Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Παντως πρεπει να το δεις.... Μαζι με τον γατουλη πρεπει κι εσυ να ακολουθησεις καποια αγωγη (μαλλον οχι την ιδια, μην παρασυρθεις)
Αληθεια κοιταξε το, να μην επεκταθει
Περαστικα και στους 2.... Χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Νταρκυ![]()
Θα πάω αύριο μετά την σχολή σε κάποιο νοσοκομείο.. αλλά δεν ξέρω, δεν πρέπει να ελέγξει ο κτηνίταρος πρώτα τον Ντάρκυ για να δει αν είναι μύκητας??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Περαστικά σου και στο Ντάρκυ,επίσης!!!!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Cleopatra, έχω περάσει μύκητες και ταλαιπωρήθηκα πολύ. Σε μένα επεκτάθηκαν πολύ γρήγορα και οι αλοιφές δεν μου έκαναν τίποτα. Τελικά ο γιατρός μου έδωσε κάποια ισχυρά χάπια και εξαφανίστηκαν.
Περαστικά σου και στο Ντάρκυ,επίσης!!!!![]()
Από γατάκι είχες κολλήσει κι εσύ? πως έμοιαζαν οι μήκυτες? εμένα είναι μικρά κόκκινα σημαδάκια, σχεδόν στρογγυλά και έχουν βγει ακριβώς εκεί που αρέσει του Ντάρκυ να τρίβεται, δηλαδή στο λαιμό και στο πρόσωπο μου..
2-3 φαίνονται σα να έχουν ξεφλουδίσει και είναι λίγο άσπρα πάνω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!

Σήμερα είμαι ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με την Αρήθα μου!!

:greycat: Όσες καρδούλες κι αν βάλω, δε φτάνουν...Πήγαμε χτες στον Αίλουρο, τη βρήκε αφυδατωμένη και ξενηστικωμένη (είχε να φάει απ' το Σάββατο η καημενούλα). Το έλκος στη γλώσσα της έχει υποχωρήσει αρκετά, αλλά δυστυχώς η μόλυνση έχει προχωρήσει στο φάρυγγα, γι' αυτό δεν μπορούσε να καταπιεί...
Αφού την ηρέμησε, της έβαλε ορό για να αναπληρώσει τα υγρά και την τάισε με το ζόρι, με σωληνάκι κατευθείαν στο στομάχι.
Μας έδωσε και αντιβίωση για τοπική χρήση, πρέπει να της τη βάζω στο στόμα 5-6 φορές την ημέρα.Όταν γυρίσαμε σπίτι, της έδωσα τα φάρμακά της και έπεσε ξερή για ύπνο στον καναπέ, λογικό μετά από τόση ταλαιπωρία. Τη νύχτα, σηκώθηκα κατά τις 3.30 για να της βάλω αντιβίωση. Κοιμόταν ακόμα στον καναπέ η καημενούλα. Αναγκαστικά την ξύπνησα και της έδωσα το φάρμακο (με τη γνωστή μάχη, βέβαια) και την άφησα να ξανακοιμηθεί.
Σκεφτόμουν ότι με τόσα βασανιστήρια που της κάνω της καημένης (πέρα δώθε στο γιατρό, ξύπνημα μες στη νύχτα, φάρμακα με το ζόρι) θα μου κόψει και την καλημέρα.
Παρ' όλα αυτά... δύο λεπτά αργότερα ήρθε και ξάπλωσε στο κρεββάτι, δίπλα μου, και μου γουργούρισε!
Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα μέχρι το πρωί.

ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΤΑ! 

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι σύντομα να είναι καλά η Αρηθούλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε!Εύχομαι σύντομα να είναι καλά η Αρηθούλα!
Σήμερα το πρωί έφαγε μόνη της και είχε πολλά κέφια (έπαιξε και κυνηγητό με τον μικρό), οπότε είμαι αισιόδοξη!!

Κλεοπάτρα, αυτό το "ξεφλούδισμα" είναι χαρακτηριστικό των μυκήτων, όπως και το στρογγυλό σχήμα. Είχα κολλήσει κι εγώ από αδέσποτο γατάκι όταν ήμουν μικρή και θυμάμαι ότι με έτρωγαν πάρα πολύ. Είχαν φύγει με συνδυασμό εξωτερικής (σαπούνι και αλοιφή) και εσωτερικής (χάπια) αγωγής. Δες έναν δερματολόγο και θα σου πει τι πρέπει να κάνεις.Από γατάκι είχες κολλήσει κι εσύ? πως έμοιαζαν οι μήκυτες? εμένα είναι μικρά κόκκινα σημαδάκια, σχεδόν στρογγυλά και έχουν βγει ακριβώς εκεί που αρέσει του Ντάρκυ να τρίβεται, δηλαδή στο λαιμό και στο πρόσωπο μου..2-3 φαίνονται σα να έχουν ξεφλουδίσει και είναι λίγο άσπρα πάνω.
Ο Ντάρκυ ξεκίνησε θεραπεία;
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!
Σήμερα είμαι ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με την Αρήθα μου!!:greycat: Όσες καρδούλες κι αν βάλω, δε φτάνουν...
Πήγαμε χτες στον Αίλουρο, τη βρήκε αφυδατωμένη και ξενηστικωμένη (είχε να φάει απ' το Σάββατο η καημενούλα). Το έλκος στη γλώσσα της έχει υποχωρήσει αρκετά, αλλά δυστυχώς η μόλυνση έχει προχωρήσει στο φάρυγγα, γι' αυτό δεν μπορούσε να καταπιεί...Αφού την ηρέμησε, της έβαλε ορό για να αναπληρώσει τα υγρά και την τάισε με το ζόρι, με σωληνάκι κατευθείαν στο στομάχι.
Μας έδωσε και αντιβίωση για τοπική χρήση, πρέπει να της τη βάζω στο στόμα 5-6 φορές την ημέρα.
Όταν γυρίσαμε σπίτι, της έδωσα τα φάρμακά της και έπεσε ξερή για ύπνο στον καναπέ, λογικό μετά από τόση ταλαιπωρία. Τη νύχτα, σηκώθηκα κατά τις 3.30 για να της βάλω αντιβίωση. Κοιμόταν ακόμα στον καναπέ η καημενούλα. Αναγκαστικά την ξύπνησα και της έδωσα το φάρμακο (με τη γνωστή μάχη, βέβαια) και την άφησα να ξανακοιμηθεί.
Σκεφτόμουν ότι με τόσα βασανιστήρια που της κάνω της καημένης (πέρα δώθε στο γιατρό, ξύπνημα μες στη νύχτα, φάρμακα με το ζόρι) θα μου κόψει και την καλημέρα.Παρ' όλα αυτά... δύο λεπτά αργότερα ήρθε και ξάπλωσε στο κρεββάτι, δίπλα μου, και μου γουργούρισε!
![]()
ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΤΑ!
Vibramycin σας έδωσε για τοπική αντιβίωση?? κι εγώ τις 3 πρώτες μέρες έδινα κάθε 2 ώρες 2-3 σταγόνες με την σύριγγα.. στο τέλος μας έγινε ρουτίνα.. Και με αυτήν την αντιβίωση είδα τρομερή βελτίωση από την πρώτη μέρα..

Τα γατοπαιδάκια μας, μπορεί να μας θυμώνουν στιγμιαία, αλλά ξέρουν ότι τα αγαπάμε..

Και τα ίδια μπορεί να νιώθουν φοβισμένα, από την ασθένεια τους, τα φάρμακα και αναζητούν το πιο ασφαλές μέρος.. την αγκαλια της μαμάς.. 

Ευχαριστούμε!![]()
Σήμερα το πρωί έφαγε μόνη της και είχε πολλά κέφια (έπαιξε και κυνηγητό με τον μικρό), οπότε είμαι αισιόδοξη!!
Κλεοπάτρα, αυτό το "ξεφλούδισμα" είναι χαρακτηριστικό των μυκήτων, όπως και το στρογγυλό σχήμα. Είχα κολλήσει κι εγώ από αδέσποτο γατάκι όταν ήμουν μικρή και θυμάμαι ότι με έτρωγαν πάρα πολύ. Είχαν φύγει με συνδυασμό εξωτερικής (σαπούνι και αλοιφή) και εσωτερικής (χάπια) αγωγής. Δες έναν δερματολόγο και θα σου πει τι πρέπει να κάνεις.
Ο Ντάρκυ ξεκίνησε θεραπεία;
όχι δεν έχει ξεκινήσει θεραπεία ακόμα. Σήμερα θα πάμε στον κ. Πάνο για να τον δει και να μας πει. Κι εγώ θα πάω το απόγευμα σε δερματολόγο.. Δεν φαίνονται σε πολύ προχωρημένη κατάσταση, αλλά με τρώνε πρισσότερο. τουλάχιστον δεν εξαπλώνονται..

mimikaki
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Από γατάκι είχες κολλήσει κι εσύ? πως έμοιαζαν οι μήκυτες? εμένα είναι μικρά κόκκινα σημαδάκια, σχεδόν στρογγυλά και έχουν βγει ακριβώς εκεί που αρέσει του Ντάρκυ να τρίβεται, δηλαδή στο λαιμό και στο πρόσωπο μου..2-3 φαίνονται σα να έχουν ξεφλουδίσει και είναι λίγο άσπρα πάνω.
Ναι, Cleopatra, από γατάκι κόλλησα και εμφανίστηκε ένα στρογγυλό σημάδι στο λαιμό(κοιμόμουν με το μικρούλι), όπως το περιγράφεις, λίγο άσπρο από πάνω σαν ξεφλουδισμένο. Επειδή τότε περνούσα μεγάλη στενοχώρια ο γιατρός απέδωσε τη γρήγορη εξάπλωσή τους στην πεσμένη άμυνα του οργανισμού. Μιλάμε ότι σε λίγες μέρες είχαν πάει σε πλάτη,χέρια,πόδια, στέρνο.
Πρόσφατα, βέβαια, έβγαλε μύκητες η γατούλα μου και ευτυχώς δεν κόλλησα.Της έκανα θεραπεία γρήγορα αλλά θα μπορούσα να είχα κολλήσει. Τι να πω...
Πάντως, μην το αμελήσεις. Πες μας νέα όταν πας στο γιατρό.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Σκεφτόμουν ότι με τόσα βασανιστήρια που της κάνω της καημένης (πέρα δώθε στο γιατρό, ξύπνημα μες στη νύχτα, φάρμακα με το ζόρι) θα μου κόψει και την καλημέρα.Παρ' όλα αυτά... δύο λεπτά αργότερα ήρθε και ξάπλωσε στο κρεββάτι, δίπλα μου, και μου γουργούρισε!
![]()
ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΤΑ!
![]()
Aretha, περαστικά στη μικρούλα σου!!!!!
Κατάλαβε η καημενούλα ότι τα έκανες αυτά για το καλό της.

χριστινα
Διάσημο μέλος

Περαστικα στη μικρουλα!!!Κλεοπατρα πηγες σε γιατρο;;;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ειναι απιστευτα τρυφερα και ακομη κι αν τα ταλαιπωρουμε (εστω για καλο τους) δεν κρατανε κακιαΠεραστικα στη μικρουλα!!!
Κλεοπατρα πηγες σε γιατρο;;;
Πήγα κι εγώ κι ο Νταρκυ στον γιατρό.. Εμένα μου είπε πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μύκητες, αλλά επειδή είχα πλυθεί με betadine για να μου περάσει η φαγούρα, δεν μπορούσε να πάρει δείγμα για να δει τι είδος είναι ο μύκητας..
με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένω 2 μέρες χωρίς να βάλω τίποτα πάνω και να πάω για εξέταση.. αλλά όσο το αφήνω, τόσο φουντώνει και με τρώει..
ΧΑΛΙΑ!!!!Όσον αφορά τον Ντάρκυ, μας βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση στο στόμα, αλλά πολύ προχωρημένη η κατάσταση με τους μύκητες.. ο μικρός είναι φορέας και με την αντιβίωση που πήρε, "ξύπνησαν" αυτοί και κόλλησα κι εγώ και ο Ντάρκυ.. Τώρα παίρνουν και οι 2 ένα δυνατό φάρμακο για τους μύκητες.. τον καήμενο μου όλη μέρα τον κυνηγάω με μια σύριγγα..
Και αυτό το φάρμακο είναι τόσο δυνατό που μπορεί να επηρρεάσει αρνητικά και τα εσωτερικά όργανα, αλλά δεν γίνεται να το αποφύγουμε.. είναι 2 φορητές βόμβες που μπορούν να κολλήσουν ζώα και ανθρώπους..
Θα δούμε τι θα γίνει.. αλλά δεν είμαι και τρομερά αισιόδοξη...

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Αντε να γινει καλα να ηρεμησετε γιατι ταλαιπωρειστε 
Περαστικα και σε εσενα και καλη δυναμη για την 2ημερη αναμονη. Πολυ σπαστικη η φαγουρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool