Κατουρομπελάδες...

xaxxaxaxaaxxa θα ειναι ποιο ευάερος ευήλιος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι! ευάερος και ευήλιος :D:D:up:
Βέβαια :hmm:δεν ξέρω η θέα πως θα είναι από πίσω :Pαλλά με τόση τρίχα δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νασαι και ευχαριστημένος . ;)
Εσένα τουλάχιστον δεν τα κάνει κάτω από το κρεβάτι την ώρα που πάει να σε πάρει ο Μορφέας και ξαφνικά να μετατρέπεται το υπνοδωμάτιο σε θάλαμο αερίων.:lol:

(ο Μορφέας είπα :mad:μην βάλετε στο νου σας τίποτε άλλο :P:P)

εμενα πανω απο ολα εινε μια κυρια με τροπους :P:lol::lol::lol:

ναι βρε να σε παρει ο Μορφεας καταλαβαμε και εμεις:redface::redface: :lol::P:P:lol::lol::lol:
ο υπνος:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατουρομπελαδες μια παρεα τρελη
αχ! ελα κι εσυ, θα σ'αρεσει πολυ!
Κι αμα δεν σ'αρεσει φιλε και αδιαφορείς
να φυγεις μπορεις, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!:D:D
:lol::lol::lol::lol::lol:

η καραμελα ξαναχτυπησε:(:( βρηκα χεσμενη την μπανιερα:(:(

Ποιον μου θυμιιιιιζει ποιον μου θυμιιιιιιιιιζει...Νονικαααααααααααααααααα την πειρα σου!:lol:

Νονικαααα την πειρα σουυυυυυ... τι να κανω να σταματησει???????:(

Εδω η εμπειρη κατουροχεσμενη!:lol:
Δυστυχως κραταω την πορτα κλειστη,αν ημουν στη θεση σου παντα νερο στην μπανιερα,μην το διακινδυνευεις.:rolleyes:
:(είμαστε η κατουροπονεμένες!

Αχ βρε Λεττα,να μην σε συναντησω στην εκθεση να πουμε τα κατουροπαραπονα μας;:rolleyes::P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε Λεττα,να μην σε συναντησω στην εκθεση να πουμε τα κατουροπαραπονα μας;:rolleyes::P:lol:
\
Εμ!! έλα μου ντέ;)?:):D:D
οχι μωρέ εγώ να πώ την αλήθεια αυτό το διάστημα δεν έχω παράπονο τα ζουζούνια μου είναι εντάξει. Αλλά το καλοκαίρι το πέρασα 4 μήνες με την σφουγγαρίστρα στο χέρι. Μην γελάτε :mad:, κόντευε να γίνει η προέκταση του χεριού μου "ΤΙΡΑΜΟΛΑ". Ασε που δεν τολμούσα να φέρω κάποιον ξένο στο σπίτι γυρνωντας γιατί ηταν σιγουρότατο ότι το περιβάλλον θα μας επιφύλασε διάφορες εκπλήξεις!!:confused::confused::/::rolleyes:

\
οχι μωρέ εγώ να πώ την αλήθεια αυτό το διάστημα δεν έχω παράπονο τα ζουζούνια μου είναι εντάξει. Αλλά το καλοκαίρι το πέρασα 4 μήνες με την σφουγγαρίστρα στο χέρι. Μην γελάτε :mad:, κόντευε να γίνει η προέκταση του χεριού μου "ΤΙΡΑΜΟΛΑ". Ασε που δεν τολμούσα να φέρω κάποιον ξένο στο σπίτι γυρνωντας γιατί ηταν σιγουρότατο ότι το περιβάλλον θα μας επιφύλασε διάφορες εκπλήξεις!!:confused::confused::/::rolleyes:

ναι το ιδιο παθαιναμε και εμεις..μονο που εμεις επειδη ειμασταν χεσμενη βρωμαγε κι ολας..

ναι το ιδιο παθαιναμε και εμεις..μονο που εμεις επειδη ειμασταν χεσμενη βρωμαγε κι ολας..

χεσμενοι*** σορρυ για το ορθογραφικο:P

Επιστρέφω δριμύτερος…:(:(:(. Ήμουν στο μπάνιο και αυτή από εξω έκλεγε για να μπει αλλά είπα μια φορά να μην της κάνω το χατίρι να μπει ενώ κάνω μπάνιο, με το που βγήκα ο καναπές ηταν κατουρημένος μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες…

Επιστρέφω δριμύτερος…:(:(:(. Ήμουν στο μπάνιο και αυτή από εξω έκλεγε για να μπει αλλά είπα μια φορά να μην της κάνω το χατίρι να μπει ενώ κάνω μπάνιο, με το που βγήκα ο καναπές ηταν κατουρημένος μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες…

οχι ρε γμτ.,..........οποτε...μαλλον καλυτερα να τα κανει στην μπανιερα....:/:

τελικα ειναι καθαρα αγχος, μολις αισθανθει οτι την παραμελω παει και τα κανει στον καναπε... το ιδιο οταν την αφησα με την καθαριστρια μονη της και οταν ειμαι στο δωματιο και δεν της ανοιγω την πορτα οταν νιαουριζει..... ελπιζω να ειναι μονο απο αγχος και στρες και οχι απο εκδικηση......

τελικα ειναι καθαρα αγχος, μολις αισθανθει οτι την παραμελω παει και τα κανει στον καναπε... το ιδιο οταν την αφησα με την καθαριστρια μονη της και οταν ειμαι στο δωματιο και δεν της ανοιγω την πορτα οταν νιαουριζει..... ελπιζω να ειναι μονο απο αγχος και στρες και οχι απο εκδικηση......

σε καταλαβαινω..το ιδιο θεμα εχει και ο Λουκουμας..:/::/: αγχος εγκαταλειψης..:/::/:

τι να πω δεν ξερει τι θελει, οταν παω να της κανω αγγαλιες και χαρες πανω απο να λεπτο δεν καθεται, φευγει.....

αγαπουλα....να ξερεις οτι η εκδικηση...ειναι καθαρα ανθρωπινο χαρακτηριστικο....τα ζωα δεν εκδικουνται...ακομα και αυτα που εμεις νομιζουμε οτι ειναι εκδικητικα...καμμια σχεση...ενστικτο και φοβοι ειναι...:):):)

Όχι όχι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο . Αντιθέτος ανγχώνεται που δεν σε βρισκει και στην προσπάθεια της να δηλώσει την παρουσία της κανει αυτό που κάνουν και τα λιοντάρια στην φύση. Βέβαια τα λιοντάρια δεν έχουν καναπέ θα μου πεις:P!!

\

Μια απο τα ιδια,μια φορα εκανα το λαθος κι η κοπελα εκλεινε τη μυτη της,ρομπα εγινα.:down:

Αγχος αποχωρισμου ειναι.
Δοκιμασεις να μην της δινεις σημασια 15 λεπτα αφοτου μπεις στο σπιτι και 15 πριν φυγεις;Εμενα ειχε πετυχε το καλοκαιρι,το ειχε κοψει.
Τωρα το ξανακανει λογω Μπιζους αλλα τοτε το εκοψε μαχαιρι!
Επισης κρυβεις τα παιχνιδια της και της τα δινεις λιγο πριν φυγεις και της σκορπας και κροκετες σε διαφορα σημεια του σπιτιου για να εχει κατι να ασχολειται-κυνηγι θυσαυρου.:P
Δεν το σκεφτηκα να στα πω πιο νωρις,το ειχα ξεχασει,σορυ...:redface:
Αυτο ισχυει και για σενα Σιμωνη.

nonika τώρα ειδα το post σου, απο οτι βλέπω μερες εχει να γραψει καποιος εδω μεσα... η είστε ολες καθαρές η πλεον εγινε ρουτίνα το ζητημα..... εμένα κορίτσια προχθές τελείωσε σχεδόν το feliway οποτε ειπα να το βγάλω απο την μπριζα και να το ξαναβάλω σταδιακα μετα απο μια μερα για να μην κοπη απότομα.
Το ξαναέβαλα εχτες το βραδυ πριν κοιμηθώ.

Σηκώθηκα πριν απο λιγο (το ξερω ειναι αργα αλλα ειναι σαββατο :P ) και βρηκα κατουρημένο ξανα τον καναπεεεεεεε.

Τωρα φταίει που έβγαλα το feliway??? φταίει που εχτες το βραδυ είχε λιγο φασαρία σπιτι μου και αγχώθηκε αν και έπαιζε ολη την ωρα..

Η φταίει που δεν σηκώθηκα την συνηθισμένη ώρα?

δηλαδη....οσον καιρο ειχες το φελιγουει...δεν τα ειχε κανει???? αν ειναι ετσι αυτο ειναι πολυ ενθαρυντικο....συνεχισε να το βαζεις....ειναι νωρις ακομα για να το κοψεις σταδιακα...θα πρεπει να ξεχασει σιγα-σιγα αυτη τη συνειθεια για να αρχισεις να της το κοβεις...:)

δηλαδη....οσον καιρο ειχες το φελιγουει...δεν τα ειχε κανει???? αν ειναι ετσι αυτο ειναι πολυ ενθαρυντικο....συνεχισε να το βαζεις....ειναι νωρις ακομα για να το κοψεις σταδιακα...θα πρεπει να ξεχασει σιγα-σιγα αυτη τη συνειθεια για να αρχισεις να της το κοβεις...:)

οχι το ειχε κανει κανα 3 φορες την μια που την αφησα μονη με την καθαρηστρια, την αλλη στο κραβατι λογο που ειχα κοσμο σπιτι και την 3η που δεν την αφοινα να μπει μεσα στο μπανιο κ εκλεγε.... θα παω την δευτερα να παρω 2ο γιατι τςρα ειναι κλειστο το φαρμακειο

(ασχετο, τα σπαει η φωτο :) αστερι η δικια σου)

εμεις διανειουμε την τεταρτη μερα ακατουρητοι!:D:D:D

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!! :up: Ελπίζω να συνεχίσετε ακατούρητοι ;) Εμείς έχουμε 5 μέρες που δεν έχει κολλήσει κακάκι στον κώλο και δεν μας έχει κάνει το σπίτι γης μαδιάμ. :D

nonika τώρα ειδα το post σου, απο οτι βλέπω μερες εχει να γραψει καποιος εδω μεσα... η είστε ολες καθαρές η πλεον εγινε ρουτίνα το ζητημα..... εμένα κορίτσια προχθές τελείωσε σχεδόν το feliway οποτε ειπα να το βγάλω απο την μπριζα και να το ξαναβάλω σταδιακα μετα απο μια μερα για να μην κοπη απότομα.
Το ξαναέβαλα εχτες το βραδυ πριν κοιμηθώ.

Σηκώθηκα πριν απο λιγο (το ξερω ειναι αργα αλλα ειναι σαββατο :P ) και βρηκα κατουρημένο ξανα τον καναπεεεεεεε.

Τωρα φταίει που έβγαλα το feliway??? φταίει που εχτες το βραδυ είχε λιγο φασαρία σπιτι μου και αγχώθηκε αν και έπαιζε ολη την ωρα..

Η φταίει που δεν σηκώθηκα την συνηθισμένη ώρα?

Οταν αργω να σηκωθω φωναζει και τα κανει εκεινη την στιγμη....:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back