Κεραμιδό-maniacs

Πανδαισία!!!!:up::up::up:Φαίνεται, οι παππούδες του χωριού τα φροντίζουν τα γατάκια, γιατί είναι τροφαντά και καθαρά. Κι αυτά , όμως, θα έχουν άφθονα ποντίκια για γεύμα υποθέτω, όπως όλα τα γατιά στην εξοχή, γενικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανδαισία!!!!:up::up::up:Φαίνεται, οι παππούδες του χωριού τα φροντίζουν τα γατάκια, γιατί είναι τροφαντά και καθαρά. Κι αυτά , όμως, θα έχουν άφθονα ποντίκια για γεύμα υποθέτω, όπως όλα τα γατιά στην εξοχή, γενικά.
οντως ειδες ηταν ολα τσουπωτα τσουπωτα:up::up:
πως γινεται αυτο:hmm: λες το χωριο να τα φροντιζει??? μακαρι:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο χωριό περνάνε πολύ καλά τα αδέσποτα γατάκια, αρκεί να μη βρεθεί κανενας παρανοϊκός να τα φολιάσει. Άλλωστε, βρίσκουν άφθονα θηράματα, πολλοί τα ταΐζουν, κι ας μην είναι δικά τους , πολλά αυτοκίνητα δεν υπάρχουν να κινδυνεύουν και έχουν προσαρμοστεί οι γούνες τους στο κρύο, οπότε κι αν δεν κοιμούνται μέσα σε σπίτι, αλλά, σε υπόστεγα ή αποθήκες ή σταύλους, δεν κρυώνουν ιδιαίτερα. Ασφαλώς, δεν έχουν το προσδόκιμο ζωής των γατιών που έχουν κάνει εμβόλια και είναι στειρωμένα, ασφαλώς, λειτουργεί η φυσική επιλογή και επιβιώνουν τα πιο ισχυρά, αλλά, η ζωή του χωριού δεν είναι εφιαλτική για τα αδέσποτα ,όπως στις πόλεις.

εχεις δικιο. εν τω μεταξυ κοιμοντουσαν ολες μαζι σαν κουβαρι. πεντε μαζι η επτα μαζι για να ζεσταινονται
απιστευτες:)

Επιτέλους!!!Μας καταδεχτήκατε :up::up::up:Εδώ, όμως, υπάρχουν τρεις όροι κυρία μου: Φωτογραφίες, φωτογραφίες και, τι άλο;.....α, ναι! Πολλές Φωτογραφίες:up::up::up::up:

Όλιο και Νεφέλη, καλά σας λέει η Ελένη Π: για να σας συγχωρήσουμε την απαράδεκτη απουσία σας, θέλουμε φωτό, φωτό, πολλές φωτό! ;):D:D:D:D

Πολλές φωτό έβαλα στο Gallery: https://www.mycat.gr/gallery/browseim...=3&userid=5053

Μόλις τράβηξα βιντεάκια με τα χαζούλια μου να παίζουν ή με τα παιχνίδια τους ή με τα πόδια μου. Και πιστέψτε με, ο Όλιο προτιμάει τα τελευταία, παρά τα παιχνίδια του. :confused:

Καλε αυτα παραμεγαλωσαν!Αντε το καλοκαιρακι θα παιζουν με τον Σειριο και τη Μόιρα!:D

Καλε αυτα παραμεγαλωσαν!Αντε το καλοκαιρακι θα παιζουν με τον Σειριο και τη Μόιρα!:D

Μακάρι.:)
Προσπαθώ να ανεβάσω στο φωτομπάκετ ένα βίντεο με την τρελλαμένη Νεφέλη που είναι στα ντουζένια της...και το βγάζει φέιλντ,πιθανά γιατί είναι τεράστιο. Αν το καταφέρω, εκεί να δεις γέλιο...:D

Φτου, φτου, υπέροχα είναι, τί φουντωτές ουρές που έχουν, και ο Όλιο έχει μια φοβερή κεφάλα, κατάλληλη για φιλιά. Γέλασα πολύ εκεί που έπαιζαν κι ενώ ο Όλιο χάζεψε προς στιγμήν, πήγε η σουρουκλεμέ και του όρμηξε από πίσω:lol::lol::lol:Καθόλου δεν σέβεται το Fair play!!:lol::lol:

Και η Νεφελίτσα στις μεγάλες τρέλλες της και το παιχνίδι με τον Όλιο.
:happy:

Συγνώμη για το μεγάλο βίντεο, αλλά δεν ήθελα να το κόψω...:happy:

Χμμμ...δεν μου το πήρε εντέλει! Καμιά ιδέα πως να το ανεβάσω επειδή είναι μεγάλο, έχετε;

Φτου, φτου, υπέροχα είναι, τί φουντωτές ουρές που έχουν, και ο Όλιο έχει μια φοβερή κεφάλα, κατάλληλη για φιλιά. Γέλασα πολύ εκεί που έπαιζαν κι ενώ ο Όλιο χάζεψε προς στιγμήν, πήγε η σουρουκλεμέ και του όρμηξε από πίσω:lol::lol::lol:Καθόλου δεν σέβεται το Fair play!!:lol::lol:

Όντως Ελένη έχει κεφάλα ο Όλιο και εππίσης έχουν πολύ φουντωτές ουρές που μαδάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Η Νεφέλη έτσι κάνει. Τραβάει τα αυτιά πίσω και ξάφνου του ορμάει...:D είναι μία αυτή...
Σήμερα η χαζή έχωσε τα νύχια της μέσα στα μάτια του Όλιο καιτρόμαξα από τη φωνή που έβγαλε το μανάρι μου.:(:mad:

Zoo τα βιντεακια καταπληκτικα οπως και οι φωτογραφιες!:up:
Περισσοτερο μου αρεσε το βιντεακι πανω στο δεντρο:up: και φυσικα η φωτο με την στολη του Αγιου Βασιλη.;)
Η Δωρα εχει δικιο μεγαλωσαν πολυ.:DΠρεπει να ειναι πολυ κοντα σε ηλικια και τα δυο τους.Ο Ολιο ειναι ο ασπρομαυρος και η Νεφιλιτσα η τριχρωμη?:)

Υ.Γ Και εγω που νομιζα οτι τα δικα μου μαλωνουν και τσακωνονται, σε συγκριση με τα δικα σου μικρουλια, ο Αρης μια χαρα καλο παιδι ειναι:blink:;):lol::lol:

Πρεπει να ειναι πολυ κοντα σε ηλικια και τα δυο τους.Ο Ολιο ειναι ο ασπρομαυρος και η Νεφιλιτσα η τριχρωμη?:)

Υ.Γ Και εγω που νομιζα οτι τα δικα μου μαλωνουν και τσακωνονται, σε συγκριση με τα δικα σου μικρουλια, ο Αρης μια χαρα καλο παιδι ειναι:blink:;):lol::lol:

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, η Νεφέλη έχει γεννηθεί αρχές Ιουλίου και ο Όλιο μέσα Ιουλίου. :happy:
Είναι δηλαδή η Νεφέλη ( ναι είναι η τρίχρωμη), 6 μηνών και ο Όλιο ( ο ασπρόμαυρος), 5 1/2 μηνών.
Παρ΄όλα αυτά η Νεφέλη που τη βρήκα στο δρόμο και ήταν ήδη 4 μηνών, προφανώς λόγω ότι έζησε στο δρόμο σκαρφαλώνει και χοροπηδάει σαν τρελλή, σε αντίθεση με τον Όλιο, που δεν μπορεί να τη φτάσει όσο και αν προσπαθεί ο καλός μου. ( Ο Όλιο ήταν περίπου 40 ημερών όταν τον βρήκα, που σημαίνει ότι έμαθε μέσα στο σπίτι και όχι στο δρόμο.

Αααααχ! Κι άλλο οφθαλμόλουτρο! Επιτέλους ευχαριστήθηκα Olio και Νεφέλη! Πολύ πλάκα αυτά τα κυνηγητά τους. Κουκλιά έγιναν και τα δύο! Φτου, σκόρδα! :)

Κι επειδή δεν ανεβαίνει το μεγάλο βίντεο που σας έλεγα, τράβηξα τη Νεφέλη ξανά σε στιγμές...μεγάλης τρέλλας!!
Από την 3η μέρα του χειρουργείου πηδάει έτσι η χαζούλα. :blink: Και να φανταστείτε, τα ράμματα τα έχει ακόμη!!! :blink:

Κι εδώ ο Όλιο στην πιο γλυκιά του στιγμή.:rolleyes::inlove: Δεν κοιμάται χωρίς την γατούλα λούτρινο,τον χουχούκο του που λέω εγώ. Όπου και να πάμε, το παίρνουμε μαζί. :happy:

Κι επειδή δεν ανεβαίνει το μεγάλο βίντεο που σας έλεγα, τράβηξα τη Νεφέλη ξανά σε στιγμές...μεγάλης τρέλλας!!
Από την 3η μέρα του χειρουργείου πηδάει έτσι η χαζούλα. :blink: Και να φανταστείτε, τα ράμματα τα έχει ακόμη!!! :blink:

Κι εδώ ο Όλιο στην πιο γλυκιά του στιγμή.:rolleyes::inlove: Δεν κοιμάται χωρίς την γατούλα λούτρινο,τον χουχούκο του που λέω εγώ. Όπου και να πάμε, το παίρνουμε μαζί. :happy:
Η Νεφέλη είναι μια κούκλα! Ευτυχώς που ο Beeb κοιμάται, γιατί αν την έβλεπε θα πάθαινε ζαπλαμά! :inlove::inlove:
Όσο για τον Όλιο, νομίζω πως ακούγεται και χουρχούρισμα... :inlove::inlove::inlove::inlove:

Η Νεφέλη είναι μια κούκλα! Ευτυχώς που ο Beeb κοιμάται, γιατί αν την έβλεπε θα πάθαινε ζαπλαμά! :inlove::inlove:
Όσο για τον Όλιο, νομίζω πως ακούγεται και χουρχούρισμα... :inlove::inlove::inlove::inlove:

Ευχαριστούμε για όλα τα καλά σας λόγια κυρία μου.
Τόσο ερωτιάρης είναι ο Beeb; :P:)
Όσο για τον Όλιο ναι, τον τράβηξα πολύ κοντά για να ακούγεται το ροχαλητό και γουργουρητό! :happy:

Ευχαριστούμε για όλα τα καλά σας λόγια κυρία μου.
Τόσο ερωτιάρης είναι ο Beeb; :P:)
Όσο για τον Όλιο ναι, τον τράβηξα πολύ κοντά για να ακούγεται το ροχαλητό και γουργουρητό! :happy:
Ω, ναι! Beeb el torero! Λατίνος εραστής! Γάτος μάτσο αλλά όχι ματσό, ένα παιδί του λαού, ένας ταυρομάχος που ψάχνει την Κάρμεν του! :cool:;):lol:

Έτσι πώς γουργουρίζει ο Όλιο, είναι για ζούπηγμα ξεγυρισμένο... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Σαν γνήσια κεραμιδόγατα που είμαι, είπα να δείξω τα προσόντα μου στη μαμά σήμερα...:cool:
Έτσι το έσκασα από το σπίτι και εκείνη φοβήθηκε και άρχισε να με φωνάζει από την ταράτσα.
Μου βγήκε ξυνό όμως και γρήγορα κατάλαβα ότι εκεί που είχα σκαρφαλώσει ( σε μπαλκόνι σε άλλο σπίτι), δεν μπορούσα να κατέβω και έτσι άρχισα να κλαίω :redface: μήπως και με πάρει η μαμά μου. Όμως δεν έφτανε και μέχρι να φέρει κάτι μακριά ξύλα για να πατήσω, ...εγώ την έκανα από την άλλη πλευρά για να μην την κουράζω, αλλά είχε όλο σπίτια και βρέθηκα στο εξωτερικό γκαράζ μιας πολυκατοικίας σε άλλον δρόμο. :/:
Κι ενώ είχα πανικοβληθεί γιατί δεν ήξερα που ήμουν, τσουπ σκάει μύτη η μαμά μου τρομαγμένη και έτρεξε να με πάρει αγκαλιά. :rolleyes:
Εγώ όμως δεν ήθελα να της δείξω ότι φοβάμαι και άρχισα να παίρνω το δρόμο της επιστροφής από όπου πήγα εκεί. Αλλά η μαμά δεν με άφησε!!!:mad::mad::mad: Και δεν ξέρω το γιατί. :hmm:
Με πήρε αγκαλιά, άρχισε να με φιλάει ( φτάνει με κάτσιασες της έλεγα :mad:, αλλά εκείνη συνέχιζε...:down:) και με πήγε σπίτι από άλλο δρόμο που δεν ήξερα, παρ΄όλο που διαμαρτυρόμουν να με αφήσει κάτω μόνη μου.
Ρεζίλι με έκανε.:mad: Κοτζάμ γάτα και δεν με άφηνε να περπατήσω...τι θα λέει ο κόσμος...:hmm:
Εγώ πως θα δείξω τα προσόντα μου και τι μπορώ να κάνω, ε; Όχι έγω άδικο, πείτε μου...:cool:

Νεφελιτσα τριχρωμη κουκλιτσα, και εγω το ειχα σκασει μια φορα και σκαρφαλωσα πανω στην τεντα και απο εκει στην ταρατσα οπου εκανα τις εξερευνησεις μου.:happy: Ακουγα βεβαια την μαμα μου που με εψαχνε, με φωναζε και εκλαιγε, αλλα δεν καταλαβα γιατι τετοιος ντορος για μια μικρη βολτα. Και οταν καποια στιγμη εμφανιστηκα απο την κρυψωνα μου, εκανε σαν τρελλη με αρπαξε αγκαλια και με φιλουσε συνεχεια.:blink:
Και ολα αυτα για μια βολτα:confused: Και μετα απ'αυτο μου εβαλε μια βλακεια, που την λεει "σαμαρακι".:mad::down: Αλλα εγω φυσικα καταφερνω να το βγαζω!:up: Μην "μασας", και για οποιες συμβουλες θελεις, εγω εδω ειμαι.:cool::D
Υ.Γ Ο Ολιο δεν ηρθε μαζι σου? Η ξυνη (η Μυρτω) ποτε δεν ερχεται μαζι μου ,μαλλον βαριεται ε.....εχει και τα χρονακια της!;):lol:

Σε μουσουδοφιλω
ΑΡΗΣ

Υ.Γ Ο Ολιο δεν ηρθε μαζι σου? Η ξυνη (η Μυρτω) ποτε δεν ερχεται μαζι μου ,μαλλον βαριεται ε.....εχει και τα χρονακια της!;):lol:

Σε μουσουδοφιλω
ΑΡΗΣ

Γειά σου Αρούλη. :)
Όχι ο Όλιο δεν μπορεί να πηδήξει όπως εγώ...:rolleyes: Ίσως αν ήταν μαζί μου να το επιχειρούσε, αλλά είχε μπει μέσα να κοιμηθεί. Έτσι βρήκα ευκαιρία και το έκασα.
Σαμαράκι είπες, ε;...:blink: Ευτυχώς η μαμά δεν μας το βάζει γιατί μπλεκόμαστε στα δέντρα και στα πράγματα της αυλής και απόότι μου είπε ο Όλιο πήγε να πνιγεί πολλές φορές. :/:
Έτσι μας αφήνει να χαρούμε, είμαστε και κεραμυδόγατα που είχαμε μάθει στο δρόμο και δεν μπορούμε τοσαμάρι σαν να είμαστε γαιδούρια...αλλά σήμερα είπα να της δείξω τις ικανότητές μου. Γιατί δεν χαίρεται που με βλέπει να κάνω εξτρίμ πράγματα; :hmm: πολύ μούχλα είναι μάλλον. :mad::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back