Κεραμιδό-maniacs

Ειρηνη, ο Αρης καθε φορα που βγαινει στην βεραντα, σκαρφαλωνει στην τεντα(ειναι οριζοντια και εχει για πατημα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω):( Αλλα τωρα(αφου τα εξερευνησε ολα) περιοριζεται μονο πανω στην τεντα και κατεβαινει με τα χιλια ζορια, οταν τον φωναζω.Συνηθως τον δελεαζω με κατι(φαγητο η παιχνιδακι).Οσο και να το παλεψα με το σαμαρακι, τζιφος.Καταφερνει και το βγαζει.:down:Το καλο τωρα με τα κρυα, ειναι οτι δεν ζηταει τοσο το εξω.
Η Μυρτω παλι εδω οσο και να βγαινει στην βεραντα, δεν σκαρφαλωνει πουθενα.:DΣτο χωριο ομως εχει την συνηθεια να βγαινει νωρις το πρωι και να κανει βολτες στα διπλανα οικοπεδα, ισως επειδη εχει πολυ ησυχια.Ευτυχως που ξερουν οτι ειναι δικη μου και δεν την πειραζουν(και δεν εχουν σκυλο).:hmm:Καθε φορα που βγαινει απο το οικοπεδο μεχρι να την καταφερω να γυρισει, "κοψοχολιαζω"στην κυριολεξια.:hmm:
Αν μαθουν το εξω, νομιζω οτι ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να τους το στερησεις.:hmm::(
Νικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μαθουν το εξω, νομιζω οτι ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να τους το στερησεις.:hmm::(
Νικη

Πρώτον τα γατιά μου είχαν μάθει έξω,γιατί είναι αδέσποτα. Ειδικά η Νεφέλη που την βρήκα και 4 μηνών.
Επιπλέον, ζω σε μονοκατοικία με αυλή και 2 δέντρα ( το ένα ξεπερνάει σε ύψος το σπίτι). Είναι αδύνατον να μην βγουν έξω. Ανοίγω συνέχεια είτε για να αεριστεί το σπίτι, είτε για να κάνω δουλειές, είτε για να πάω στο πλυσταριό.
Επιπλέον τον Όλιο αναγκάστηκα παλαιότερα και τον άφησα όταν νοσηλεύτηκα, 1 εβδομάδα μόνο του στην αυλή και στο πλυσταριό.
Πως να τα περιορίσεις, αυτά τα γατιά τώρα;
Ήδη έχω αγχωθεί που θα πάω σε διαμέρισμα και που θα είναι και μικρό και με ένα μόνο μπαλκόνι, τι θα κάνω; Θα τα φυλακίσω τα καημένα και τα λυπάμαι, έτσι όπως έμαθαν.
Όταν όμως βρέχει και δεν τα βγάζω,κάνουν σαν τρελά και κλαίνε. :/: Μόλις ανοίξω φεύγουν σφεντόνα...και είναι όλο χάδια και χαρούμενα όλη τη μέρα.
Και μου την είπαν και άσχημα εδώ ότι δεν νοιάζομαι για τα γατιά και τα βγάζω έξω. :mad: Ας μείνει αυτή που το είπε σε μονοκατοικία και αν μπορεί ας τα κλειδώσει σαν να είναι φυλακισμένα. :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και απο μάς και Χρόνια Πολλά!!!:)

Είμαστε πολύ κουρασμένα απο τις Γιορτές, τα ξενύχτια, τους χορούς, και τα ποτά...

P1060026.jpg

P1060005.jpg

Και εδώ η μάνα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας Χριστουγεννιάτικα...αλλά ΔΕΝ πέτυχε.:down:
(είπε να βάλει σταγόνες στα μάτια του Κίκη...) Η φώτο είναι σημερινή.. 10 μέρες μετά.
P1060032.jpg

ΑΥΡΙΟ... έχει αιμοδοσία στον Δήμο και θα πάω... θέλω να δω τα μούτρα της νοσοκόμας....:lol:

Και μου την είπαν και άσχημα εδώ ότι δεν νοιάζομαι για τα γατιά και τα βγάζω έξω. :mad: Ας μείνει αυτή που το είπε σε μονοκατοικία και αν μπορεί ας τα κλειδώσει σαν να είναι φυλακισμένα. :down:

Ειρηνη κανεις δεν μπορει να σου πει πως θα ζουν τα γατια σου.Να πει την γνωμη του και να συμβουλεψει καλοπροαιρετα, ναι, αλλα απο εκει και περα εσυ και μονο εσυ εχεις την ευθυνη για την ζωη και την υγεια τους.:hmm::)
Παντος κατι που παρατηρησα και στην Μυρτω και στον Αρη ειναι το εξης.
Οταν πρωτοηρθε το καθενα τους στο χωριο εκανε μια πολυ μεγαλη βολτα στην περιοχη,σε αποσταση 300-400 μετρων, τα μαζευα.:hmm:Μετα ομως δεν το ξαναεκαναν και περιοριζονται σε δυο-τρια συγκεκριμενα σημεια που επιλεγουν.Ισως η Νεφελιτσα αισθανθηκε πια αρκετα δυνατη και περιεργη να γνωρισει και να ελεξει την περιοχη γυρω της.:hmm:
Δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γινεται συνεχεια αυτο.:D

Julia οι φωτο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΣ οπως παντα.;) Τι υπεροχη συναθροιση ειναι αυτη!:up::up::up: Διακρινω τον Κικη καπου(στην πρωτη φωτο) η κανω λαθος.;):D:D
Οσο για το χερι, αυτο ειναι το παρασημο της περηφανης ΓΑΤΟΜΑΜΑΣ!:blink:;) :lol::lol:

Και εδώ η μάνα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας Χριστουγεννιάτικα...αλλά ΔΕΝ πέτυχε.:down:
(είπε να βάλει σταγόνες στα μάτια του Κίκη...) Η φώτο είναι σημερινή.. 10 μέρες μετά.

ΑΥΡΙΟ... έχει αιμοδοσία στον Δήμο και θα πάω... θέλω να δω τα μούτρα της νοσοκόμας....:lol:

Μπράβο σου για την αιμοδοσία!!!:rolleyes: Άσε τη νοσηλεύτρια να φαντάζεται...:cool:

Κοιτάξτε τι έκανα στα χέρια της μαμάς μου...Είμαι ή δεν είμαι γάτος...

Συνημμένα

• Ειhjκόνα019.jpg
    Ειhjκόνα019.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Εικόoνα012.jpg
    Εικόoνα012.jpg
    70,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Εικόνα0k20.jpg
    Εικόνα0k20.jpg
    96,5 KB · Εμφανίσεις: 23
Με τέτοια φάτσα, τι λέτε, δεν μπορώ να τα καταφέρω; :cool:

Συνημμένα

• Ειuuκόνα038.jpg
    Ειuuκόνα038.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Με τέτοια φάτσα, τι λέτε, δεν μπορώ να τα καταφέρω; :cool:
Τι υπεροχη φατσουλα που εχει ο Ολιο:inlove::inlove::inlove:
Και η διχρωμη μυτουλα ....για δαγκωμα!:kiss::kiss::kiss:

:lol::lol:......

Όχι Νίκη δεν είναι ο Κίκης. Τέλειο φατσόνι zoo!!!! Έχει το χαμόγελο του joker!!!:up:

Είναι ο Μπόμπος ο αδελφός της Τζίνης, της τρίχρωμης ξάπλα μπροστά.:P

P1060010.jpg

Βρε παιδιά, βάλτε και κανένα προειδοποιητικό προτού ανεβάσετε τέτοιες ωραίες φωτό από γατοκουβάρια ή γατιά σόλο!
Είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία, π' ανάθεμά με!
ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ζοο, ο μπέμπης δύσκολα θα ξεκόψει από αυτό το χουζουλιάρικο πάνινο ζωάκι, θα του θυμίζει τη μαμά του:inlove:Τί ωραία ζυμαράκια που κάνει σ'αυτό!!! Μην ανησυχείς, θα προσαρμοστούν τα γατάκια στο διαμέρισμα. Μπορεί να τους κακοφανεί στην αρχή, αλλά, τα γατάκια είναι ευτυχισμένα εκεί που είναι και η μαμά τους, όχι μόνο στα ντουβάρια, που μεγάλωσαν, όσο κι αν απολαμβάνουν τον κήπο και τα δέντρα:)
Τζούλια, οι φωτογραφίες σου είναι πάντα η χαρά του γατομανιακού. Καλή Χρονιά σε όλους σας!!!!

:lol::lol:......

Τέλειο φατσόνι zoo!!!! Έχει το χαμόγελο του joker!!!:up:

Χαχαχαχα...εκείνου του κακού, ε; :up: Μα κοίτα τι αντίθεση με το αβατάρ και με το βίντεο που κάνει ζυμαράκια. :rolleyes:

Καλά αυτές οι γάτες σου, είναι το κάτι άλλο. :inlove: Πω-πω...να τις ζουλάς και φιλάς όλες μαζί. Η απόλυτη ευτυχία!!! :)

Ζοο, ο μπέμπης δύσκολα θα ξεκόψει από αυτό το χουζουλιάρικο πάνινο ζωάκι, θα του θυμίζει τη μαμά του:inlove:Τί ωραία ζυμαράκια που κάνει σ'αυτό!!!

Καλέ έχει γυαλίσει το κουκλί στη κοιλιά από τη βρώμα, η οποία δεν φεύγει ούτε στο πλυντήριο με το πλύσιμο. Και όταν το πλένω κλαίει και το ψάχνει. Του πήρα και καινούριο άλλο και δεν το θέλει. Θέλουμε αυτό! :blink: Τα έβαλα μαζί για να πάρει το καινούριο τη μυρωδιά από το παλιό, αλλά τίποτα... Έχει αρχίσει να ψιλομαδάει κιόλας και όταν σηκώνεται ο Όλιο είναι γεμάτος χνούδια στο κεφάλι...:lol:

Επειδή μασουλάει τα μαλλιά μου, ρώτησα την κτηνίατρο ( και για το κουκλάκι) και μου είπε ότι ότι μαλλιαρό, στα γατάκια που αποχωριστήκαν τη μαμά τους μικρά, τους θυμίζει τη γούνα της μαμάς τους, γι΄αυτό και τρίβονται και βυζαίνουν εκεί. :happy:

Και όταν το πλένω κλαίει και το ψάχνει. Του πήρα και καινούριο άλλο και δεν το θέλει. Θέλουμε αυτό! :blink: Τα έβαλα μαζί για να πάρει το καινούριο τη μυρωδιά από το παλιό, αλλά τίποτα... Έχει αρχίσει να ψιλομαδάει κιόλας και όταν σηκώνεται ο Όλιο είναι γεμάτος χνούδια στο κεφάλι...:lol:
Ο Όλιο είναι ανθρωπόγατος!!!Ακριβώς ΑΥΤΟ έκαναν και τα δυό μου παιδιά. Στην αρχή με ΕΝΑ σεντονάκι, που έβαζαν στα μούτρα για να κοιμηθούν, και ύστερα η μεγάλη με ένα αρκουδάκι .Είχαμε δράματα όταν τα έπλενα:lol::lol::lol::lol:

Ο Όλιο είναι ανθρωπόγατος!!!Ακριβώς ΑΥΤΟ έκαναν και τα δυό μου παιδιά. Στην αρχή με ΕΝΑ σεντονάκι, που έβαζαν στα μούτρα για να κοιμηθούν, και ύστερα η μεγάλη με ένα αρκουδάκι .Είχαμε δράματα όταν τα έπλενα:lol::lol::lol::lol:

Εγώ, ευτυχώς, πρόλαβα κι έπλυνα τον τάρανδο του Νίνο χωρίς να πάρει είδηση την προσωρινή απώλεια:lol: Αλλά να δείτε πως έκανε μόλις τον πήρε πίσω, καθαρό και μοσχοβολιάρη... δεν τον άφηνε από τα πατούσια του! Έπρεπε να τον κάνει μαύρο με τη μία:P

Πολλές φωτό έβαλα στο Gallery: https://www.mycat.gr/gallery/browseim...=3&userid=5053

Μόλις τράβηξα βιντεάκια με τα χαζούλια μου να παίζουν ή με τα παιχνίδια τους ή με τα πόδια μου. Και πιστέψτε με, ο Όλιο προτιμάει τα τελευταία, παρά τα παιχνίδια του. :confused:
Ειρηνη μου τελεια τα βιντεακια!
Τα μωρα σου ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ:up:...τη φορμα για το O.F.C. δεν μου εστειλες:/::P:lol:

Παιδιά, πείτε μου, τόπαιξα καλά σ'αυτήν την περίπτωση; Μόλις με ανακάλυψε, την κοίταξα και είπα:"Μμμμμρρ, άχχχε μανιούλα μου τη Μπάχχχχχυ χιου, είναι τόχχχιο ωραία τα ανθρωποκρέβατα!!:rolleyes::rolleyes:..Μρρρρρρ:baby::baby:"

Συνημμένα

• DSCF2991.jpg
    DSCF2991.jpg
    141,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSCF2992.jpg
    DSCF2992.jpg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCF2990.jpg
    DSCF2990.jpg
    175 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSCF2987.jpg
    DSCF2987.jpg
    210 KB · Εμφανίσεις: 34
υπναρου:) ωραιο το κρεβατι σου. τα σεντονια ταιριαζουν με τα χρωματα σου.
αληθεια αυτο ειναι το δωματιο σου????:hmm::hmm:

Παιδιά, πείτε μου, τόπαιξα καλά σ'αυτήν την περίπτωση; Μόλις με ανακάλυψε, την κοίταξα και είπα:"Μμμμμρρ, άχχχε μανιούλα μου τη Μπάχχχχχυ χιου, είναι τόχχχιο ωραία τα ανθρωποκρέβατα!!:rolleyes::rolleyes:..Μρρρρρρ:baby::baby:"

Νομίζω ότι πας για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, μικρή μου Μάρθα Βούρτση!!!:lol::lol::lol:

Νομίζω ότι πας για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, μικρή μου Μάρθα Βούρτση!!!:lol::lol::lol:
Χι, χι, χι,κυρία Χρύσα, είδατε, κάνω κι εγώ ζουζουνιές:D:DΚαι,....ναι, με άφησε η μάμυ και ευχαριστήθηκα μια φορά κι εγώ ύπνο σε ανατομικό στρώμα:lol::lol::lol::lol:Ο Μπαμπάς, όταν το πήρε χαμπάρι, με πήρε αγκαλιά και με πήγε στον καναπέ, αφού μου έδωσε φιλάκια, αλλά, μάλωσε τη μαμά, χι,χι,χι,χι, γιατί το κατάλαβε ότι με άφησε, δεν την πίστεψε, που πήγε να κάνει την ανήξερη:lol::lol::lol::lol:
Κυρία Βίκυ, αυτό είναι το κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά. Τα βράδια, μερικές φορές με παίρνει η μαμά αγκαλίτσα, πάνω από το πάπλωμα, όμως. Όταν έλθει ο μπαμπάς, με βγάζει έξω στο καθιστικό, γιατί΄μου έχουν, λέει, δυό φωλιές πια, και δεν ικανοποιούμαι;:rolleyes::rolleyes:

μπασσετουλα. μια μερα τωρα, μια μερα μετα... θα τους πεταξεις εξω απο το δωματιο κ θα γινει δικο σου.:up::up:
κ αν σε βρουν σε καλη στιγμη να τους επιτρεψεις να ξαπλωσουν κ αυτοι οι φτωχοι γονεις:lol::lol:
ελα μωρε αφου ξερω οτι εισαι καλη γατουλα. θα τους αφηνεις παντα:)

Θυμάσαι, μικρή μου, που σου τα έλεγα; Σιγά μη δεν ήξερα εγώ από τέτοια κόλπα: η μαλαγανιά ποτέ δεν άφησε καμιά μάνα ασυγκίνητη.:rolleyes:
Συνέχισε έτσι και Όσκαρ θα πάρεις όπως σου είπε η μαμά της Μπουμπούς και στο κόκκινο χαλί θα κάνεις βαρελάκια και στο κρεβάτι θα συνεχίσεις να ανεβαίνεις!

Η φίλη σου Μέλη:greycat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back