moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μπορώ άλλο, θα με τρελλάνειςΜπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ!
ο Beeb σου

Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις κολλάτε και ανθυγειινά; 
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου!Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες!

ΒΕΕΒ παρε θεση!

Ένα γατοφιλάκι...
Φανταστικη φωτο!

ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι

Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας.

Τι λες σου αρεσει?

Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει!Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας.
Τι λες σου αρεσει?![]()

Beeb
ιβανα
Επιφανές μέλος
και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ .....
βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας !
εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο?
να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου!
Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω...
Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο!εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο?
να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά...
ιβανα
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!!![]()

Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται!
Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά!

ιβανα
Επιφανές μέλος

πλακα κανω ε???
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολαθΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool