yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
το πρωτο κατούρημα λογικό ειναι απο την νάρκωση και μενα τα είχε κανει εκείνη την ημερα, το 2ο απο το μπάνιο που του έκανες απο αντίδραση, ετσι και μενα πριν 5 μερες μετα απο μπάνιο που της εκανα μου κατουρησε στο κρεβατι. Αν και δεν παραπονιόταν πολυ οταν την έλουσα.
Επίσης δεν ξερω αν ηταν και καλη ιδεα 1 μερα μετα απο χειρουργείο να την κανεις μπάνιο, οργανισμος της θα ειναι εξασθενισμένος και ποιο ευκολα θα μπορει να αρρωστήση
Πρώτα απ' όλα να 'σαι καλά για την απάντηση. Πριν τον κάνω μπάνιο τηλεφώνησα στον κτηνίατρο - ο οποίος είναι σοβαρός άνθρωπος - και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα.
Το θέμα τώρα είναι άλλο...Αναρωτιέμαι τί θα γίνει με το κόψιμο των νυχιών;;;;;;;;;;;;
Είναι γελοίο να τον πηγαίνω στον κτηνίατρο να του κόβει τα νύχια!!!
Πάντως - και ντρέπομαι που το λέω - μετά από το δάγκωμα τον φοβάμαι πλέον. Έχεις (έχετε) να προτείνεις (-τείνετε) κάτι ως πιο έμπειροι;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πρώτα απ' όλα να 'σαι καλά για την απάντηση. Πριν τον κάνω μπάνιο τηλεφώνησα στον κτηνίατρο - ο οποίος είναι σοβαρός άνθρωπος - και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα.
Το θέμα τώρα είναι άλλο...Αναρωτιέμαι τί θα γίνει με το κόψιμο των νυχιών;;;;;;;;;;;;
Είναι γελοίο να τον πηγαίνω στον κτηνίατρο να του κόβει τα νύχια!!!
Πάντως - και ντρέπομαι που το λέω - μετά από το δάγκωμα τον φοβάμαι πλέον. Έχεις (έχετε) να προτείνεις (-τείνετε) κάτι ως πιο έμπειροι;;;;;
οχι καλε..μην τον φοβασαι..ο δικος μου..γινεται λιονταρι σε πολλα πραγματα..οταν τον παω γιατρο..για να του δωσω χαπι κλπ..μετα ομως ειναι παλι κανονικος..τα ζωα δεν εχουν εκδικητικοτητα...οσονν αφορα τα νυχια...εγω απλα δεν του τα νκοβω..ειναι αδυνατον...και δεν εχω κανενα προβλημα...μην αγχωνεσαι τοσο

samis
Δραστήριο μέλος
Καλα τοσο πολυ πονεσε το δαγκωμα?? και μενα με δαγκωνει αρκετες φορες ενω παιζουμε αλλα και οταν δεν θελει κατι αλλα δεν ποναει καθολουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
καλα και μενα δεν καθεται να της κοψω τα νυχια παρα μονο στον γιατροΚαλα τοσο πολυ πονεσε το δαγκωμα?? και μενα με δαγκωνει αρκετες φορες ενω παιζουμε αλλα και οταν δεν θελει κατι αλλα δεν ποναει καθολου
Αν πόνεσε;;;;;;;
Με ξέρανε. Κοίτα, για να μην ακούγομαι υπερβολικός. Μάλλον φταίω... Τα σκάτωσα στο ξέβγαλμα με το τηλέφωνο του μπάνιου. Πανικοβλήθηκε το γατί και.....
Δε με "χαράκωσε" (το θέτω κομψα) με τα νύχια του. Δάγκωσε τον αριστερό δείκτη ΔΥΝΑΤΑ. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο μεσημέρι. Ακόμα και τώρα πονάει το δάχτυλο όταν το πιέζω.
Και το περίεργο είναι ότι είναι πολύ ήρεμος αλλά πολύ.....χέστης - σορυ κιόλας-.
Από φόβο με δάγκωσε. Και από φόβο πλέον μπαίνει στο μπάνιο μόνο για να "επισκεφτεί" την αμμολεκάνη του.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλα και μενα δεν καθεται να της κοψω τα νυχια παρα μονο στον γιατροΚαλα τοσο πολυ πονεσε το δαγκωμα?? και μενα με δαγκωνει αρκετες φορες ενω παιζουμε αλλα και οταν δεν θελει κατι αλλα δεν ποναει καθολου
δεν εχεις δει μπουκακο......μεχρι και ο γιατρος τον φοβηθηκε..οταν φοβαται αγριευει..και οταν αγριευει γινεται επικυνδυνος..να φανταστεις οτι εχει ειδικο κλουβι για αγρια ζωα...για να μπορουμε να του κανουμε τα εμβολια..χωρις να τον βγαζουμε καθολου απο το κλουβι...σιγα μην με αφηνε να του κανω μπανιο...απλα, να μην φοβαται το παιδι..μπορει να δαγκωσουν και να γρατζουνισουν οταν φοβουντια(γιατι φοβος ειναι στην πραγματικοτητα..)αλλα μετα ειναι παλι τα αγαπημενα μας γατσουλια...

nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
δεν εχεις δει μπουκακο......μεχρι και ο γιατρος τον φοβηθηκε..οταν φοβαται αγριευει..και οταν αγριευει γινεται επικυνδυνος..να φανταστεις οτι εχει ειδικο κλουβι για αγρια ζωα...για να μπορουμε να του κανουμε τα εμβολια..χωρις να τον βγαζουμε καθολου απο το κλουβι...σιγα μην με αφηνε να του κανω μπανιο...απλα, να μην φοβαται το παιδι..μπορει να δαγκωσουν και να γρατζουνισουν οταν φοβουντια(γιατι φοβος ειναι στην πραγματικοτητα..)αλλα μετα ειναι παλι τα αγαπημενα μας γατσουλια...![]()
Μα στα εμβόλια δεν τον πιάνω καν!!!!!! Κάθεται αγγελούδι!!!!!!
Φοβάμαι μπας και το κατέστρεψα το γατί με το μπάνιο

samis
Δραστήριο μέλος
ΝΑ σε ρωτησω nikasu τα κανει στην μπανιερα o δικος σου???
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μα στα εμβόλια δεν τον πιάνω καν!!!!!! Κάθεται αγγελούδι!!!!!!
Φοβάμαι μπας και το κατέστρεψα το γατί με το μπάνιο![]()
οχι μωρε ..απλα φοβηθηκε πολυ το ερμο,,,,....παντως να σου πω και εγω οτι δεν ηταν και τοσο καλη ιδεα να τον κανεις μπανιο τοσο γρηγορα μετα την στειρωση
..αλλα ενταξει...τωρα εγινε.....εγω παντως..τι να πω..μπανιο δεν τους εχω κανει ποτε..και ειναι πεντακαθαρα,το μπανιο κυριως το χρειαζονταιο τα μακρυτριχα..για τα αλλα ειναι προαιρετικο...
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
οχι μωρε ..απλα φοβηθηκε πολυ το ερμο,,,,....παντως να σου πω και εγω οτι δεν ηταν και τοσο καλη ιδεα να τον κανεις μπανιο τοσο γρηγορα μετα την στειρωση..αλλα ενταξει...τωρα εγινε.....εγω παντως..τι να πω..μπανιο δεν τους εχω κανει ποτε..και ειναι πεντακαθαρα,το μπανιο κυριως το χρειαζονταιο τα μακρυτριχα..για τα αλλα ειναι προαιρετικο...
.
Έχεις απόλυτο δίκιο για το προαιρετικό του μπάνιου.Άλλωστε γι' αυτό τον επιλέξαμε κοντότριχο (british shorthair). Απλά είχε κατουρηθεί στο κλουβάκι του με τη νάρκωση, οπότε ήταν απαραίτητο. Όπως και να 'χει, ας ελπίσουμε να το ξεπεράσει. Εδώ άντεξε τη στείρωση

nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
καλα εμενα στον γιατρο ειναι σαν κοτουλα, κιχ δεν βγαζει. Καλα και σε μενα καθετε σε ολα εκτος απ το κοψιμο τον νυχιων.
ΝΑ σε ρωτησω nikasu τα κανει στην μπανιερα o δικος σου???
Ποτέ!!!!!!!
Και είμαι σίγουρος ότι μετά την εμπειρία του μπάνιου του δε θα ξαναπατήσει εκεί.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Έχεις απόλυτο δίκιο για το προαιρετικό του μπάνιου.Άλλωστε γι' αυτό τον επιλέξαμε κοντότριχο (british shorthair). Απλά είχε κατουρηθεί στο κλουβάκι του με τη νάρκωση, οπότε ήταν απαραίτητο. Όπως και να 'χει, ας ελπίσουμε να το ξεπεράσει. Εδώ άντεξε τη στείρωση![]()
οκ...αλλα θα σε συμβουλεβα..να μην ξαναπροσπαθησεις για μπανιο...τουλαχιστον για ενα διαστημα...
σου λεω,εγω..ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ..και ειναι πεντακαθαρα!!!
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
οκ...αλλα θα σε συμβουλεβα..να μην ξαναπροσπαθησεις για μπανιο...τουλαχιστον για ενα διαστημα...σου λεω,εγω..ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ..και ειναι πεντακαθαρα!!!
![]()
Καλημέρα. Μα εννοείται, πως δε θα ξαναπροσπαθήσω!!!!!!!
natalouko
Επιφανές μέλος

Βέβαια μην φανταστείς ότι κάθονται. Αγώνα δίνουμε κάθε φορά...
3 άτομα της κρατάμε με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ειπα να κανω ενα περασμα απο το θεματακι μιας και νιωθω σαν το σπιτι μου εδω οπως ξερετε.
Εμεις συνεχιζουμε ως συνηθως καμια αλλαγη.

natalouko
Επιφανές μέλος
Αχ βρε Νονικάκι, σας σκέφτομαι και εσάς. Αλλά ξέρω ότι ο Ραμσάκος δεν το κάνει επίτιδες...Νυχια δεν τους εχω κοψει ποτε,θα επρεπε ομως.
Ειπα να κανω ενα περασμα απο το θεματακι μιας και νιωθω σαν το σπιτι μου εδω οπως ξερετε.
Εμεις συνεχιζουμε ως συνηθως καμια αλλαγη.![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετα την μπανιερα και το χαλακι σημερα εγκαινιασε και το ωραιο μου παπλωματακι, το σεντονι απο κατω και το στρωμα
Ευτυχως τουλαχιστον που δεν μυριζουν εντονα τα ουρα του ακομα. Ξερω πως οταν εχει αμμολεκανη κοντα του θα παει εκει αλλα αν δεν εχει δε θα κατσει να το σκεφτει και πολυ. Ειχα συνηθισει με την Καραμελα που αν θελει και δεν βρισκει αμμο θα μου νιαουρισει να της ανοιξω αλλα αυτος ο μπαγλαμας απλα τα κανει οπου τον βολεψει εκεινη τη στιγμη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ ποσο σε καταλαβαινω! ετσι ηταν και η παντεχιτα μουΔεν περιμενα να με ριξει η μαυρη μοιρα σε αυτο το θεμαΜετα την μπανιερα και το χαλακι σημερα εγκαινιασε και το ωραιο μου παπλωματακι, το σεντονι απο κατω και το στρωμα
Ευτυχως τουλαχιστον που δεν μυριζουν εντονα τα ουρα του ακομα. Ξερω πως οταν εχει αμμολεκανη κοντα του θα παει εκει αλλα αν δεν εχει δε θα κατσει να το σκεφτει και πολυ. Ειχα συνηθισει με την Καραμελα που αν θελει και δεν βρισκει αμμο θα μου νιαουρισει να της ανοιξω αλλα αυτος ο μπαγλαμας απλα τα κανει οπου τον βολεψει εκεινη τη στιγμη.
οταν δεν ειχε αμμο απλα νιαουριζε χτυποντας την πορτα για να βγει εξω...η ρομινα μου μεχρι και επανω στην τσαντα μου εχεσε επειδη απλα ηθελε να τα κανει εξω και οχι στον πεντακαθαρο αμμο της
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν μπορείτε να βάλετε την άμμο μέσα, Θάλεια μου???Δεν περιμενα να με ριξει η μαυρη μοιρα σε αυτο το θεμαΜετα την μπανιερα και το χαλακι σημερα εγκαινιασε και το ωραιο μου παπλωματακι, το σεντονι απο κατω και το στρωμα
Ευτυχως τουλαχιστον που δεν μυριζουν εντονα τα ουρα του ακομα. Ξερω πως οταν εχει αμμολεκανη κοντα του θα παει εκει αλλα αν δεν εχει δε θα κατσει να το σκεφτει και πολυ. Ειχα συνηθισει με την Καραμελα που αν θελει και δεν βρισκει αμμο θα μου νιαουρισει να της ανοιξω αλλα αυτος ο μπαγλαμας απλα τα κανει οπου τον βολεψει εκεινη τη στιγμη.

Έτσι ώστε να μην έχεις συνέχεια τον νου σου αν θέλει κάποιο να πάει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool