aretha
Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς απ' ό,τι βλέπω αυτός ο *%#$#**ιός ταλαιπωρεί πολλά γατάκια...

Η Αρηθούλα συνεχίζει να έχει σάλια (αν και λίγο λιγότερα), να τρώει ανόρεχτα και να μυρίζει πάρα πολύ άσχημα. Το χειρότερο είναι ότι εκνευρίζεται πάρα πολύ και με τα φάρμακα και κάνουμε μάχη κάθε απόγευμα για να της τα δώσω. Πολύ στενοχωριέμαι που, ενώ έχει το πρόβλημά της, έχει κι εμένα από πάνω να την ταλαιπωρώ και να την κυνηγάω με τη σύριγγα στο χέρι... Μακάρι να μπορούσα να της εξηγήσω ότι είναι για καλό.

Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε σύντομα βελτίωση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Πάντως αυτό το μέρος του "έργου" με ενοχλεί και μένα πολύ....Δεν το αντέχω! Στα μάτια τους ειμαστε "ο σχιζοφρενής δολοφόνος με τη σύριγγα"!Πολύ στενοχωριέμαι που, ενώ έχει το πρόβλημά της, έχει κι εμένα από πάνω να την ταλαιπωρώ και να την κυνηγάω με τη σύριγγα στο χέρι... Μακάρι να μπορούσα να της εξηγήσω ότι είναι για καλό.![]()
Υπομονή Αλίκη....Και περαστικά σύντομα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Και ο Πιου Μιου με την αντιβιωση ετρεχε κατω απο το καναπε (αφου σκεφτομουν δεν θα θελει να με πλησιαζει μετα.... Επαιρνε 4 μηνες αντιβιωση
) Αλλα με συγχωρεσε 
Περαστικα στη γατουλα

Για να παρει χαπι αποπαρασιτωσης, γινεται ολοκληρη μαχη(και ειναι και τεραστιος!).
Αφου, λεω του γιατρου να μου δωσει την διπλασια ποσοτητα γιατι τα μισα τα φτυνει!

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Καμιά φορά κάνουν λές και θα τους κάνουμε κακό..Υπομονή Αλίκη...
marfot75
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Από δω κι μπρος, μόνο νυσταγμένη θα τους τα δίνω τα φάρμακα...
Η Αρηθούλα νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερα, δεν έχει πια σάλια, αν και το στόμα της συνεχίζει να ζέχνει.
Είμαστε στην 4η μέρα θεραπείας σήμερα, άλλες 6 μείνανε... 
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εγώ νυσταγμένη απέδιδα καλύτερα

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Το Σάββατο αυτό είδα τον Ντάρκυ να μασάει στον αέρα αλλά δεν έδωσα σημασία. Την Κυριακή είδα ότι δεν έφαγε σχεδόν καθόλου και ότι μασούσε πιο έντονα στον αέρα και είχε και σαλάκια.. πήρα τηλ τον γιατρό μας, όπως σου είπα ντρεπόμουν να πάρω τον Αίλουρο, και είπε να μην ανησυχώ. Πήγα τον Ντάρκυ την Δευτέρα το βράδυ και βρήκε ότι σχεδόν όλη η στοματική κοιλότητα έχει έλκος, αλλά μου είπε πως μάλλον έγλειψε κάτι που του προκάλεσε αλλεργία..
Τον ρώτησα αν έχει κάποια σχέση με τον μικρό που είναι άρρωστος, γνωρίζοντας την περίπτωση σας. και μου είπε πως είναι απλά τυχαίο γεγονός..
Του έκανε ένεση αντιβίωσης και μία άλλη. νομίζω κορτιζόνη, αλλά δεν παίρνω και όρκο.. 
Και όντως τώρα ο Ντάρκυ είναι αρκετά καλύτερα. Τρώει με μεγαλύτερη όρεξη, πίνει νεράκι, με δάγκωσε χτες το βράδυ και κάνει παιχνιδάκια με τον μικρό. Μπάνιο δεν κάνει ακόμα μόνος του. Το στοματάκι του το είδα και το έλκος υπάρχει ακόμα, αν και σε πιο ήπια μορφή.
Αλλά με όλα αυτά που διάβασα προβληματίστηκα πάρα πολύ..

Ίδιο πρόβλημα, αλλά εντελώς διαφορετική ερμηνεία και αντιμετώπιση από 2 γιατρούς που εμπιστεύομαι... Λες να πάω τον Ντάρκυ στον Αίλουρο???
Ismini
Διάσημο μέλος
Αφου έγραψες ότι είναι ήδη καλύτερα! Μερικές φορές είναι παρόμοια τα συμπτώματα αλλά διαφορετικές οι αιτίες.Λες να πάω τον Ντάρκυ στον Αίλουρο???
Ο μικρός τι κάνει? Παίρνει αντιβίωση ακόμη?
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αφου έγραψες ότι είναι ήδη καλύτερα! Μερικές φορές είναι παρόμοια τα συμπτώματα αλλά διαφορετικές οι αιτίες.
Ο μικρός τι κάνει? Παίρνει αντιβίωση ακόμη?
Αυτό που με προβληματίζει είναι πως παραείναι σύμπτωση να έπαθε αλλεργία με κάτι ,αφού στο σπίτι δεν έχει αλλάξει τίποτα, σχεδόν ταυτόχρονα με τον ερχομό του μικρού που είναι και άρρωστος. Ο μικρός είναι σχετικά καλύτερα. Δεν παίρνει αντιβίωση με χάπια, αλλά έχουμε πάει 3 φορές στον γιατρό και του έχει κάνει ένεση αντιβίωσης.
Και κάτι ακόμα, χωρίς να θεωρηθεί πως γκρινιάζω.. Ζωή να έχουν τα μωρά μου, έφυγαν 100 ευρώ plus σε μία εβδομάδα για τον γιατρό..

Δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω κάθε 2 μέρες στον γιατρό.. 

Ismini
Διάσημο μέλος
Καθόλου δεν γκρινιάζεις! Στη θέση σου θα γκρίνιαζα περισσότερο....Και κάτι ακόμα, χωρίς να θεωρηθεί πως γκρινιάζω.. Ζωή να έχουν τα μωρά μου, έφυγαν 100 ευρώ plus σε μία εβδομάδα για τον γιατρό..Δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω κάθε 2 μέρες στον γιατρό..
![]()

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Καθόλου δεν γκρινιάζεις! Στη θέση σου θα γκρίνιαζα περισσότερο....![]()
Γι'αυτό τον λόγο είμαι ακόμα διστακτική στο να τον κρατήσουμε τον μικρό. Θέλω να είμαι σίγουρη πως θα μπορώ να του προσφέρω ό,τι χρειάζεται από ιατρική περίθαλψη.. Αν και το αγόρι μου, έχει τρελή αγάπη με το πιτσιρίκι και δεν θέλει να τον αποχωριστεί με τίποτα..

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Γι'αυτό τον λόγο είμαι ακόμα διστακτική στο να τον κρατήσουμε τον μικρό. Θέλω να είμαι σίγουρη πως θα μπορώ να του προσφέρω ό,τι χρειάζεται από ιατρική περίθαλψη.. Αν και το αγόρι μου, έχει τρελή αγάπη με το πιτσιρίκι και δεν θέλει να τον αποχωριστεί με τίποτα..![]()
βρε σύ γιατί ανγχώνεσαι τόσο πολύ????? αφού το έχεις ελεγχόμενο το θέμα!!!! αφου και τα 2 σου ειναι με φαρμακευτική αγωγή, δώσε λίγο χρόνο να αναρρώσουν!!!!!

Είναι αλήθεια οτι μερικές φορές κάπιοα αδεσποτάκια θέλουν κάμποση
φροντίδα για να έρθουν στα ίσια τους......
και φυσικά το οικονομικό ειναι θέμα σοβαρό, σε καταλαβαίνω απόλυτα!
¨ομως τώρα που έχεις κάνει τισ βασικές κινήσεις, απλά παρακολούθησε τα και τα 2 και σίγουρα θα πάνε όλα καλα.....
χαλαρά βρέ!!!!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μήπως αντί για τη μαμά που λέγαμε, αναλάβει τα έξοδα του μπέμπη ο καλός σου?Αν και το αγόρι μου, έχει τρελή αγάπη με το πιτσιρίκι και δεν θέλει να τον αποχωριστεί με τίποτα..![]()
Έτσι και το γατάκι θα κρατήσετε, και ο καλός σου δεν θα τον αποχωριστεί και ο Ντάρκυ θα έχει παρεούλα, 3 σε 1!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool