vickymoon
Διάσημο μέλος
δαφνουλα τι κανεις που εισαι συ βρε παιδι?Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss:
εμαθα τον εψησες τον αντρα για γατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτον τον εψησα(οχι που θα γλυτωνε)αλλα χαλασε το ατιμο ταιμινγκ(θα στα πω στην πιτα)αλλα να κανονισουμε και για κανα καφεδακι να φιλησω παρασκευα και στριτσω μελινα,οκ?δαφνουλα τι κανεις που εισαι συ βρε παιδι?
εμαθα τον εψησες τον αντρα για γατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου!![]()

καλότι μανάρια είναι αυτά όλα τα λεφτά. Ο παρασκευάς ο φίλος μου είναι στα αριστερά έτσι?παρτε κ απο μας σφαλιαριδια
![]()
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου!![]()

Μέσα έπεσες!!!!!Εμένα ήθελε να δολοφονήσει, γιατί την ξύπνησα για τη φωτογραφία!!
Είχε ήδη αποκοιμηθεί πάνω στην πολυθρόνα και η φάση της την έδωσε αγρίως, όμως, επειδή η Μπάχχχχχυ δεν κένει χου και κχχχχχχχ, έβγαλε όλη την αγανάκτηση στο βλέμμα της!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
αλλα νυσταζω λιγο
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελενη μου, εγω αφου το εψαχνα για καιρο στο Jumbo,τελικα το βρηκα απο πλανοδιο κινεζο μικροπωλητη.Αυτοι σιγουρα θα το εχουν!Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!!

Σε συμβουλευω να παρεις το μεγαλυτερο, ενσωματωμενο σε φακο, περιπου 5 Ευρω γιατι χρησιμοποιει κοινες μπαταριες.Εχει και μικροτερο-μπρελοκ,(3 Ευρω) αλλα οι μπαταριες τελειωνουν γρηγορα και μετα θελει να ψαχνεις για μπαταριες σε ωρολογαδικο.

Παντος, πιστεψε με, πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ τον κοπο.Ο Αρης τρελενεται για αυτο!Και δεν το βαριεται ποτε!
Ασε που ειναι ενα ειδος γυμναστικης για τον χοντρουλη μου!

Μονο ΠΡΟΣΟΧΗ στα ματακια!

Η Μυρτουλα παλι, αδιαφορησε τελειως απο την πρωτη στιγμη!

Ειπαμε εχω εξυπνο κοριτσι εγω, σιγα μη μασουσε με τετοιες...βλακιες!

Αυτα ειναι για τον μπουνταλακο!

τι ομορφος γατος που ειμαι ο ατιμος
![]()
vickymoon οι φωτογραφιες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!

Αλλα και το μοντελο ΟΝΕΙΡΟ!
Δεν βρισκω λογια!
Δηλωνω ταπεινη θαυμαστρια!

Ειναι ημιαιμος?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ααααα, για σε παρακαλώ! Λίγα τα λόγια για τη μνηστή μου! Είναι το καλύτερο κορίτσι!Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου!![]()
Beeb
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μια ωραία γατότουρτα! Θέλω να χώσω τη μούρη μου μέσα! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠπαρτε κ απο μας σφαλιαριδια
![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε φταιω,και η μαμα της το παραδεχτηκε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ένα θα σου πω μόνο. Άμα δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε!Το κορίτσι σου Beeb ειναι ο καλυτερος ψυχοπαθης δολοφονος!Δε φταιω,και η μαμα της το παραδεχτηκε!
Ξερή με βαλέ!
Bibikman-Rastaman
moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμ, βέβαια, τι νόμισες, έτσι τυχαία μας έκατσε ο αρραβώνας;Ε ναι,εχω παρατηρησει οτι κι εσυ τηρας το διποδο σου με αναλογο υφος σε μερικες φωτο,οποτε κανετε το τελειο ζευγαρι!![]()

Beeb toreador
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Δεν θα μπορούσες να το θέσεις ακριβέστερα!!! αυτό είναι, γατότουρτα!!Μια ωραία γατότουρτα! Θέλω να χώσω τη μούρη μου μέσα! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

κλείνει η παρένθεση), χθες, έξω από το Maull πουλούσε ένας Πακιστανός φακούς λέιζερ. Πόσο; 35 ευρώ!!!!!Καλέ, στη λαϊκή κάνει πέντε, του λέω!!
Όκι, αυτός είναι καλός, μου λέει.
Άσε, θα πάρω από Κινέζο, του λέω

Σήμερα, στη λαϊκή δεν βρήκα, ο μοναδικός Κινέζος, πουλούσε ρούχα. Ε, ρε Μπάσσυ, θα με στείλεις στην Τσάινατάουν της Αθήνας για το φακό σου!!!

_Μπασσέτ: Ούτε ένα λέιζερ δεν μπορείς να βρεις .Σε βαρέθηκα!! Γιαχουαχ!!
Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, ρε Μπάσσυ, θα με στείλεις στην Τσάινατάουν της Αθήνας για το φακό σου!!!![]()
Καλέ αν κατέβεις κέντρο, στην Ευριπίδου και τριγύρω, θα βρεις.
Καλά είναι ΘΕΑ!!! στις φωτογραφίες!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Νίκη, και εσεις παιδιά (της Σμαρίνας, ωρέ παιδιά καημένακλείνει η παρένθεση), χθες, έξω από το Maull πουλούσε ένας Πακιστανός φακούς λέιζερ. Πόσο; 35 ευρώ!!!!!
Καλέ, στη λαϊκή κάνει πέντε, του λέω!!
Όκι, αυτός είναι καλός, μου λέει.![]()
Άσε, θα πάρω από Κινέζο, του λέω
Σήμερα, στη λαϊκή δεν βρήκα, ο μοναδικός Κινέζος, πουλούσε ρούχα. Ε, ρε Μπάσσυ, θα με στείλεις στην Τσάινατάουν της Αθήνας για το φακό σου!!!
_Μπασσέτ: Ούτε ένα λέιζερ δεν μπορείς να βρεις .Σε βαρέθηκα!! Γιαχουαχ!!
Καλέ τι 35 τόσα του λείπανε του τύπόυ? Ξυπνήσανε κι αυτοί καλέ? Εγώ από πακιστανό το πήρα 3.40. 5 ήθελε αλλά τόσα ψιλά είχα στο πορτοφόλι μου. Με 4 ευρουδάκια το παίρνεις άνετα και είναι και φακός και λέισερ. Ακου 35

Βίκυ καλέ τι αγάπη είναι ο Παρασκευάς. Δηλώνω τρελή θαυμάστρια

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Διαθέτομεν φωτογραφίαν κατάλληλον δια διαφημιστικήν εκστρατείαν, εις την οποίαν απεικονίζεται γαλή τρίχρωμος και πιτσιλωτή ξεβαμμένη (οποιαδήποτε ομοιότης με την Μπασσέτ είναι εντελώς συμπτωματική), εις φόντο ροζ-τριανταφυλλί, και όπου η περί ης ο λόγος γαλή αναβλέπει και θωπεύει περιπαθώς τας κεντημένας επί του υφάσματος του φόντου λέξεις: " I love my cat"
Η ιδιαιτέρα αξία της εν λόγω φωτογραφίας έγκειται, εις το ότι είναι αυθεντική, και αποτέλεσμα ευτυχούς συγκυρίας.

Όποιος ενδιαφερόμενος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ιδίαν την γαλήν, καθότι απέλυσε την ιδιαιτέραν της γραμματέα, μετά την αποτυχίαν της να της προμηθεύσει φακόν λέιζερ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool