ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #261 17-06-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από cosette: Ο Αιμίλιος μεγάλωσε πάρα πολύ και είναι ένα κουκλάκι... Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ζωηρούλης αλλά και ένας χαδιάρης μαμάκιας άλλο πράγμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,είναι μέρος της μαφιόζικης φύσης του,τον παίρνεις αγκαλιά κι αντί να μουτζουρωθείς,κολλάς στα μέλια! Click για ανάπτυξη... Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #262 17-06-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε? Click για ανάπτυξη... Μετά έχεις πέσει ηδη στα δίχτια της ρωσικης μαφίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:19 Η Ελένη Άνση: #263 17-06-08 00:19 Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #264 17-06-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Click για ανάπτυξη... Εννοείται γλυκά πλασματάκια είναι Όπως δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους έτσι δεν μ αρέσει και στα ζώα. Μπορεί να τρελένομαι για ένα σιαμεζάκι (είχα για ένα διάστημα) αλλά μπορεί και να με τρελάνει ένα μαυράκι όπως ήταν η Νίνα μου. Απλά είναι το πως θα σε κοιτάξουν τα ματάκια τους. Αυτός ο σκα.......ης ο μικρούλης σε κοιτάει με μια τρυφερότητα Κορίτσια καληνύχτα πάω γιατί αύριο με περιμένει πολύ δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 05:02 Η Bobbie έγραψε: #265 17-06-08 05:02 Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #266 17-06-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Click για ανάπτυξη... Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η moukelis έγραψε: #267 17-06-08 10:25 Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cosette: Ο Αιμίλιος μεγάλωσε πάρα πολύ και είναι ένα κουκλάκι... Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ζωηρούλης αλλά και ένας χαδιάρης μαμάκιας άλλο πράγμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,είναι μέρος της μαφιόζικης φύσης του,τον παίρνεις αγκαλιά κι αντί να μουτζουρωθείς,κολλάς στα μέλια! Click για ανάπτυξη... Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #262 17-06-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε? Click για ανάπτυξη... Μετά έχεις πέσει ηδη στα δίχτια της ρωσικης μαφίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:19 Η Ελένη Άνση: #263 17-06-08 00:19 Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #264 17-06-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Click για ανάπτυξη... Εννοείται γλυκά πλασματάκια είναι Όπως δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους έτσι δεν μ αρέσει και στα ζώα. Μπορεί να τρελένομαι για ένα σιαμεζάκι (είχα για ένα διάστημα) αλλά μπορεί και να με τρελάνει ένα μαυράκι όπως ήταν η Νίνα μου. Απλά είναι το πως θα σε κοιτάξουν τα ματάκια τους. Αυτός ο σκα.......ης ο μικρούλης σε κοιτάει με μια τρυφερότητα Κορίτσια καληνύχτα πάω γιατί αύριο με περιμένει πολύ δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 05:02 Η Bobbie έγραψε: #265 17-06-08 05:02 Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #266 17-06-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Click για ανάπτυξη... Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η moukelis έγραψε: #267 17-06-08 10:25 Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε? Click για ανάπτυξη... Μετά έχεις πέσει ηδη στα δίχτια της ρωσικης μαφίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:19 Η Ελένη Άνση: #263 17-06-08 00:19 Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #264 17-06-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Click για ανάπτυξη... Εννοείται γλυκά πλασματάκια είναι Όπως δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους έτσι δεν μ αρέσει και στα ζώα. Μπορεί να τρελένομαι για ένα σιαμεζάκι (είχα για ένα διάστημα) αλλά μπορεί και να με τρελάνει ένα μαυράκι όπως ήταν η Νίνα μου. Απλά είναι το πως θα σε κοιτάξουν τα ματάκια τους. Αυτός ο σκα.......ης ο μικρούλης σε κοιτάει με μια τρυφερότητα Κορίτσια καληνύχτα πάω γιατί αύριο με περιμένει πολύ δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 05:02 Η Bobbie έγραψε: #265 17-06-08 05:02 Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #266 17-06-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Click για ανάπτυξη... Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η moukelis έγραψε: #267 17-06-08 10:25 Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 00:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #264 17-06-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Click για ανάπτυξη... Εννοείται γλυκά πλασματάκια είναι Όπως δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους έτσι δεν μ αρέσει και στα ζώα. Μπορεί να τρελένομαι για ένα σιαμεζάκι (είχα για ένα διάστημα) αλλά μπορεί και να με τρελάνει ένα μαυράκι όπως ήταν η Νίνα μου. Απλά είναι το πως θα σε κοιτάξουν τα ματάκια τους. Αυτός ο σκα.......ης ο μικρούλης σε κοιτάει με μια τρυφερότητα Κορίτσια καληνύχτα πάω γιατί αύριο με περιμένει πολύ δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 05:02 Η Bobbie έγραψε: #265 17-06-08 05:02 Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #266 17-06-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Click για ανάπτυξη... Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η moukelis έγραψε: #267 17-06-08 10:25 Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους. Click για ανάπτυξη... Εννοείται γλυκά πλασματάκια είναι Όπως δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους έτσι δεν μ αρέσει και στα ζώα. Μπορεί να τρελένομαι για ένα σιαμεζάκι (είχα για ένα διάστημα) αλλά μπορεί και να με τρελάνει ένα μαυράκι όπως ήταν η Νίνα μου. Απλά είναι το πως θα σε κοιτάξουν τα ματάκια τους. Αυτός ο σκα.......ης ο μικρούλης σε κοιτάει με μια τρυφερότητα Κορίτσια καληνύχτα πάω γιατί αύριο με περιμένει πολύ δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 05:02 Η Bobbie έγραψε: #265 17-06-08 05:02 Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #266 17-06-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Click για ανάπτυξη... Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η moukelis έγραψε: #267 17-06-08 10:25 Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 09:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #266 17-06-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Click για ανάπτυξη... Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η moukelis έγραψε: #267 17-06-08 10:25 Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Ουπς!!! Εδώ είμαι! Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας... Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες ( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ). Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου Click για ανάπτυξη... Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Η moukelis έγραψε: #267 17-06-08 10:25 Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 03:20 Η Bobbie έγραψε: #268 18-06-08 03:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού Click για ανάπτυξη... Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!! Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 09:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #269 18-06-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bobbie: Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #270 18-06-08 10:11 Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #271 27-06-08 00:06 Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00225.JPG 72,4 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα Δείτε φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:43 Η moukelis έγραψε: #272 27-06-08 00:43 Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #273 27-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά! Click για ανάπτυξη... Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:52 Η kika έγραψε: #274 27-06-08 00:52 ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #275 27-06-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kika: Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι! Click για ανάπτυξη... βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα κουκλάκι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #276 27-06-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας Click για ανάπτυξη... Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #277 27-06-08 00:55 Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #278 27-06-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε... Click για ανάπτυξη... Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 00:59 Η moukelis έγραψε: #279 27-06-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει Click για ανάπτυξη... Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 01:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #280 27-06-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη! Click για ανάπτυξη... Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.