Κατουρομπελάδες...

καποια πραγματα μενουν σταθερες αξιες..:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνος δεν νομίζω να νιώθει γιατί πάντα τα πρωινά έλειπα αλλά την υπόλοιπη μέρα είμαστε μαζί...εξετάσεις αίματος δεν έχει κάνει,γιατί μπορεί να είναι κάτι παθολογικό;

βρε παιδια...επειδημια επεσε;;;μαρια μου και εγω παρομοιο προβλημα εχω με την πουπυ...που αρχισε ξαφνικα να κατουραει κατω απο τον καναπε...και πανω στον καναπε τα μαξιλαρια...τιο να πω,...:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδια...επειδημια επεσε;;;μαρια μου και εγω παρομοιο προβλημα εχω με την πουπυ...που αρχισε ξαφνικα να κατουραει κατω απο τον καναπε...και πανω στον καναπε τα μαξιλαρια...τιο να πω,...:blink::blink::blink:

εγω λεω να πιαστουμε ολοι χερι χερι και να ξεκινησουμε τις προσευχες..:rolleyes::lol::lol::lol:

οταν ο Λουκουμας κατουρουσε το παπλωμα η γιατρος μας ειπε να κανουμε εξετασεις αιματος..γιατι μπορει να ηταν ειτε νεφρα ειτε κατι αλλο..
οκ τώρα αγχώθηκα...:hmm:θα μιλήσω και εγώ με την κτηνίατρο να δω τι θα μου πει...είναι και περσάκι και τα περσάκια έχουν ένα θεματάκι με τα νεφρά τους αν δεν κάνω λάθος:/:ελπίζω να μην έχει κάτι και ας μου κατουράει όπου θέλει

οκ τώρα αγχώθηκα...:hmm:θα μιλήσω και εγώ με την κτηνίατρο να δω τι θα μου πει...είναι και περσάκι και τα περσάκια έχουν ένα θεματάκι με τα νεφρά τους αν δεν κάνω λάθος:/:ελπίζω να μην έχει κάτι και ας μου κατουράει όπου θέλει

καλο ειναι να κανετε εξετασεις να δειτε που βρισκεστε γενικα!:):)μην αγχωνεσε..μπορει και να μην ειναι τιποτα!:) κι εγω ειχα κατααγχωθει και τελικα οι εξετασεις του βγηκαν καθαρες!:):)
αυτα ακριβως τα λογια ειχα πει κι εγω..:):):)

Βρήκα και αυτό https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκτόςαμμολεκάνης/Γνωριμίαμετοπρόβλημα/tabid/205/Default.aspx
ρίξτε μια ματιά...
έχω μείνει τώρα δείτε τι λέει για την ευθανασία στην Αμερική:down::down:αν είναι δυνατόν...

τις εξετασεις να τις κανεις ..για να εισαι σιγουρη..αλλα μην αγχωνεσαι...η πουπυ δεν ειναι περσακι...ειναι υγειεστατη...και ομως κατουραει...:)..

τι το εγραψα πριν , μολις βρηκα κακα της στην τουαλετα στο πατωμα :mad:

εγώ πλέον αμα βρίσκω στο πάτωμα χαίρομαι κιόλας που δεν προτίμησε το κρεβάτι....εκεί φτάσαμε:lol:

εγώ πλέον αμα βρίσκω στο πάτωμα χαίρομαι κιόλας που δεν προτίμησε το κρεβάτι....εκεί φτάσαμε:lol:

:lol::lol::lol: σαν να ακουω τα δικα μου λογια πριν λιγο καιρο...:rolleyes::lol::lol::lol:

φιλε μου γιωργο....συνειδητοποιεις οτι γραφω και εγω εδω ως...ομοιοπαθουσα;;;:lol::lol::lol:........σε καταλαβαινω απολυτα πλεον...:lol:

Μαρια...το κανει μονο στο κρεββατι σου;;;..γιατι αν ναι...τοτε ειναι απιθανο να εχει καποια παθηση.....βεβαια,εσυ ψαξτο,...για να εισαι σιγουρη...:)

φιλε μου γιωργο....συνειδητοποιεις οτι γραφω και εγω εδω ως...ομοιοπαθουσα;;;:lol::lol::lol:........σε καταλαβαινω απολυτα πλεον...:lol:

εφη ακομα το συνεχιζει?? βρηκες ποιος το κανει????????

εφη ακομα το συνεχιζει?? βρηκες ποιος το κανει????????

βρηκα....η πουπυ ειναι!!!...το παλιοπραγμα...μικρουλα μου ειχε δειξει τετοια δειγματα...αλλα οταν στειρωθηκε το ειχε κοψει...τωρα,γιατι το ξαναθυμηθηκε...ουδεις γνωριζει....σημερα και χτες,δεν βρηκα κατουρακια...αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο...θα δειξει..:)

παλι καλα στα κανει κατω απ το κρεβατι και οχι επανω :P
εγω παλι πρωτιμο τα κακα της απ τα τσισα αν και βρομαν περισσοτερο...
παντως ειναι καθαρα απο αντιδραση αυτα οτι κατι τις ενοχλουν και ξεσπαν με αυτο το τροπο.

παλι καλα στα κανει κατω απ το κρεβατι και οχι επανω :P
εγω παλι πρωτιμο τα κακα της απ τα τσισα αν και βρομαν περισσοτερο...
παντως ειναι καθαρα απο αντιδραση αυτα οτι κατι τις ενοχλουν και ξεσπαν με αυτο το τροπο.

ετσι πιστευω και εγω....ή ειναι θεμα συνηθειας...που την αποκτησανε μικρα για καποιο λογο...η πουπυ ειναι υγειεστατη...:)

βρηκα....η πουπυ ειναι!!!...το παλιοπραγμα...μικρουλα μου ειχε δειξει τετοια δειγματα...αλλα οταν στειρωθηκε το ειχε κοψει...τωρα,γιατι το ξαναθυμηθηκε...ουδεις γνωριζει....σημερα και χτες,δεν βρηκα κατουρακια...αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο...θα δειξει..:)
Εγώ το καλοκαίρι που ήταν μικρά τα γατάκια μου και λερώναν στο σαλόνι όπου λερώναν αφου το καθάριζα με ντετόλ μετά έβαζα από πάνω απο το μέρος ένα έπιπλο έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η επίσκεψη σε εκεινο το σημείο. Επίσης κάλυψα με διάφορα κουτιά ότι κενό υπήρχε κάτω από έπιπλα,βιβλιοθήκες, ντουλάπια έτσι ώστε να μην χωράνε να τα κάνουν εκεί(ελπίζω να μην ακούγομαι τρελή:P:blink::bleh::D). Ετσι τα κατάφερα και σταματήσαν να τα κάνουν στο σαλόνι.

αχ τι νσ την κσνω την δικια μου δεν μπωρο να της κρατησω κακια, μολις την σφυριξα ηρθε πηδηξε και καθισε πανω στα ποδια μου ενω γραφω στο pc τωρα:)

και μένα κοιμάται σαν αγγελούδι δίπλα μου,πως να τους κρατήσεις κακία...:happy:δείχνουν τόσο αθώα όταν κοιμούνται...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back