Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
υγ. Μου κάνει εντύπωση το πόσο αγαπάς τη Μici!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έρχεται όμως κάθε πρωί στο κρεβάτι και να με αρχίζει στο "πλύσιμο" δηλαδή με καταγλυφει παντού. Πρόσωπο, πλάτη και ποδιά.Τρελαινόμαστε να παίζουμε. Να πειραζόμαστε. Να μου κάνει διάφορες κινήσεις για να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον μου. Να κάνει πράγματα που δεν μου αρέσουν για να με κάνει να την βγάλω έξω
που αυτό της έκοψα μαχαίρι. Βγαίνει μόνο όταν το θελήσω εγώ και οποία ώρα θέλω. Ευτυχώς συμβιβάστηκε!
Έχει φοβηθεί το ματάκι της την αγάπη που της έχω...
Δεν είχα πότε μου γάτες λόγων γονιών, αλλά τάιζα κάποιες που έβλεπα στον κήπο ή στον δρόμο. Γενικά, έχω πολλή αγάπη για όλα τα ζώα του κόσμου!
Ήμουν και εθελόντρια στο καταφύγιο στην Αίγινα τότε στο Λύκειο, πήγαινα κάθε καλοκαίρι εκεί για διακοπές. Ακόμα και τώρα θα ήθελα να ήμουν σε σωματεία για ζώα, αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου για τέτοια είναι πολύ περιορισμένος. Αν βρω κανένα ζωάκι χτυπημένο, το βουτάω και το παω σε γιατρό.
Γενικά, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Έχω πολλή ζωή, αγάπη μέσα μου και χαμογελάω συνεχεία. Έχω περάσει πολλά, αλλά αυτά με καναν να δω την ζωή με άλλο μάτι.
Ismini
Διάσημο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον τελευταίο καιρό η γάτα μου παρουσιαζει περίεργα συμπτώματα.Δε ξέρω αν είναι κατάθλιψη αλλά μοιάζει αρκετά.Γενικώς είναι δραστήριο γατί και υπερκινητικό πράγμα που έχει αλλάξει τραγικά.Παιχνίδια που κάποτε την ιντριγκάρανε τώρα στο πρώτο λεπτό τα βαριέται και απλά φεύγει για να απομονωθεί κάπου στο σπίτι.Ακόμη και καινούργια παιχνίδια.Κάθεται πολλές ώρες μόνη της μακρυά μας κάτι που δεν έκανε ποτέ,κοιτάει το άπειρο με ένα βλέμμα που μου σπαράζει τη καρδιά και έχει μονίμως ένα παράπονο ξεψυχισμένο στη φωνή της.Δε μπορώ να καταλάβω τι θέλει να μου πει.Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η συχνότητα που τρώει.Ισως και να τρώει περισσότερο.Αναστενάζει συχνά πυκνά και κάθεται μαζεμένη σε μια γωνία.Είναι πράγματα που 6 μήνες που είμαστε μαζί δε τα έκανε ποτέ.Τι μπορεί να της συμβαίνει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ θα σου πρότεινα αρχικά να την πας μια βόλτα απ' τον γιατρό της για να αποκλειστεί κάποιο οργανικό πρόβλημα.Καλημέρα,
Τον τελευταίο καιρό η γάτα μου παρουσιαζει περίεργα συμπτώματα.Δε ξέρω αν είναι κατάθλιψη αλλά μοιάζει αρκετά.Γενικώς είναι δραστήριο γατί και υπερκινητικό πράγμα που έχει αλλάξει τραγικά.Παιχνίδια που κάποτε την ιντριγκάρανε τώρα στο πρώτο λεπτό τα βαριέται και απλά φεύγει για να απομονωθεί κάπου στο σπίτι.Ακόμη και καινούργια παιχνίδια.Κάθεται πολλές ώρες μόνη της μακρυά μας κάτι που δεν έκανε ποτέ,κοιτάει το άπειρο με ένα βλέμμα που μου σπαράζει τη καρδιά και έχει μονίμως ένα παράπονο ξεψυχισμένο στη φωνή της.Δε μπορώ να καταλάβω τι θέλει να μου πει.Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η συχνότητα που τρώει.Ισως και να τρώει περισσότερο.Αναστενάζει συχνά πυκνά και κάθεται μαζεμένη σε μια γωνία.Είναι πράγματα που 6 μήνες που είμαστε μαζί δε τα έκανε ποτέ.Τι μπορεί να της συμβαίνει?
Εύχομαι τα καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως ζητάει να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί της και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο από τότε που ήταν μωράκι.
Η γάτα σου μεγαλώνει και ενηλικιώνεται σιγά σιγά.
Οι γάτες ποτέ δεν χάνουν την όρεξη τους για παιχνίδι αλλά μόνο τα μωρά γατάκια θα "βρουν" ένα μπαλάκι στο πάτωμα και θα αρχίσουν να παίζουν μόνα τους.
Τα δικά μου π.χ ( 12.5 και 9.5 ) αν αρχίσεις και τους πετάς μπαλάκια ή τους κουνάς κορδέλες θα αφηνιάσουν στο παιχνίδι αλλά μόνα τους απλά θα το ρίξουν στον ύπνο.
Επίσης όταν μένουν πολλές ώρες μόνα τους περιμένουν από εσένα να ασχοληθείς μαζί τους. χαδάκια , φιλάκια , να ακούσουν τη φωνή σου κλπ.
Οι γάτες είναι πολύ κοινωνικά ζώα και επιζητούν την παρουσία του ανθρώπου τους για να 'ναι χαρούμενες!
Οπότε νομίζω πως απλά πρέπει να αρχίσεις να παρακινείς τη γατουλίνα σου να παίξει μαζί σου.
Όλα αυτά αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος υγείας παθολογικός. Γιατί οι γάτες όταν πονάνε , απομονώνονται και το ρίχνουν στον ύπνο κυρίως για να δυναμώσουν και να γίνουν καλά!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Ένα μικρό τρικ που όμως επιδρά πολύ στην ψυχολογία τους ( το ξέρω από τα δικά μου
) είναι να τους αφήνεις ανοιχτό ένα ραδιάκι όσο λείπετε από το σπίτι. Για κάποιο λόγο είναι πιο ήρεμα όταν ακούνε κάτι!
Και να παίζεις όσο περισσότερο γίνεται ! Είναι αγχολύτικό και για τη γάτα και για 'μας !
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
εγω πάντως που η γάτα μου έπαθε κατάθλιψη λόγω του ότι πήρα ένα νεο γατάκι δοκίμασα το feliway που της εκανε πολύ καλό....δεν ξερω αν θες να το δοκιμάσεις....https://www.feliway.com/gb αυτο ειναι το site αν θες να διαβάσεις..

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

θα το ψάξω πάντως..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με έσωσες!!! Κι έλεγα που θα βρω??Προσπάθησε να της πάρεις ένα καινούργιο παιχνίδι. Π.χ, αν δεν έχεις, πάρε από το Άλεξ Πακ ένα γατοτούννελ. Τρελλαίνονται όλα τους μ'αυτό. Έπειτα, σκέπτομαι ,μήπως έχει οίστρο και της εκδηλώνεται έτσι; Για ρώτα το γιατρό. Το περίεργο είναι αυτό που λες ,ότι πας να παίξετε κι αυτή αδιαφορεί![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
Εφόσον αποκλείσετε κάποιο παθολογικό αίτιο, νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου, το γατούλι σου θα επανέλθει γρήγορα. Υπομονή

ruko
Διάσημο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έχει ακόμη?Προσπάθησε να της πάρεις ένα καινούργιο παιχνίδι. Π.χ, αν δεν έχεις, πάρε από το Άλεξ Πακ ένα γατοτούννελ. Τρελλαίνονται όλα τους μ'αυτό. Έπειτα, σκέπτομαι ,μήπως έχει οίστρο και της εκδηλώνεται έτσι; Για ρώτα το γιατρό. Το περίεργο είναι αυτό που λες ,ότι πας να παίξετε κι αυτή αδιαφορεί![]()
και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool