Καλυκοϊός...

Μόνο η δικιά μου τη γλύτωσε ούτε αντιβιώσεις ούτε τίποτα.:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω παλι λεω πως θα πανε ολα καλα. Κι ο δικος μου ειχε παρει 4 μηνες αντιβιωση, πολυ δυνατη και το μοσχαρι ηταν μια χαρα παρα τις ανησυχιες μου :lol::lol: Αντε να γινει καλα να ηρεμησετε γιατι ταλαιπωρειστε :/:
Περαστικα και σε εσενα και καλη δυναμη για την 2ημερη αναμονη. Πολυ σπαστικη η φαγουρα :/::mad:

Για μένα δεν με νοιάζει.. το είπε κι η γιατρός πως για τους ανθρώπους είναι απλά σπαστικό και όχι επικίνδυνο.. για το μωρό μου όμως?? 4 μήνες?? :blink: πολύ μεγάλο διάστημα.. Α!! και το άλλο που δεν σας είπα.. ήρθαμε στο εξοχικό για να κοιμούνται σε ξεχωριστό χώρο, στον κάτω όροφο, και για να μας δει οικογενειακώς ο ήλιος που σκοτώνει τους μύκητες.. :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραια!!!! Αφορμη για εφορμιση στο εξοχικο!!! :up::up:
Εμενα επαιρνε αντιβιωση 4 μηνες οχι για το ιδιο, αλλα για οστεομυελιτιδα. Ειχε μολυνθει το οστο απο πληγη και αν προχωρουσε θα ηταν καταδικασμενος, δεν ειχε επιλογη. Αλλα δεν επαθε κατι κι ας ειχα φριξει εγω :):)
Οποτε μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα!!!!

:lol::lol: Άντε και διακοπούλες οεο!! Καλοπερνάνε τα γατιά σου

Κι εγώ μαζί... τι να κάνω που έχουν ανάγκη για ήλιο?? :whistle: σε λίγο θα έλεγα στην μάνα μου πως θέλουν και μερικά μπάνια στην θάλασσα για να έρθω... :P

:lol::lol: Μπρατσάκια, μαγιώ κι όλα τα σχετικά. Πρόσεχε μην τα κάψει ο ήλιος :lol::lol::D

Εμένα , η Μουμού έκανε θεραπεία με χαπάκι και αλοιφή και της έφυγαν σε 15 μέρες περίπου.

Εμένα , η Μουμού έκανε θεραπεία με χαπάκι και αλοιφή και της έφυγαν σε 15 μέρες περίπου.

Απ'οτι μου είπε έχουν πέρασει μέσα στον οργανισμό τους οι μύκητες και η αλοιφή δεν λύνει το πρόβλημα.. :/:

Απ'οτι μου είπε έχουν πέρασει μέσα στον οργανισμό τους οι μύκητες και η αλοιφή δεν λύνει το πρόβλημα.. :/:

Τι φάρμακο τους δίνεις; Εμένα η γιατρός μου είχε πει να της δίνω Fungoral, 1/8 του χαπιου τη μέρα.

Περαστικά και στους δυό σας, Κλεοπάτρα και Ντάρκυ!! :)

Κι εγώ μαζί... τι να κάνω που έχουν ανάγκη για ήλιο?? :whistle: σε λίγο θα έλεγα στην μάνα μου πως θέλουν και μερικά μπάνια στην θάλασσα για να έρθω... :P
Περαστικούλια Κλεοπάτρα σ'εσένα και τα μικρά σου! Όσο θα'σαι Λουτρόπυργο πιές κανένα ουζάκι και για μένα!;):):)

Περαστικά σας Κλεοπάτρα!:)

Να σας πω και τα δικά μας νέα...
Πάμε καλά! :up:
Της έκανε καλό η τοπική αντιβίωση της Αρήθας, σταμάτησαν τα σάλια και η δυσοσμία και ξανάρχισε να τρώει (υγρή τροφή προς το παρόν, αλλά σήμερα τσίμπησε και κάνα-δυό κροκετούλες από το πιάτο του μικρού).;)
Συνεχίζουμε παράλληλα και την ιντερφερόνη (οπότε, Κλεοπάτρα, κι εγώ τα ίδια κάνω, την κυνηγάω κάθε τρεις και λίγο με τη σύριγγα στο χέρι).:(
Τα κέφια μας πάντως είναι πολλά και το ηθικό ακμαιότατο.:)
Σήμερα το βράδυ τα καταφέραμε πάλι να κοιμηθούμε όλοι μαζί!:happy:

μπραβο σας!!!! μπραβο!!!!

Κλεοπάτρα μια χαρά σε βρίσκω, διακοπούλες στο τέλος του καλοκαιριού!!!!!
θα έρθει και ο Δημήτρης μαζί?

Κλεοπάτρα ακριβώς τους ίδιους μύκητες τους περάσαμε κι εγώ και η αδερφή μου μικρές γιατί φυσικά όλη μέρα τριβόμασταν νε τα ψιψίνια μας. Η δερματολόγος μας πάντως το αναγνώρισε αμέσως, ρώτησε μάλιστα πόσες γάτες έχουμε:D και είπε ότι είναι συνηθισμένο και ότι το πιθανότερο είναι ότι δε θα το ξαναεμφανίσουμε κιόλασ. Αν θυμάμαι καλά μας είχε δώσει μια αλοιφή μόνο.
Περαστικά σας πάντως και σε εσάς και στην Αρηθούλα!

Περαστικα σε ολους, ανθρωπους και γατες!:D:P

Περαστικούλια Κλεοπάτρα σ'εσένα και τα μικρά σου! Όσο θα'σαι Λουτρόπυργο πιές κανένα ουζάκι και για μένα!;):):)

Θα πιώ Ασπασία!! ;) Θα πιώ να πνίξω την φαγούρα μου... :/: Τουλάχιστον έχω θέα.. :happy:

Κλεοπάτρα ακριβώς τους ίδιους μύκητες τους περάσαμε κι εγώ και η αδερφή μου μικρές γιατί φυσικά όλη μέρα τριβόμασταν νε τα ψιψίνια μας. Η δερματολόγος μας πάντως το αναγνώρισε αμέσως, ρώτησε μάλιστα πόσες γάτες έχουμε:D και είπε ότι είναι συνηθισμένο και ότι το πιθανότερο είναι ότι δε θα το ξαναεμφανίσουμε κιόλασ. Αν θυμάμαι καλά μας είχε δώσει μια αλοιφή μόνο.
Περαστικά σας πάντως και σε εσάς και στην Αρηθούλα!

Η γιατρός που πήγα μου είπε πως είναι 99% μύκητας, αλλά θέλει να το ελέγξει για σίγουρα.. το ωραίο είναι ότι είχε έρθει και ο πατέρας μου μαζί και την ρωτούσε ανήσυχος αν θα πρέπει να σταματήσω να κοιμάμαι γενικά μαζί τους και χαριτολογώντας αν θα πρέπει να φύγουν τα γατάκια ( τον έβαλα εγώ, για να δω την συμπεριφορά της γιατρού..:redface::rolleyes:) . Και η κοπέλα του είπε πως καλό είναι να μην κοιμόμαστε μαζί μόνο μέχρι να θεραπευτούμε τελείως και πως κι αυτή λατρεύει το σκυλάκι της!! :happy:

Κλεοπάτρα μια χαρά σε βρίσκω, διακοπούλες στο τέλος του καλοκαιριού!!!!!
θα έρθει και ο Δημήτρης μαζί?

Εννοείται Βάνα μου.. εμείς με τον Δημήτρη, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!! :redface::whistle: Στην μια μέρα χωριστά μας πιάνει η στέρηση.. :redface:

Να σας πω και τα δικά μας νέα...
Πάμε καλά! :up:
Της έκανε καλό η τοπική αντιβίωση της Αρήθας, σταμάτησαν τα σάλια και η δυσοσμία και ξανάρχισε να τρώει (υγρή τροφή προς το παρόν, αλλά σήμερα τσίμπησε και κάνα-δυό κροκετούλες από το πιάτο του μικρού).;)
Συνεχίζουμε παράλληλα και την ιντερφερόνη (οπότε, Κλεοπάτρα, κι εγώ τα ίδια κάνω, την κυνηγάω κάθε τρεις και λίγο με τη σύριγγα στο χέρι).:(
Τα κέφια μας πάντως είναι πολλά και το ηθικό ακμαιότατο.:)
Σήμερα το βράδυ τα καταφέραμε πάλι να κοιμηθούμε όλοι μαζί!:happy:

Η τοπική αντιβίωση κάνει θαύματα!! :up: εμείς χλαπακιάζουμε τα πάντα κανονικά, αλλά μπάνιο δεν κάνουμε.. μόνο τα πατουσάκια γλείφουμε.. Αλίκη τώρα του δίνω, 1ml ιντερφερόνη, 3 φορές αντιβίωση και 2.5ml για τους μύκητες σε 5 δόσεις γιατί δεν το πίνει όλο μαζί... Συν του ότι δεν τον χαιδεύω τώρα πολύ και δεν κοιμόμαστε μαζί.. θα με ξεχάσει ο γιός μου!!! :/:

θα με ξεχάσει ο γιός μου!!! :/:
Κι εγώ έτσι έλεγα... Αλλά η Αρηθούλα μου με διέψευσε πανηγυρικά!:inlove:
Μην ανησυχείς, το καταλαβαίνει κι ο Ντάρκυ ότι τον αγαπάς κι ας τον ταλαιπωρείς λίγο με τα φάρμακα.;)

Κι εγώ έτσι έλεγα... Αλλά η Αρηθούλα μου με διέψευσε πανηγυρικά!:inlove:
Μην ανησυχείς, το καταλαβαίνει κι ο Ντάρκυ ότι τον αγαπάς κι ας τον ταλαιπωρείς λίγο με τα φάρμακα.;)

Στενοχωριέμαι γιατί δεν του κάνω χαδάκια 2 μέρες και με κοιτάει μ'ενα απογοητευμένο βλέμμα.... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back