Κεραμιδό-maniacs

Το ασπρομαυρο γατοντουετο ξαναχτυπα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η ζουμερή συνέχεια...

Ένα γατοφιλάκι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 090113_2204c.jpg
    090113_2204c.jpg
    134,6 KB · Εμφανίσεις: 30
Ιδού και η τελευταία!

Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου!

Συνημμένα

• 090113_2205.jpg
    090113_2205.jpg
    142 KB · Εμφανίσεις: 27
Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ!
ο Beeb σου
Δεν μπορώ άλλο, θα με τρελλάνεις:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησε:down::down:Προφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ:down:

Συνημμένα

• DSCF3046.jpg
    DSCF3046.jpg
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF3049.jpg
    DSCF3049.jpg
    149,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCF3051.jpg
    DSCF3051.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 19
Χε,χε! Η Μπάσσυ...ψήστης!!!:P Τις κολλάτε και ανθυγειινά; :P

Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησε:down::down:Προφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ:down:
Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! :inlove::)

Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω!
P1130060.jpg

ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..."
Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου.........

ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..."
Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου.........
Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου!

Bibikman-Rastaman

Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα!;)
Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες!;):up:
ΒΕΕΒ παρε θεση!:blink:;):cool::lol:

Ένα γατοφιλάκι...

Φανταστικη φωτο!:up::up::up:
ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι;):cool:
Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας.:up:
Τι λες σου αρεσει?;)

Συνημμένα

• ΒΕΕΒ.jpg
    ΒΕΕΒ.jpg
    105,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας.:up:
Τι λες σου αρεσει?;)
Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! :blink:
Beeb

ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !!
και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ .....
βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας !

εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο?

να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου!

Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω...:/: Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας!

εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο?
να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:
Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο!:lol: Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά...;)

αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! :lol::lol::lol:

αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται!:up:
Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά!:hmm:

αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? :lol::lol::lol:
πλακα κανω ε???

θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη
εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα:lol::lol::lol:

Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ

Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back