Κεραμιδό-maniacs

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν ξέρω παιδιά, όσο έμεινα κάτω.. δεν είδα επαφή. :hmm:
Τώρα όταν και εαν με το καλό ενα DNA θα δείξει... μπορεί να έγινε κανένα στιγμιαίο λάθος που ξέρεις????:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε λες;Άντε άντε θέλουμε τσαράκιααααααααααααααα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω παιδιά, όσο έμεινα κάτω.. δεν είδα επαφή. :hmm:
Τώρα όταν και εαν με το καλό ενα DNA θα δείξει... μπορεί να έγινε κανένα στιγμιαίο λάθος που ξέρεις????:lol::lol:

εεεεεεεε ντραπηκαν μπροστα σου το θεμα ειναι τι εγινε πισω σου.....μη μιλας για στιγμιαια λαθη και διεκδικησει και ο Πασχαλης τα παιδια της γατουλας!!!!!!! :lol::lol::lol:

εεεεεεεε ντραπηκαν μπροστα σου το θεμα ειναι τι εγινε πισω σου.....μη μιλας για στιγμιαια λαθη και διεκδικησει και ο Πασχαλης τα παιδια της γατουλας!!!!!!! :lol::lol::lol:

Αυτό ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!!!!!

εεεε! παιδιάάά!

έλα να μην πέφτει η ομάδα κεραμυδοmaniacs!!

Συνημμένα

• CatsTemp-016.jpg
    CatsTemp-016.jpg
    104,8 KB · Εμφανίσεις: 46
Αχ τι φάτσα...Ο δικός σου είναι;Βάλε μας και καμιά μεγάλη να τον δούμε!

Ε πως φαίνεται ότι η δεσποινίδα έχει στόφα καλλιτέχνιδας...Κρατήστε την για να σας υπογράφει τα αυτόγραφα μετά την ταινια!:lol:

joulia kai moukelis ποσες γατες εχετε μεχρι στιγμης ακομα και εγω εχασα το μετρημα!!!

joulia kai moukelis ποσες γατες εχετε μεχρι στιγμης ακομα και εγω εχασα το μετρημα!!!
:lol::lol::lol:Εγώ έχω τον Σείριο,που θα έρθει μαζί μου τον Αυγουστο,την Αμελί στην αυλή του πατρικού μου,έναν ασθενή γατούλη που περιμένουμε να αναρρώσει και να επιστρέψει στο χώρο του,και περιμένουμε τον Αυγουστο αν όλα πάνε καλά την ομορφιά μας τη Μόιρα!

Ναι... εγώ εχω το παιδί μου εδω το ασπρόμαυρο, :)
και στο χωριό τον Τσάρο... τον Σταχτύ... :P
και περίπου αυτήν την στιγμή... 5+1 μικρό (γεννημμένο απο μια Ελιά)- μεσα στο πατρικό μας
... και Ν έξω.... - (φωνάζουν και τα φιλαράκια τους) :hmm::lol::lol:

:blink::blink:Αντε βρε και εις ανωτερα!!!με το καλο να τα εκατοστησετε!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Είπα να βάλω εδώ καμμιά φώτο του Λίλου μου κοινώς Αιμίλιου:) ο οποίος πηδάει στο λάπτοπ και δεν με αφήνει να γράψω

Συνημμένα

• DSC00218.JPG
    DSC00218.JPG
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Copy of DSC00204.JPG
    Copy of DSC00204.JPG
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 35
Βρε Ουρανία,τι μωρό είναι αυτο!!!Κούκλος!!!:up:

Βρε Ουρανία,τι μωρό είναι αυτο!!!Κούκλος!!!:up:

Όλα τα ζωάκια βρε Δώρα τα βλέπουμε κουκλάκια γιατί έχουν την αθωότητα στα μάτια τους και στην συμπεριφορά τους κάτι που λείπει από τους ανθρώπους:) Ο Αιμίλιος είναι όμως κατά τα άλλα ζιζάνιο:lol:

Απλά συγκρίνοντάς τον με τις φωτογραφίες που είχες βάλει όταν τον είχες βρει πενταβρώμικο,δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινε τέτοιος γάταρος...:up:

Απλά συγκρίνοντάς τον με τις φωτογραφίες που είχες βάλει όταν τον είχες βρει πενταβρώμικο,δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινε τέτοιος γάταρος...:up:

Εμ με τόσα φιλάκια που του δίνω τον έχω ξασπρίσει:lol:. Άλλωστε όταν τον βρήκα ήταν κατευθείαν από τις μηχανές των αυτοκινήτων που κρυβόταν ο μουτζουράκος:)

Εμ με τόσα φιλάκια που του δίνω τον έχω ξασπρίσει:lol:. Άλλωστε όταν τον βρήκα ήταν κατευθείαν από τις μηχανές των αυτοκινήτων που κρυβόταν ο μουτζουράκος:)
Να κάποια κατάσταση όπου δε θα πτοούνταν το Σειριάκι.Που να φανούν οι μουτζούρες,μια μεγάλη μουτζούρα είναι από μόνος του!:lol::lol::lol:

Να κάποια κατάσταση όπου δε θα πτοούνταν το Σειριάκι.Που να φανούν οι μουτζούρες,μια μεγάλη μουτζούρα είναι από μόνος του!:lol::lol::lol:

:lol: Μια μουτζούρα γεμάτη μέλι όμως

Ο Αιμίλιος μεγάλωσε πάρα πολύ και είναι ένα κουκλάκι...:inlove:

:lol: Μια μουτζούρα γεμάτη μέλι όμως
Ναι,είναι μέρος της μαφιόζικης φύσης του,τον παίρνεις αγκαλιά κι αντί να μουτζουρωθείς,κολλάς στα μέλια!:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back