oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/
είναι για την κακοσμία και τα δόντια , αλλα και οι γατούλες (τουλάχιστον οι δικές μας) τρελλένονται !
gatoulini_86
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως ας πούμε ήταν κάτι που έφαγε εκείνη την ημέρα;

mimikaki
Διάσημο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ και λίγο καιρό, μυρίζει απίστευτα η αναπνοή της μιας γατούλας μου... Μίλησα με τον κτηνίατρο και μου έδωσε διάφορες εκδοχές σχετικά με το τι μπορεί να φταίει.
Μου πρότεινε αρχικά να αλλάξω την τροφή της (κανένα αποτέλεσμα).
Μετά της έβαλα αμπούλα αποπαρασίτωσης (χθες και περιμένω το αποτέλεσμα).
Ίσως είναι και χαλασμένο δόντι ή ουλίτιδα, είπε, αλλά πρέπει να της κάνουμε ηρεμιστικό γιατί αλλιώς δεν πιάνεται... Φοβάμαι το ηρεμιστικό ή τη νάρκωση γιατί έχει χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος (απ' ότι ξέρω).
Μου σύστησςε να της δώσω σιρόπι ercefuryl για 4-5 μέρες, σε περίπτωση που είναι κοκκίδια και Drontal σε περίπτωση ταινίας. Θα έρθει να την δει την παρασκευή βέβαια και τότε θα της κάνει ηρεμιστική ένεση για να την εξετάσει.
Με τρόμαξε λίγο γιατί, σε περίπτωση που κάτι από τα παραπάνω δεν τη βοηθήσει, μπορεί να έχει ουρία, διαβήτη κλπ κλπ που θα το βρούμε με πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.
Φοβάμαι πολύ την ηρεμιστική ένεση (και τον τρόμο που θα τραβήξει μέχρι να της την κάνουμε) και ακόμα περισσότερο φαβάμαι την περίπτωση που θα χρειαστεί νάρκωση...
Για το ercefuryl έχετε ακούσει τίποτα?
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσφατα ο γέρος ο Φρίσμπυ που ειναι 18 παρα 2 μήνες λόγω ουρίας μυριζε τρομαχτικά σαν ψωφίμι σαν χαλασμενα γαριδάκια. Εγώ νομιζα οτι πέθαινε... Αυτη ειναι η ουρία. Σε λίγες μερες όμως του ειχε φύγει ως δια μαγειας. Μυριζει κάπως ετσι η δικια σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είμαι πολύ σίγουρη... Ο φίλος μου λέει ότι μυρίζει "σάπιο". Ο γιατρός μου είπε ότι τα συμπτώματα της ουρίας είναι οσμή σαν "τουαλέτα" και αέρια (από αυτά δεν έχουμε)... Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το σιρόπι που μου πρότεινε? Με τόσα που έχω ακούσει....
σου εστειλα.. pm... για να παρεις και μια δευτερη γνωμη.....

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ! Παίρνω τηλέφωνο τώρα...σου εστειλα.. pm... για να παρεις και μια δευτερη γνωμη.....![]()
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
σου εστειλα.. pm... για να παρεις και μια δευτερη γνωμη.....![]()
Σου 'έστειλα πμ. Πολύ καλή η Αλίκη στο Κέντρο Γάτας! Και πάλι ευχαριστώ!
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
Γενικά είναι πολύ ευαίσθητος στο στομάχι του οπότε ίσως να οφείλεται και απο αυτό!
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ο Ντύλαν μου έχει χρονικά προβλήματα με τα δόντια, μυρίζει όμως πολύ καλύτερα τώρα που εκτός από τις κανονικές κροκέτες του δίνω κάθε μέρα και λίγες ειδικές κροκέτες (Hills T/D, από τον κτηνίατρο, πανάκριβες αλλά χρειάζεται μόνο λίγο την ημέρα) που είναι πολύ σκληρές και λειτουργούν σαν οδοντόβουρτσα.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
TerAs
Νεοφερμένο μέλος
Αν δεν επιτρέπεται δημόσια ας μου στήλει πμ....
Επίσης θα ήθελα να μάθω περίπου πόσο κοστίζει ο καθαρισμός.... ?
Ευχαριστώ
drusilia
Διάσημο μέλος
Ψάξε μήπως βρεις κάποιον σε αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool