Κατουρομπελάδες...

Δεν περιμενα να με ριξει η μαυρη μοιρα σε αυτο το θεμα :( Μετα την μπανιερα και το χαλακι σημερα εγκαινιασε και το ωραιο μου παπλωματακι, το σεντονι απο κατω και το στρωμα:'( Ευτυχως τουλαχιστον που δεν μυριζουν εντονα τα ουρα του ακομα. Ξερω πως οταν εχει αμμολεκανη κοντα του θα παει εκει αλλα αν δεν εχει δε θα κατσει να το σκεφτει και πολυ. Ειχα συνηθισει με την Καραμελα που αν θελει και δεν βρισκει αμμο θα μου νιαουρισει να της ανοιξω αλλα αυτος ο μπαγλαμας απλα τα κανει οπου τον βολεψει εκεινη τη στιγμη.

τελικα οπου και να πατε εδω καταληγεται ολοι..:whistle::whistle:
περα απο την πλακα:P γιατι δεν βαζει την αμμολεκανη μεσα?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα οπου και να πατε εδω καταληγεται ολοι..:whistle::whistle:
περα απο την πλακα:P γιατι δεν βαζει την αμμολεκανη μεσα?:)
Mα μεσα του την εχω! Απλα αν ειναι σε αλλο δωματιο και εχει κλεισει κανεις την πορτα, αυτο ηταν!Δεν θα προσπαθησει να βγει απλα θα βρει καπου να τα αμολησει, και αυτες τις μερες που ακομα ηταν ευαισθητη η κοιλιτσα της Καραμελας τα ειχα συνεχεια σε διαφορετικα δωματια -γιατι οταν λεμε δαγκωνει εννοω σου κοβει κομματι ανετα- ε ανθρωπος ειμαι δε τον προλαβαινα!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν περιμενα να με ριξει η μαυρη μοιρα σε αυτο το θεμα :( Μετα την μπανιερα και το χαλακι σημερα εγκαινιασε και το ωραιο μου παπλωματακι, το σεντονι απο κατω και το στρωμα:'( Ευτυχως τουλαχιστον που δεν μυριζουν εντονα τα ουρα του ακομα. Ξερω πως οταν εχει αμμολεκανη κοντα του θα παει εκει αλλα αν δεν εχει δε θα κατσει να το σκεφτει και πολυ. Ειχα συνηθισει με την Καραμελα που αν θελει και δεν βρισκει αμμο θα μου νιαουρισει να της ανοιξω αλλα αυτος ο μπαγλαμας απλα τα κανει οπου τον βολεψει εκεινη τη στιγμη.

Ωχ,ο μουσαφιρης ειναι ...αστατος στην τουαλετα του?:/:Ποσο καιρο τωρα ειναι σπιτι σου?

Χθες υοθέτησα και εγώ ένα γατάκι απο τον Φλοίσβο το θέμα είναι πως παρόλο που του έχω άμμο και μάλιστα στο σαλόνι γιατι αράζει συνέχεια στον καναπέ αυτός πήγε και τα έκανε ακριβώς μπροστά στο χαλί στο σαλόνι! :( Καμμιά ιδέα?

Χθες υοθέτησα και εγώ ένα γατάκι απο τον Φλοίσβο το θέμα είναι πως παρόλο που του έχω άμμο και μάλιστα στο σαλόνι γιατι αράζει συνέχεια στον καναπέ αυτός πήγε και τα έκανε ακριβώς μπροστά στο χαλί στο σαλόνι! :( Καμμιά ιδέα?

ειναι παρα [πολυ νωρις ακομα...ισως για αυτο..θελει προσαρμογη το γατακι......ειναι πολυ λογικο......τακτικα,βαζετο απαλα στην λεκανη..και βαζετο να σκαβει με τα ποδαρακια του..θα καταλαβει οτι ειναι εκει η αμμος του
:)

εσυ εισαι η αρχοντομανα??:D:D:D να σου ζησει ξανα!:clapup::clapup:
πω πω σου κατουρησε το χαλι??:worry::worry: (φανταζεσε να τον επερνα εγω τελικα και να ειχα 2 κατρουλιδικα??:stunned::stunned::stunned::stunned: σε πειραζω!:P) ή προσπαθει να μαρκαρει το χωρο του με το αρωμα του..ή το εκανε απο στρες..:) δοκιμασε το feliway!:):) θα τον βοηθησει να χαλαρωσει και να ηρεμησει!:clapup:

Επιτέλους!!!!!!! Το πρόβλημα λύθηκε!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή :whistle::whistle:Ήταν πάνω στον καναπέ και άρχισε να σκάβει... καταλάβατε... η γνωστή τρύπα για να τα κάνει μέσα... Τον βούτηξα και τον έβαλα μέσα στην άμμο και τα έκανε εκεί! Ελπίζω να πήρε το νόημα και να συνεχίσει να πηγαίνει εκει:redface:

Επιτέλους!!!!!!! Το πρόβλημα λύθηκε!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή :whistle::whistle:Ήταν πάνω στον καναπέ και άρχισε να σκάβει... καταλάβατε... η γνωστή τρύπα για να τα κάνει μέσα... Τον βούτηξα και τον έβαλα μέσα στην άμμο και τα έκανε εκεί! Ελπίζω να πήρε το νόημα και να συνεχίσει να πηγαίνει εκει:redface:

αν δεν τον δεις να πηγαινει μονος του..καντο κανα δυο φορες....μια χαρα θα τα πατε...:D:D...να σου ζησει...:D

Mπραβοοοοοοο!!!!!:clapup::clapup:Ετσι το αγορι μας!!!ΜΗΝ του καθαρισεις την αμμο ακομα!!Ασε να μυριζει τα κακα/τσισα του και ετσι θα καταλαβει οτι εκει ειναι το σωστο μερος να τα κανει!!!

Mπραβοοοοοοο!!!!!:clapup::clapup:Ετσι το αγορι μας!!!ΜΗΝ του καθαρισεις την αμμο ακομα!!Ασε να μυριζει τα κακα/τσισα του και ετσι θα καταλαβει οτι εκει ειναι το σωστο μερος να τα κανει!!!

πολυ σωστο!!:)

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αποιρες φορες το εκανα αυτο στην δηκια μου και δεν επισασε :(

πριν 30 λεπτα μηλουσα στο τηλ και αυτη ετρεχε απο εδω και απο εκει, μαλλον ηθελε παιχνιδι αλλα εγω δουλευα και δεν μπορουσα, οποτε την β λεπω παει στον καναπε στηνετε και τον κατουραει....... το εκανε και εχτες αλλα της φωναξα και κατεβηκε. Σημερα ειπα μαλλον της φαντασιας μου θα ειναι.

Οποτε δεν ξερω αν εκανα σωστα η οχι την επιασααπο το σβερκο και αρχισα να την ταρακουναω στο πατωμα χωρις αυτη να φωναζεικαι να την ενοχλη. Το διαβασα σε αλλο θεμα οτι το κανουν οι μαμαδες γατες για να τιμορησουν τα γατακια.....

80 ε μου ηρθε η ΔΕΗ απ τα πολλα πληντηρια..... ΕΠισης κακακια συνεχιζει να μου κανει 2-3 φορες στης 15 μερες.......

:eek:Βοήήήήήήήθειααααα......
Όταν ξέρει που πρέπει να πάει... αλλά δεν πάει, αλλά όπου βρίσκεται γυρνάει και τα κάνει (τσισα), εγώ τι πρέπει να κάνω?
Δεν ψεκάζει μόνο (το κάνει κ αυτό βέβαια και θα πάει για στείρωση φυσικά) αλλά κάνει και κανονικές λιμνούλες!!! Αυτές δεν ξέρω πως να τις σταματήσω!:worry:
Είναι 3 χρόνων και μόνο τώρα κ ένα μήνα μου τα κάνει αυτά!

σσ. Πολύ ωραία ανοίξατε το θέμα ( γέλασα τα μάλλα) και τελικά οι κατουρημένοι είμαστε πολλοί!! :clapup:

και τελικά οι κατουρημένοι είμαστε πολλοί!! :clapup:

σε παρακαλω και χεσμενοι... :P :D:D

:eek:Βοήήήήήήήθειααααα......
Όταν ξέρει που πρέπει να πάει... αλλά δεν πάει, αλλά όπου βρίσκεται γυρνάει και τα κάνει (τσισα), εγώ τι πρέπει να κάνω?
Δεν ψεκάζει μόνο (το κάνει κ αυτό βέβαια και θα πάει για στείρωση φυσικά) αλλά κάνει και κανονικές λιμνούλες!!! Αυτές δεν ξέρω πως να τις σταματήσω!:worry:
Είναι 3 χρόνων και μόνο τώρα κ ένα μήνα μου τα κάνει αυτά!

σσ. Πολύ ωραία ανοίξατε το θέμα ( γέλασα τα μάλλα) και τελικά οι κατουρημένοι είμαστε πολλοί!! :clapup:

πωπω....αστειρωτη..3 χρονων;;; πολυ αργησατε....θυληκο ή αρσενικο ειναι;...δεν κανεις και καμμια εξεταση για τα νεφρα;:hmm:

Ειχα βαρεθει τον Μικυ να μου κατουραει το κρεβατι.Κοντευα να παθω υστερια. Οποτε εβρισκε την πορτα ανοιχτη τσουπ!χωνοταν εριχνε κι ενα κατουρημα!
Τελικα μας ειπε κτηνιατρος οτι ζηλευει εμενα που εχω την αλλη συνεχεια μεσα κι εκεινον οχι.Οποτε η κλεινω δια παντως την πορτα η καλυτερα τον αφηνω να μπαινει κι εκεινος τα βραδια.Στο καπακι χτυπησε στην σπονδυλικη στηλη και δεν περπατουσε καλα.τον ειχα συνεχεια στο κρεβατι μεχρι να του περασει.Απο τοτε μεχρι σημερα ουτε μια φορα δεν κατουρησε να χτυπησω ξυλο καλα παμε!Βγαινει παντα στην αμμολεκανη,φυσικα ευτυχως περπαταει παλι μια χαρα.

εγω εχτες φιλοξενουσα εναν φιλο μου με την κοπελια του . Η οποια κοπελα δεν ειναι και πολυ fan με τις γατες.
ΕΕΕ να μου η καραμελα μαλλον το καταλαβε και ενω ημασταν εξω για βολτα εμεις αυτη μου κατουρησε τον καναπε :(

εγω εχτες φιλοξενουσα εναν φιλο μου με την κοπελια του . Η οποια κοπελα δεν ειναι και πολυ fan με τις γατες.
ΕΕΕ να μου η καραμελα μαλλον το καταλαβε και ενω ημασταν εξω για βολτα εμεις αυτη μου κατουρησε τον καναπε :(

καλα σου εκανε..ποιος σου ειπε να φιλοξενεις φιλο,που η κοπελια του δεν γουσταρει τις γατες;; εεεεεε;;;:whip::whip::whip:...:hehe::hehe::hehe:

δηλ τωρα οποιους θεωρηανεποιθημητους θα μουκατουραει τους καναπεδες????? ο φιλος μου ομως την επαιζε μια χαρα την καραμελα, απλα η κοπελα δεν την εδωσε σημασια....

δηλ τωρα οποιους θεωρηανεποιθημητους θα μουκατουραει τους καναπεδες????? ο φιλος μου ομως την επαιζε μια χαρα την καραμελα, απλα η κοπελα δεν την εδωσε σημασια....
Καλη φαση για τους οσους δεν πολυχωνευεις:whistle:
αλλα δε νομιζω να φταιει που δεν χωνευε τις γατες μπορει απλα να την ειδε σαν αντιζηλο και να σε ζηλεψε. Σα να λεει μωρη μυρισε εδω ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!

εχουνε ρθει και αλλες κοπελες σπιτι μου χωρις να κανει τπτ... τι να πω ισως σε αυτη ειδε κατι αλλο :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back