dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα![]()
Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω

Τα εδωσα ολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Στειλε εσυ και μη σε μελει(θα βρω και τις αλλες και θα τα ενωσουμε)αλλα και ο πατσας καλως ειναι στην αναγκη(βολευομαι ευκολα,καμια σοδιτσα για την χονεψει?)Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω
Τα εδωσα ολα.

moukelis
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
το ξερωΚριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας.![]()

(αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω![]()
Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα!

Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. 
Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά

vickymoon
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss:ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω![]()
Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται!

staman2
Περιβόητο μέλος
Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!!Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!!![]()
Όποτε θές Αναστασία μου

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γαταΘα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!!
Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool