Καλυκοϊός...

Αλλά με όλα αυτά που διάβασα προβληματίστηκα πάρα πολύ.. :confused::confused: Ίδιο πρόβλημα, αλλά εντελώς διαφορετική ερμηνεία και αντιμετώπιση από 2 γιατρούς που εμπιστεύομαι...
Λες να πάω τον Ντάρκυ στον Αίλουρο???
Αυτό συμβαίνει και με τους ανθρωπογιατρούς στον ίδιο βαθμό, μη σου πω και χειρότερα. Η ιατρική δεν είναι ακριβής επιστήμη, οι σχέσεις αιτίου-αιτιατού δεν είναι απόλυτες, αλλά ανοιχτές στην ερμηνεία που θα δώσει ο κάθε γιατρός με βάση την εμπειρία του και την ειδικότητά του. Γι' αυτό είναι σημαντικό και χρήσιμο να παίρνουμε δεύτερες (και τρίτες ίσως) γνώμες, ειδικά αν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα.
Μήπως να μιλούσες με τον Αίλουρο τηλεφωνικά για να σου πει τη γνώμη του; Δε νομίζω να έχει πρόβλημα...
Μήπως αντί για τη μαμά που λέγαμε, αναλάβει τα έξοδα του μπέμπη ο καλός σου?:hmm:Έτσι και το γατάκι θα κρατήσετε, και ο καλός σου δεν θα τον αποχωριστεί και ο Ντάρκυ θα έχει παρεούλα, 3 σε 1!!!!:up:
Μ' αρέσει πολύ ως ιδέα! Επαυξάνω!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε σύ γιατί ανγχώνεσαι τόσο πολύ????? αφού το έχεις ελεγχόμενο το θέμα!!!! αφου και τα 2 σου ειναι με φαρμακευτική αγωγή, δώσε λίγο χρόνο να αναρρώσουν!!!!!:rolleyes:
Είναι αλήθεια οτι μερικές φορές κάπιοα αδεσποτάκια θέλουν κάμποση
φροντίδα για να έρθουν στα ίσια τους......
και φυσικά το οικονομικό ειναι θέμα σοβαρό, σε καταλαβαίνω απόλυτα!
¨ομως τώρα που έχεις κάνει τισ βασικές κινήσεις, απλά παρακολούθησε τα και τα 2 και σίγουρα θα πάνε όλα καλα.....
χαλαρά βρέ!!!!!!!:rolleyes::cool:

Δεν θα με έλεγες και το πιο χαλαρό άτομο σε θέματα υγείας.. το ωραίο είναι πως για μένα, μέχρι να με πάνε σε νοσοκομείο λέω ότι είμαι καλά.. Αλλά όταν πρόκειται για τα μωράκια μου, κάτι παθαίνω.. δεν θέλω να πονάνε τα μικρούλια μου.. Ειδικά ο Ντάρκυ μου.. δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι τον ενοχλεί κάτι και δεν κάνω το καλύτερο για να τον ανακουφίσω..

Μήπως αντί για τη μαμά που λέγαμε, αναλάβει τα έξοδα του μπέμπη ο καλός σου?:hmm:Έτσι και το γατάκι θα κρατήσετε, και ο καλός σου δεν θα τον αποχωριστεί και ο Ντάρκυ θα έχει παρεούλα, 3 σε 1!!!!:up:

Αυτήν την φορά τα πλήρωσε όλα το αγόρι μου μιας και το μηνιάτικο μου είχε πάει περίπατο πολύ νωρίτερα.. :rolleyes::rolleyes: Κι εγώ έχω δεθεί τρομερά με το φατσάκι.. μου έκαναν και κάτι χτες το βράδυ και ΕΛΙΩΣΑ η γατομανούλα.. ανέβηκαν στιν αγκαλια μου και μου γουργούριζαν ταυτόχρονα!!! :happy::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ντάρκυ δεν λέει να συνέλθει με τίποτα δυστυχώς.. τρώει μεν και πίνει νερό, αλλά το έλκος όχι μόνο δεν έχει φύγει, αλλά έχει κάνει και στο πάνω χειλάκι του..:( και έχει να πλυθεί από την Παρασκευή το βράδυ..
Το χειρότερο όμως είναι πως μέσα σ' όλα αυτά εμφάνισε και στους κροτάφους του κόκκινα σημαδάκια που εμένα μου μοιάζουν με μυκητίαση...:/: ίσως ως αποτέλεσμα της αντιβίωσης.. Το μόνο καλό είναι πως πρέπει να τον τρώει γιατί δεν το ξύνει.

Το απόγευμα έκλεισα ραντεβού στον Αίλουρο για μια δεύτερη γνώμη.. αχ.. ελπίζω να μην είναι τίποτα σημαντικό.. από τότε που έχει έρθει το γατάκι στο σπίτι, όλα στραβά του πάνε του καημένου του Ντάρκυ μου.. :redface::|

Κι εγώ εμπιστεύομαι τον Αίλουρο, οπότε νομίζω καλά έκανες!!!
Εύχομαι να έχεις καλά νεα. Ενημέρωσέ μας!!!

Μη στενοχωριέσαι Κλεοπάτρα, ό,τι κι αν είναι αντιμετωπίζεται.:)
Πες μας τι θα σου πει κι ο κ. Πάνος, είμαι πολύ περίεργη να δω αν τα μαυράκια μας έπαθαν την ίδια ζημιά ταυτόχρονα!!:blink:

Παιδια, έχω κι εγώ μια πληγή στη γλώσσα μου εδώ και 3 εβδομάδες..... Λέτε να έχω το ίδιο;;; :lol::lol::lol:
Αλήθεια, έχει κανείς ιδέα;;; Δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω και πονάει..... :mad::mad:

Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως έπρεπε να πάρω και τον μικρό μαζί.. αλλά δεν έχω κλείσει ραντεβού για 2 γατάκια και δεν έχω πάρει 2η γατοφόρο ακόμα... :redface:

Το να πάρεις το 2ο γατάκι μαζί δεν είναι πρόβλημα. Μια ματιά θα του ρίξει! Για 2η γατοφόρο δεν μπορείς να δανειστείς από κάπου? Εγώ τον Πίπη τον έπαιρνα αγκαλιά μου στην αρχή που πήγαινα αλλά δεν στο συνιστώ...

O Ντάρκυ πάει από το κακό στο χειρότερο.. παρ'οτι του έκανε πάλι αντιβίωση είναι χάλια το μωράκι μου.. πλέον έχουν έλκος και τα μπροστινά του δόντακια.. είναι καλυμμένα με κάτι σαν πύον..:cry::cry: και ο γιατρός επιμένει πως είναι απλά μια ιωσούλα και δεν είναι καλυκοιός.. :confused: Μόλις τώρα έδειξα την κατάσταση στο αγόρι μου και κατάλαβε γιατί χτυπιόμουν πως είναι ΑΝΑΓΚΗ να πάμε στο Αίλουρο και όχι στον γιατρό μας. Για να με ηρεμήσει είπε πως θα πάρει τηλ αύριο να κλείσει ραντεβού ο ίδιος να τον πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.. το μωράκι μου υποφέρει.. :(:(

Αχ μωρέ περαστικούλια του, εύχομαι όντως να μην είναι καλυκοϊός!!!

Περαστικά εύχομαι...Να μας ενημερώσετε...

Εύχομαι κι εγώ περαστικά........
Περιμένουμε νεότερα!!!!

Γυρίσαμε πριν λίγο από τον Αίλουρο! ό,τι και να πεις γι'αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο.. είναι ο πιο γλυκός, καλός και φιλικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.. δείχνει ότι νοιάζεται πραγματικά για τα γατάκια.. αν δεν ήταν κι αυτός, πολλά γατάκια θα χάνονταν χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος..
Στη ουσία τώρα. Βρήκε τον Ντάρκυ αφυδατωμένο,ήταν 350 γρμ λιγότερα σε σχέση με 10 μέρες πριν, του έκανε έναν ορό και του φάνηκε τρομερά περίεργο που ο άλλος γιατρός μου είπε πως οι γάτες δεν πίνουν πολύ νερό. Με την αφυδάτωση θα μπορούσε ακόμα και να πεθάνει..:( Η γενική του κατάσταση δεν ήταν και πολύ καλή, χάλια για την ακρίβεια, αλλά πιστεύει πως αντιμετωπίζεται. Ο άλλος γιατρός του έκανε αντιβίωση και κορτιζόνη, που έριξαν την άμυνα του οργανισμού, ενώ χρειαζόταν το αντίθετο.
Τελικά πήραμε ιντερφερόνη και για τους 2, για 10 μέρες και για τον Ντάρκυ Vibramycin που θα του δίνουμε κάθε 2 ώρες με σύριγγα, ώστε να καταπολεμήσουμε τοπικά την μόλυνση. Επίσης πήρε αίμα από τον μικρό για να δει τι αντισώματα έχει και τι κόλλησε τον Ντάρκυ.
Από εκεί που ήμουν απελπισμένη χτες, σήμερα νιώθω πολύ πιο αισιόδοξη.. Είμαι σίγουρη πως θα τραβιόμασταν πολύ καιρό και με αμφίβολα αποτελέσματα αν δεν ήταν ο κ.Πάνος..

Επίσης μας έδωσε τροφή για μικρά γατάκια, από την vet σειρά για να μπορέσει να φάει ο Ντάρκυ λίγο. Γράφει ότι ενισχύει και την άμυνα του αργανισμού, ό,τι έχουμε ανάγκη δηλαδή..Ηδη με το που ήρθαμε, έφαγε 3 χούφτες ενώ είχε να φάει σχεδόν μια βδομάδα κανονικα και ήπιε και νεράκι!!! :up::up::up: Το μωρό μου, άρχισε να συνέρχεται με τον ορό.. Πριν ήταν πολύ υποτονικός.. :/:

Επίσης χάρηκα πολύ που γνώρισα την Ασπασία και την Κική (Kitsoula). Ασπασία ο Χιόνης είναι ένας λευκός άγγελος, αν και τον είδα πεταχτά και κοιμησμένο.. :inlove::inlove: Κική τα μωρά σου είναι πανέμορφα.. Ο Ντάρκυ και ο Ρόμπιν ( ο μικρός) σας ευχαριστούν για τα χαδάκια σας :redface::D

:redface:Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Όταν συνέλθει ο Χιόνης θα του τα μεταφέρω! Ανταποδίδουμε τα κοπλιμέντα! Ο Ντάρκυ είναι πανέμορφος και γιαλιστερός-γιαλιστερός σαν εβένινος! Απλά απίθανος! Κι ο Ρόμπιν ένα κουκλάκι! Εγώ απλά ήμουν σε κακή διάθεση λόγω του Χιόνη μου και δεν μπορούσα ν'ασχοληθώ όσο θα ήθελα με τα γατούλια...:/:

:redface:Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Όταν συνέλθει ο Χιόνης θα του τα μεταφέρω! Ανταποδίδουμε τα κοπλιμέντα! Ο Ντάρκυ είναι πανέμορφος και γιαλιστερός-γιαλιστερός σαν εβένινος! Απλά απίθανος! Κι ο Ρόμπιν ένα κουκλάκι! Εγώ απλά ήμουν σε κακή διάθεση λόγω του Χιόνη μου και δεν μπορούσα ν'ασχοληθώ όσο θα ήθελα με τα γατούλια...:/:

Και μας είδες και όχι στην καλύτερη φάση μας. έχει να κάνει μπάνιο μόνος του μια βδομάδα, κι έτσι τον πλένω εγώ το βράδυ με βρεγμένη πετσετούλα και τον χτενίζω.. πως είναι ο Χιονούλης? Πονάει ο μικρούλης?

πως είναι ο Χιονούλης? Πονάει ο μικρούλης?
Ζαλισμένο είναι. Τον έχω μόνο του να ηρεμήσει γιατί ο μικρός του έκανε χχχχχχχχχχ!:confused: Θα γράψω κάποια στιγμή γι'αυτό. Προς το παρόν προσπαθούμε να συνέλθουμε κι εγώ και ο Χιονούλης μου από το σοκ...:(

Ασπασία τι έπαθε ο Χιόνης??!!!:blink:

Κλεοπάτρα ο κύριος Πάνος είναι όντως φανταστικός. να είσαι σίγουρη ότι με τη δική του καθοδήγηση όλα θ απάνε καλά. Περαστικά και πάλι!

Μέχρι αύριο το πρωί θα είναι όλα μια χαρά και θα σου έρθει κανονικά για τις αγγαλίτσες του.. το ζουζουνάκι... :inlove::inlove:

Ασπασία τι έπαθε ο Χιόνης??!!!:blink:
Για καθαρισμό πήγαμε αλλά καθυστερήσαμε όλα τα ραντεβού 1,5-2 ώρες τουλάχιστον γιατί είχε στρεσαριστεί πολύ και δεν μπορούσε να πάρει νάρκωση. Τώρα είναι ακόμα ζαλισμένος κι εγώ στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back