athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ανοίξατε τελικά το θεμάτακι ε???Με τόσο κατούρημα έχετε γίνει ειδικές!!!
Θα συμμετάσχω και εγώ ως χεσμένη, η διαρροιόπληκτη!!!!!
![]()
Εγώ μπορώ να συμμετάσχω που ο Βαλεντίνο κατουράει μέσα στο μπολάκι με το νερό; Και από αυτό το νερό πίνουν και οι άλλοι δύο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ μπορώ να συμμετάσχω που ο Βαλεντίνο κατουράει μέσα στο μπολάκι με το νερό; Και από αυτό το νερό πίνουν και οι άλλοι δύο;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ μπορώ να συμμετάσχω που ο Βαλεντίνο κατουράει μέσα στο μπολάκι με το νερό; Και από αυτό το νερό πίνουν και οι άλλοι δύο;![]()
ειχα την εντυπωση οτι ειχε σταματησει να το κανει..

οχι?

aalyah
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο το επαθε η χαζουλα μου μια φορα την προηγουμενη βδομαδαΚαλησπέρα σας. Εγώ μπορώ να συμμετάσχω που όταν το κορτσούδιμ πάει προς χοντρού της αυτά κολλάνε στις τρίχες στον πωπουδάκο της και τα πάει βόλτα σ'όλο το σπίτι ή αυτό δεν πιάνεται καθώτι δεν είναι δικό της φταίξιμο αλλά των τριχών της? Η τουλάχιστον πιστέυω ότι δεν είναι δικό της το φταίξιμο....![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα σας. Εγώ μπορώ να συμμετάσχω που όταν το κορτσούδιμ πάει προς χοντρού της αυτά κολλάνε στις τρίχες στον πωπουδάκο της και τα πάει βόλτα σ'όλο το σπίτι ή αυτό δεν πιάνεται καθώτι δεν είναι δικό της φταίξιμο αλλά των τριχών της? Η τουλάχιστον πιστέυω ότι δεν είναι δικό της το φταίξιμο....![]()
θα μπορεσεις να συμμετασχεις μονο αν μας πεις οτι με τα κολλημενα κακα της λερωνουν το σπιτι!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αυτο το επαθε η χαζουλα μου μια φορα την προηγουμενη βδομαδα![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
αυτο το επαθε η χαζουλα μου μια φορα την προηγουμενη βδομαδα![]()
Αν είσαι ακόμα στην πρώτη φορά καλά είσαι.
θα μπορεσεις να συμμετασχεις μονο αν μας πεις οτι με τα κολλημενα κακα της λερωνουν το σπιτι!![]()
Κατα κόρον μη σου πω!
Όχι φαντάσου την σκηνή. Την Όλια να τρέχει μπροστά , το σκατό στον πωπό κολλημένο να μπαλαντζάρει πέρα δώθε και την έρμη την μάνα (εμένα) να τρέχω απο πίσω πανικόβλητη να προλάβω μην λερώσει και τίποτα άλλο. Και το σκατό (το κολλημένο στον κώλο) να μου κλείνει το μάτι, να με περιγελάει και να μου ψιθυρίζει με τηλεπάθεια ότι θα μου λερώσει και τα υπόλοιπα πράγματα στο σπίτι. Όλα αυτά το σκατό ε. Όχι η Όλια. Να το διευκρινίσουμε.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αν είσαι ακόμα στην πρώτη φορά καλά είσαι.
Κατα κόρον μη σου πω!
Όχι φαντάσου την σκηνή. Την Όλια να τρέχει μπροστά , το σκατό στον πωπό κολλημένο να μπαλαντζάρει πέρα δώθε και την έρμη την μάνα (εμένα) να τρέχω απο πίσω πανικόβλητη να προλάβω μην λερώσει και τίποτα άλλο. Και το σκατό (το κολλημένο στον κώλο) να μου κλείνει το μάτι, να με περιγελάει και να μου ψιθυρίζει με τηλεπάθεια ότι θα μου λερώσει και τα υπόλοιπα πράγματα στο σπίτι. Όλα αυτά το σκατό ε. Όχι η Όλια. Να το διευκρινίσουμε.Όχι δεν έχω χαζέψει ακόμα αλλά όπως καταλαβαίνετε όπου νά'ναι....
![]()

πολυ γλαφυρη η περιγραφη σου!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν γεννήθηκαν τα κοριτσάκια μου δεν ξέρω πως (πρώτη φορά) δεν καταφέραμε να μάθουμε που είναι το μπάνιο και έτσι λερώναμε σε όλες τις γωνίες του σπιτιού. Για 4 μήνες πέθανα στο σφουγγάρισμα. Κάποια στιγμή βρήκα σαν τρόπο όπου λέρωναν έβαζα μπροστά ένα βαρύ έπιπλό και ταυτόχρονα επέμενα με το να τους δείχνω που είναι η τουαλέτα. Ε! κάποια στιγμή το σταμάτησαν .
Οσες λέτε ότι σας λερώνουν τα στρωσίδια δυστηχως ο μόνος τρόπος είναι κάθε πρωί να τα σηκώνετε και να τα στρώνετε το απόγευμα.
επίσης δεν αρκεί το τοπικό πλύσιμο εμείς δεν το μυρίζουμε αλλά οι γάτες το μυρίζουν τελειως καθαρά που λέρωσαν , είναι αρπακτικά μην ξεχνάτε μυρίζουν οσμές από χιλιόμετρα.
Ελενα το πάπλωμα θέλει τελείως πλύσιμο όλο, αλλιώς και στειρωμένο θα ξαναπάει.
aalyah
Διάσημο μέλος
πολυ γλαφυρη η περιγραφη σου!
![]()
Είναι που το ζω στο πετσί μου βλέπεις....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Είναι που το ζω στο πετσί μου βλέπεις....![]()
εμενα μου λες..

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Περνάς και εσύ όμως......![]()
περναω..

αλλα τι να κανω..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....και...ως κριτης...
...............αλλα ετσι οπως το πατε εσεις,θα συμμετασχω και ως μελος....η πουπου...ειναι γνωστο οτι παιζει ποδοσφαιρο με τα...κακακια της( ειδατε κομψα που το λεω???
) 

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
περναω..αλλα τι να κανω..
![]()
Υπομονή. Και να χαίρεσαι κατα τ'αλλα για το θεικό πλάσμα που έχεις και για την αγάπη του. Και εγώ έτσι κάνω και ας είναι και σνομπ μαντάμ σουσού η δικιά μου.

καταρχην...εγω συμμετεχω σε αυτο το θεμα....ουτως ή αλλως....γιατι ειμαι απο τα ιδρυτικα στελεχη........και...ως κριτης...
...............αλλα ετσι οπως το πατε εσεις,θα συμμετασχω και ως μελος....η πουπου...ειναι γνωστο οτι παιζει ποδοσφαιρο με τα...κακακια της( ειδατε κομψα που το λεω???
)
![]()
Σου λερώνει και σένα το σπίτι δηλαδή?

ιβανα
Επιφανές μέλος
καταρχην...εγω συμμετεχω σε αυτο το θεμα....ουτως ή αλλως....γιατι ειμαι απο τα ιδρυτικα στελεχη........και...ως κριτης...
)
![]()
μαρη πουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σκατουλοπαιχτρα εισαι? και σου ειχα αδυναμια παναθεμα σε
τουλαχιστον τα παιζει οταν ειναι ξερα η φρεσκα? μπλιααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
)
![]()

δεν ξερω για τι απ'ολα τα πρωτογελασω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool