Fotini
Διάσημο μέλος
Στον ίδιο πλανήτη είναι και οι δύο...
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση
Η αλήθεια είναι ότι μια αμφιβολία την είχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
αλλα μην υποστηριζεις τη δικια σου χωρις στοιχεια και γνωση!
Έχεις δίκιο...
Είμαι μια άσχετη... Τώρα το μόνο που μου μένει να γίνω είναι ξανθιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Και στις περισσότερες χώρες της Αφρικής...που είναι τόσο κοντά μας Φωτεινή, για να πας, κάνεις εμβόλιο ελονοσίας (και δεν ξέρω και πόσα άλλα)! Στην Ευρώπη δεν κάνεις... Στον ίδιο πλανήτη είναι και οι δύο...
ευχαριστω σε αυτο αναφερομουν και παραπανω!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συ είπας!Δεν το φέρνουν γιατί απλά κι αυτές βασίζονται στο ότι δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως κάτι τέτοιο... Αλλά ρωτάω τώρα εγώ, η χαζή ιδιοκτήτρια μιας γάτας: Η Ελλάδα δεν είναι στον πλανήτη Γη; Μόνο στην Αμερική υπάρχουν μολυσμένα κουνούπια; Όλα αυτά που μας τσιμπάνε το καλοκαίρι και πρήζονται τα σημάδια και κάνουν εβδομάδες να φύγουν... Όλα αυτά μήπως συμβαίνουν σε άλλον πλανήτη κι εγώ ζω στην Ελλάδα - Άρη;
Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Πήγαινε ρώτα έναν Άραβα αν ζουν στη χώρα του ομοφυλόφιλοι. Ξέρεις τι θα σου πει; Ότι στον αραβικό πολιτισμό η ομοφυλοφιλία δεν υπάρχει! Κι όμως...η ζωή είναι αλλιώς.
Επομένως, εγώ δεν πρόκειται να πειστώ ποτέ ότι δεν υπάρχει κάτι από τη στιγμή που ζούμε στον ίδιο πλανήτη με την Αμερική. Εκτός αν εννοούν ότι στην Αμερική υπάρχουν ζούγκλες με κουνούπια με προβοσκίδα και στην Ελλάδα όχι... Δεκτόν!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αν κανω λαθος διορθωσε με, αλλα νομιζω με την ειρωνεια δεν λυθηκε ποτε κανενα προβλημα και καμια διαφωνια...διαλογο κανουμε..Έχεις δίκιο...Είμαι μια άσχετη... Τώρα το μόνο που μου μένει να γίνω είναι ξανθιά
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έχεις δίκιο...Είμαι μια άσχετη... Τώρα το μόνο που μου μένει να γίνω είναι ξανθιά
![]()
Φωτεινή! Δεν είναι θέμα ξανθιάς! Πως μπορεί κάποιος να έχει εμπεριστατωμένη άποψη όταν δεν είναι γιατρός?
Είσαι ένα πανέξυπνο πλάσμα και το ξέρεις πολύ καλά! Αλλά η σοφία της σιωπής και του ανοίγματος των αυτιών μας σε γιατρούς και επιστήμονες, είναι κατά την άποψή μου η καλύτερη συμβουλή.
Και δεν μιλώ για κανέναν προσωπικά! Κι εγώ μπορεί να διαφωνώ... αλλά έχω μάθει να ακούω, και να διασταυρώνω...
julia
Διακεκριμένο μέλος

https://www.mypetz.gr/posts/5362640/
με ερωτήσεις που μπορούμε να κανουμε στον αλλο γιατρό μας.... για μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση....
Γιατί πανω απο ολα είμαστε σκεπτόμενα οντα με λογική και μυαλό και δική μας κρίση!!!!

Fotini
Διάσημο μέλος
Αλλά η σοφία της σιωπής και του ανοίγματος των αυτιών μας σε γιατρούς και επιστήμονες, είναι κατά την άποψή μου η καλύτερη συμβουλή.
Αυτό ακριβώς έκανα! Ρώτησα και άκουσα γιατρό με πολυετή πείρα στην κτηνιατρική και ειδικότητα στις γάτες! Ξέρει, κρίνει και αξιολογεί καταστάσεις και περιστατικά και όπως και να 'χει, η πείρα δε συγκρίνεται με καμία θεωρία

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να βάλω και εδω το τοπικ που άνοιξα για την πάθηση αυτή γενικά...
https://www.mypetz.gr/posts/5362640/
με ερωτήσεις που μπορούμε να κανουμε στον αλλο γιατρό μας.... για μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση....
Γιατί πανω απο ολα είμαστε σκεπτόμενα οντα με λογική και μυαλό και δική μας κρίση!!!!![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μπραβο!!!χαιρομαι οταν βλεπω τετοιους ανθρωπουςΓιατί πανω απο ολα είμαστε σκεπτόμενα οντα με λογική και μυαλό και δική μας κρίση!!!!![]()

ladycat
Διάσημο μέλος
αγαπητη μου βασια πολλα φαρμακα που κυκλοφορουν στην αμερικη για τα ζωα δεν ερχονται στην ελλαδα μας για τον απλο λογο οτι δεν τα εγκρινη η Ε.Ε. απο εκει κ περα δεν μπορεις να κρινεις μια εταιρια εαν πραττει σωστα η οχι ψαξτο λιγο πιο βαθυα κ ισως βρεις τις απαντησεις ασε το μας λενε στο πανεπηστιμειο δεν ειναι παντα σωστο ενας επιστημονας θα πρεπει παντα να ψαχνετε κ να μην πιστευει στο ρητο πιστευε κ μην ερευνα ουτε να μενει σε αυτα που του λενε τα βιβλια του αλλα να βλεπει κ λιγο παραπεραοσον αφορα στην Αμερικη βεβαια υπαρχει φαρμακο γιατι το νοσημα υπαρχει χρονια εκει!λετε οι εταιρειες να ειναι χαζες και να μην θελουν να το φερουν να πουλησουν?
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
η Βασια ειπε "πιστευε και μη ,ερευνα"=πιστευεις δεν πιστευεις ερευνησετο..αγαπητη μου βασια πολλα φαρμακα που κυκλοφορουν στην αμερικη για τα ζωα δεν ερχονται στην ελλαδα μας για τον απλο λογο οτι δεν τα εγκρινη η Ε.Ε. απο εκει κ περα δεν μπορεις να κρινεις μια εταιρια εαν πραττει σωστα η οχι ψαξτο λιγο πιο βαθυα κ ισως βρεις τις απαντησεις ασε το μας λενε στο πανεπηστιμειο δεν ειναι παντα σωστο ενας επιστημονας θα πρεπει παντα να ψαχνετε κ να μην πιστευει στο ρητο πιστευε κ μην ερευνα ουτε να μενει σε αυτα που του λενε τα βιβλια του αλλα να βλεπει κ λιγο παραπερα
το κομμα κανει ολη την διαφορα...
drusilia
Διάσημο μέλος
Επισης, η Βάσια ανφέρθηκε στο "πιστευε και μη, ερεύνα".
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εκτος απο αυτο βεβαια η Βασια εχει και πειρα εκτος απο γνωση...ασχολειται με ζωα καθε μερα..
Ναι.... αλλά δεν διαφημίζει την πείρα της.. γιατί είναι ακόμα νέα! Κι αυτό το ξέρει! Πάντα συμβουλεύεται τους καθηγητές της και τους πιο έμπειρους από εκείνη... Και δεν παριστάνω το δικηγόρο της... για ότ,ι την συμβουλεύομαι, πάντα το διασταυρώνω με τον John το Κτηνίατρο του Mycat...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το οτι δεν εγκρινει τα φάρμακα η Ε.Ε. κατι πρέπει να μας πει ομως επιπλέον.
Επισης, η Βάσια ανφέρθηκε στο "πιστευε και μη, ερεύνα".
Εγώ ΔΕΝ είμαι Κτηνίατρος.. διαβάζω μαθαίνω και ρωτάω οσες πιο πολλές πλευρές μπορώ!!!!

Αυτή είναι η ΟΛΟΚΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ η άλλη είναι μονόπλευρη.Εγώ μια απλή Διαφημίστρια είμαι και Μαρκετιγκού

και ξέρω πολύ καλά πως πωλούνται τα Φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!!!

Fotini
Διάσημο μέλος
και ξέρω πολύ καλά πως πωλούνται τα Φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!!!![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool