Raisa
Περιβόητο μέλος
Απο μενα οκ αυριο να συνενοηθουμε και για την ωρα που θα μαζευτουμε σπιτι σου![]()
Και από μένα οκ!!

Έστειλα και πμ για την αλλαγή!!!
Για καλό και για κακό όμως σας δίνω και το τηλ. μου μήπως ξέχασα κάποιον!!!
6997-219225 για όποιον δεν μας βρει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ωραία. Το σημειώνω, αν και νομίζω πως θα σας καταλάβω και θα με καταλάβετε έτσι κι αλλιώς!Και από μένα οκ!!
6997-219225 για όποιον δεν μας βρει![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Απο μενα οκ αυριο να συνενοηθουμε και για την ωρα που θα μαζευτουμε σπιτι σου![]()
Και από μένα οκ!!
6997-219225 για όποιον δεν μας βρει![]()
Στις 5 η ώρα σπίτι μου και ταξί από εδώ και κάτω οκ???

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ωραία. Το σημειώνω, αν και νομίζω πως θα σας καταλάβω και θα με καταλάβετε έτσι κι αλλιώς!![]()
και όπως και να έχει θα γνωριστούμε εδώ τα καταφέραμε στην καμάρα την πρώτη φορά που δεν ξεραμε κανέναν τώρα που θα είμαστε 3 και 4 μαζί????
μια χαρά θα μας βρεις.....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλά, εσείς θα με καταλάβετε νωρίτερα γιατί θα έχω μια αύρα Γιαπωνέζου τουρίστα!και όπως και να έχει θα γνωριστούμε εδώ τα καταφέραμε στην καμάρα την πρώτη φορά που δεν ξεραμε κανέναν τώρα που θα είμαστε 3 και 4 μαζί????
μια χαρά θα μας βρεις.....![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλά, εσείς θα με καταλάβετε νωρίτερα γιατί θα έχω μια αύρα Γιαπωνέζου τουρίστα!![]()
ok τα λέμε άυριο....

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλά, εσείς θα με καταλάβετε νωρίτερα γιατί θα έχω μια αύρα Γιαπωνέζου τουρίστα!![]()

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και περιμένω νέα!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΚριμαΠριν λίγο επιβεβαιώθηκε ότι δε θα μπορέσω να έρθω. Καλά να περάσετε.
Και περιμένω νέα!![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πριν λίγο επιβεβαιώθηκε ότι δε θα μπορέσω να έρθω. Καλά να περάσετε.
Και περιμένω νέα!![]()
Λυπάμαι που δεν θα έρθεις κρίμα ήθελα πολύ να σε δώ.....

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λυπάμαι που δεν θα έρθεις κρίμα ήθελα πολύ να σε δώ.....![]()

Θα μας κάτσει άλλη φορά.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα μας κάτσει άλλη φορά.
![]()
Κρίμα βρε που δεν μπορείς!

Όσο για την άλλη φορά φρόντισε να μπορείς

(σε περιμένει ένας γκρι μαμάκιας γάτος για αγκαλιές και χαδάκια στην κοιλιά
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρίμα βρε που δεν μπορείς!
Όσο για την άλλη φορά φρόντισε να μπορείς(σε περιμένει ένας γκρι μαμάκιας γάτος για αγκαλιές και χαδάκια στην κοιλιά
)

Προς το παρόν, τρίψ' του λίγο κοιλίτσα εκ μέρους μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν κορίτσια η ώρα πλησιάζει ....έτοιμες όλες;;;

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Λόχοοοοοοοος, προσ'χή!![]()

Καλό!!!Μαγισούλα που είσαι; Σου έστειλα πμ....δεν θα έρθω από σένα, θα πάω κατευθείαν στο καφέ με ταξί...το αμάξι το πήρε ο ανδρούλης
και δεν έχω με τι να έρθω ως εσένα!Τα λέμε εκεί!
Φιλάκια

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω θελωωωωΚρίμα βρε που δεν μπορείς!
Όσο για την άλλη φορά φρόντισε να μπορείς(σε περιμένει ένας γκρι μαμάκιας γάτος για αγκαλιές και χαδάκια στην κοιλιά
)
Μια πολυ εγκυρη πηγη μου ειπε οτι ο Fidel τρελενεται για αγκαλιτσες και χαδακια
Το καλυτερο μου γιατι η δικη μου μη μου απτου πριγκιπισσα δεν με καταδεχεται
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Λόχοοοοοοοος, προσ'χή!![]()
Αφου το θέτεις έτσι μόλις σε δώ μιας και είμαστε παλλιές εμείς θα σε βάλω μία προσοχή να την χτυπήσεις>>>>>>

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και εγω θελωωωωΜια πολυ εγκυρη πηγη μου ειπε οτι ο Fidel τρελενεται για αγκαλιτσες και χαδακια
Το καλυτερο μου γιατι η δικη μου μη μου απτου πριγκιπισσα δεν με καταδεχεται
![]()
Και φυσικά θα πάρεις και συ τη δόση σου!!!

Θα οργανώσω καφέ στο σπίτι μου ...και ελπίζω να έρθετε

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και βεβαια θα'ρθωΚαι φυσικά θα πάρεις και συ τη δόση σου!!!
Θα οργανώσω καφέ στο σπίτι μου ...και ελπίζω να έρθετε![]()
Εχω και μια μεγαλη τσαντα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool