Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ τους το κάνω αυτό κι έπειτα τους λέω και κατσαρίδες!μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ποιος με κοροιδευει μωρε??![]()

Μωρέ ένας κατσαριδόπουλος, μωρέ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.Έχει προσαρμοστεί πλέον 100% στην ζωή του χωριού, και τα χωριατόγατα....
και τα σκυλιά μπορώ να πω!!!
Απολαμβάνει το ξύσιμο στην πλάτη....
Την ξάπλα στην ζεστή σόμπα.. μόνος
ή με παρέα!
Πάει σε επικίνδυνες αποστολές με την παλιοπαρέα..
σε στιγμή διαλείμματος..
..... είναι ένα καλό γατάκι όταν πεινάει, και περιμένει το φαγητό.
και Νάνι.... πάντα στο κρεβάτι της μαμάς...

έχει βέβαια και τις κακιές αναλαμπές, αλλά τους τις συγχωρώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αχ, Κικη μου, φαινεται να περνας καλα στο χωριο και να εχεις κανει πολλους φιλους.
Μου αρεσει πολυ η χαρακτηριστικη σου φατσουλα, που φαινοταν ηδη απο τοτε που ησουν μικρουλι σε εκεινη την ιστορικη φωτο 

Julia, ο Κικης μικρουλης στην Αθηνα ηταν μονος η μεγαλωνε μαζι με αλλες γατες? Δειχνει να εχει αποδεχτει πολυ καλα τοσες γατες γυρω του.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Έκανε χχχχχχχχχχχ μόνο που μύριζε άλλη γάτα στα ρούχα μου...
Ε, απο τον Αύγουστο.. είδε και απόειδε..οτι δεν τον συμφαίρει να το παίζει σνομπ... και....σου λέει "ότι δεν μπορείς να αποφύγεις, καλύτερα να το χαρείς"

Βοήθησε και ότι ήταν στειρωμένος, αλλιώς θα τον έτρωγαν ζωντανό...

vickymoon
Διάσημο μέλος
κ στηνεσαι κ για φωτογραφηση
τελικα δεν ξερω ποια να πρωτοδιαλεξω με τα μοντελα σου

βαζε εσυ φωτο κ θα βρω εγω...βαζε... βαζε

vickymoon
Διάσημο μέλος
α εσυ εισαι που με κοροιδευειςΚι εγώ τους το κάνω αυτό κι έπειτα τους λέω και κατσαρίδες!
Μωρέ ένας κατσαριδόπουλος, μωρέ!

τωρα θα δεις τι θα παθεις.ερχομαι

το νου σου θα σε φαωωωωωωωωωωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
Οριστε και ενα οφθαλμολουτρο απο τον κουραδόφατο μου
οχι οχι δν ειμαστε τεμπεληδες

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
chryssa
Διάσημο μέλος

Με βρήκες απροετοίμαστη και από το σοκ παραλίγο να δαγκώσω την οθόνη!!! Τι παιδί είναι αυτό????!!!! Να το χαίρεσαι!!! Η δεύτερη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!

vickymoon
Διάσημο μέλος

πιανει ολη τη πολυθρονα

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

Σας παρακαλω κυρια μ λιγα για την σιλουετα μας

δν τρωμε πολυ..παχυναμε απο τοτε π μας αφαιρεσε ο κακος γιατρος τα γεννητικα μας οργανα
vickymoon
Διάσημο μέλος

απλα λιγο τσουπωτο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτη η κοιλιτσα ειναι ΟΝΕΙΡΟ!:kiss::kiss:
Κουκλε Ορφεα!!!

Ποσο ειναι?

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

7.5 χρονων ειμαστε
εχουμε αρχισει να εχουμε και λιγα αρθριτικα στο ενα ποδι μας και εχουμε γινει πολυυ ζυμαρια
Ολη μερα φαι και υπνοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ναι, αλλά θα μπορείς να με φας μετά απ' το σπέσιαλ γατοζούληγμα που θα σου ρίξω;;;;;α εσυ εισαι που με κοροιδευειςτωρα θα δεις τι θα παθεις.
ερχομαιτο νου σου θα σε φαωωωωωωωωωω

Να τον χαίρεσαι τον κούκλο!Kαλημερααα!!Οριστε και ενα οφθαλμολουτρο απο τον κουραδόφατο μου
οχι οχι δν ειμαστε τεμπεληδες
πωπω μια κοιλουμπαπιανει ολη τη πολυθρονα
![]()
Με κάλυψαν πλήρως οι προλαλήσασες!Αυτη η κοιλιτσα ειναι ΟΝΕΙΡΟ!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
.Που τα στελνω?
vickymoon
Διάσημο μέλος
κ μια κ θα ερθει...δεν μου στελνεις κ εκεινο που καθετε στη καρεκλα του γραφειου

ELENIP
Διάσημο μέλος
στο νεο κοσμο παρακαλω και γρηγορα γιατι δεν κρατιεμαι.
κ μια κ θα ερθει...δεν μου στελνεις κ εκεινο που καθετε στη καρεκλα του γραφειου![]()
Και το ρωτας??Εφτασεεεεε!
( ουφ!! γλιτωσα απο το διαβολακι)
Εεεμ ειναι παααρα πολυ καλο γατι, ησυχο,χαδιαρικο , δεν εχει δαγκωσει ΠΟΤΕ!! Συγχαρητηρια για την επιλογη σου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool