέσει το Σείριος...αλλα δε με τρελαίνει κιόλας...Ελάτε παιδιά,αυριο καταφτάνει,πως θα τον φωνάζουμε;Ψιτ πανέμορφε γατούλη;![]()
ΑΥΡΙΟ???? Τελεια moukels.Kαλως να τον δεχτεις!!!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
.Εγώ σκέφτηκα Azzuro,Belenus,Merlin,Tristan και Arwin,που σημαίνει μικρός πρίγκηπας.![]()
Το Merlin μου αρέσει πάρα πολύ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελάτε παιδιά,αυριο καταφτάνει,πως θα τον φωνάζουμε;Ψιτ πανέμορφε γατούλη;![]()
Μμμμμ, ωραίο και το "ψιτ πανέμορφε γατούλι" αλλά είναι λίγο μεγάλο, ε;

Θέλεις αρχαία ή ότι να΄ναι;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Το Merlin μου αρέσει πάρα πολύ![]()
Ναι, πολύ καλό το Μέρλιν ο μάγος.... αφού μας έχει μαγέψει όλους

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
επηρεαζόμενη και από τη συμεριφορά του.οπότε υπάρχει και αυτή η επιλογή moukelis..να περιμένεις να δεις το γατάκι και μετά να το ονοματίσεις.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa Οτι σου αρέσει γλυκιά μου,ρίχτε ιδέες,γιατι το "ψιτ πανέμορφε γατούλη" είναι όντως λίγο μεγάλο!

elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν υπαρχει αρσενικό όνομα για το Μόιρα;ΘΑ κοιτάξω τώρα,θα κάνω μια ενδελεχή έρευνα.Κρίμα και είχα συνηθισει το Μόιρα...Αλλά θα βρούμε ένα εξίσου ωραίο!
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπα,το κοιταξα αλλα τιποταδεν υπαρχει αρσενικό όνομα για το Μόιρα;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μ' αρέσει κ το Σείριος αλλά κ το Σάλαζαρ όπως φαίνεται κ από το nick μου, επίσης και το Ρέιβεν, έτσι ήθελα να ονομάσω το γάτο μου αλλά είναι πολύ ξανθόςΜπα,το κοιταξα αλλα τιποτα![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εσείς του Χάρι Ποτερ ε;
Έχουμε ήδη στη γατοπαρέα έναν Σνέηπ και έναν Λούπιν,και είπαμε να μην προτιμήσουμε πάλι χαριποτερικό.
Αλλά το Σείριος είναι ωραίο,και έχει και ρω.Και το Σέβερους καλό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι! όχι Χαρι Λορντ Βολτεμορντ εγώ. ΣείριουςΚι εσείς του Χάρι Ποτερ ε;
Έχουμε ήδη στη γατοπαρέα έναν Σνέηπ και έναν Λούπιν,και είπαμε να μην προτιμήσουμε πάλι χαριποτερικό.Αλλά το Σείριος είναι ωραίο,και έχει και ρω.Και το Σέβερους καλό.

και Avanda Catavra Mudblood
moukelis
Επιφανές μέλος
Α,είσαι με τους κακούς ε;Τς τς τς...Ναι ναι! όχι Χαρι Λορντ Βολτεμορντ εγώ. Σείριουςκαι Avanda Catavra Mudblood
![]()
Εμένα που μου αρέσει αφόρητα πολύ ο Φάινς,και έπαθα έναν ηθικό διχασμό που έκανε τον Βόλντεμορτ;Είναι λογικό τώρα ας πούμε να βλέπω τον Άρχοντα και να λιώνω;;;;;;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι εγώ είμαι με τους κακούς.Α,είσαι με τους κακούς ε;Τς τς τς...
Εμένα που μου αρέσει αφόρητα πολύ ο Φάινς,και έπαθα έναν ηθικό διχασμό που έκανε τον Βόλντεμορτ;Είναι λογικό τώρα ας πούμε να βλέπω τον Άρχοντα και να λιώνω;;;;;;;;![]()
Φυσικά και είναι!!!!!! άλλωστε οι καλοί είναι όλοι καρτουνόφλωροι. Πάντως αυτός ο Φάινς όλο τέτοιους ρόλους παίζει το θυμάμαι κ στον κόκκονο δρακο. Λοιπόν ψηφίζω ή Σείριο
ή Μέρλιν
moukelis
Επιφανές μέλος
Α ναι,παίζει μέχρι και τον κακό στη "Λίστα του Σίντλερ".Σκεφτήκαμε και το Lucas,αλλά φοβόμαστε μην καταλήξει να τον φωνάζουν όλοι Λουκά...Ναι εγώ είμαι με τους κακούς.Φυσικά και είναι!!!!!! άλλωστε οι καλοί είναι όλοι καρτουνόφλωροι. Πάντως αυτός ο Φάινς όλο τέτοιους ρόλους παίζει το θυμάμαι κ στον κόκκονο δρακο. Λοιπόν ψηφίζω ή Σείριο
ή Μέρλιν
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ή να καταλήξει να κάνει τον πόλεμο των άστρων το έιπες Λούκας θυμήθηκα κ τον Χαν Σόλο ΤΟ μούτρο!!Α ναι,παίζει μέχρι και τον κακό στη "Λίστα του Σίντλερ".Σκεφτήκαμε και το Lucas,αλλά φοβόμαστε μην καταλήξει να τον φωνάζουν όλοι Λουκά...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Βρε λες;Ή μη καταλήξει να κάνει τον πόλεμο των άστρων το έιπες Λούκας θυμήθηκα κ τον Χαν Σόλο ΤΟ μούτρο!!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool