julia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα όταν και εαν με το καλό ενα DNA θα δείξει... μπορεί να έγινε κανένα στιγμιαίο λάθος που ξέρεις????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω παιδιά, όσο έμεινα κάτω.. δεν είδα επαφή.
Τώρα όταν και εαν με το καλό ενα DNA θα δείξει... μπορεί να έγινε κανένα στιγμιαίο λάθος που ξέρεις????![]()
εεεεεεεε ντραπηκαν μπροστα σου το θεμα ειναι τι εγινε πισω σου.....μη μιλας για στιγμιαια λαθη και διεκδικησει και ο Πασχαλης τα παιδια της γατουλας!!!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
εεεεεεεε ντραπηκαν μπροστα σου το θεμα ειναι τι εγινε πισω σου.....μη μιλας για στιγμιαια λαθη και διεκδικησει και ο Πασχαλης τα παιδια της γατουλας!!!!!!!![]()
Αυτό ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!!!!!
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
joulia kai moukelis ποσες γατες εχετε μεχρι στιγμης ακομα και εγω εχασα το μετρημα!!!

Εγώ έχω τον Σείριο,που θα έρθει μαζί μου τον Αυγουστο,την Αμελί στην αυλή του πατρικού μου,έναν ασθενή γατούλη που περιμένουμε να αναρρώσει και να επιστρέψει στο χώρο του,και περιμένουμε τον Αυγουστο αν όλα πάνε καλά την ομορφιά μας τη Μόιρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

και στο χωριό τον Τσάρο... τον Σταχτύ...

και περίπου αυτήν την στιγμή... 5+1 μικρό (γεννημμένο απο μια Ελιά)- μεσα στο πατρικό μας
... και Ν έξω.... - (φωνάζουν και τα φιλαράκια τους)

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντε βρε και εις ανωτερα!!!με το καλο να τα εκατοστησετε!!!!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ο οποίος πηδάει στο λάπτοπ και δεν με αφήνει να γράψωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε Ουρανία,τι μωρό είναι αυτο!!!Κούκλος!!!![]()
Όλα τα ζωάκια βρε Δώρα τα βλέπουμε κουκλάκια γιατί έχουν την αθωότητα στα μάτια τους και στην συμπεριφορά τους κάτι που λείπει από τους ανθρώπους
Ο Αιμίλιος είναι όμως κατά τα άλλα ζιζάνιο
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Απλά συγκρίνοντάς τον με τις φωτογραφίες που είχες βάλει όταν τον είχες βρει πενταβρώμικο,δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινε τέτοιος γάταρος...![]()
Εμ με τόσα φιλάκια που του δίνω τον έχω ξασπρίσει
. Άλλωστε όταν τον βρήκα ήταν κατευθείαν από τις μηχανές των αυτοκινήτων που κρυβόταν ο μουτζουράκος
moukelis
Επιφανές μέλος
Να κάποια κατάσταση όπου δε θα πτοούνταν το Σειριάκι.Που να φανούν οι μουτζούρες,μια μεγάλη μουτζούρα είναι από μόνος του!Εμ με τόσα φιλάκια που του δίνω τον έχω ξασπρίσει. Άλλωστε όταν τον βρήκα ήταν κατευθείαν από τις μηχανές των αυτοκινήτων που κρυβόταν ο μουτζουράκος
![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να κάποια κατάσταση όπου δε θα πτοούνταν το Σειριάκι.Που να φανούν οι μουτζούρες,μια μεγάλη μουτζούρα είναι από μόνος του!![]()
Μια μουτζούρα γεμάτη μέλι όμωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,είναι μέρος της μαφιόζικης φύσης του,τον παίρνεις αγκαλιά κι αντί να μουτζουρωθείς,κολλάς στα μέλια!Μια μουτζούρα γεμάτη μέλι όμως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool