moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η moukelis έγραψε: #2.361 13-01-09 22:28 Το ασπρομαυρο γατοντουετο ξαναχτυπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η Zbeebz έγραψε: #2.362 13-01-09 22:29 Και η ζουμερή συνέχεια... Ένα γατοφιλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2204c.jpg 134,6 KB · Εμφανίσεις: 37 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #2.363 13-01-09 22:31 Ιδού και η τελευταία! Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2205.jpg 142 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η Ελένη Άνση: #2.364 13-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ άλλο, θα με τρελλάνεις Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3046.jpg 172,3 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3049.jpg 149,8 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3051.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η zoo έγραψε: #2.365 13-01-09 22:44 Χε,χε! Η Μπάσσυ...ψήστης!!! Τις κολλάτε και ανθυγειινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Zbeebz έγραψε: #2.366 13-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Click για ανάπτυξη... Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #2.367 13-01-09 22:48 Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ασπρομαυρο γατοντουετο ξαναχτυπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Η Zbeebz έγραψε: #2.362 13-01-09 22:29 Και η ζουμερή συνέχεια... Ένα γατοφιλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2204c.jpg 134,6 KB · Εμφανίσεις: 37 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #2.363 13-01-09 22:31 Ιδού και η τελευταία! Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2205.jpg 142 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η Ελένη Άνση: #2.364 13-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ άλλο, θα με τρελλάνεις Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3046.jpg 172,3 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3049.jpg 149,8 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3051.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η zoo έγραψε: #2.365 13-01-09 22:44 Χε,χε! Η Μπάσσυ...ψήστης!!! Τις κολλάτε και ανθυγειινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Zbeebz έγραψε: #2.366 13-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Click για ανάπτυξη... Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #2.367 13-01-09 22:48 Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η ζουμερή συνέχεια... Ένα γατοφιλάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #2.363 13-01-09 22:31 Ιδού και η τελευταία! Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2205.jpg 142 KB · Εμφανίσεις: 34 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η Ελένη Άνση: #2.364 13-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ άλλο, θα με τρελλάνεις Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3046.jpg 172,3 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3049.jpg 149,8 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3051.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η zoo έγραψε: #2.365 13-01-09 22:44 Χε,χε! Η Μπάσσυ...ψήστης!!! Τις κολλάτε και ανθυγειινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Zbeebz έγραψε: #2.366 13-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Click για ανάπτυξη... Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #2.367 13-01-09 22:48 Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδού και η τελευταία! Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η Ελένη Άνση: #2.364 13-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ άλλο, θα με τρελλάνεις Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3046.jpg 172,3 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3049.jpg 149,8 KB · Εμφανίσεις: 33 DSCF3051.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η zoo έγραψε: #2.365 13-01-09 22:44 Χε,χε! Η Μπάσσυ...ψήστης!!! Τις κολλάτε και ανθυγειινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Zbeebz έγραψε: #2.366 13-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Click για ανάπτυξη... Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #2.367 13-01-09 22:48 Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ άλλο, θα με τρελλάνεις Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:44 Η zoo έγραψε: #2.365 13-01-09 22:44 Χε,χε! Η Μπάσσυ...ψήστης!!! Τις κολλάτε και ανθυγειινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Zbeebz έγραψε: #2.366 13-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Click για ανάπτυξη... Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #2.367 13-01-09 22:48 Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χε,χε! Η Μπάσσυ...ψήστης!!! Τις κολλάτε και ανθυγειινά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Zbeebz έγραψε: #2.366 13-01-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Click για ανάπτυξη... Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #2.367 13-01-09 22:48 Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Και μια που μιλάμε για κοψίδια, ιδού η Μπασσέτ, γλύφουσα τη σχάρα, όπου την προηγουμένην εψήθησαν κάτι ωραιότατα κοψίδια, αλλά, η ίδια δεν τ'ακούμπησεΠροφανώς, έγλυψε τη σχάρα για τη στάχτη, που θα ήταν κολλημένη, όχι λόγω μυρωδιάς κρέατος, α πα πα πα, κρέας, μιουρπίφφφφ Click για ανάπτυξη... Εμένα με τρελαίνει η μεσαία φωτό, όπου έχει το πίσω δεξί της πόδι στον αέρα, σαν χορεύτρια της Δώρας Στράτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #2.367 13-01-09 22:48 Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κι απο εμενα κεραμιδια...Πολλα προξενια βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:48 Η Ελένη Άνση: #2.368 13-01-09 22:48 ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Zbeebz έγραψε: #2.369 13-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΣΓΚΝΤΟΥΠ!!! "Μ'έφαγες πειρατή, κατευθείαν στην καρδιά πήγε το βόλι..." Ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου ίου......... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω το ίου ίου να είναι η σειρήνα της προεδρικής λιμουζίνας που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη Μπάχχχυ μου και τη virtual πεθερούλα μου! Bibikman-Rastaman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η Μυρτω4038: #2.370 13-01-09 23:22 Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΒΕΕΒ.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημενη μας Μασσουλα τοσο που ανακατευεσαι με τις σταχτες θα γινεις πραγματικη Σταχτομπουτα! Μονο που απ'οτι διαβαζω εχεις πολλους υποψηφιους πριγκιπες! ΒΕΕΒ παρε θεση! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένα γατοφιλάκι... Click για ανάπτυξη... Φανταστικη φωτο! ΒΕΕΒ αγαπημενο μου φιλαρακι, σου εχω ενα δωρακι Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η Zbeebz έγραψε: #2.371 14-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ειναι διασταυρωση Βιρμανιας με Αμερικανικη κοντοτριχη και το αποτελεσμα μοιαζει με την μαυρη λεοπαρδαλη της Ινδιας. Τι λες σου αρεσει? Click για ανάπτυξη... Καλέ... καλέ ετούτος εδώ μου μοιάζει! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ιβανα έγραψε: #2.372 14-01-09 09:17 ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε τι εχω παθει και γω με το δικο μου κεραμιδι, τωρα τελευταια τη βρισκει να καθεται πανω στο πλυντηριο και οποτε περναω να με τρομαζει, εχω εναν μπαμπουλα μες στο σπιτι μου !! και το θεμα ειναι οτι οντως με κοψοχολιαζει καποιες στιγμες και αρχιζω και γω και την κυνηγαω και το σπιτι γινεται μυλος και μπουρου μπουρου πρωι πρωι κλπ κλπ ..... βεεεεεβαια, ολο και κατι ανακαλυπτουμε, τωρα εχει σειρα το πλυντηριο, μεγαλος ερωτας ! εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η stellak έγραψε: #2.373 14-01-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Stellak, σε βλέπω με τις γουρλοματάρες μου! Click για ανάπτυξη... Beebίκο μου αγαπημένε, οι χρυσές σου γουρλοματάρες είναι λατρεία! Βλέπε με εσύ, να δω εγώ πότε θα καταφέρω να σε δω... Άντε να δώσεις άλλο ένα ζαχαρένιο φιλάκι στην Άσπρη μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η chryssa έγραψε: #2.374 14-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσας τη βρισκει το γατι σας πανω στο πλυντηριο? να σημειωθει οτι ανεβαινει, ακομα και οταν αυτο δουλευει !! ημαρτον γατοθεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αμέ! Μας αρέσει το πλυντήριο και καθόμαστε πάνω, αν είναι κλειστή η πόρτα, γιατί είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, κάνουμε ισορροπία στο χείλος και ενίοτε μπαίνουμε και μέσα στον κάδο! Όταν δουλεύει πρέπει να τους αρέσει γιατί είναι ζεστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ιβανα έγραψε: #2.375 14-01-09 10:13 αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:20 Η chryssa έγραψε: #2.376 14-01-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ το κανει και μενα αυτο με το ανοιχτο πλυντηριο (και μενα απο πανω ανοιγει) ανεβαινει και ας ειναι ανοιχτο, και προσπαθει να ισορροπησει και ειναι σα να κανει " ααααααααααα' αλλα τελικα ισορροπει ! αιλουροι αγαπη μου, τι να πεις ! εμενα παντως μεσα δεν εχει μπει ακομα, προσεχε χρυσσα μην την βαλεις για πλυσιμο καμια μερα χα χα χα !!!! Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μη το γελάς καθόλου γιατί έχει προσπαθήσει να μπει μέσα όταν είμαι σε φάση που το γεμίζω με ρούχα, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την εντοπίζω εγκαίρως! Αν και ένα γερό πλύσιμο της χρειάζεται! Σοβαρά τώρα, είναι λίγο επικίνδυνο αν έχεις μικρό γατάκι, πρόσφατα άκουσα μια ιστορία με γατάκι που κρύφτηκε στο πλυντήριο πιάτων και ευτυχώς το άκουσαν να νιαουρίζει λίγο πριν το βάλουν μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #2.377 14-01-09 10:22 αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ το κακομοιρο το μικρακι, στο πλυντηριο πιατων βρηκε κι αυτο να μπει που δεν εχει προγραμμα για μαλλινα οπως των ρουχων ????? πλακα κανω ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.378 14-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Click για ανάπτυξη... εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η dafni.ps έγραψε: #2.379 14-01-09 21:56 Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αχ κοριτσια τι επαθα τωρα,πηγα στα χαριζονται και τρελαθηκα απο τα ομορφα γατουλια,λιγορευτηκα και κανα δυο(τωρα που πειστηκε ο αντρας μου και θα με αφησει να παρω γατουνι,χαλασε το ταιμινγκ).Οι οικονομικες δυσκολιες που προκυψανε θα μου το επιτρεψουν(ευχομαι,καλως τον πραγματων)μετα απο κανα 5μηνο.Σας παρακαλω δεν αρχιζετε το ΟΜΜΜ να γινει λιγο συντομοτερα?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:09 Η moukelis έγραψε: #2.380 14-01-09 22:09 Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ειναι και τοσα πολλα τα εξοδα αν ειναι στειρωμενο και εμβολιασμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.