Καλυκοϊός και διροφιλάρια

• Thread starter Thread starter Fotini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
η απαντηση του συναδελφου ηταν παρα πολυ ασχημη και γι αυτο δεν εδωσα συνεχεια!δεν θελησε να δωσει κανενα στοιχειο για τα περιστατικα που εχει τα οποια θα διναν πιθανον γνωση και σε αλλους!ας υποθεσουμε λοιπον οτι οι πανεπιστημιακοι καθηγητες που μας εκπαιδευσαν δεν γνωριζουν και γνωριζει ο ιδιος θα επρεπε να δωσει κατι σε ενα συναδελφο! η αποφυγη ας εκτιμηθει απο τον καθενα!εγω παντως παλι ανεφερα οτι περιμενω καποια ανακοινωση προς ενημερωση ολων!

τωρα αν θελετε να ακουσετε ολοι σας να τρεξετε να αγορασετε τα προιοντα δεν θα το πω!απλα σας λεω οτι εγω αγαπαω το ζωο μου το ξερουν δικοι μου ανθρωποι και οχι δεν το επιβαρυνω χωρις λογο, αν και εγω θα μπορουσα να το δωσω και χωρις οικονομικο κοστος εφ΄ορου ζωης!

Επιτρεψέ μου να έχω άλλη γνώμη για την απάντηση του συναδέλφου σου. Δεν την έκρινα άσχημη ούτε αγενή ούτε τίποτα από αυτά. Ίσα ίσα που σου επιβεβαίωσε αυτό που ρώτησες: αν δηλ. υπάρχει... Και σου είπε ότι αν στην Ελλάδα ακολουθούσαν τις πρακτικές της υπόλοιπης Ευρώπης, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα και δε θα χρειαζόταν να επικοινωνήσεις μαζί του.

Όσο για τα προϊόντα που αναφέρεις, ποιά είναι; Φάρμακα για τη διροφιλάρια δεν υπάρχουν. Αν εννοείς το Milbemax & το Stronghold, νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς τα δίνουν οι ιδιοκτήτες στα ζώα τους για τα ενδο- και εξωπαράσιτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ Φωτεινή!!!!!!!!!!! Εϊμαι απλά καλή στην Δουλειά μου.....:redface:

και Βάσια.... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!!!!!!!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και επισης να αναφερθω οτι γνωριζω τι συμβαινει με τον Ε.Ο.Φ και τις διαδικασιες εισοδου φαρμακων!επισης εχω συμμετασχει σε πολλα πρωτοκολλα εγκρισης φαρμακων
Julia Μαρκετιγκούυυυυυ..... τα φύκια!!! :lol::lol:

ακριβως αυτο!η ερευνα μας παει μπροστα!εγω λοιπον ζητησα στοιχεια απο τον συναδελφο για να κανουμε κατι να ενημερωσουμε συναδελφους και ιδιοκτητες!λες εγω να μην αγαπαω τα ζωα?περασα με πρωτη επιλογη στο ελληνικο πανεπιστημιο και στην κτηνιατρικη γιατι ειχα αγαπη στα ζωα!εκανα 5 μιση χρονια να παρω το πρυχιο μου και 3 μιση χρονια εκπονησα διατριβη, απ΄ οπου εμαθα να ψαχνω αναφορες αποδεδειγμενες και να κανω μελετες για προωθηση της ερευνας!η απαντηση του συναδελφου ηταν παρα πολυ ασχημη και γι αυτο δεν εδωσα συνεχεια!δεν θελησε να δωσει κανενα στοιχειο για τα περιστατικα που εχει τα οποια θα διναν πιθανον γνωση και σε αλλους!ας υποθεσουμε λοιπον οτι οι πανεπιστημιακοι καθηγητες που μας εκπαιδευσαν δεν γνωριζουν και γνωριζει ο ιδιος θα επρεπε να δωσει κατι σε ενα συναδελφο! η αποφυγη ας εκτιμηθει απο τον καθενα!εγω παντως παλι ανεφερα οτι περιμενω καποια ανακοινωση προς ενημερωση ολων!τωρα αν θελετε να ακουσετε ολοι σας να τρεξετε να αγορασετε τα προιοντα δεν θα το πω!απλα σας λεω οτι εγω αγαπαω το ζωο μου το ξερουν δικοι μου ανθρωποι και οχι δεν το επιβαρυνω χωρις λογο, αν και εγω θα μπορουσα να το δωσω και χωρις οικονομικο κοστος εφ΄ορου ζωης!
εγω παλι γιατι ξερω οτι σου εδωσαε τα πληρη στοιιχεια μιας κ εδωσα εγω την αδεια μιας κ το γατι ηταν δικο μου λοιπον μην λες πραγματα που δεν στεκουν γιατι εγω θελησα να το δημοσοιοποιησουμε αγαπητη μου δικο μου ηταν το ζωο κ ετσι θα ηθελα να προφυλακτουν κ τα υπολοιπα ζωα

Επιτρεψέ μου να έχω άλλη γνώμη για την απάντηση του συναδέλφου σου. Δεν την έκρινα άσχημη ούτε αγενή ούτε τίποτα από αυτά. Ίσα ίσα που σου επιβεβαίωσε αυτό που ρώτησες: αν δηλ. υπάρχει... Και σου είπε ότι αν στην Ελλάδα ακολουθούσαν τις πρακτικές της υπόλοιπης Ευρώπης, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα και δε θα χρειαζόταν να επικοινωνήσεις μαζί του.

Όσο για τα προϊόντα που αναφέρεις, ποιά είναι; Φάρμακα για τη διροφιλάρια δεν υπάρχουν. Αν εννοείς το Milbemax & το Stronghold, νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς τα δίνουν οι ιδιοκτήτες στα ζώα τους για τα ενδο- και εξωπαράσιτα...

ειδες λοιπον που παλι δεν γνωριζεις?ναι αυτα τα φαρμακα δηλ το milbemax δινετε και παλι για την προληψη της διροφιλαριωσης στο σκυλο!και ναι αγαπητη δεν πιστευω οτι γνωριζει πιο αποδεδειγμενες τεχνικες απο αυτες των πανεπιστημιακων κτηνιατρων (παθολογων και παρασιτολογων) που πιθανον να τον διδαξαν αν εχει ελληνικο πτυχιο!συγγνωμη αλλα η ισοπεδωση ειναι κατι τρομερο!υπαρχουν εργαστηρια παθολογιας και παρασιτολογιας που ειναι ειδικοι σε αυτο που κανουν!και η ειδικοτητα παιρνεται με πολλοι δυσκολες εξετασεις και με πολυ διαβασμα!τωρα αν δεν γνωριζουν αυτοι....τοτε μιλαμε για φιασκο του πανεπιστημιου και να αρχισουμε να εκπαιδευουμε τους φοιτητες κτηνιατρους σε κτηινατρεια!

τοτε μιλαμε για φιασκο του πανεπιστημιου και να αρχισουμε να εκπαιδευουμε τους φοιτητες κτηνιατρους σε κτηινατρεια!

Ναι, αυτή θα ήταν μια πολύ καλή λύση...δεν ξέρεις πόσο άσχετοι και ^%$&# είναι μερικοί μερικοί...Άλλα αντ' άλλων... Έχουν δει και ακούσει πολλά τα μάτια μου. Σε κάποιους θα έπρεπε να αφαιρεθεί και η άδεια του επαγγέλματος... Καλά τα βιβλία, Βάσια μου, αλλά τον γιατρό δεν τον κάνουν μόνο αυτά...

Αστο ρε Βασια..... απλα..:)
εδώ έχουμε τα ΡΗΤΑ

Πετάει ο γάιδαρος πετάει!!!

και σου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε.....

δεν υπάρχει λογος.....

Αν θέλεις έχω ανοίξει ΓΕΝΙΚΟ θέμα με την πάθηση αυτή για λύσουμε τις απορίες μας για την πάθηση.
Ολα τα άλλα είναι πλέον Ιστορία.....;)

Ναι, αυτή θα ήταν μια πολύ καλή λύση...δεν ξέρεις πόσο άσχετοι και ^%$&# είναι μερικοί μερικοί...Άλλα αντ' άλλων... Έχουν δει και ακούσει πολλά τα μάτια μου. Σε κάποιους θα έπρεπε να αφαιρεθεί και η άδεια του επαγγέλματος... Καλά τα βιβλία, Βάσια μου, αλλά τον γιατρό δεν τον κάνουν μόνο αυτά...

Φωτεινή... στο Πανεπιστήμιο δεν διαβάζουν μόνο βιβλία.... εξετάζουν και εγχειρίζουν καθημερινά και πολλά ζώα!! ;)

λυπαμαι που εχεις τετοια αποψη για τα πανεπιστημια μας!εγω ομως ειμαι μεσα σε αυτα και γνωριζω ατομα που ειναι αποδεκτα απο τη διεθνη κοινοτητα, λυπαμαι αλλα αυτους εμπιστευομαι!τις μελετες και τις αποδειξεις τους!τωρα παει και η φραση ¨ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου" ξερεις ποσοι ασχετοι κτηνιατροι υπαρχουν στην αγορα που το μονο που κανουν ειναι να πουλανε εμβολια και φαρμακα!οχι δεν θα αφησω τους φοιτητες μου σε αυτους!

και σου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε.....

Μπορείς να πάρεις και το σπίτι:lol:

Λοιπόν δεν είναι καθόλου έντιμο να μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος απουσιάζει από την κουβέντα και δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει.

Βρε Βάσια, ηρέμησε λίγο και προσπάθησε να δεις τους άλλους ανθρώπους λίγο πιο καλοπροαίρετα. Δεν είναι όλοι απάνθρωποι, δεν είναι όλοι κακοί. Ευτυχώς υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις.
Δεν είπε κανείς ότι ο κ. Πάνος ξέρει περισσότερα πράγματα απ' όλους τους κτηνιάτρους της υφηλίου. Όμως είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικός κτηνίατρος, ευαίσθητος άνθρωπος και επαγγελματίας. Όταν φτάσεις κι εσύ στην ηλικία του και αποκτήσεις την ίδια πείρα, τότε πιστεύω ότι θα μπορείς να κρίνεις τη δουλειά των συναδέλφων σου.
Ακόμα έχεις πολλά να μάθεις. Ερεύνα και μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό

Και τώρα όσο για τα ελληνικά πανεπιστήμια... Δεν ξέρω τι γίνεται στις κτηνιατρικές σχολές, όμως επειδή είμαι κι εγώ φοιτήτρια, έχω διαμορφώσει δυστυχώς μία πολύ αρνητική γνώμη. είναι όμως άλλο και τεράστιο θέμα αυτό.

δεν εχω αναφερθει καθολου στον συναδελφο περα της απαντησης που μου εδωσε, δηλ να μην μου δωσει καποια στοιχεια!και ναι λεω οτι δεν γνωριζω τοσα γι αθτο ρωταω απο τους ειδικους!αν δεν σου κανει το πανεπιστημιο μπορεις να αποσωρησεις ή να πας σε ενα του εξωτερικου, πολλα ειναι λαθος κι εκει, αλλα απο καπου πρεπει να εκπαισευτουν οι νεοι!εγω δηλ θα επρεπε να κανω εκπαιδευση σε ιδιωτη και να παρω πτυχιο απο εκει?ας μην το συνεχισουμε!

Λοιπόν δεν είναι καθόλου έντιμο να μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος απουσιάζει από την κουβέντα και δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει.

Βρε Βάσια, ηρέμησε λίγο και προσπάθησε να δεις τους άλλους ανθρώπους λίγο πιο καλοπροαίρετα. Δεν είναι όλοι απάνθρωποι, δεν είναι όλοι κακοί. Ευτυχώς υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις.
Δεν είπε κανείς ότι ο κ. Πάνος ξέρει περισσότερα πράγματα απ' όλους τους κτηνιάτρους της υφηλίου. Όμως είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικός κτηνίατρος, ευαίσθητος άνθρωπος και επαγγελματίας. Όταν φτάσεις κι εσύ στην ηλικία του και αποκτήσεις την ίδια πείρα, τότε πιστεύω ότι θα μπορείς να κρίνεις τη δουλειά των συναδέλφων σου.
Ακόμα έχεις πολλά να μάθεις. Ερεύνα και μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό

Και τώρα όσο για τα ελληνικά πανεπιστήμια... Δεν ξέρω τι γίνεται στις κτηνιατρικές σχολές, όμως επειδή είμαι κι εγώ φοιτήτρια, έχω διαμορφώσει δυστυχώς μία πολύ αρνητική γνώμη. είναι όμως άλλο και τεράστιο θέμα αυτό.

Καλοπροαίρετα πήγε και ρώτησε Jeanine!! Και η απάντηση έσταζε ειρωνία!Και η αλληλογραφία υπάρχει... γιατί scripta mannent (τα γραπτά μένουν!!).
Συναδελφική αλληλεγγύη = ? :hmm:
Πελατιακή = Άριστη:up:

Καλοπροαίρετα πήγε και ρώτησε Jeanine!! Και η απάντηση έσταζε ειρωνία!Και η αλληλογραφία υπάρχει... γιατί scripta mannent (τα γραπτά μένουν!!).
Συναδελφική αλληλεγγύη = ? :hmm:
Πελατιακή = Άριστη:up:

:up::up::up::up::up:

Εγώ μόνο αν δω τι έλεγε η αλληλογραφία, μπορώ να κρίνω αν έσταζε ειρωνεία. Κι όχι από τα λεγόμενα απλώς κάποιου άλλου.

Λοιπόν, θα συνιστούσα να σταματήσουμε εδώ το θαψιματάκι του κύριου Πάνου, γιατί έχω αρχίσει να ψιλοθυμώνω όταν ακούω να λέγονται πράγματα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε προσωπικά και δεν γνωρίζετε πώς κάνει τη δουλειά του.
Λίγοι άνθρωποι θα άφηναν το μεσημεριανό τραπέζι του Πάσχα για να έρθουν να δουν στο ιατρείο μια γάτα άρρωστη.

Και όσο για το καλοπροαίρετα που είπες, έχω διαφορετική άποψη... Μάλλον κακοπροαίρετα και με προκατάληψη.

Χάνω πάσα ιδέα. Sorry κιόλας.

Τώρα σε ό,τι αφορά τα ελληνικά πανεπιστήμια που μου είπες να το παρατήσω αν δεν μου κάνει. Λυπάμαι αλλά δεν πάει έτσι. Το ελληνικό κράτος έχει υποχρέωση να βελτιώσει τις συνθήκες των ελληνικών πανεπιστημίων και όχι να αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε και να τα σκάμε χοντρά σε ξένα ή ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Jeannine έχω ανοίξει γενικό θέμα για την αρρώστια αυτή
(χωρίς να αναφερόμαστε σε περιστατικά και γιατρούς)

οπού ρωτάμε απλά και ενημερωνόμαστε..... :hmm:

https://www.mypetz.gr/posts/5362734/

αν θές και εσύ να ακούσεις μια δεύτερη γνώμη (που πάντα την προτείνουμε άλλωστε)
μπορείς να δεις την άποψη του γιατρού του site.;)

Jeannine έχω ανοίξει γενικό θέμα για την αρρώστια αυτή
(χωρίς να αναφερόμαστε σε περιστατικά και γιατρούς)

οπού ρωτάμε απλά και ενημερωνόμαστε..... :hmm:

https://www.mypetz.gr/posts/5362734/

αν θές και εσύ να ακούσεις μια δεύτερη γνώμη (που πάντα την προτείνουμε άλλωστε)
μπορείς να δεις την άποψη του γιατρού του site.;)

Γιατί οι γιατροί δεν πρέπει να έχουν οπαδούς ...
Η επιστήμη εξελίσσεται....
Οι παλιοί άδικα έλεγαν... νέο γιατρό να έχεις και γέρο δικηγόρο? ;)

Γιατί οι γιατροί δεν πρέπει να έχουν οπαδούς ...
Η επιστήμη εξελίσσεται....
Οι παλιοί άδικα έλεγαν... νέο γιατρό να έχεις και γέρο δικηγόρο? ;)

Και πάλι:up::up::up::up::up::up:

.....

Γιατί πανω απο ολα είμαστε σκεπτόμενα οντα με λογική και μυαλό και δική μας κρίση!!!!;)

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε!!! ;););)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back