yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Και εγω χτυπα ξυλο εχω να δω κακακια και ουρα εχτος αμμολεκανης εδω και ενα μηνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχα την εντυπωση οτι ειχε σταματησει να το κανει..οχι?
![]()
Και γω αυτή την εντύπωση είχα

Δεν το κάνει συνέχεια πιά, αλλά φαίνεται ότι όταν δεν του κάνουν οι άλλοι τα χατήρια, αυτός τους εκδικείται με το να τους κατουράει το νερό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν πλενεται στο πληντυριο,ειναι πουπουλενιο..![]()
μπορεις να το βαλεις στο πλυντηριο (αν χωραει) και να το πλενεις. Τα δυσκολα ειναι μετα το πλυσιμο. Οταν πλυθει (χρησιμοποιησε καλο καθαριστικο, πχ oxy-clean) τα πουπουλα θα σχηματισουν σβωλους και θα πρεπει να τους χαλασεις με τα χερια σου εναν εναν για να στεγνωσει το παπλωμα. Το παπλωμα πρεπει να το αφησεις απλωμενο καλα για αρκετες ωρες μεχρι να στεγνωσουν εντελως τα πουπουλα γιατι αν μεινει εστω και λιγη υγρασια μπορει να σχηματιστει μουχλα. Αν μπορεις να το απλωσεις οριζοντια ακομα καλυτερα. Εναλλακτικη λυση ειναι να το βαλεις στο στεγνωτηριο με 3-4 μπαλακια του τεννις για να διαλυθουν οι σβωλοι.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
αχ! ελα κι εσυ, θα σ'αρεσει πολυ!
Κι αμα δεν σ'αρεσει φιλε και αδιαφορείς
να φυγεις μπορεις, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
μπορεις να το βαλεις στο πλυντηριο (αν χωραει) και να το πλενεις. Τα δυσκολα ειναι μετα το πλυσιμο. Οταν πλυθει (χρησιμοποιησε καλο καθαριστικο, πχ oxy-clean) τα πουπουλα θα σχηματισουν σβωλους και θα πρεπει να τους χαλασεις με τα χερια σου εναν εναν για να στεγνωσει το παπλωμα. Το παπλωμα πρεπει να το αφησεις απλωμενο καλα για αρκετες ωρες μεχρι να στεγνωσουν εντελως τα πουπουλα γιατι αν μεινει εστω και λιγη υγρασια μπορει να σχηματιστει μουχλα. Αν μπορεις να το απλωσεις οριζοντια ακομα καλυτερα. Εναλλακτικη λυση ειναι να το βαλεις στο στεγνωτηριο με 3-4 μπαλακια του τεννις για να διαλυθουν οι σβωλοι.
οταν μου κατουραγε και εμενα τα κρεβατια βαλαμε το παπλωμα μου που ειναι πουπουλενιο στο πλυντηριο..σκετη αποτυχια..το πεταξαμε..
kounelaki
Περιβόητο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος

βρηκα χεσμενη την μπανιερα

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιον μου θυμιιιιιζει ποιον μου θυμιιιιιιιιιζει...Νονικαααααααααααααααααα την πειρα σου!η καραμελα ξαναχτυπησεβρηκα χεσμενη την μπανιερα
![]()

samis
Δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Samis αν βρεις κάτι να το σταματήσει, πες το και σε εμένα!!!!Νονικαααα την πειρα σουυυυυυ... τι να κανω να σταματησει???????![]()

samis
Δραστήριο μέλος

θα συνεχιζω να εχω λιγο νερο στην μπανιερα, εχτες μια φορα δεν εβαλα και μπεικε μεσα...
natalouko
Επιφανές μέλος
Πάλι καλά που πιάνει εσένα με το νερό.καταλαβα......
θα συνεχιζω να εχω λιγο νερο στην μπανιερα, εχτες μια φορα δεν εβαλα και μπεικε μεσα...

Εγώ και νερό που έβαζα, έμπαινε μέσα κανονικά..

samis
Δραστήριο μέλος

εμενα να πω την αληθεια οσο ειχα το νερο δεν ετυχε να μπει μεσα για να τρομαξη, ετσι νομιζο δηλ

natalouko
Επιφανές μέλος
Έκανε τσίσα.πλακα κανεις και τα εκανε μεσα στο νερο
εμενα να πω την αληθεια οσο ειχα το νερο δεν ετυχε να μπει μεσα για να τρομαξη, ετσι νομιζο δηλ![]()

Είναι τόσο πεισματάρα, που αν θέλει να κάνει κάτι, δεν την σταματά κανένας!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
βλεπω το κατουρημενο τοπικ μια χαρα κρατει![]()
είμαστε η κατουροπονεμένες!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό μάλλον έγινε καταλάθος. Μερικές φορές κολάνε στις τρίχες τους του επίμαχου σημείου τουςβλεπω μια χαρα ξερετε τις τιμες του καθαρηστηριου
εγω σημερα βρηκα κατω απ το καναπε ενα κομματακι σαν φετα πατημενο απ τα κακακια της![]()
. Αυτές όμως επειδή καθαρίζονται κάποια στιγμή που ήταν κάτω από τον καναπέ βούρτσισε το τρίχωμα της και το έβγαλε.Μην ανησυχείς δεν είπε να το πάει βόλτα

. Κατάλαθος θα το μετέφερε.Εμένα η μεγάλη η μακρύτριχη η δικιά μου όλη την ώρα την κυνηγάω και τις φωνάζω ότι πάλι κάτι κουβαλα. Αφού τώρα τελευταία σκέφτομαι μηπως να τις κοψω τις τρίχες στο επίμαχο σήμείο? Αλλά μετά μήπως θα μπάζει ο π...ως της ?

samis
Δραστήριο μέλος
Αλλά μετά μήπως θα μπάζει ο π...ως της ?![]()
xaxxaxaxaaxxa θα ειναι ποιο ευάερος ευήλιος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορεις να το βαλεις στο πλυντηριο (αν χωραει) και να το πλενεις. Τα δυσκολα ειναι μετα το πλυσιμο. Οταν πλυθει (χρησιμοποιησε καλο καθαριστικο, πχ oxy-clean) τα πουπουλα θα σχηματισουν σβωλους και θα πρεπει να τους χαλασεις με τα χερια σου εναν εναν για να στεγνωσει το παπλωμα. Το παπλωμα πρεπει να το αφησεις απλωμενο καλα για αρκετες ωρες μεχρι να στεγνωσουν εντελως τα πουπουλα γιατι αν μεινει εστω και λιγη υγρασια μπορει να σχηματιστει μουχλα. Αν μπορεις να το απλωσεις οριζοντια ακομα καλυτερα. Εναλλακτικη λυση ειναι να το βαλεις στο στεγνωτηριο με 3-4 μπαλακια του τεννις για να διαλυθουν οι σβωλοι.[/quote]
Dear Sakura
Here the tumble dryers isn’t very usual because Greece still has gardens but also has very high temperatures. So this is something infrequent for Greek houses.
Αλλά πολύ καλή ιδέα αυτό με τα μπαλάκια θα το σημειώσω να το θυμάμαι.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Νασαι και ευχαριστημένος .η καραμελα ξαναχτυπησεβρηκα χεσμενη την μπανιερα
![]()

Εσένα τουλάχιστον δεν τα κάνει κάτω από το κρεβάτι την ώρα που πάει να σε πάρει ο Μορφέας και ξαφνικά να μετατρέπεται το υπνοδωμάτιο σε θάλαμο αερίων.

(ο Μορφέας είπα
μην βάλετε στο νου σας τίποτε άλλο 
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool